ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι απολύσεις στο ΔΗΚΟ - τα 74 εκ. του Καρούσου για στάσεις λεωφορείων

Οι «αναθεωρημένοι» νεκροί του κορωνοιού προκαλούν αναταραχή

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Πογκρόμ θα λεγόταν στο κλεινόν άστυ η απόλυση τριών εργαζομένων στο ΔΗΚΟ, αλλά εμείς στο Κυπριστάν είμαστε ήπιοι και τις βλέπουμε απλές απολύσεις. Σε μια περίοδο ειδικά που άλλα κόμματα προσλαμβάνουν κόσμο για να αντεπεξέλθουν στον προεκλογικό αγώνα ο Πρίγκιπας και το κονκλάβιο του αποφάσισαν να διώξουν από τον έμμισθο μηχανισμό τρία άτομα που προσέφεραν στο κόμμα τις υπηρεσίες τους εδώ και αρκετό διάστημα. Η απόφαση ενδεχομένως να είναι και πολιτική, αν και όπως πληροφορείται πράκτορας της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στην Γρίβα Διγενή, όπου και το στρατηγείο του ΔΗΚΟ, ο Πρίγκιψ και το κονκλάβιο επικαλούνται την μειωμένη κρατική χορηγία .

• Όπως και να το αντικρύσει κάποιος, προκαλεί αλγεινή εντύπωση και αρνητική προδιάθεση στην κοινωνία, αφού τα κόμματα δεν είναι εταιρείες για να βλέπουν τους ισολογισμούς και αναλόγως να πράττουν. Όταν αφήνεις τρεις ανθρώπους στον δρόμο να ψάχνουν δουλειά σε τέτοιες εποχές που η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα ελέω πανδημίας ταλαιπωρεί τους πάντες, προκαλεί αρνητικούς συνειρμούς. Κι αν λένε οι πολίτες έδωσε το σύνθημα το ΔΗΚΟ και ακολουθήσουν οι εργοδότες επικαλούμενοι κι αυτοί διάφορους λόγους τότε η ανεργία θα εκτοξευθεί. Θα έχουν και άλλοθι.

• Να σημειώσουμε ότι οι απολυθέντες είναι δυο στελέχη που εργάζονταν στον κομματικό μηχανισμό του ΔΗΚΟ στην Αμμόχωστο και η μια κυρία στην Λευκωσία. Αν έχει σχέση και με την πρόθεση για συνεργασίες στις Προεδρικές εκλογές και οι λόγοι είναι πολιτικοί τότε θα πρέπει και οι ίδιοι να μιλήσουν και να εξηγήσουν τους λόγους. Πονηροί οι καιροί και όλα είναι δυνατά στους κομματικούς στρατούς. Πάντως το ΔΗΚΟ και ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ έχουν την κουλτούρα των απολύσεων και αυτό δεν μας προδιαθέτει και θετικά για τα επόμενα βήματα του. Εντάξει δεν ξέρουν τον πόνο του εργάτη, αφού γεννήθηκαν στην χλιδή και δεν μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει να σε ζώνει η ανέχεια και η έλλειψη πόρων, αλλά τουλάχιστο να δείχνουν μεγαλύτερη στοργή στους εργαζόμενους.

• Κατά τ’ άλλα στο ΔΗΚΟ όπως σας ενημερώσαμε προβληματίζονται για την υποψηφιότητα Πρίγκιπα αφού διαφαίνεται ότι η βάση του ΑΚΕΛ δεν τον επιθυμεί για υποψήφιο τους. Παρά ταύτα στο ΔΗΚΟ θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για συνεργασία με το ΑΚΕΛ και με υποψήφιο τον Πρίγκιπα διαφορετικά θα οδεύσουν προς άλλους δρόμους και παράδρομους. Το Παγκύπριο συνέδριο στις 6 Φεβρουαρίου θα καταδείξει τι μέλλει γενέσθαι και από εκεί και έπειτα οι επιλογές ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ είναι στο τραπέζι και το ΔΗΚΟ θα διαλέξει και να πάρει… αναλόγως.

• Πάμε και στον Αγιαναπίτη Υπουργό Μεταφορών ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟ που το παίζει και ανοικτοχέρης και σπάταλος. Προσέξτε παρακαλώ την εξαγγελία του, η οποία καταθρυμματίστηκε από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης (μας αρέσει που πλασάρεται η έκφραση που λανσάραμε από πολλούς στα σόσιαλ μίντια) και περιορίστηκε στα ψιλά αφού πρώτιστος στόχος είναι να πουλήσουν τρόμο και φόβο στην κοινωνία. Λοιπόν ο Τζον Καρ εξήγγειλε την διάθεση ποσού 74 εκατομμυρίων Ευρώ για να δημιουργηθούν σύγχρονες στάσεις λεωφορείων.

• Ουάου και ξανά ουάου. Καλά ρε μεγάλε αυτές είναι οι προτεραιότητες του Υπουργείου σας. Να δοθεί αυτό το τεράστιο ποσό για να δημιουργηθούν στάσεις και να εξυπηρετούν τους ελάχιστους επιβάτες λεωφορείων. Αν είχατε τέτοια ποσά προς διάθεση υπάρχουν πολλοί τομείς της οικονομίας και αρκετοί άνθρωποι που βασανίζονται στην κοινωνία για να τα βγάλουν πέρα. Και τι θα κάνουν αυτές οι στάσεις δηλαδή και στοιχίζουν τόσα πολλά χρήματα;

• Θα μαγειρεύουν ή θα κάνουν και κανένα καφέ στους αλλοδαπούς κυρίως χρήστες των λεωφορείων. Εκτός και αν έχετε στο πρόγραμμα σας σκέψεις έτσι ώστε στα επόμενα χρόνια θα βγει διάταγμα για να απαγορεύεται η χρήση ιδιωτικού αυτοκινήτου λόγω ρύπανσης της ατμόσφαιρας και συνεπαγόμενης κλιματικής κρίσης. Μην γελάτε; Πριν ένα χρόνο είχατε ποτέ διανοηθεί ότι θα δείχνατε στον Ρουμάνο σερβιτόρο το safepass και την ταυτότητα σας για να φάτε και να πιείτε καφέ;

• Έλεος με την αππωμάρα των Ευρωττοπουζοκυπραίων αξιωματούχων, που μόλις καταλάβουν μια καρέκλα νομίζουν ότι έγιναν οι εμπνευσμένοι πολιτικοί και ρίχνουν αφειδώλευτα χρήμα. Α, και να μην ξεχάσουμε το καλύτερο. Μέχρι τώρα ο Τζον Καρ, διακήρυττε ότι την Αγία Νάπα ουκ ελάττω παραδώσω σε ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ με το Παραλίμνι και άλλα Κοκκινοχώρια. Τώρα που οδεύει η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης στην δημιουργία ενός Δήμου στην περιοχή και συγχώνευση Αγ. Νάπας - Παραλιμνίου τι θα κάνει ο επαναστάτης Καρούσος; Θα παραιτηθεί όπως διατεινόταν ή θα συνεχίσει το υπουργιλίκι και θα κάνει και τεμενάδες στον Νίκαρο. Για να δούμε μάγκα Τζόν Καρ. Ήγγικεν η ώρα κουμπαρούι μου. Θα ακούσουμε και BOB MARLEI και REGGAE που θα σε βλέπουμε να υπογράφεις ως μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου την συγχώνευση του ΜΟΝΑΚΟ, όπως είναι το όνειρο σου να μετατραπεί η Αγία Νάπα, με το Παραλίμνι.

• Υπάρχουν και αναθεωρημένοι νεκροί. Μακάβριο και εξοργιστικό αλλά συμβαίνει με τα αποτελέσματα που δημοσιοποιούνται από το Υπουργείο Υγείας εδώ και 4 μέρες. Δηλαδή στέλνουν οι επαΐοντες του Υπ. Υγείας δελτίο τύπου που αναφέρεται σε 3 θανάτους ελέω κορωνοιού και αριθμό κρουσμάτων και μετά από μισάωρο κοινοποιούν άλλη ανακοίνωση με καταγραφή 5 θανάτων. Πότε προέκυψαν όλα αυτά ξαφνικά; Και μετά διερωτάστε γιατί αντιδρούν οι πολίτες.

• Κάποιος τέως ΜΕΓΑλε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, πρέπει να μας πληροφορήσει για το αλαλούμ των ανακοινώσεων. Ξέρετε ωραία είναι η προβολή και συνεχής παρουσία στα μίντια αλλά σ’ αυτές τις εποχές που βιάζεται η ψυχή των ανθρώπων χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή και συνέπεια. Για να μην προκαλούνται παρεξηγήσεις και οι βασανισμένοι πολίτες να διερωτούνται αν συμβαίνει κάτι. Η πίεση είναι σε όλους μεγάλη και όλα μπορεί να τα σκεφτεί κάποιος. Έτσι για να μην λέτε ότι βρίσκουν ευκαιρία οι συνωμοσιολόγοι.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ποιοι επιδημιολόγοι , ιατροί, πολιτικοί και λοιποί υπάλληλοι. Το είπε ο σύγχρονος πλανητάρχης ΑΛΜΠΕΡΤΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑΣ της Πφάιζερ. Μέχρι την άνοιξη θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Μέχρι τότε θα κυκλοφορήσει και το χάπι της φαρμακοβιομηχανίας του. Παρεμπιπτόντως το 2021 η PFIZER είχε κέρδη 36 δισεκατομμύρια Ευρώ. Τα φανερά. Οι συνδεδεμένες εταιρείες πόσα; Έλα καλέ. Αυτός ο πράκτορας της ΞΥΠ ο ψεκασμένος φωνάζει τα εξής: Δηλαδή στα 36 η προμήθεια ήταν 5-6 δις που διατέθηκε;

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X