ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο προστάτης της Αριστοτέλους - Οδυσσέας και το εκατοστάρι του Απ. Βαρνάβα

Εμφύλιος δεσμοφυλάκων και η Στέφη Δράκου περιμένει πορίσματα…

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους, υγεία και ευτυχία στον καθένα από εσάς. Και κυρίως δύναμη και υπομονή για να αντέξουμε στα δύσκολα. Και ό,τι ήθελε προκύψει με όλα αυτά που συμβαίνουν στο Κυπριστάν. Ο καθένας βιώνει με τον δικό του τρόπο όσα διαδραματίζονται καθημερινά στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου και ως εκ τούτου τα προσλαμβάνει στα πλαίσια και τις προσλαμβάνουσες της δικής του φιλοσοφίας. Μην ξεχνάτε. ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ δεν υπάρχουν για να μπορεί κάποιος να τρέξει και να αγοράσει τις ποσότητες που χρειάζεται για να ομορφύνει την ζωή του.

ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

• Τι ήταν αυτό πάλι; Μέχρι και ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ιδρυτής και προστάτης της αγιοτάτης ημών Εκκλησίας , έτρεξε εκατοστάρι για να φύγει από την Αρχιεπισκοπή. Με τόσους γλείφτες, παρατρεχάμενους και λοιπούς ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ που έτρεξαν ασθμαίνοντας να επιδώσουν τα διαπιστευτήρια και την αγάπη τους προς τον νέο Προκαθήμενο της Εκκλησίας αγανάκτησε και ο Άγιος , φεύγοντας για άλλα μέρη μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

• Ελπίζουμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος ΓΕΩΡΓΙΟΣ δεν θα παρασυρθεί από όλους αυτούς τους οσφυοκάμπτες που τον εγκολπώθηκαν και θα καταστεί ποιμένας όλων των Ελληνοκυπρίων Ορθοδόξων , ιδιαίτερα εκείνων που υποφέρουν. Επιτέλους ας αρχίσει κάποιος να δίνει το παράδειγμα για την ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗ του ήθους , της τιμιότητας και των θεσμών προς όφελος της πατρίδας. Και ο Αρχιεπίσκοπος είναι ο πρώτος που έχει την δύναμη και την ισχύ να το πράξει, φτάνει να μην παρασυρθεί από τις σειρήνες της κολακείας…

• Όσοι πληγώθηκαν από την αναφορά του Αρχιεπισκόπου Γεωργίου περί της συνεχούς περιφοράς τους στα ΜΜΕ, μέσω της οποίας εκτίθενται, ας το ξεπεράσουν γρήγορα, γιατί απεικονίζει- αποτυπώνει την αλήθεια. Ε, δεν γίνεται από τους επιδημιολόγους, να βλέπουμε ολημερίς τους θεολόγους και τους μετεωρολόγους στα κανάλια, λες και είναι τηλεπαρουσιαστές. Μέτρο δεν υπάρχει;

• ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΙ

• Το έγραψε σε έκθεση του ο Γενικός Ελεγκτής ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ και πέρασε στα αζήτητα, για να μην πούμε ούτε καν ακούστηκε, αφού τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, αλλά και οι λαλίστατοι της συνομοταξίας του ΟΔΥΜΙ, δεν θεώρησαν ότι το θέμα είναι πιασάρικο, για να το μετατρέψουν σε χάπενινγκ στις μεσημβρινές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων. Κατέγραψε λοιπόν ότι το ενάμιση δισεκατομμύριο Ευρώ που δίνει ετησίως το κράτος για την παιδεία του τόπου, δεν επιφέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Βεβαίως και είναι μετρήσιμα τα αποτελέσματα, όπως π.χ με τις εξετάσεις τετραμήνων, οι σχετικές παγκόσμιοι- ευρωπαϊκοί δείκτες, αλλά κανείς δεν επιθυμεί να καταγραφούν, μπας και η συνεπαγόμενη αξιολόγηση, εκπαιδευτικών, Υπουργείου Παιδείας …τρομάξει.

• Αναλαμβάνουν και οι πάντα πρόθυμοι συνδικαλιστές των εκπαιδευτικών οργανώσεων για να δικαιολογήσουν το καθισιό τους και προκαλούν αναταραχές και πανζουρλισμό, οπόταν υποκύπτουν και οι πολιτικοί που δεν έχουν τόλμη και βλέπουν μόνο τους ψήφους. Α, να σημειώσουμε και κάτι που αγνοείται επιμελώς. Την εκάστοτε εκπαιδευτική πολιτική την ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ - ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ εκπαιδευτικοί που είναι αποσπασμένοι στο Υπ. Παιδείας. Οι εκάστοτε Υπουργοί Παιδείας είναι απλά ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ.

ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ

• Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ που είναι διάσπαρτη σε όλη την δημόσια υπηρεσία, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι μάλλον ζουν στην συνδικαλιστική ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ , εκφράστηκε και από την συντεχνία των νοσηλευτών ΠΑΣΥΝΟ, που λόγω της μετάθεσης κάποιων μελών τους, ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ – συνήθης πρακτική- με μέτρα. Και προσλήφθηκαν μόνο για το 2022, 440 νοσηλευτές για να καλύψουν τα κενά. Όμως, θέλουν και αυτοί να επιδείξουν δύναμη και να καταδείξουν την ισχύ τους απειλώντας ωσάν και θα ταλαιπωρηθούν οι ΟΚΥΠΥδες από μέτρα και όχι ο ταλαίπωρος κοσμάκης . Όταν όμως εκφράζουν παράπονα ασθενείς όπως έκανε πρόσφατα και μια ψυχολόγος, απλώς ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.

• Ορισμένες φορές βλέποντας κάποιες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι οι προσωπικές σελίδες κάποιων αξιωματούχων στο FACEBOOK. Όπως π.χ ο Ρεπόρτερ που στις 7 προβεβλημένες ειδήσεις οι 5 αφορούν την Διευθύντρια των Φυλακών ΑΝΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ. Και φυσικά βρίσκονται πάντα στο πλευρό της και την εκθειάζουν με φανατισμό. Αν πιστεύει κάποιος ότι την βοηθάτε με αυτό τον τρόπο, μάλλον πλανάστε οικτρώς.

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

• Παρεμπιπτόντως στις Φυλακές προκλήθηκε και διαμάχη μεταξύ δεσμοφυλάκων αφού οι μισοί που ανήκουν στην ΠΑΣΥΔΥ στηρίζουν ΑΑ και οι άλλοι της ΙΣΟΤΗΤΑΣ, θεωρούν την Διευθύντρια, ως πηγή των δεινών στο σωφρονιστικό κατάστημα. Όπερ μεθερμηνευόμενο ΕΜΦΥΛΙΟΣ μεταξύ εργαζομένων. Και αυτοί ξέρουν καλύτερα αφού βιώνουν καταστάσεις. Πάντως η Υπουργός Δικαιοσύνης ΣΤΕΦΗ ΔΡΑΚΟΥ ακόμη να πάρει πρέφα ότι η κατάσταση ξέφυγε και περιμένει πορίσματα, επιστολές και ευχές. Α, μην ξεχάσουμε να διευκρινίσουμε κάτι. Μπορεί η Διευθύντρια των Φυλακών να μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία στην δημόσια υπηρεσία, αλλά θα συνεχίσει να κατέχει την θέση αυτή μέχρι την αφυπηρέτηση της.

• Και όποιος διοριστεί θα είναι Αναπληρωτής Διευθυντής φυλακών. Αν έχει την δύναμη η Υπουργός Δικαιοσύνης ΣΤΕΦΗ ΔΡΑΚΟΥ να προβεί σε τέτοια ενέργεια έστω και αν πάρει αίτημα από την ΑΑ, θα διαφανεί οσονούπω. Έτσι και θαα αφήσει ΑΚΕΦΑΛΗ ουσιαστικά την Διεύθυνση των φυλακών για να ικανοποιήσει την ΑΑ και αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. . Όσον αφορά τον Γ. Ελεγκτή η δήλωση του ότι την περιμένει στην Ελεγκτική Υπηρεσία αποτελεί τον ορισμό του ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ και στην αργκό λέγεται ότι πετάσσεται παντού όπως το αππηητούρι …Ε, δεν είναι ανάγκη σε όλα να παρεμβαίνεις …Χάνεις την έξωθεν μαρτυρία για όσα άλλα επισημαίνεις. Δεν είσαι και ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ όλων των δημοσίων υπαλλήλων που θεωρείς ότι αδικούνται…

• Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ.

• Δημοσιογραφική υπερβολή χαρακτηρίζεται και σχετικό παραπολιτικό στον Πολίτη , όπου αναφέρει κάποιος δημοσιογράφος ότι της κατήγγειλαν ότι « καθηγήτρια πηγαίνει στο σχολείο με μαχαίρι και λέει στους μαθητές ότι θα καθαρίσει μ’ αυτό μαύρους και πορτοκάλια». Έλεος δηλαδή. Όποιος καφενόβιος ρίξει μια αρλούμπα, λαφαζανιά θα την υιοθετούμε;. Όπως να μας λέει κάποιος ότι ο συγγραφέας των κειμένων που υπογράφονται από ΚΡΙΤΩΝΑ ΚΑΨΑΛΗ , ΘΟΥΚΥ δεν είναι ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ αλλά ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΠΟΥΛΟΣ. Οι δε ευαισθητούληδες της ΟΕΛΜΕΚ, όπως ο Πρόεδρος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ δεν άκουσαν κάτι για να αντιδράσουν ή τρώνε μελομακάρουνα

• Πάρτι Πρωτοπόρων (στελεχών της φοιτητικής παράταξης του ΔΗΣΥ) χωρίς την παρουσία του ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ είναι όπως σύναξη παλαιμάχων του ΑΠΟΕΛ χωρίς τον ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ή τον ΓΙΑΝΝΟ ΙΩΑΝΝΟΥ. Αυτά βλέπει ο ΝΙΚΑΡΟΣ και αρχίζει να προβληματίζεται για την επόμενη μέρα του ΔΗΣΥ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η ποδοσφαιρική ατάκα του Λίνεκερ (στο τέλος πάντα κερδίζουν οι Γερμανοί) τελικά έχει εφαρμογή στην χώρα μας σε όλους τους τομείς. Όλοι αγωνίζονται για τα αξιώματα και τελικά κερδίζουν οι Παφίτες. Αμάν . Τυχαία ο Απόστολος Παύλος τα έβαλε μαζί τους και αυτοί του έδωσαν 40 παρά μια;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X