ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Γιώρκατσος Λουκαΐδης αρχιερέας για τις Δημοτικές

Θέλει να καταδείξει προς όλους και κυρίως προς τους συντρόφους ότι είναι ο δεύτερος τη τάξει στο κόμμα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

* Αφυδατώνεται η δέσμευση για να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο για το σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων. Βλέπετε για να γυρίσει ο ΗΛΙΟΣ θέλει δουλειά πολλή. Θέλει νεκροί χιλιάδες, θέλει και οι ζωντανοί δίνουν το αίμα τους. Κυρίως όλοι εμείς που παριστάνουμε τους ζωντανούς πολίτες να δίνουμε κάτι περισσότερο από το αίμα μας.

• Τι βασανίζονται για ν’ αλλάξουν την καγκελάριο της Γερμανίας οι πολιτικοί τους; Οι δικοί μας πάντως είναι για τα κάγκελα.

• ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ ή όπως λέμε το ζευγάρι που εκπέμπει και πάλι στο ίδιο μήκος κύματος. Κι επειδή ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ είναι γαλαντόμος και ανοιχτοχέρης παρέδωσε την ευθύνη για τις δημοτικές εκλογές στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος και αντίπαλο του στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, Γιώργο Λουκαΐδη. Ο ΣτεΣτεφ χρειάζεται τον Γιώρκατσο δίπλα του και ο ψηλός μετά τις διακοπές στις Πλάτρες θα εφορμήσει για συνεργασίες.

• Ήδη κάποιες βολιδοσκοπήσεις έκανε, σύμφωνα με πράκτορα της ΞΥΠ και με τον Πρίγκιπα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους σε περίπτωση που δεν αναβληθούν οι δημοτικές εκλογές. Μέσω των δημοτικών εκλογών και της αρχιερατείας ο Γιώρκατσος Λουκαΐδηςθέλει να καταδείξει προς όλους και κυρίως προς τους συντρόφους ότι είναι ο δεύτερος τη τάξει στο κόμμα.

• Κι άσε τον διαφανοκέφαλο Πιστολέρο, διοικητή της ΞΥΠ να επιμένει ότι μετά από δυο θητείες ως Γ. Γρ. του ΑΚΕΛ ο Στεφ Στεφ θα δώσει το δακτυλίδι στον ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ. Μέχρι τότε θα προετοιμαστεί κατάλληλα ο ΧριΧρι…

• Ψάχνει αριστίνδην υποψηφίους Δημάρχους - δημοτικούς συμβούλους και κοινοτάρχες ο Φούλης. Όσοι πιστοί στείλτε βιογραφικά στην Πινδάρου.

• Η Υπουργός Ενέργειας ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ πού κρύφτηκε; Άκουσε περί των αντιδράσεων στις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος και δεν εμφανίζεται. Η Νατασούλα δεν μας έλεγε ότι δεν θα μπουν νέες αυξήσεις και όλα πάνε καλά;

• Προστασία σε καταστηματάρχες πωλούν φατρίες του υπόκοσμου. Έλα καλέ που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πατρίδα μας. Αποκλείεται. Δεν είναι δυνατό. Αφού μας διαβεβαιώνουν ο Αρχηγός της Αστυνομίας και η υπουργός Δικαιοσύνης περί του αντιθέτου.

• Ξέρετε αυτοί λένε για την προστασία που πωλούν μόνο οι αστυνομικοί. Όχι οι ιδιώτες του υπόκοσμου, με τους οποίους δεν ασχολούνται και πολύ.

• Όπως λέει και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑ πρώην βουλευτής της ΕΔΕΚ και νυν υποψήφιος για την Προεδρία του κόμματος όταν ακούς τον υπουργό Οικονομικών του κόμματος (στην προκειμένη ο Οικονομικός Διευθυντής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΤΟΥΚΗΣ) , σου δίνει την εντύπωση ότι ζεις σε άλλο πλανήτη. Προφανώς στον πλανήτη της παραπλάνησης και της ουτοπίας. Εκεί όπου λες και κάνεις ότι θέλεις χωρίς ν’ ασχολείται κάποιος μαζί σου.

• Όπως και τα αδέλφια στην Ελλάδα ονόμασαν τους υποστηρικτές των λαθρομεταναστών, αλληλέγγυους , έτσι κι εμείς πρέπει να κάνουμε στην Κύπρο. Να παραδώσουμε τον επίτιμο τίτλο στον Πολυκάρπου. Ξεχάσαμε το Συλικώτη; Α, όχι ο Νεοκλής μας θα είναι επίτιμος πρόεδρος των αλληλέγγυων.

• Διαπιστώθηκε λένε ανισότητα σε βάρος των ανδρών που υπηρετούν στην Εθνική Φρουρά σε σχέση με τις γυναίκες - συναδέλφους τους , που συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο διορισίμων εκπαιδευτικών. Καλά και χρειάστηκαν 40 χρόνια για να καταλάβουν κάτι τέτοιο;

• Έλα καλέ. Ότι δηλαδή οι άντρες είναι καταπιεσμένη μειονότητα είναι πασίγνωστο και δεν χωρεί καμιά αμφιβολία. Όσοι το διαπίστωσαν τώρα είναι γιατί η καταπίεση είναι τόσο μεγάλη… που και πάλι άργησαν να την καταλάβουν.

• Πρόβλημα η υπογεννητικότητα στον τόπο μας. Ε, μα με τέτοια ακριβή ζωή μόνο οι πλούσιοι μπορεί να συντηρήσουν παιδιά.

• ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ: Όταν η κοινωνία δεν τιμωρεί τους ενόχους και προάγει τους φελλούς και τους τιποτένιους τότε ποια πρότυπα θ’ ακολουθήσουν οι νέοι μας;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η ανάγκη για ψευδαισθήσεις μας οδήγησε σε εγκατάλειψη των παιδιών και τα συνεπακόλουθα επί της οθόνης…

• ΥΓ: Ρε παιδιά η Σουηδία πως αντιμετωπίζει την πανδημία; Επειδή όταν μιλάτε για πρότυπο κοινωνικού κράτους την προβάλλετε και τώρα δεν ακούσαμε κάτι…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X