ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Φούλης υποψήφιος Ευρωβουλευτής - Παραλίγο Πρόεδροι στο Κυπριστάν…βουλευτές στην Ελλάδα

Χρήστος Στυλιανίδης - Κώστας Γουλιάμος υποψήφιος για την Βουλή των Ελλήνων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ποιο συνέδριο του ΔΗΣΥ και γαλάζια φληναφήματα. Θα πάνε το ερχόμενο Σάββατο να βγάλουν τα εσώψυχα τους με φιλοσοφίες και αναλύσεις που θα κατέβουν στο μυαλό του κάθε Συναγερμικού και τελικά θα εξαφανιστούν μέχρι τις επόμενες εκλογές. Δέχθηκαν ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ είναι το μόνο σίγουρο και η μόνη τους επιλογή είναι να ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ με το δικό τους παιδί και να αφήσουν τα πείσματα. Και επειδή είναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ότι ο ΔΗΣΥ θα πεταχτεί σο καράβι της εξουσίας , τότε και ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ θα επιχειρήσει να κόψει εισιτήριο για το κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας και να αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ Η ΣΕΛΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕΚΟΝΤΟ Ο ΦΟΥΛΗΣ

Τι θα κάτσει στο Κυπριστάν να ψηφίζει νόμους για να κυβερνά ο Χριστοδουλίδης; Α, μπα. Θα το παίζει συμπολιτο- αντιπολίτευση , όπως επιχειρεί η νυν Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΡΙΟΥ, ε, δεν του πάει. Θα μαζέψει τα μπογαλάκια του και θα την κάνει υπό τους ήχους του άσματος της αξεπέραστης ΕΛΕΝΗΣ ΒΙΤΑΛΗ ( θα του το ερμηνεύει η καλλίφωνος ΜΑΡΙΑ ΣΕΛΙΠΑ), «πάμε γι’ άλλες πολιτείες ερωτικές/ να βρεθούμε σε εμπειρίες λυτρωτικές/ αν το θες/» . Λες και γράφτηκε για τον ΦΟΥΛΗ μας το εν λόγω άσμα που περιγράφει επαρκώς και επακριβώς, όσα αισθάνεται αυτή την περίοδο. Α, και για όσους αναμένουν συγκρούσεις με τον ΝΙΚΑΡΟ στο συνέδριο του ΔΗΣΥ το Σάββατο να το ξεχάσουν γιατί η κόντρα δεν συμφέρει κανένα εκ των δυο ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ (για διαφορετικούς λόγους) και δεν θα δώσουν συνέχεια,  αφήνοντας την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ να διοικήσει τον ΔΗΣΥ μόνη της.

Επανερχόμενοι στον ΦΟΥΛΗ να επισημάνουμε ότι οι πράκτορες της ΞΥΠ είναι επίμονοι στις πληροφορίες τους και θέλουν τον τέως Πρόεδρο του ΔΗΣΥ να κατέρχεται στις Ευρωεκλογές ως υποψήφιος και προφανώς δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για να εκλεγεί. Η οριστικοποίηση των αποφάσεων του Φούλη θα γίνει το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, με όσους τον παροτρύνουν να προβεί στο εν λόγω πολιτικό βήμα , να επιμένουν ότι αποτελεί την μοναδική του ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ. Αφενός, θα βρεθεί αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις και θα μπορέσει να αποδώσει περισσότερα, ξεδιπλώνοντας την πολιτική του ικανότητα και αφετέρου θα αναβαπτισθεί το πολιτικό του κύρος, που μετά την ήττα στις Προεδρικές εκλογές δέχθηκε αρκετά χτυπήματα. Εξάλλου, η παρουσία στην Ευρωβουλή δεν συνιστά κανενός είδους ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ , αλλά αντίθετα οι αποφάσεις για τα κράτη – μέλη παίρνονται στις Βρυξέλλες και είναι κάτι που συναρπάζει τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ.

ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

Σημειώνεται ότι ο ΔΗΣΥ εκλέγει δυο Ευρωβουλευτές και κατά πάσα πιθανότητα (εκτός κι αν τα ποσοστά πέσουν κάτω από το 22% και αναγεννηθεί κάποιο νέο σχήμα) θα συνεχίσει να κρατάει τις δυο θέσεις. Πέραν από τους νυν Ευρωβουλευτές ΛΟΥΚΑ ΦΟΥΡΛΑ και ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ που θα επαναδιεκδικήσουν τις έδρες, υποψήφιοι θα είναι και οι βουλευτές ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ και ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ. Θα γίνει μάχη για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο και θα σας ενημερώσουμε όταν ξεκαθαρίσει πλήρως τις προθέσεις του ο Φούλης, αφού τότε θα πρέπει μόνο, να ψάχνουμε για τον δεύτερο…

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟ ΑΚΕΛ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αφού δεν τους καταδεχόμαστε εμείς τότε μεταπήδησαν στην μητέρα πατρίδα και ψάχνουν το πολιτικό τους μέλλον στην μήτρα του Έθνους. Αναφερόμαστε σε δυο πολιτικές προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους στο Κυπριστάν, σε όλο το φάσμα της κοινωνικής- πολιτικής - πολιτιστικής δραστηριότητας και πλέον θα επιχειρήσουν να εισέλθουν στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Και ώ της σύμπτωσης και οι δυο πολιτικοί βρίσκονταν στον μικρό κατάλογο των υποψηφίων που συνέταξε το ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές εκλογές και τα ονόματα τους ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ

Τελικά δεν προτιμήθηκαν αφού το ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ στις αποφάσεις του προσμετρά διάφορους παράγοντες, που δεν έχουν πάντα σχέση με την ΕΚΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ των υποψηφίων. Α, μην ψάχνετε να επιζητάτε τα κόκκινα σοβιετικά χάπια. Μα επειδή σας λέει δικαιολογιούλες ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και οι άλλοι ταγοί της κόκκινης εξουσίας, θα πρέπει να τα υιοθετούμε όλοι αβρόχοις ποσί; Το ΑΚΕΛ ηττήθηκε στις Προεδρικές και έμεινε για ακόμη μια πενταετία μακριά από την εξουσία και εκ του αποτελέσματος η επιλογή ΑΝΤΡΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ δεν ήταν νικηφόρα, όπως διατείνονταν οι υποστηρικτές του και οι διαπρύσιοι κήρυκες της υποψηφιότητας του. Τα είπαμε
πολλές φορές, ότι έπαιξαν ρόλο τα οικονομικά , οι προσωπικές ατζέντες των κόκκινων ηγητόρων, αλλά και ενδεχομένως το βασικότερο , Ο ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ, που πλέον χρήζει ψυχανάλυσης για να ξεπεραστεί.

ΤΑ ΑΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ (ΝΔ. – ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΙΑΜΟΥ (ΚΚΕ)

Επανερχόμενοι όμως στους επιφανείς πολίτες που δεν προτίμησαν οι ΑΚΕΛικοί να τους εκπροσωπήσουν στις Προεδρικές εκλογές, να αναφέρουμε ότι ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία, αφού η παρουσία του στο Υπουργείο Πολιτικής προστασίας και κλιματικής κρίσης, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ τον επέλεξε για τα ψηφοδέλτια του κόμματος και μάλιστα σε ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΘΕΣΗ. Για όσους γνωρίζουν τον κ. Στυλιανίδη να επισημάνουμε ότι η Υπουργοποίηση του στην Ελλάδα, αλλά κυρίως η εκλογή του στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αποτελεί το όνειρο του που καλλιεργούσε από την εποχή των φοιτητικών του χρόνων όταν ανήκε στον ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ (φοιτητική παράταξη Ελληνική κομμουνιστικής νεολαίας ΕΚΟΝ - ΚΚΕ Εσωτερικού). Με την εκλογή του στην Βουλή των Ελλήνων, θα προσθέσει στο πλούσιο βιογραφικό του, άλλο ένα πολιτειακό αξίωμα που αν κάποιος το ανατρέξει ενδεχομένως να χρειαστεί αρκετές σελίδες να το καταγράψει. Κι όμως ο Στυλιανίδης δεν ήταν ο ιδανικός για το ΑΚΕΛ, αφού οι ηγήτορες του έκριναν ότι διαθέτει ακόμη ψήγματα ΝΑΙΝΑΙκισμού στο πολιτικό του γενετικό υλικό και οι πολίτες δεν θα τον εμπιστεύονταν. Πάντως στο ΑΚΕΛ κάποιοι το μετάνιωσαν και ακόμη μεμψιμοιρούν…

Όπως και μετάνιωσαν αρκετοί θιασώτες μιας ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ με προσβάσεις σε όλους τους πολιτικούς χώρους και με έντονη ακαδημαϊκή παρουσία (τέως Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου), συνάμα με αξιοζήλευτη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα, για την μην επιλογή του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΙΑΜΟΥ. Ο Πρύτανης, όπως τον αποκαλούμε εδώ και αρκετά χρόνια, θα είναι υποψήφιος με το ΚΚΕ και έχει αρκετές πιθανότητες εκλογής, αφού στο κλεινόν άστυ είναι πασίγνωστος και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, που τον επέλεξε είναι ενθουσιασμένος με την αποδοχή της πρότασης. Προφανώς και επειδή στο ΑΚΕΛ οι ινστρούχτορες βαριόντουσαν να διαβάσουν το βιογραφικό του ή έστω κάποια ποιητική του συλλογή ή δεν ήθελαν αριστερό υποψήφιο αφού προτιμούν δεξιούς, αποφάσισαν να ψηφίσουν ΜπλακΤζον.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η επίδειξη χλιδής και πλούτου έστω και στο Πριγκιπάτο και το διήμερο πάρτι που στοίχισε αρκετά χρήματα, ενώ οι πολίτες την βγάζουν με άγχος και πίεση , δεν αποτελεί και την σοφότερη επιλογή για τον ΠΡΙΚΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. Απλώς επιβεβαιώνει την απόσταση από τους πολίτες. Όσο για τον Πρόεδρο ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, να του επισημάνουμε ότι η ανάμειξη του με τα Λευκωσιάτικα τζάκια και τα σόου με φρου - φρου κι αρώματα, και σέλφι με κάποιες αππωμένες, που ζουν για να λανσάρουν τις τουαλέτες των αρκετών χιλιάδων Ευρώ, δεν συνάδει με το προφίλ του που μας παρουσίασε προεκλογικά, για το απλό παιδί της διπλανής πόρτας.
Πρόσεξε Γεροσ(χ)η πιώτικο λυκόπουλο- αεροπρόσκοπε, γιατί αν μαγευτείς από τις Σειρήνες της Λευκωσίας θα χρειαστούν στόλοι πλοίων με κατάρτια για να σε δέσουν να μην παρασυρθείς. Δεν μάθατε από τα λάθη ΝΙΚΑΡΟΥ με τις φωτο με αρκετούς – πως τους λέτε ρε Λευκωσιατούθκια; - σελέπριτις - ινφλουένσερ; Σιγά είχε και στην Γεροσ(χ) ήπου από δαύτους;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X