ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδεύει προς διάσπαση η ΔΗΠΑ - προκάλεσε την οργή του Νίκαρου... ο Κάρογιαν

Δεν ήταν τυχαία η κίνηση αλλά ανοίγει τις πόρτες για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το ΜΕΤΩΠΟ της αντιπολίτευσης

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθένος» η αρχαία ρήση του Πυγμαλίωνα που βρήκε ανταπόκριση και αποτύπωση στην στάση της Δημοκρατικής Παράταξης (ΔΗΠΑ) και του Προέδρου της ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ, που ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΕ την φιλία και την συνεργασία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, προβαίνοντας σε ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που συνιστά ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. Ο ΝΙΚΑΡΟΣ είναι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ με την στάση της ΔΗΠΑ η οποία ενεργώντας σαν ουρά και σύμμαχος της αντιπολίτευσης, συντάχθηκε μαζί τους έτσι ώστε να ψηφιστεί η τροπολογία που αναφέρει ότι οι συνεργάτιδες του Προέδρου που μετατράπηκαν σε δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να απομακρυνθούν με την λήξη της θητείας της Κυβέρνησης.

• Αν και επισημάναμε αρκετές φορές, σε σημείο φορτικό ότι η εν λόγω πράξη του Νίκαρου συνιστά ΑΣΥΔΟΣΙΑ και μνημείο ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ της εξουσίας, εντούτοις όλοι γνωρίζουν - ειδικά ο Κάρογιαν που περιστοιχίζεται από έγκριτους νομικούς - ότι η εν λόγω τροπολογία είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και θα αναπεμφθεί από τον ΠτΔ με τους βουλευτές να επανέρχονται στα έδρανα την περίοδο των εορτών για να ξανασυζητήσουν το θέμα. Ανεξαρτήτως των νομικών θεμάτων που εγείρονται το θέμα είναι ξεκάθαρα πολιτικό και ΗΘΙΚΟ, αλλά και καταδεικνύει την ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ του Κάρογιαν και της ΔΗΠΑ, όση του απομείνει, εν όψει Προεδρικών εκλογών.

• Όσοι γνωρίζουν τον Κάρογιαν κυριολεκτικά ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑΝ από την στάση του στο συγκεκριμένο θέμα, το οποίο μάλιστα όπως επισημαίνουν οι πληροφορίες μας από ΔΗΠΑτζήδες πράκτορες της ΞΥΠ, πήρε την ευθύνη ο ίδιος επισημαίνοντας στην συνεδρία της Κοινοβουλευτικής ομάδας με την έκφραση ότι δεν είναι « ηθικό και νόμιμο». Προφανώς είναι ηθικό και νόμιμο κατά την θεώρηση Κάρογιαν, ο διορισμός σε ΚΟΡΥΦΑΙΑ πολιτειακά αξιώματα, αρκετών στελεχών της ΔΗΠΑ (Πάλμας- Κενεβέζος - Φωτίου - Λακκοτρύπης), αλλά και η πλειάδα διορισμών κατά συνθήκη στελεχών σε ημικρατικούς οργανισμούς και άλλα πόστα.

• Εξάλλου είναι γνωστή η σφοδρή αντίδραση των Συναγερμικών ότι η ΔΗΠΑ έπαιρνε αντιστρόφως ανάλογους διορισμούς σε σχέση με την δύναμη της. Μην ξεχνούμε ότι ο Νίκαρος, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΤΙΣΕ την ΔΗΠΑ, αφού μετά την αποβολή αρκετών στελεχών από το ΔΗΚΟ, τους διατήρησε σε πόστα και παραχώρησε και άλλα πολιτειακά αξιώματα, ώστε να ελκύσουν τους ψηφοφόρους και να δημιουργήσουν κόμμα. Προς τούτο επιβεβαιώνεται και πράκτορας της ΞΥΠ, που την περίοδο των βουλευτικών εκλογών επέμενε ότι ο Νίκαρος με προσωπικά τηλεφωνήματα έδωσε ψήφους στην ΔΗΠΑ για να πάρει σεβαστό ποσοστό ως αντίβαρο στο ΔΗΚΟ.

• Όπως μας λέει μεταξύ πραγματικότητας και ελαφρώς υπερβολής, πράκτορας της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στο Προεδρικό θα χρειαστεί νέα παραγγελία τασακίων, αφού εξαντλήθηκε η προηγούμενη και πέραν από την ρήση «φοβού τους υπό σου ευεργετηθέντας», καθότι τύπος που θαυμάζει τον μέγιστο ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ο ΝΙΚΑΡΟΣ άδει περιπαθώς, μετά των σχετικών παρελκομένων για την περίσταση, τον στίχο από το σχετικό άσμα «με προδώσαν οι φίλοι μου». Και έχει και τον Φούλη να του λέει συνέχεια . «Σου τα έλεγα για τον Κάρογιαν μην τον γιγαντώνεις γιατί δεν θα τον μαζεύεις κάποια στιγμή».

• Και ως γνωστό κατά την ρήση της στήλης «πρώτα βγαίνει η ψυχή και ύστερα το ΔΗΚΟιλίκι». Αλλά και όπως προφητικά αναφώνησε από το βήμα της Βουλής μια μέρα προηγουμένως ο βουλευτής του ΔΗΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ, ως κόμμα πάσχουμε από σύνδρομο της Τροίας, τουτέστιν στην ιστορία τους είχαν αρκετούς δούρειους ίππους.

• Στην χειρότερη θέση απ’ όλους βρέθηκε ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΜΑΣ, τον οποίο ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΑΝ - ΕΞΕΘΕΣΑΝ οι ημέτεροι της ΔΗΠΑ, αφού είναι ο άνθρωπος που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στην συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής που συζήτησε το θέμα περί της μονιμοποίησης των συνεργάτιδων. Εκτός των άλλων θεσμικών θεμάτων είναι και το προσωπικό και ηθικό καθότι οι κοπέλες είναι συνάδελφοι του στο Προεδρικό και θα της συναντά καθημερινά.

• Όπως πληροφορούμαστε λοιπόν από τους ΔΗΠΑτζήδες πράκτορες της ΞΥΠ, το Σαββατοκύριακο ο Κάρογιαν και οι βουλευτές του, ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ που αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρι της εκλογής του στο βουλευτικό αξίωμα εργαζόταν στο Προεδρικό(!!!) ως σύμβουλος του Φωτίου, ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ και ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ δέχθηκαν την ΟΡΓΗ και την ΜΗΝΗ των ΠΑΛΜΑ - ΚΕΝΕΒΕΖΟΥ - ΦΩΤΙΟΥ, αλλά και στελεχών που διορίστηκαν σε πόστα και αξιώματα, οι οποίοι σκέφτονται να διαχωρίσουν την θέση τους από την απόφαση του κόμματος με σχετική δήλωση.

• Πάντως η ΔΙΑΣΠΑΣΗ είναι θέμα χρόνου στην ΔΗΠΑ και να προστεθεί και το χρόνιο πρόβλημα με την ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΟΤΣΗ, τότε οι φυγόκεντρες δυνάμεις είναι δεδομένες. Το χειρότερο για την ΔΗΠΑ είναι ότι δεν μπορεί να διορθωθεί οτιδήποτε και με την στάση τους για αλα καρτ αντιπολίτευση, διέλυσαν τις όποιες προσδοκίες για άνοδο του κόμματος. Ενίοτε τα ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ λάθη ηγετών, διαλύουν κόμματα και γράφουν ιστορία.

• Και το σφάλμα ολκής του Μάριου Κάρογιαν το οποίο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ τους ΔΗΚΟικούς, οι οποίοι ενώ παρουσιάζονταν αυτοί με προβλήματα από την συμπαγή ΔΗΠΑ αίφνης αντιστράφηκαν, άνοιξαν τις αγκάλες τους και περιμένουν την επιστροφή των απολωλότων προβάτων. Να δούμε τον Πρίγκιπα να υποδέχεται στο ΔΗΚΟ τον Κενεβέζο, τον Φώτη, τον Πάλμα, τον Βότση, τον Μουσιούττα, τον Τσίγκη, τον Προκοπίου, τον Τρυφωνίδη, τον Ιωάννου και τους αδελφούς Λακκοτρύπη και πάραυτα θα τερματίσουμε την καριέρα μας…

• Πάντως όσοι γνωρίζουν τον αδελφό Κάρογιαν αρκετά καλά, ανάμεσα τους και ο Διοικητής της ΞΥΠ, επιμένουν ότι δεν ήταν τυχαία η κίνηση του ορθολογιστή Αρμένιου, αλλά μάλλον άνοιγε τις πόρτες για ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το ΜΕΤΩΠΟ της αντιπολίτευσης στις Προεδρικές. Αν θυμάστε τις προηγούμενες μέρες σε σημείωμα της στήλης για την συζήτηση των προϋπολογισμών καταθέσαμε την αλλαγή στάσης του Κάρογιαν με αναφορές στις παρακαταθήκες Τάσσου και άλλες υπομνήσεις κατά της Κυβέρνησης. Μην ξεχνάτε ότι ο Κάρογιαν πρωτοστάτησε στο παρασκήνιο προ της εκλογής του Προέδρου της Βουλής με απώτερο στόχο την εκλογή του ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ στο αξίωμα. Ωστόσο, τσακώθηκαν οι σύμμαχοι ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ, αλλά ο Κάρογιαν έχτισε σχέση εμπιστοσύνης με το κόμμα της αριστεράς…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τι παθαίνουν όλοι οι μικροί θεοί του Κυπριστάν και θέλουν να ενσπείρουν τον τρόμο στους Ευρωττοπουζοκυπραίους είναι αξιομνημόνευτο και χρειάζεται τις θέσεις μιας άλλης επιστήμης. Μετά τους τηλεπιστήμονες έχουμε και τον ΤΗΛΕ-ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟ. Που μας φόβιζε για 3 μέρες ότι θα έρθει η συντέλεια του κόσμου και τελικά ήταν χειμωνιάτικες μέρες. Και δεν φτάνει να βγει να απολογηθεί ζητά και τα ρέστα και μας κατηγορεί ότι κάτι δεν καταλάβαμε. Καλά ότι βίασε το πρόγραμμα των συμπατριωτών του δεν τον ενόχλησε; Δεν έχει αυτός ο άνθρωπος πολιτικό προϊστάμενο;

• ΥΓ: Έφυγε μια εμβληματική προσωπικότητα της κυπριακής κοινωνίας. Πρωτοπόρος ο ΛΟΥΚΗΣ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ, όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν πήραν αρκετά απ’ αυτόν και αρκετοί επωφελήθηκαν τα μέγιστα. Η οξύνοια του και η πολυπραγμοσύνη του αξιομνημόνευτα προσόντα.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X