ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προβληματισμός σε ΑΚΕΛ

Ούτε το VOLT τον στηρίζει - Φωνές για εκκόλαψη νέων Ειρηνών Χαραλαμπίδου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΧΑΩΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ - ΠΡΟΥΝΤΖΟΥ

• Παγιδεύτηκε και το ΑΚΕΛ και η ηγεσία του με την διαφαινόμενη στήριξη του δικηγόρου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΡΟΥΝΤΖΟΥ για Δημαρχία Λευκωσίας, αφού σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις που διενεργήθηκαν για λογαριασμό του κόμματος η διαφορά με τον αντίπαλο του, Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ ΝΙΚΟ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ είναι ΧΑΩΔΗΣ. Ο κόκκινος σύντροφος – πράκτορας της ΞΥΠ που ΥΠΕΚΛΕΨΕ (έτσι λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες) την δημοσκόπηση από τα γραφεία της Εζεκία Παπαϊωάννου επισημαίνει ότι η εν λόγω φωτογραφία της στιγμής (έτσι ονομάζονται οι δημοσκοπήσεις στην αργκό των επικοινωνιολόγων), δίνει 60 % στον Τορναρίτη και 40% στον Προύντζο.

• Κι όσο αν φαίνεται οξύμωρο δεν είναι επακριβώς αυτό το πρόβλημα του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και των άλλων προυχόντων της κόκκινης ηγεσίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε το ΑΚΕΛ να είναι ΜΟΝΟ ή έστω πρώτο που θα στηρίξει Προύντζο στις δημοτικές εκλογές, αφού σε περίπτωση ΗΤΤΑΣ θα αντανακλά στο κόμμα και θα δοθεί η εικόνα ότι είναι ο καθαρόαιμος υποψήφιος του ΑΚΕΛ. Προφανώς δεν μπορεί να ριχθεί το έωλο επιχείρημα ότι πρόκειται για ανεξάρτητο υποψήφιο, υποστηριζόμενο από το κόμμα της αριστεράς. Προς τούτο δε ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ – χαμηλοφώνως έως σιωπηρώς και ενδομύχως, αλλά πάντα φοβισμένα - αρκετά ηγετικά στελέχη του ΑΚΕΛ, ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ κινήσεις και ΑΣΤΟΧΟΥΣ χειρισμούς του Γ.Γ ΣΤΕΦΣΤΕΦ, ο οποίος έσπευσε να συναντηθεί προ καιρού με τον συγχωριανό του (με καταγωγή από τον Γερόλακο - πάντως δεν έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο γιατί ο Πρου έπαιζε με τους δεξιούς του ΗΡΑΚΛΗ και ο ΣτεφΣτεφ με τους αριστερούς) και να του υποσχεθεί ότι θα είναι υποψήφιος για δημαρχία πρωτεύουσας, υποστηριζόμενος από το ΑΚΕΛ. Έτσι και ο νεαρός δικηγόρος άρχισε τον προεκλογικό του αγώνα και έψαξε για στήριξη από άλλα κόμματα και οργανώσεις.

ΟΧΙ ΑΠΟ ΒΟΛΤ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΣΤΟ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ

• Ωστόσο, εκ πρώτης όψεως δεν φάνηκε να τα καταφέρνει, αφού το VOLT, που το θεωρούσε στο τσεπάκι και σίγουρο του πέταξε ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ και τον καθήλωσε. Συγκεκριμένα όπως μας πληροφορεί ο πράκτορας της ΞΥΠ, που φέρει το προσωνύμιο ΝΑΙΝΑΙΚΟΣ (ε, μην του προσάψουμε και άλλου είδους κατηγορίες ονομάζοντας τον ΝΕΝΕΚΟ), σε πρόσφατη συνάντηση – σύσκεψη στελεχών των ντελιβεράδων της λύσης, φωτο ΒΟΛΤαικών, όταν τέθηκε το ενδεχόμενο στήριξης Προύντζου για Δημαρχία Λευκωσίας έγινε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ Η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών δεν ήθελε να ακούσει καν τέτοια προοπτική, ακόμη και όταν οι υποστηρίζοντες Πρου, επισήμαναν ότι είναι ΔΙΚΟ τους παιδί και ανήκει ανυπερθέτως στο στρατόπεδο του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ. ΟΙ ουρανομήκης κραυγές οδήγησαν τους Προυντζικούς να θέσουν το θέμα στην ψηφοφορία και το αποτέλεσμα από την προσωρινή διοικούσα του ΒΟΛΤ ήταν συντριπτικό. 80% τάχθηκαν κατά Προύντζου – 20% υπέρ του.

ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΥΝΤΖΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΕΚ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

• Εντύπωση δε προκάλεσε και η αντίθεση στην ψήφιση Προύντζου από Μαυρογιαννούθκια που βρίσκονται στο ΒΟΛΤ, παρά το ότι συνεργάστηκαν υποτίθεται στην διάρκεια των Προεδρικών εκλογών. Οπόταν έκλεισε το κεφάλαιο ΒΟΛΤ και τώρα ΑΚΕΛ - Προύντζος ψάχνουν στήριξη από αλλού. Έτσι και επιχειρούν να συνεργαστούν με ΕΔΕΚ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρουν, αφού δεν θα ήθελαν οι ηγεσίες τους (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ) να καλέσουν τα μέλη τους να ψηφίσουν κάποιο επιφανές στέλεχος του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ. Έτσι ΤΣΑΛΑΠΑΤΟΥΝ την πολιτική τους θέση για κάποια απροσδιόριστα οφέλη ή μάλλον για να βγάλουν το ΑΚΕΛ από την δύσκολη θέση. Αλληλένδετη ήταν η αιφνιδιαστική πρόταση του Προέδρου της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ για να αποσυρθούν οι 2 υποψήφιοι για την Δημαρχία Λευκωσίας και να βρουν κάποιο κοινό υποψήφιο. Μάλλον ήταν διέξοδος διαφυγής για τον Σιζό που δεν μπορεί να ψηφίσει Προύντζο, ενώ δύσκολα και Τορναρίτη, καθότι και οι δυο είναι επιφανή στελέχη του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ.

• Οπόταν κατά που λένε και στο Γερόλακκο, έμεινε αγγονί στο ΑΚΕΛ ο ΑΠΟΕΛίστας (διετέλεσε μέλος του Δ.Σ της εταιρείας - δεξί χέρι του Προέδρου Πρόδρομου Προδρόμου) Προύντζος και πλέον δύσκολα μπορεί να ψάξει σε άλλη λύση αφού υποσχέθηκε στον χωριανό του ότι θα είναι υποψήφιος. Αν δε το κάνει θα βγει ο Προύντζος και θα αποκαλύψει αρκετά που ιδιαίτερα αυτή την εποχή δεν μπορεί να επωμιστεί η ηγεσία του ΑΚΕΛ, με την προσοχή στραμμένη στην προσπάθεια να κατακτήσει την πρωτιά στις Ευρωεκλογές…

• Ωστόσο η ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ προώθηση των ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΥΘΚΙΩΝ (όσοι στήριξαν ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και δεν ανήκουν στο ΑΚΕΛ) που συνιστά ΕΙΣΒΟΛΗ στο κόκκινο στρατόπεδο ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ τα αντανακλαστικά των ΕΔΟΝόπουλων και άλλων στελεχών του κόμματος που ανήκουν στις συνδεδεμένος με το κόμμα οργανώσεις – ΠΕΟ- ΠΟΓΟ - ΕΚΑ, αφού διαπιστώνουν ότι παραμερίστηκαν και έγιναν ο τελευταίο τροχός της άμαξας. Ε, μα δεν είναι δυνατό στο Ευρωψηφοδέλτιο από σύμπτωση της τελευταίας στιγμής να μην είναι πλειοψηφία όσοι δεν ανήκουν στο ΑΚΕΛ και τα κόκκινα αγόρια- κορίτσια να είναι πεταμένα και να παρουσιάζονται σαν ζητιάνοι... θέσεων.

• Όπως μας ενημερώνει ο Τμηματάρχης υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ ο πρώην Γενικός Λογιστής ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ και επιφανές Μαυρογιαννούι ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ τελευταία στιγμή από το Ευρωψηφοδέλτιο αφού ζητούσε FAIR PLAY και ίση αντιμετώπιση με προοπτική εκλογής από την ηγεσία, κάτι που ο ΣτεφΣτεφ δεν αποδέχτηκε και μπήκε ο ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΘΥΜΟΣ, Δήμαρχος Δερύνειας ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ. Αν δε συνυπολογιστεί ότι ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΜΕΛΑΝΗ ΣΤΕΛΙΟΥ είναι επίσης Μαρυογιαννούδες, ενώ ο ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΙΓΙΟΥΡΕΚ είναι οτιδήποτε άλλος εκτός από ΑΚΕΛικός, τότε οι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΔΟΝόπουλων – ΠΕΟτζήδων - κοριτσιών της ΠΟΓΟ που σε ένδειξη διαμαρτυρίας έσκισαν οτιδήποτε κόκκινο φορούσαν και δεν θα το κάνουν ούτε και την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου… Για τους αγρότες της ΕΚΑ δεν αναφερόμαστε, καθότι ο Γ.Γ τους ΠΑΝΙΚΟΣ ΧΑΜΠΑΣ ανήκει κι αυτός στην κατηγορία των ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, όπως ονομάζονται στην κόκκινη πολυκατοικία όσοι σπούδασαν με χρήματα του κόμματος στην Βαλκανική αυτή χώρα και φυσικά ήταν καθοδηγητής του νεώτερου ΣτεφΣτεφ όταν πήγε κι αυτός να σπουδάσει στην Σόφια.

Ο ΑΠΟΛΕΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

• Πάλι κοκκινογούλια- σύντροφοι μου θα βαστάτε το κερί και θα κάνετε την βρόμικη δουλειά, τους ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ για να κορδώνουν κάποιοι της δήθεν ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και προφανώς για να εκκολάψετε νέες ΕΙΡΗΝΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ. Η οποία ΡΈΝΑ ΚΑΤΈΘΕΣΕ μείζον νομοθέτημα περί άρσης του ΑΝΕΛΕΓΚΤΟΥ του Γ. Εισαγγελέα χωρίς να ρωτήσει το ΑΚΕΛ. Δηλαδή θα είστε μια ζωή περιορισμένοι ΕΔΟΝόπουλα μου σε μια γωνιά και θα περιμένετε να σας δοθεί μια ευκαιρία να προωθηθείτε, όταν πάντα θα πετάγονται μπροστά σας ορισμένοι που αν τους πεις να πάνε στην κόκκινη πολυκατοικία στην Εζεκία Παπαϊωάννου, θα βρεθούν στο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ, νομίζοντας ότι τα γραφεία του ΑΚΕΛ είναι στον ίδιο χώρο με το γήπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τι να σας πούμε; Α, και να μην ψάχνουν στο ΑΚΕΛ ο ΣτεφΣτεφ και οι υπόλοιποι τους λόγους που διολισθαίνουν σε ψήφους. Ε, μα δεν μπορεί να ψηφίζω ΑΚΕΛ και να μου βγαίνει φανατικός ΑΠΟΕΛίστας, όπως ο Προύντζος που το μονοαδικό σύνθημα που είπε για την ομάδα σας ήταν αυτό που φώναζαν με τον ΜΑΛΕΚΟ από τον εξώστη του οικήματος του ΑΠΟΕΛ «δεν θα πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ... Ευρώπη , πω-πω…»

ΓΕΝΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 8 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Γεννάτε γιατί χανόμαστε φώναξαν οι βουλευτές στην Επιτροπή δημογραφικού της Βουλής. Κι όταν για τα πάντα βρίσκονται χρήματα (Τ/Κ- μετανάστες - προβληματικά λογισμικά ) ποιος μπορεί να εξηγήσει γιατί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης που είναι και πολύτεκνος δεν προσφέρει ΕΦΑΠΑΞ ποσό στα ζευγάρια με την γέννηση από το πρώτο παιδί όπως κάνουν αρκετές χώρες της Ευρώπης. Η πλειοψηφία των γεννήσεων είναι από αλλοδαπούς και σε λίγα χρόνια θα είμαστε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ οι Ε/Κ στην πατρίδας μας. ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ είναι δαμόκλειος σπάθη αλλά κανείς δεν συγκινείται. Και ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ παρότρυνε τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ να ασχοληθεί με το θέμα και κυρίως προς παραδειγματισμό να κάνει άλλα 4 παιδιά. Αμάν τα χάπια μου τα ΦΙΛΙΠΠιΑκά…

• ΥΓ: Αυτό το ΜΑΡΑΚΙ η Κολομβιανή με το δερμάτινο παντελονάκι θα μας λύσει το Κυπριακό; Α, μπα πληρωμένες διακοπές και με χρήμα αφειδώλευτο θα περάσει ωραία στο Κυπριστάν. Άστε τα υπόλοιπα είναι μπούρδες και αερολογίες των πολιτικών για να εμφανίζονται στα κανάλια.

• ΥΓ: Επανέρχεται ο ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΡΗΣ. Αφού δεν προτίμησε Δημαρχία Λευκωσίας- Ευρωβουλευτής επιστρέφει στην ΚΟΙΤΙΔΑ του για να προσφέρει. Αναλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας, που είναι σημαντικότερο αξίωμα από ότι ΥΠΕΣ. ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ-μαυροπούλια και τα μυαλά στα κάγκελα.

• ΥΓ: Οξύμωρο και πλακατζίδικο είναι να ρωτάει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ του ΣΙΓΜΑ (το παιδί ανεβαίνει ως παρουσιαστής) τον υποψήφιο για την Δημαρχία Λεμεσού ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΜΕΥΤΗ περί των ψηλών κτηρίων και πύργων στην Λεμεσό. Όπως να ρωτάς Κρις περί των διαφανοκέφαλων και γιατί απώλεσαν τις τρίχες τους. Αφού ο Αρμεύτης είναι ο αρχιτέκτοντας που σχεδίασε την πλειοψηφία των πύργων.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση