ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο κομμουνιστής - εκατομμυριούχος αγρότης, τα χωράφια στις ΗΠΑ και έρανος για μπατίρηδες βουλευτές

Το ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ που ξεφτιλίζει την πολιτική…

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Προ δεκαετιών το ονομάσαμε ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ, αυτή την δήθεν κατάθεση περιουσιακών στοιχείων των πολιτικών. Τι περιμένουν δηλαδή; Ότι με αυτά θα ανεβάσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων στην πολιτική; Με κάτι τέτοια επιτείνεται η απαξίωση και καταδεικνύει ότι η ψήφος των πολιτών είναι προσανατολισμένη προς την σωστή κατεύθυνση. Δεν θέλετε ρε παιδί μου να δηλώνετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Ε, καταργήστε το περιβόητο Πόθεν έσχες και να τελειώνουμε. Αλλά σταματήστε αυτή την φαρσοκωμωδία.

• Ξέρετε, η μεγαλύτερη πηγή απαξίωση της κοινωνίας δεν είναι ούτε οι πολιτικές τους, ούτε και τα λάθη και οι παραλείψεις τους. Πρωτίστως είναι η συνήθης προσπάθεια να κοροϊδέψουν τους πολίτες. Σε κάθε έκφανση της πολιτικής δράσης. Όλα τα ξεπερνούν οι πολίτες, αλλά να τους παίρνουν σαν κάφρους και άτομα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, αυτό είναι που ξεπερνά την κοινωνία. Θα πείτε δεν τους ενδιαφέρει ποσώς, αφού καταφέρνουν και να κρύβουν εισοδήματα και να μην έχουν επιπτώσεις. Αλλά και να εκλέγονται σε πόστα και θέσεις χωρίς να αγχώνονται. Μην είναι και τόσο σίγουροι ότι οι πολίτες μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων που τους έριξαν να παλεύουν , δεν αντιλαμβάνονται τους ψεύτες και τους κλέφτες. Κάποια στιγμή – ποια είναι αυτή δεν προσδιορίζεται- όλοι θα τιμωρηθούν.

• Ως στήλη για να συνεισφέρουμε στους μπατίρηδες βουλευτές είπαμε να διεξάγουμε έρανο ρε παιδί μου για να τους δώσει ο καθένας ό,τι προαιρείται να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες στιγμές. Ου ρε τσογλάνια που θα σας δώσουμε κι άλλα. Παίρνετε σε ένα μήνα όσα και κάποιος μικρομεσαίος υπάλληλος για τους αντίστοιχους έξι και ορισμένους είναι τα εισοδήματα ολόκληρου έτους. Και εδώ εγείρεται το πρώτο τεράστιο ερώτημα.

• Καλά ρε άνθρωποι. Αν με 5 χιλιάδες Ευρώ τον μήνα δεν καταφέρνετε να ορθοποδήσετε τα οικονομικά σας, να έχετε μια αξιοπρεπή ζωή και να έχετε και κάποιο κομπόδεμα, πώς θα διαχειριστείτε τα οικονομικά των κομμάτων σας και της χώρας, αφού έχετε άποψη και εξουσία μέσω των νομοθετημάτων που ψηφίζετε. Απ’ αυτούς δηλαδή περιμένουμε να νοικοκυρέψουν την οικονομία και τον τόπο; Για να τελειώνουμε μ’ αυτή την σαχλαμάρα. Οι ψηλές αμοιβές αξιωματούχων δίνονται από το υστέρημα των φορολογουμένων για να μην είναι επιρρεπείς όσοι κατέχουν πολιτειακά αξιώματα στην διαφθορά και το λάδωμα και να ζουν αξιοπρεπώς. Όπως μας τα παρουσιάζεστε, λες και είστε έτοιμοι για το λάδωμα και την κομπίνα και δίνετε τα σχετικά μηνύματα στους ενδιαφερόμενους, για να ξεφύγετε από την μιζέρια και να ζήσετε με τις κυρίες σας …πλουσιοπάροχα.

• Πάμε και στα ωραία που προκύπτουν από τις δηλώσεις Πόθεν έσχες. Απ’ όλα έχει το πανέρι/ απλώνεις χέρι και αρπάς/όχι ότι σε συμφέρει/ αλλά ότι αγαπάς, όπως άδει μετά περισσού πάθους ο τραγουδοποιός ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, στο σχετικό του άσμα, στην λίστα με το πόθεν έσχες. Εκεί βλέπουμε τον κομμουνιστή βουλευτή - αγρότη ( Επ. Γραμματέας της ΕΚΑ- αγροτική οργάνωση του ΑΚΕΛ) ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΑΒΡΙΗΛ να διαθέτει ακίνητη περιουσία ενάμιση εκατομμυρίου Ευρώ. Ναι ρε τα μαζεύει ο άνθρωπος και όπως η κοσμοθεωρία που πρεσβεύει και μ’ αυτή την σημαία εκλέγεται, θα τα διαμοιράσει στους συντρόφους του. Εξάλλου αυτά δεν διακηρύττει στους προλετάριους της γης; Το πότε θα γίνει αυτό δεν έχει σημασία. Πάνω απ’ όλα έχει η πρόθεση, αλλά όχι το βάθος του απροσδιόριστου χρόνου.

• Και πάμε στους κατά συνθήκη αριστερούς, Οικολόγους – Περιβαλλοντιστές. Βεβαίως είναι κοντά στον πολίτη και προωθούν το πράσινο σε όλη την υφήλιο. Απόδειξη; Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ που έχει 4 οικόπεδα στην Σαρλότ της Φλώριδα των ΗΠΑ. Ουάου. Και τα βρήκε σε τιμή ευκαιρίας, όσα δεν αγοράζεις ούτε μια πέτρα σε χωράφι της κυπριακής υπαίθρου. Μόνο 53267 δολάρια (καμιά 50 χιλιάδες Ευρώ) και τα τέσσερα. Είδες φίλε μου αν έχεις καλό Αμερικανό κτηματομεσίτη. Oh my God, που θα έλεγαν και οι φιλενάδες της, στους Ως δαμέ… Ε, καλα ρε Ευρωττοπουζο χώρκατε Ξιουρή (μόνο που το επίθετο δεν σε πλησιάζουν οι Αμερικάνοι) που ήθελες να έχει χωράφια η Αλέκα μας; Στην Παπούτσα στο Παλαιχώρι ή στα Μερσινούθκια και στον Λάκκο στο Πολιτικό. Βεβαίως στην Φλώριδα, την ηλιόλουστη πολιτεία . Επειδή είμαστε χωρκάτες εμείς και δεν γνωρίζουμε. Η Σαρλότ είναι κοντά στο Μαϊάμι της Φλώριδα; OH YES…

• Aλλά και ο Πρόεδρος των Οικολόγων ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ μην μου πείτε εισοδηματίας. Παίρνει δυο συντάξεις των δυόμιση χιλιάδων Ευρώ και την βουλευτή του αποζημίωση ο Παμπίνος και χαλάλι του. Τι; Περιμένετε την νομοθεσία για κατάργηση των πολλαπλών συντάξεων. Υπομονή ετοιμάζουν οι Οικολόγοι σχετική πρόταση νόμου και θα την καταθέσουν …οσονούπω. Το πόσο οσονούπω θα εξαρτηθεί από τον χρόνο που θα βρουν ξεμπερδεύοντας από τις πρασινάδες…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ε, καλά μ’ αυτά όλα θα επηρεάζονταν και οι υπηρεσίες της Βουλής. Δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα βουλευτών στην ιστοσελίδα τους. Α, χα, χα έχουμε πλάκα ως κράτος. Ούτε στο Μαλάουι και στην νήσο Άου- Άου δεν κάνουν τέτοια. Μην περιμένετε όμως ότι η Επίτροπος Προσωπικών δεδομένων θα επιβάλει πρόστιμο στην Ανιτούλα. Φίλες είναι από την ΜΑΚΙ και την ΝΕΔΗΣΥ, οπόταν δεν χρειάζονται σκληράδες μεταξύ φιλενάδων.

• ΥΓ: Θα μειώσουν λένε τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και μας το παρουσιάζουν σαν επίτευγμα. Εμείς απαντάμε στον Νίκαρο , τον Φούλη και όλους τους υπόλοιπους της ΑΗΚ- ΡΑΕΚ και σούπα μούπες με ρήση της λαϊκής θυμοσοφίας. Μετά που η Ρκα επιδόθηκε σε ανεξέλεγκτο σεξ με διάφορους τύπους οι οποίοι τελικά και την βίασαν( κάπως άλλως λέγεται ) έβαλε ρομανίσι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X