ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Νικόλας διασπά το ΑΚΕΛ και προκαλεί «συντροφικά μαχαιρώματα»

Το δε επιχείρημα ότι «άλλαξε ο γιός του αδρώπου σιόρ» δεν το αποδέχονται

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Εσωστρέφεια, παραγοντισμός και συντροφικά μαχαιρώματα είναι το απότοκο της προσπάθειας της ηγεσίας του ΑΚΕΛ να διερευνήσει τις πιθανότητες στήριξης του ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ως του κοινού υποψηφίου του μετώπου της αντιπολίτευσης. Η αντίδραση ήταν ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ και τα μηνύματα από την βάση έντονα, αφού σε καμία των περιπτώσεων δεν ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ την υποψηφιότητα του Προέδρου του ΔΗΚΟ και μάλιστα ορισμένοι είναι και έτοιμοι να το δηλώσουν και δημόσια .

• Αν και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ προσέρχεται στις συζητήσεις με τον Πρίγκιπα με ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, εντούτοις από δύσκολο έως ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ φαντάζει το εγχείρημα της συνεργασίας ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ και άλλα παρακλάδια τύπου ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ με υποψήφιο τον Πρίγκιπα. Στις συναντήσεις που όπως λένε οι πληροφορίες του κόκκινου πράκτορα της ΞΥΠ θα γίνουν, ενδεχομένως και εντός Σαββατοκύριακου, εκτός Λευκωσίας και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο ΣτεφΣτεφ και η κόκκινη αντιπροσωπεία θα καταθέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων πρόταση στον Πρίγκιπα για στήριξη άλλου ΚΟΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΎ ώστε να συμπηχθεί το μέτωπο της αντιπολίτευσης.

• Ο ΣτεφΣτεφ αν και δεν είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ σε στήριξη Πρίγκιπα εντούτοις ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ τις αντιδράσεις ηγετικών στελεχών, αλλά και της βάσης και θα επιμείνει σε συνεργασία άλλα με κοινό υποψήφιο που θα αποφασισθεί μέσω αναλύσεων- δημοσκοπήσεων που θα διενεργήσουν τα δυο κόμματα. Σε αντίθετη περίπτωση το ΑΚΕΛ θα άρει την πρόθεση συνεργασίας και θα προχωρήσει στα επόμενα βήματα , μη αποκλειόμενης ακόμη και της καθόδου με καθαρά ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.

• Όσον αφορά τις αντιδράσεις στην υποψηφιότητα Πρίγκιπα πέραν από τους ΣΦΟΔΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ του, που είναι η οικογένεια ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ και όσοι την περιστοιχίζουν , στο εν λόγω στρατόπεδο και για διαφορετικούς λόγους συντάσσονται και αρκετά άλλα στελέχη πρώτης γραμμής, όπως οι ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ- ΠΑΜΠΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ- ΤΟΥΜΑΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ – ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥ- ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗΣ κυρίως λόγω των εκ διαμέτρου αντίθετων θέσεων του Προέδρου του ΔΗΚΟ και του ΑΚΕΛ στο Κυπριακό. Η εν λόγω τάση επιμένει ότι στήριξη Πρίγκιπα ΔΙΑΛΥΕΙ την έξωθεν καλή μαρτυρία, ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ και τσαλαπατά ΒΑΝΑΥΣΑ το αφήγημα του ΑΚΕΛ στο Εθνικό θέμα και ΡΥΜΟΥΛΚΕΙ το κόμμα της αριστεράς σε επικίνδυνες ατραπούς. Το δε επιχείρημα ότι άλλαξε ο γιός του αδρώπου σιόρ δεν το αποδέχονται

Ο ΣτεφΣτεφ αν και δεν είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ σε στήριξη Πρίγκιπα εντούτοις ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ τις αντιδράσεις ηγετικών στελεχών, αλλά και της βάσης και θα επιμείνει σε συνεργασία άλλα με κοινό υποψήφιο

• Α, και μια και αναφέραμε ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ να επισημάνουμε ότι κάτι τέτοιο επιχειρεί η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ που επιθυμεί πάση θυσία συνεργασία με το ΔΗΚΟ και αν είναι δυνατό με Πρίγκιπα. Εξάλλου μην ξεχνούμε ότι η Ρένα μας θήτευσε ως δημοσιογράφος τόσο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ του ΔΗΚΟ όσο και στον ΚΉΡΥΚΑ του ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

• Μην ξεχνούμε ότι στην εξίσωση κατά στήριξης υποψηφιότητας Πρίγκιπα προστίθενται και οι επονομαζόμενοι από την στήλη νεοΑΚΕΛικοί , οι οποίοι και επιθυμούν άνοιγμα του κόμματος ακόμη και με τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ ή έστω άλλο υποψήφιο της κεντροδεξιάς ώστε να έχουν πιθανότητες επιτυχίας και νίκης. Μάλιστα η εν λόγω τάση επιμένει ότι με κατάλληλα επιχειρήματα και με καλή διάθεση εκατέρωθεν μπορεί να πειστεί ο Πρίγκιπας να στηρίξει άλλη υποψηφιότητα που θα δίνει την νίκη στην αντιπολίτευση.

• Σημειώνεται ότι στην ΦΑΡΕΤΡΑ, ο Στεφ Στεφ θα τοποθετήσει και το βέλος που ονομάζεται ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, που δύσκολα μπορεί να στηρίξει Πρίγκιπα ως κοινό υποψήφιο. Ε, δεν μπορεί ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ , η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και άλλοι πράσινοι να δώσουν ψήφο στον Νικόλα έστω και αν τους υπόσχονται πολλά οι ΑΚΕΛικοί. Ιδιαίτερα για τις θέσει του ΔΗΚΟ στο Κυπριακό που τις θεωρούν ΕΧΘΡΙΚΕΣ. Όσον αφορά την ΕΔΕΚ μάλλον ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ οδεύει σε άλλα μονοπάτια- ούτε ο ίδιος γνωρίζει ακόμη- και δεν μπορεί να προστεθεί στην σακούλα των συνεργατών του μετώπου της αντιπολίτευσης.

• Φυσικά για να επιμένει ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ πήρε ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ από τους συνέδρους του Παγκυπρίου συνεδρίου το περασμένο Σάββατο, οι οποίοι επιδόθηκαν σε ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ υπέρ υποψηφιότητας του Προέδρου τους, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές. Τελικά το ΔΗΚΟικό χούι δεν εξαφανίζεται-αφομοιώνεται - μεταλάσσεται ποτέ και πάντοτε εμφανίζεται στις κρίσιμες στιγμές. Ιδιαίτερα όταν μυριστούν το ΘΗΡΑΜΑ της εξουσίας τότε είναι που ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΝΤΑΙ. Επιτέλους πρέπει ΟΛΟΙ να καταλάβουν στο πολιτικό σκηνικό ότι για το ΔΗΚΟ η ΕΞΟΥΣΙΑ είναι ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ που αν δεν το γεύεται δεν έχει λόγο ύπαρξης και περιπίπτει σε αψυχολόγητες ενέργειες..

• Λοιπόν οι εικόνες στο συνέδριο του ΔΗΚΟ, όπως μας τις περιγράφει ο πράκτορας της ΞΥΠ επονομαζόμενος και ανεμόμυλος, ήταν απείρου κάλλους και προκάλεσαν προβληματισμό στην ηγεσία, αφού διαβλέπει ότι αν δεν καταφέρει να ανέβει στην εξουσία με οποιονδήποτε τρόπο, την επόμενη μέρα θα ψάχνει αρνιά στο μαντρί.

• Η διαμόρφωση των τάσεων ήταν απλή και ξεκάθαρη. Να πάει ο Πρίγκιπας να διαπραγματευτεί με το ΑΚΕΛ , αλλά να θέσει ως όρο την ψήφιση του Προέδρου του ΔΗΚΟ. Διαφορετικά να πει στους συνεταίρους του ότι θα πάνε για άλλες πολιτείες. Θυμίζει κύριο που θέλει να παντρευτεί κάποια κοπέλα και βάζει όρους, όπως να έχει περιουσία , να του είναι πιστή, να δέχεται τις δικές του απιστίες και αν δεν συναινεί σε όλα , τότε θα παντρευτεί μια πρώτη ξαδέλφη της…

• Λοιπόν ο ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, αρχικοκονκλαβιούχος στο πριγκιπάτο του ΔΗΚΟ που είναι ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ της συνεργασίας με ΑΚΕΛ καθόρισε το πλαίσιο που προνοεί συνεργασία με το κόμμα της αριστεράς. Μαζί του και η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ, η οποία και επιθυμεί συνεργασία και παρουσιάζεται ΕΤΟΙΜΗ να ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ, θέτοντας το όνομα της στην λίστα των υποψηφίων ώστε να υπερκερασθούν οι αντιδράσεις της βάσης του ΑΚΕΛ για τον Πρίγκιπα. Μάλλον αδύνατο να δεχθεί ο Πρίγκιπας, άλλα λέμε τώρα. Να σημειωθεί ότι στο συνέδριο ακούστηκαν και κάποιες φωνές υπέρ στήριξης του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, αλλά τελικά όλοι στήριξαν -ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ κάποιοι- την υποψηφιότητα του Προέδρου τους.

• Η μανία τους, στην καθομιλουμένη λέγεται γλείψιμο ( οι εκφάνσεις της εν λόγω πράξης είναι πάντοτε αριστουργηματικές) ανάγκασαν τον ΓΚΟΥΡΟΥ του κόμματος και τον τύπο με το αλήστου μνήμης προεκλογικό σύνθημα « ξέρεις εσύ» τον Κεντρικό Οργανωτικό ΦΥΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ να αναφωνήσει : « Αν εργαζόσασταν όλοι τόσο φανατικά υπέρ του Νικόλα και του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές θα πετούσαμε». Α, Νεόφυτε μου και ξέρεις ότι μπορεί να γίνουν πολλές παrεμβάσεις στο DNA των ανθρώπων, αλλά το γενετικό υλικό του ΔΗΚΟικού δεν αλλάζει στους αιώνες των αιώνων …αμήν.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αποκαλύψαμε πρώτοι τα περί διευρυμένου υπουργικού συμβουλίου που συγκάλεσε ο Φούλης στην Πινδάρου και αρκετοί προέβησαν ΣΕ ΑΛΦΑ- ΑΛΦΑ παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, χωρίς να αναφέρουν την πηγή τους. Α, μην ξεχνούμε ότι ο Φούλης θα εφαρμόσει και μια πρωτοποριακή μέθοδο στην σύναξη του Σαββάτου. Σε όλους τους παρευρισκόμενους θα τοποθετήσει μικροτσιπ για να τους ελέγχει…ΓΕΝΙΚΩΣ . Θα το κάνει και πριν τον Μπιλ Γκέιτς. Ιδέες βάζουμε στον Παφίτη..

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση