ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Nίκαρος κλίνει προς Φούλη για συνεχιστή του έργου του…

Δεν πτοείται ο Χριστοδουλίδης και συνεχίζει ως ΥΠΕΞ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Κληρονομιά την προεδρική καρέκλα φαίνεται να επιθυμεί να ενεχυριάσει ο Νίκαρος στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, οποίος θα είναι υποψήφιος για τον ανώτατο κρατικό θώκο από τις 10 Ιανουαρίου. Η επιθυμία του Προέδρου Αναστασιάδη να θεωρηθεί ο ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ του έργου του ο Φούλης είναι αυταπόδεικτο σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής δράσης του (Νίκαρου), αλλά και στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Θεωρεί ότι με τον Φούλη στο τιμόνι το κράτος θα συνεχίσει την πορεία που χάραξε ο Νίκαρος ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

Με την κίνηση του δημόσια ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επιχειρεί να καθησυχάσει τον Φούλη που το τελευταίο διάστημα παρουσιαζόταν ανήσυχος ελέω και ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ που είναι κρυμμένες στα κομματικά συρτάρια και τον έδειχναν να υστερεί έναντι αντιπάλων του που προαλείφονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Έτσι απευθύνθηκε προς τον Νίκαρο που θέλησε να το παίξει ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ και να βρει την κοινή συνισταμένη ανάμεσα στον Φούλη και στον Υπουργό Εξωτερικών ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, που οι πληροφορίες επιμένουν ότι θα επιθυμούσε να διεκδικήσει και αυτός την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μετά την αποτυχία της συνάντησης των τριών καθότι δεν κατάφερε ο Νίκαρος ενεργώντας ως οιονεί Ειρηνευτής, να επιλύσει την διαφορά, ελέω και ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΩΝ ΑΣΑΦΕΙΩΝ που εγείρονταν από τις πλευρές, τελικά κατέληξε να προωθήσει τον Φούλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ευελπιστώντας ότι θα συνεχίσει απαρέγκλιτα το έργο του. Εξάλλου, η μεγαλύτερη ανησυχία του απερχόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας είναι να μην τον ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ και να τον παρακάμπτει ο διάδοχος του, αφού η αποχώρηση από την εξουσία, πάντα προκαλεί προβλήματα στην ψυχοσύνθεση των ανθρώπων και άλλα παραπλήσια προβλήματα που αναφύονται…

Στην προκειμένη ο Νίκαρος φαίνεται ότι πρόσκειται προς τον Φούλη αν και με ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ αποχωρίζεται το πολιτικό του παιδί, του οποίου εκτιμά ανυπερθέτως τις ικανότητες, αφού θεωρεί ότι έκτισε ισχυρό πλέγμα σχέσεων στην εξωτερική πολιτική με συμμαχίες και συνεργασίες, από τις οποίες επωφελείται και θα συνεχίσει να καρπούται η Κύπρος, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Εξάλλου, είναι τοις πάσι γνωστό, ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης όταν επιθυμούσε να πραγματοποιήσει επαφές ή ταξίδια σε ξένες πρωτεύουσες ανέθετε το έργο στον ΥΠΕΞ και είχε το κεφάλι του ήσυχο. Προς τούτο δε αναμένεται μετά τις εορτές να καταρτιστεί πρόγραμμα επαφών του Νίκαρου σε ξένες πρωτεύουσες και ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ θα είναι παρά το πλευρό του.

Ωστόσο, οι προθέσεις του Νίκαρου για να διευκολύνει τον Φούλη στο έργο του διαφάνηκαν με την σημειολογική συνάντηση, αμέσως μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Προέδρου του ΔΗΣΥ, αφού το ποτάκι που ήπιαν στην υγεία τους, μπορούσε να μείνει κρυφό ή να παραπεμφθεί σε άλλη ημερομηνία…Η προσέγγιση διαφαίνεται και θα γίνει ευκρινέστερη το επόμενο διάστημα και με σειρά άλλων ενεργειών, όπως αυτή που αποκαλύψαμε στο χθεσινό σημείωμα για καραμπόλα διορισμών στενών συνεργατών του Φούλη, αφού για να επιτευχθεί το τρικ, χρειαζόταν και η παρέμβαση Νίκαρου.

Ο διορισμός στο Ελεγκτικό Συνέδριο του ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, γίνεται από την Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήθελε να ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΕΙ στο έργο και στα πλάνα του, τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ. Εξάλλου και άλλοι πρόσφατοι διορισμοί με την συγκατάθεση Νίκαρου, είχαν την σφραγίδα Φούλη, ο οποίος επιθυμεί να καταστήσει σαφές προς όλους ότι θα είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Όλα αυτά φαίνεται σύμφωνα και με πληροφορίες της ΞΥΠ να ΜΗΝ ΠΤΟΟΥΝ τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος συνεχίζει το έργο του και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να εκδηλωθεί. Προφανώς η στρατηγική και ο σχεδιασμός του δεν μπορούν να ξεδιπλωθούν όντας στο ΥΠΕΞ, αλλά δεν προγραμματίζει την υποβολή παραίτησης, καθότι όπως δήλωσε επανειλημμένα έχει αρκετό έργο να επιτελέσει.

Οπόταν η κατάσταση είναι ρευστή και οσονούπω θα σας πληροφορήσουμε και για το παρασκήνιο που θα ακολουθηθεί και την δράση όλων στον ΔΗΣΥ. Οι αποφάσεις των γαλάζιων δελφίνων είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ για το διακύβευμα της Προεδρικής καρέκλας, αφού όλοι αναμένουν τις αποφάσεις τους για να κινηθούν ανάλογα. ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ και άλλοι περιμένουν στο ακουστικό και θα προχωρήσουν στην υπόδειξη του δικού τους υποψηφίου αναλόγως και της απόφασης των Συναγερμικών.

Οπωσδήποτε μας έλεγαν οι πράκτορες της ΞΥΠ, ήτοι, ο κόκκινος σύντροφος που περιφέρεται στην Εζεκία Παπαϊωάννου, αλλά και ο φυσανέμης ( προσωνύμιο του ΔΗΚΟικού πράκτορα), διαφορετικά θα είναι τα δεδομένα αν είναι μόνο ο Φούλης υποψήφιος και αλλιώτικα αν διεκδικήσει και ο Χριστοδουλίδης. Οι υποψήφιοι της αντιπολίτευσης θα πρέπει να έχουν την εμβέλεια να προσελκύσουν όλους τους ψηφοφόρους ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ, αλλά και να ελκύσουν και τα άλλα εν δυνάμει συνεργαζόμενα κόμματα, ΕΔΕΚ- ΔΗΠΑ- οικολόγοι.

Πάντως δεν πρέπει να αποκλείονται ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΛΗΞΕΙΣ στις επιλογές των κομμάτων, καθώς και συμμαχίες που θα αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό και ενδεχομένως η ανακοίνωση τους να καθορίσει και τον ΝΙΚΗΤΗ. Κάποιες βόμβες αν πυροδοτηθούν πέραν των εκρήξεων θα αφήσουν και πολλούς να κλαίνε επί ερειπίων και άλλους να τρέχουν να ανέβουν σε άλλο καράβι.

Ουσιαστικά χθες προστέθηκε, όπως καταδεικνύεται και μέσω των δηλώσεων του στην μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, στον κατάλογο των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ. Αν δε το κόμμα του συνεχίσει την ανοδική πορεία, όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα, θα είναι και ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ των εκλογών.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Φωνάζουν - κατά το ηπιότερο - αρκετοί ότι πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη τους επιστήμονες σε ότι μας προτρέπουν και μας καθοδηγούν. Βεβαίως και κανείς δεν αμφιβάλει. Διαβάστε όμως σας παρακαλώ τις δηλώσεις των επιστημόνων που εργάζονται και οι δυο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου που έγιναν με διαφορά μόνο λίγων ωρών και πέστε μου ποιον να πιστέψουμε.

Δρ. Λεόντιος Κωστρίκκης (καθηγητής μοριακής ιολογίας) στο Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ: «Εξαιρετικά νέα. Τα συμπτώματα από την ΟΜΙΚΡΟΝ είναι ήπια ή και καθόλου όπως το συνάχι. Ακόμη και με την Γ’ δόση μπορεί κάποιος να νοσήσει»

Δρ. Κωνσταντίνος Δέλτας (Διευθυντής εργαστηρίου Μοριακής ιατρικής- γενετικής) στις ΑΙΧΜΕΣ του ΩΜΕΓΑ. «Η παραλλαγή ΟΜΙΚΡΟΝ είναι ίδιας νοσηρότητας με την ΔΕΛΤΑ. Τα εμβόλια μας πρόδωσαν περί της εμβέλειας τους και της κάλυψης που προσφέρουν. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για την 4η, 5η, 6η δόση αν χρειαστεί»

Όσοι αμφιβάλουν παρακαλούμε να ανατρέξουν στα βίντεο που έχουν αναρτημένα οι σταθμοί στις ιστοσελίδες τους. Εμείς απλώς τα μεταφέρουμε και κράζουμε. Τα χάπια μου ρε, τα χάπια μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X