ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O θαθάκιας ΝΙΚΑΡΟΣ ταλαιπωρεί ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΑΕΛ, ΑΡΗ - Ο πικκαρισμένος Γ. Ελεγκτής

Έβλεπε - άκουγε και περίμενε να τους χτυπήσει ο Οδυσσέας - Γήπεδο θα εγκαινιάσει ο νέος Πρόεδρος

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ παίζει τον δικό της σημαντικό ρόλο στις πράξεις των ανθρώπων, ιδιαίτερα των πολιτικών. Η τελευταία στιγμή στην πολιτική τους ιστορία καθοδηγεί προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και αφαιρεί τον ρεαλισμό, αφού προέχει το συναίσθημα. Και στην προκειμένη ενήργησε με συντριπτικό τρόπο η ανάγκη για υστεροφημία του Προέδρου της Δημοκρατίας, προκαλώντας προβλήματα, ανακατωσούρες και ΚΥΚΕΩΝΑ.

• Ο ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑΣ ΝΙΚΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΛΙΑ

• Πώς να το κάνουμε ρε παιδί μου. Ήθελε να γίνει ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑΣ ο ΝΙΚΑΡΟΣ και να εκπέμψει το κύκνειο του άσμα με τα εγκαίνια του νέου σταδίου της Λεμεσού και όλα τα συναφή. Φευ όμως, προκάλεσε με την βιασύνη του ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ και όπως είπε χαρακτηριστικά και ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΥΚΑΛΙΑΣ, με εμφανή διάθεση αυτοκριτικής για το πολιτικό προσωπικό, «γράψαμε άλλη μια ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ».

• Ο απίστευτος κυκεώνας που προκλήθηκε λόγω των ερασιτεχνικών χειρισμών και της χαλαρότητας που επέδειξαν οι κρατικοί φορείς, αλλά και σε κάποιες στιγμές και οι διοικήσεις των σωματείων, οδήγησαν σε αδιέξοδο, αφού το Τσίρειο στάδιο πρέπει να κλείσει σύντομα, με την αρχή αδειοδότησης σταδίων να επισημαίνει ότι το ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ και η κατάσταση στις κερκίδες σε σχέση με την στατικότητα τους… τραγική. Ο κίνδυνος να προκληθεί κάποιο δυστύχημα υπαρκτός και κανείς δεν θα αναλαμβάνει τις ευθύνες του, παρά μόνο όπως στην περίπτωση της διεξαγωγής της συναυλίας του Πλούταρχου- Ρουβά όλοι ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

• ΑΚΟΥΓΕ – ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΣΕ Ο Γ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ

• Το χεράκι του για να προκληθεί το ΑΛΑΛΟΥΜ με το γήπεδο της Λεμεσού έβαλε και ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ο οποίος παρίστατο σε όλες τις συσκέψεις για το νέο στάδιο, αλλά δεν άνοιγε το στόμα του να τους υπομνήσει ότι οι ενέργειες τους είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, καθότι υπάρχει ξεκάθαρο θέμα με κρατικές ενισχύσεις που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ αυστηρά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αν δεν πάρεις προηγουμένως την έγκριση της.

• Μπορεί και να το είδε σαν μια στιγμή ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ για όσα υπέστη όπως πιστεύει ο κ. Μιχαηλίδης από τον ΝΙΚΑΡΟ και τους ακολούθους του, αλλά έβλεπε - άκουγε και σιωπούσε. Και όλοι πίστευαν ότι συμφωνούσε, αλλά ο Οδυσσέας τους περίμενε στην γωνία. Οι φωνές του Προέδρου της ΑΕΛ, Αντρέα Σοφοκλέους, στην Επιτροπή παιδείας της Βουλής ότι ο Γ. Ελεγκτής λέει ψέματα και ήταν παρών σε όλες τις συνεδρίες, αλλά δεν μιλούσε, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο.

• Η ΛΑΜΟΓΙΑ – ΟΙ ΣΥΓΧΥΣΜΕΝΟΙ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΔΕΣ

• Προφανώς και θα έπρεπε οι ταγοί του ΚΟΑ και ο περιβόητος Πρόεδρος του Αντρέας Μιχαηλίδης, να προειδοποιούσαν τον ΝΙΚΑΡΟ ότι αυτή η μικρο - απατεωνιά ή αν προτιμάτε λαμογιά ενδεχομένως να προκαλούσε χιλιάδες προβλήματα και να μπλόκαρε το έργο. Όμως μπροστά στον παρορμητισμό στην βιασύνη του ΝΙΚΑΡΟΥ όλοι σώπασαν και τώρα τρέχουν, αλλά κανείς δεν ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ στους Λεμεσιανούς φιλάθλους που δεν θα μπορέσουν σύντομα να απολαύσουν το θέαμα των ομάδων τους ...

• Ακούσαμε και την Έφορο Κρατικών ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου, να μας εξιστορεί την προσωπική της περιπέτεια όταν έτρεχε και εκλιπαρούσε τον αρμόδιο Επίτροπο για να δώσει συναίνεση και αυτός ο σκληρός αγνοούσε την ωραία κυρία που του χάριζε χαμόγελα…Ήθελε και η Στελλίτσα να ικανοποιήσει τον ΝΙΚΑΡΟ για τον διορισμό με κάποιο επίτευγμα, αλλά ξέχασε κι αυτή - που έχει την λιγότερη ευθύνη γιατί ανέλαβε αργότερα- ότι υπάρχουν κανόνες και δεν επιτρέπονται τα μέσα και τα καλοπιάσματα σε σοβαρούς οργανισμούς… Έτσι για να επιτείνουμε το άγχος να σημειώσουμε ότι η εκ των διευθυντών της κατασκευάστριας εταιρείας CYFIELD κ. Χρυσοχού μας είπε ότι το γήπεδο οσονούπω θα είναι έτοιμο και μάλιστα χθες κούρεψαν και το χορτάρι. Αμάν τα χάπια μου τα Λεμεσιανά… ΑΠΟΛΛΩΝίστικα- ΑΕΛίστικα και ΑΡΗανά.

• ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

• Αλλά κι αυτός ο Οδυσσέας πικκάρισμα ο άνθρωπος ρε παιδί μου. Τους άφηνε να πανηγυρίζουν για το γήπεδο, να ονειρεύονται εγκαίνια και σόου και ήρθε τώρα και τους ΑΝΤΙΝΑΞΕ μια ΠΑΤΣΑΡΚΑ, όπως λέγεται στην Λεμεσό, που τους προσγείωσε όλους και τους δίδαξε …διάφορα. Ιδιαίτερα τον ΝΙΚΑΡΟ που θα του επισημάνουμε ακόμη μια φορά , αφού πέρασε πλέον σε περίοδο αυτοκριτικής. Δεν κούτσ(χ) ησε ούτε και ένα ΔΙΟΡΙΣΜΟ.

• Θέλετε και το άκρο άωτο της εκδικητικότητας και του πικκαρίσματος του Γ. ΕΛΕΓΚΤΗ; Τους απείλησε ότι αν δεν λειτουργήσει το στάδιο έγκαιρα, τότε θα ετοιμάσει έκθεση και θα την δημοσιοποιήσει για σπατάλη 40 εκατομμυρίων Ευρώ - όσα δηλαδή στοίχισε το διαμάντι της Λεμεσού - δημοσίου χρήματος που παραμένουν λόγω λανθασμένων χειρισμών ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΑ. Αμάν τα χάπια μου τα ελεγκτικά… Οπόταν αντιλαμβάνεστε μέχρι να πάει το συμβόλαιο στην Ε.Ε να ελεγχθεί και να δοθεί το πράσινο φως ότι δεν συνιστά παραβίαση ευρωπαϊκών θεσμίων το στάδιο θα το εγκαινιάσει ο νέος Πρόεδρος και ο ΝΙΚΑΡΟΣ απλώς θα βλέπει εκ του μακρόθεν Καλά ξεμπερδέματα. Και το κύκνειο άσμα του ΝΙΚΑΡΟΥ θα είναι το αγαπημένο του άσμα «βρέχει φωτιά στην στράτα του γηπέδου μου»

ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΝΙΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ

• Α, να βάλουμε και κανένα κους - κους. Έκανε προεκλογική συναυλάι για την νεολαία ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ προσκαλώντας το νεανικό συγκρότημα ΟΝΙΡΑΜΑ. Ο αοιδός του συγκροτήματος ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ του επισήμανε ότι δεν δέχεται προεκλογικές ομιλίες, αφίσες και άλλα που έχουν σχέση με την πολιτική. Οπόταν ο Αχιλλής και το κονκλάβιο του τραγούδησαν μαζί με τους ΟΝΙΡΑΜΑ τα άσματα «δύσκολοι καιροί για Πρίγκιπες» και την «Κλεψύδρα» και πέταξαν στον αέρα το χρήμα. Μια συναυλία να προβληθείτε δεν καταφέρατε να διοργανώσετε ρε Αχιλλή μου και θέλετε να μας κάνετε και τους Προέδρους; Καλή είναι και η δικαστική τήβεννος.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τελικά είναι προφήτης ή διαβάζει τα χαρτιά ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ; Όταν μίλησε για τον ασκό του Αιόλου που θα ανοίξει με την δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών μέσω κινητών τηλεφώνων, ήξερε για τους ανέμους που θα φυσούσαν και θα έπαιρναν μακριά την φιλία ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ και ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ; Ε, η κόντρα της κυρίας Παττίχη με τον κ. Γενικό Ελεγκτή θα φθάσει στα δικαστήρια, αφού ο Οδυσσέας θα κινήσει αγωγή για δημοσιοποίηση στον Φ, ιδιωτικών συνομιλιών τους. Και κάπως έτσι έχασε και το εκφραστικό του όργανο ο Οδυσσέας, ο Φ μια καλή πηγή πληροφοριών και άλλη μια πράξη στο πολιτικό σκηνικό, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο σύγχρονος ΔΑΙΜΟΝΑΣ που ταλαιπωρεί τις ζωές μας. Το κινητό τηλέφωνο και τα παράγωγα του. Που καιρός που είχαμε (μην χαχανίζετε για την ηλικία μου, απλώς διάβασα ιστορία) που κάθε χωριό είχε ένα τηλέφωνο στην πλατεία…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X