ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Στέφανος αποκλείει Χριστιάνα Ερωτοκρίτου - Τo φορτίο που φόρτωσε στον Αβέρωφ ο Νίκαρος

Αποφεύγονται οι επικεφαλής πως μπορεί να δικαιολογηθεί η συζήτηση προσώπων που προέρχονται από την ηγετική πυραμίδα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥ: Το παζάρι είχε απ’ όλα οπόταν και εμείς θα σας καταγράψουμε όσα συνέβησαν το Σ/Κ με τον δικό μας φακό και προσέγγιση. Κυρίως όμως χωρίς να ξεχνούμε ότι σ’ αυτό τον προεκλογικό θα έχουμε τα πάντα. Ανακατατάξεις και λοιπές ανακατωσούρες θα διέπουν το χρονικό διάστημα μέχρι τις Προεδρικές εκλογές, γιατί το διακύβευμα είναι τεράστιο και παίζονται πολλά που θα προσφέρουν αρκετά χάπενινγκ, ενώ θα κριθούν και αρκετές πολιτικές καριέρες. Ενδεχομένως και κάποιοι κυρίαρχοι στο πολιτικό παιχνίδι… να εξαφανιστούν.

Η επόμενη μέρα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον Φούλη, αν δεν οδηγήσει τον ΔΗΣΥ στην νίκη και στην παραμονή στην εξουσία.

Αρχίζουμε από το ΦΟΡΤΙΟ που επωμίσθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Πήρε μεν την στήριξη του ΝΙΚΑΡΟΥ ως ο ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ του έργου του, αλλά ταυτόχρονα του μετέφερε στις πλάτες και μια ολόκληρη παράταξη που είναι στην διακυβέρνηση του τόπου εδώ και μια δεκαετία. Οπόταν πλέον ο Φούλης μας, δεν έχει άλλες δικαιολογίες , αφού και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στάθηκε δίπλα του και βράχος σε ότι επιζητούσε χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους.

Παίρνει δε την δυναμική του Νίκαρου σε μια περίοδο που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι χρειάζεται να υπερβάλει εαυτόν για να κερδίσει το ανώτατο αξίωμα της Δημοκρατίας, διαφορετικά θα λογοδοτήσει στους Συναγερμικούς. Και η επόμενη μέρα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον Φούλη, αν δεν οδηγήσει τον ΔΗΣΥ στην νίκη και στην παραμονή στην εξουσία. Στην ήττα όλοι αυτοί που τον ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ θα του αποδώσουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ευθύνη και δεν θα δέχονται και καμιά δικαιολογία. Και οι πρώτοι που θα τον επικρίνουν είναι όλοι αυτοί οι ΔΕΛΦΙΝΟΙ που τον περιτριγυρίζουν, που δηλώνουν διαπρύσιοι κήρυκες και φανατικοί υποστηρικτές του, αλλά που τελικά σε περίπτωση ήττας θα ζητούν την κεφαλή του επί πίνακι.

Να μην ξεχνούμε δε ότι αρκετοί εποφθαλμιούν την καρέκλα του Προέδρου του ΔΗΣΥ και έχουν ως μοναδική τους έγνοια την άνοδο τους παρά το καλό του κόμματος ή την άνοδο του Φούλη στην εξουσία. Και μην είσαι σίγουρος Φούλη ότι όλοι αυτοί οι χειροκροτητές την επόμενη μέρα δεν θα ζητήσουν και ευθύνες. Πρώτα ο Θεός να μας δίνει χρόνια να ζήσουμε και θα τα ξαναπούμε…

Όσον αφορά την φιέστα του ΔΗΣΥ που έγινε μόνο και μόνο για να δώσει την ΣΚΥΤΑΛΗ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στον Φούλη, διέκρινες την εμφανή ανησυχία, αναστάτωση και προβληματισμό των στελεχών και για την πορεία των δημοσκοπήσεων. Και κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί το γεγονός ότι δεν άρχισε ο προεκλογικός αγώνας, γιατί θα αντιπαραβληθούν οι επισκέψεις σε όλη την ελεύθερη Κύπρο , το μάζεμα όλων των ειδών φρούτων, οι γεωργικές ενασχολήσεις, η επίλυση αρκετών προβλημάτων ανθρώπων, που επιδόθηκε εδώ και δυο και βάλε χρόνια ο Φούλης. Αν το γαλάζιο κονκλάβιο δεν θέλει να δει την πραγματικότητα και κάνει σχεδιασμούς επί χάρτου κλεισμένο στα κομματικά γραφεία είναι κι αυτή μια επίδειξη συγκεκριμένων ικανοτήτων. Οι ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ όμως στην πολιτική πάντα οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια… Όσον αφορά την ομιλία Νίκαρου μάλλον παρέπεμπε σε απολογισμό του έργου του και μια προσπάθεια δικαίωσης του, ανεβάζοντας έτσι τον ΠΗΧΗ σε δυσθεώρητα ύψη για τον διάδοχο και συνεχιστή του.

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ε: Μην μας τρελαίνετε σύντροφοι. Μα είστε ζαλισμένοι και δεν ξέρετε τι λέτε και τι πράττετε; Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό και τα αδιέξοδα που προκλήθηκαν ελέω ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ που διαπράξατε σε σχέση με τις συμμαχίες και τις επιλογές υποψηφίων για τις Προεδρικές εκλογές, αλλά μην βάζετε συνέχεια ΑΥΤΟΓΚΟΛ. Τελικά η ομάδα θα πάει διαβάθμιση και θα ψάχνετε το λάθος. Ειδικά ο Γενικός Γραμματέας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ας συνέλθει γιατί και αυτός έχει να σηκώσει φορτίο ανάλογο με εκείνο του Φούλη.

Εδώ και αρκετό καιρό επισημαίναμε ότι συνεργασία ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ είναι από αδύνατη έως ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ. Το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ που διαπράχθηκε στην εκλογή Προέδρου της Βουλής, λόγω προσωπικών ατζέντων, φιλοδοξιών, ματαιοδοξίας, εγωισμού, ναρκισσισμού και λοιπών μετριοτήτων που δεν συνάδουν με ηγέτες, δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Το ΡΗΓΜΑ μεταξύ των κομμάτων είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και όσα βλέπουμε με συναντήσεις πολιτικών αρχηγών - φιλοφρονήσεις, γίνονται για το θεαθήναι και για να παραπλανηθούν οι ψηφοφόροι. Προσπαθούν να ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ το βάρος της ήττας και να φορτώσουν την αποτυχία στην συνεργασία ο ΣτεφΣτεφ στον Πρίγκιπα και το αντίθετο.

Και πάμε στο καίριο που σ’ αυτό τον κυκεώνα των ειδήσεων χάθηκε και δεν προβλήθηκε επαρκώς. Εμείς όμως επειδή έχουμε ευρύ δίκτυο πρακτόρων, της ΞΥΠ που ψάχνει τα πάντα θα σας μεταφέρουμε και την σχετική αναφορά του ΣτεφΣτεφ σε συνέντευξη του στην Καθημερινή. Λοιπόν ρωτήθηκε ο Γ. Γ του ΑΚΕΛ αν η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ (μετά που το διάβασε σίγουρα κοκκίνισε) θα μπορούσε να είναι η τρίτη υποψηφιότητα που επικαλείται ότι αναζητεί και είπε τα εξής σημαντικά: « Στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής υπάρχει αναφορά στους επικεφαλής των κομμάτων (ότι αποκλείονται από κοινοί υποψήφιοι). Εξ έλξεως όμως μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι από την στιγμή που αποφεύγονται οι επικεφαλής πως μπορεί να δικαιολογηθεί η συζήτηση προσώπων που προέρχονται από την ηγετική πυραμίδα».

Ε, μην μου πείτε ότι θέλετε και πιο ξεκάθαρη θέση απ’ αυτή του ΣτεφΣτεφ ότι και η Χριστιάνα Ε. απορρίπτεται έστω και αν και πάλι τα κόκκινα κονκλάβια αυτή την φορά ( αυτοί είναι οι καταστροφείς πολιτικών) διέρρεαν όλη την βδομάδα ότι θα στηρίξουν την Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΚΟ. Μα αφού οι ίδιοι οι ΔΗΚΟικοί δεν το επιθυμούσαν με την ψυχή τους (όχι όλοι αλλά σημαντική μερίδα) συμπεριλαμβανομένου και του ΠΡΙΓΚΙΠΑ, που μάλλον θεωρούσε προσβλητικό να απορρίπτουν τον ίδιο οι σύντροφοι και να ευνοούν την Αναπληρώτρια του.

Οπόταν λήξης συναγερμού και τα υπόλοιπα είναι κουβέντες για να γράφουμε εμείς οι αθκιασεροί δημοσιογράφοι και κυρίως να επιχειρούν οι γαλάζιοι – κόκκινοι και όλων των χρωματισμών κομματικοί στρατιώτες, να επιδεικνύουν ότι δεν πάνε χαμένα τα χρήματα που καρπούνται από την κρατική χορηγία και προφανώς από τους μακάκες φορολογούμενους και παράγουν υψηλή πολιτική. Αήρ ο τριάστερος...

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Χωρίς εξαγγελία η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΜΠΙΔΟΥ συγκεντρώνει στις δημοσκοπήσεις 20% των ψηφοφόρων και κυρίως ψηφίζεται από τα δυο τρία των ΑΚΕΛικών. Καλά ξεμπερδέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X