ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «ρατσιστής» Βύρας - η κολλούδα της Δράκου - κυβερνώσα ΠΟΕΔ…διέταξε

Θέλουμε πίσω τις πόλεις μας – τις γειτονιές μας φωνάζουν οι Λαρνακείς

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΩΝ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΓΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΕΣ

• Ε, όχι κι εσύ ρε ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ Δήμαρχε Λάρνακας που εμποτίστηκες με τα ιδανικά του διεθνισμού και της προστασίας των μεταναστών στα αναμορφωτήρια (κατασκηνώσεις ΠΕΟ) των Περβολιών να λες τέτοια πράγματα. Τι συσκέψεις χρειάζονται δηλαδή με την Αστυνομία, αφού δεν υπάρχει πρόβλημα με τους αλλοδαπούς που κατέκλυσαν την Λάρνακα και ιδιαίτερα τις Φοινικούδες και εξοβέλισαν τους Σκαλιώτες από το πανέμορφο παραλιακό μέτωπο, όπως λέει το κόμμα σου όταν κάποιος υποδείξει τους κινδύνους. Η ανοχή και η ΣΥΝΕΝΟΧΗ όλων εσάς των ευαισθητούληδων, κατάντησε την χώρα μας απέραντο ΓΚΕΤΟ. Χάσαμε τις γειτονιές μας, τις πόλεις μας, τις ζωές μας με την ανεξέλεγκτη ροή και διαμονή παράνομων μεταναστών.

• Γιατί φίλε μου να κάνεις συσκέψεις με την Αστυνομία; Αφού τόσα χρόνια δεν διαπίστωνες το πρόβλημα, απλώς το προσπερνούσες ή φοβόσουν τις ιαχές των κομματικών ινστρουχτόρων, μπας και σε κατηγορήσουν ότι είσαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. Περίμενες τον ομηρικό καβγά με τραυματισμούς για να αντιληφθείς το μέγεθος του προβλήματος στην Λάρνακα; Δήμαρχος δεν είσαι Βυρούι, για να φέρνεις την ΤΖΟΖΕΦΙΝ και να μαζεύονται καμιά 100στη άτομα και να πανηγυρίζετε εσύ και το Δημοτικό σου Συμβούλιο, ότι ψυχαγωγείται τους Λαρνακείς.

• Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ Ε/Κ ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ

• Φανταστήκατε πόσο φοβούνται τις αρχές οι μετανάστες . Κάποιος από τους εμπλεκόμενους συμμετείχε στα επεισόδια και διέμενε και παράνομα στο Κυπριστάν. Τόσο τρέμουν την Αστυνομία, που επιδίδονται σε παρανομίες, χωρίς κάποιος να βρεθεί να τους πάρει δίπλα στο Αεροδρόμιο και να τους στείλει πίσω στην πατρίδα τους με το πρώτο αεροπλάνο. Ανθρώπινα δικαιώματα έχουμε κι εμείς οι γηγενείς κάτοικοι του νησιού. Όλοι περιμένετε να ΣΚΟΤΩΘΕΙ ο πρώτος Ελληνοκύπριος για να αντιδράσετε. Θα θεωρηθεί ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ; Τότε είναι που θα τρέμετε και θα ψάχνετε γωνιά να κρυφτείτε. Όσο δε για την αναφορά σου Αντρικκούι Βύρα , διαφανοκέφαλο, ότι οι Φοινικούδες δεν είναι γκέτο, φανταζόμαστε ότι δεν κάνεις βράδια την βόλτα σου εκεί αλλά προτιμάς τα παραλιακά του Μακένζι.

• Αφήστε τις ψευτοευαισθησίες και τις ψευτοκουλτούρες και τους διεθνισμούς και λύστε το πρόβλημα και ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ( καλημέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ πότε θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την Πλατεία Ελευθερίας, γιατί εδώ και καιρό είναι κατειλημμένη) στους κατοίκους τους . Μην παίζετε με την υπομονή και την ανοχή των Ε/Κ γιατί όλοι θα κλαίμε επί ερειπίων. Όσον αφορά τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης εκρήγνυνται και νοιώθουν εξάψεις μόνο όταν καταδικάζουν επεισόδια στα γήπεδα μεταξύ φιλάθλων. Όταν κυκλοφορούν με μαχαίρια ρόπαλα και άλλα φονικά όπλα οι αλλοδαποί και συμμετέχουν σε αιματηρές συμπλοκές, κανείς δεν νοιώθει την ανάγκη να αντιδράσει, και τα προσπερνούν με νάζι και χάρη οι κορούδες και τα αγόρια των καναλιών. Τηρούν την δεοντολογία με εκφράσεις μπας και τους καταδικάσουν …Μέχρι να επηρεαστεί κάποιος δικός τους για να καταλάβουν όλοι το πρόβλημα.

• Τέλος πάντων θα μας κατηγορήσουν και να πουν διάφορα. Αλλά ποσώς μας ενδιαφέρει, αφού επισημαίνουμε το πρόβλημα και αν θέλει ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ να το λύσει, να πάρει δυναμικά μέτρα για να προστατεύσει τους κατοίκους της πόλης του. Διαφορετικά θα τον γράψει κι αυτόν η ΙΣΤΟΡΡΙΑ αναλόγως και μαζί και τους άλλους Δημάρχους, την Κυβέρνηση τους Υπουργούς ότι επέτρεψαν να ΑΛΩΘΕΙ η χώρα μας.

• Πάντως καιρό έχει να φέρει κάποιο καλλιτέχνη από την Ελλάδα ο Βύρας. Εξάντλησε όλο το πελατολόγιο του ατζέντη που συνεργάζεται;

• ΑΛΛΑΞΕ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΦΟΥΛΛΗ

• Πάμε και στην Υπουργό Δικαιοσύνης – δημοσίας τάξεως ΣΤΕΦΗ ΔΡΑΚΟΥ που συνεχώς ΚΡΥΒΕΤΑΙ. Λες και ότι έχει σχέση με την Αστυνομία και την Δημόσια τάξη δεν την αφορά. Γίνεται χαμός και η Στεφανία στο Δράκο της. Ούτε να ακούσουμε την φωνή της, μια φορά για όσα συμβαίνουν, παρά μόνο πανηγυρίζει για την δικαστική μεταρρύθμιση που αν καταφέρει να μειώσει τον χρόνο εκδίκασης των υποθέσεων στα Δικαστήρια , τότε θα με καλέσουν κι εμένα σαν μοντέλο σε διαγωνισμό κόμμωσης.

• Α, και μην συγχύζεστε με τις καθυστερήσεις στις προαγωγές, στους διορισμούς, και όλα τα συναφή. Κάπου ρε παιδί μου έβαλε την ΚΟΛΛΟΥΔΑ που της έδωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και δεν την βρίσκει. Πρέπει να παράπεσε σε κάποια τσάντα που δεν είναι της εποχής για να την χρησιμοποιεί, οπόταν και δύσκολα θα την ανακαλύψει. Ε, μα είναι και δύσκολο να ξαναζητήσει άλλη καινούρια. Τελικά, όλο το Κυπριστάν είναι τυλιγμένο σε μια κολλούδα. Ακόμη και τα ΔΡΑΚΟΥλίνια της Αστυνομίας εξαρτώνται από την κολλούδα που έστειλε ο Φούλλης στην Στεφανία και από την αλλαγή της τσάντας. Αυτή είναι η ζωή μας σ’ αυτό τον δύσμοιρο τόπο. Ούτε στην αδελφή χώρα ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ δεν συμβαίνουν τέτοια …

• Η ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ ΤΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

• Α, εδώ κι αν είμαστε κράτος που η Ζανζιβάρη, η Μποτσουάνα και η νήσος Άου- Άου φαντάζουν παράδεισοι πολιτικού πολιτισμού με τους πολίτες να παρακολουθούν τον τρόπο διαμοιρασμού των κόπων και μόχθων τους, χωρίς να βγάζουν άχνα . Άσε που είμαστε διάσπαρτοι ως χώρα με βασίλεια και ο καθείς πιστεύει για τον εαυτό του ότι είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Έτσι και οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔ παρουσιάζονται σαν Κυβερνήτες της παιδείας από τα πολυτελή τους γραφεία Εκεί εγκατέστησαν την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Και τους υπηρετούν όλοι , Δήθεν ΝΙΚΑΡΟΣ- ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ – ΚΟΜΜΑΤΑ – Οργανώσεις γονέων Ότι διατάξει η ΠΟΕΔ.

• ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

• Η πρόσφατη διαταγή της Προέδρου της Κυβερνήσεως της ΠΟΕΔ ΜΥΡΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ είναι ότι πρέπει όλα τα παιδιά προδημοτικής από 4 χρονών και έξη μηνών να πάνε σε δημόσια και κοινοτικά νηπιαγωγεία Λεπτομέρειες, προφανώς ότι θα πρέπει να χτιστούν 50 νέες αίθουσες, να γίνουν άλλες καμιά 50αριά επεκτάσεις υφιστάμενων αιθουσών και βεβαίως- βεβαίως ( αυτό που ενδιαφέρει την Μυρού του Βασίλη και τους άλλους κυβερνήτες της ΠΟΕΔ) είναι να προσληφθούν ακόμη 200 νηπιαγωγοί και βοηθοί νηπιαγωγοί, οπόταν θα προκύψουν νέα μέλη και οι συνδρομές στο πανίσχυρο ταμείο της ΠΟΕΔ.

• Προφανώς καταλαβαίνετε ότι δεν θα πληρώσει ο Νίκαρος ή ο ΠροΠρο, ή ο Στέφανος, ο Φούλλης και οι υπόλοιποι κομματάρχες το κόστος. Θα το πληρώσετε όλοι εσείς οι μακάκες φορολογούμενοι και η ΠΟΕΔ θα αυξήσει τα μέλη της, θα παίρνει συνδρομές και θα ενισχύει το ταμείο της Κυβερνώσας οργάνωσης των δασκάλων. Δηλαδή δεν κατάλαβαν στην ΠΟΕΔ ότι ο κόσμος δυστυχεί και τα βγάζει δύσκολα πέρα. Και επιθυμούν το ενάμιση δισεκατομμύριο που δίνουν οι φορολογούμενοι για την παιδεία, να αυξηθεί κατά καμιά 20 αριά εκατομμύρια και σταδιακά να φτάσει και τα 2 δις το ποσό για την παιδεία. Ε, μα είναι Κυβέρνηση. Επιβάλουν φόρους οι ΠΟΕΔτζήδες και η Πρόεδρος τους και οι μακάκες φορλογούμενοι να σκάζουν και να πληρώνουν.

• ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΒΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ

• Όμως είναι ψήφοι οι δάσκαλοι και κανείς δεν μπορεί να τους πει οτιδήποτε. Τα κόμματα κρύβονται οι Κυβερνήσεις υπακούν. Ρίχνουν και μια ατάκα περί αύξησης των δαπανών για την παιδεία για να ικανοποιηθούν οι ψευδαισθήσεις και τα πλήθη παραληρούν…Τους ιδιώτες όμως γιατί θέλουν να τους ΕΞΟΒΕΛΙΣΟΥΝ στο πυρ το εξώτερον οι ΠΟΕΔτζήδες; Με την εργασία και τους φόρους τους παίρνουν τους παχυλούς μισθούς και ξεκουράζονται…Εκτός κι αν επειδή δεν είναι μέλη και δεν πληρώνουν…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πως το είπε ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ στις ΑΜΥΧΕΣ ή αλλιώς ΑΙΧΜΕΣ ; « Πολλοί έχτισαν καριέρα στο Κυπριακό» . Για να ακολουθήσει με στόμφο να αναφέρει ότι είναι διαπραγματευτής στο Κυπριακό από την εποχή που Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και ότι υπηρέτησε σε όλους τους επόμενους , ενώ επί ΝΙΚΑΡΟΥ ήταν διπλοθεσίτης. Και διαπραγματευτής και μόνιμος αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ. Ε, μα ήθελε να σας εξηγήσει επακριβώς την ατάκα του ο ΜπλακΤζον. Με ζωντανό παράδειγμα, πως κάποιος έκτισε την καριέρα του στο Κυπριακό και έφθασε στο σημείο να διεκδικεί και την Προεδρία της Δημοκρατίας. Τα χάπια μου ρε τα διπλωματικά…

• ΥΓ: Μπορεί να ήταν θεός του ποδοσφαίρου ο αείμνηστος ΠΕΛΕ. Όλοι μας τον θαυμάζουμε και τον ευχαριστούμε για τις ποδοσφαιρικές στιγμές που προσέφερε. Ωστόσο μια ΥΠΕΡΒΟΛΗ υπάρχει σ’ όλο αυτό το παγκόσμιο πανηγύρι. Ήταν κορυφαίος να κλωτσάει το τόπι ή φούσκα του σχοίρου όπως το λένε στα χωριά μας, δεν ανακάλυψε και το φάρμακο για τον καρκίνο. Τέτοιες εποχές οι λαοί χρειάζονται όπιο…Είμαι ρε γνήσιος ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ. Τα χάπια μου τα κόκκινα τα Σοβιετικά…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X