ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Φούλης ψηφίζει-εκθειάζει Φαίδωνα και εξοργίζει Κωστάκη

Ο βουλευτής ΔΗΣΥ Πάφου Χαράλαμπος Πάζαρος ανήκει στο στρατόπεδο Κωστάκη για την Δημαρχία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Στον εμφύλιο πόλεμο των Παφιτών του ΔΗΣΥ, προστέθηκε άλλη μια μάχη με απροσδιόριστα αποτελέσματα. Και γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι που έδωσαν μέχρι και στον Απόστολο Παύλο σαράντα παρά μία, δεν έχουν περιορισμούς στις αντιπαλότητες. Άστε που τις πλείστες των περιπτώσεων, όταν έχουν αντιπάλους συνεπαρχιώτες γίνονται και σκληρότεροι, ενίοτε και αδίστακτοι. Αυτά για τους Πάφιους που κατά τα άλλα είναι συμπαθείς και φυσικά λατρεύουν το σπορ που ασχολούνται και παθιάζονται σε σημείο που να παραμερίζουν ακόμη και φιλίες και συνεργασίες προς επίτευξη του στόχου.

• Και η πολιτική είναι ευγενέστατο σπορ. Κάτι σαν την πυγμαχία, το κικ μπόξινγκ και άλλου τέτοιους είδους αθλήματα που μετράει η δύναμη, το τσαγανό και κυρίως η πνευματική προεργασία. Στην προκειμένη η διαμάχη του Δημάρχου Πάφου ΦΑΙΔΩΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ με τον τέως βουλευτή του ΔΗΣΥ Πάφου ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, είναι το αντικείμενο συζήτησης στα καφενεία και λοιπούς Παφίτικους χώρους.

• Σ’ όλη αυτή την διαμάχη, ο έτερος της παρέας Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, από Πόντιος Πιλάτος, μετατράπηκε σε Άννα και Καϊάφα. Ξεκάθαρα στην περιοδεία του στην Πάφο την περασμένη Τετάρτη, φιλοτέχνησε την αγιογραφία του Φαίδωνα με τόση μαεστρία που θα ζήλευαν και οι κορυφαίοι του είδους. Προσέξτε το φοβερό που είπε ο Φούλης που δεν φημίζεται ότι εκθειάζει με την μεγαλύτερη ευκολία ανθρώπους, για τον Φαίδωνα: «Τα έργα που έγιναν με εσένα στο πηδάλιο της Πάφου δεν τα ξαναείδε η Πάφος από την ύπαρξη της». Αμάν τα χάπια μου. Από εποχής μακαρίου έχει ν’ ακούσει η Πάφος τέτοιου είδους εκφράσεις για ηγέτη της.

• Για να συσχετισθεί με τον εμφύλιο στην Πάφο, να επισημάνουμε ότι ο Κωστάκης εδώ και αρκετό καιρό εξέφρασε την θέληση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου, προφανώς υπό την σημαία του ΔΗΣΥ. Τώρα μ’ αυτά που είπε ο Φούλης, μάλλον θα ανεμίσει άλλου είδους σημαίες αφού στην προεργασία και στις επαφές του ο Κωστάκης, φέρεται να εξασφάλισε την στήριξη άλλων κομμάτων, που τον βλέπουν ως τον μοναδικό που μπορεί να κερδίσει τον Φαίδωνα. Και εσύ ρε Κωστάκη κινήθηκες χωρίς να ρωτήσεις τον αρχηγό. Ε, μα δεν γίνονται ούτε στο κρατίδιο του Παφιστάν όλα αυτά…

• Ενοχλήθηκε φυσικά από την πρωτοβουλία Κωστάκη ο Φούλης και θέλησε να του περάσει το μήνυμα «μεταξύ Πάφιων…ειλικρίνεια». Όπως μαθαίνει ο πράκτορας της ΞΥΠ, του κλιμακίου Πάφου, με το άκουσμα των δηλώσεων του Φούλη, ο Κωστάκης εξερράγη και πείσμωσε ακόμη περισσότερο να δώσει την μάχη της Πάφου με όλα τα δυνατά μέσα. Προφανώς και υπό την αίρεση της πραγματοποίησης των δημοτικών εκλογών που με τα υφιστάμενα δεδομένα μάλλον δεν θα διεξαχθούν.

• Ωστόσο, ο εμφύλιος στην Πάφο συνεχίζεται και ακόμη στην έκθεση του Πάφιου ΞΥΠά αναφέρεται και μια άλλη πικάντικη λεπτομέρεια. Την στιγμή που ο Φούλης εκθείαζε τον Φαίδωνα, κάποιος εκ της συνοδείας του Προέδρου του ΔΗΣΥ αποχώρησε εμφανώς αναστατωμένος και σιγοψιθυρίζοντας διάφορα. Αναφερόμαστε στον νυν βουλευτή ΔΗΣΥ Πάφου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΑΖΑΡΟ που εξαφανίστηκε από την γαλάζια ομήγυρη, αφού ανήκει στο στρατόπεδο Κωστάκη και θεώρησε τα λόγια του Φούλη χτύπημα κατά του φίλου του και των ομόσταβλων του. Αμάν Παμπούι μου και το πήρε πρέφα ο Φούλης μας και πρόσεχε λίγο τις λακκούβες στην Μεσόγη.

• Εξάλλου ο Πάμπος αρκετές φορές διεμήνυσε ότι το μεγαλύτερο μερίδιο εκλογής του οφείλεται στην στήριξη από τον Κωστάκη και δεν θα φανεί αχάριστος έστω και αν δέχεται πυρά από τον Φαίδωνα και τον Φούλη. Τέλος πάντων η Παφίτικη εσωκομματική διαμάχη θα συνεχισθεί και πλέον αναμένουμε για τα περαιτέρω και θα σας κρατάμε ενήμερους. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά να γελάει και το χειλάκι μας μέσα σ’ αυτόν τον ορυμαγδό της τρομολαγνείας.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο καθηγητής Χαρίδημος Τσούκκας -συχνός επισκέπτης των τηλεοπτικών πάνελ- μας έκανε διάλεξη από το ΡΙΚ γιατί είναι κατά της απόφασης του Πανεπιστημίου Κύπρου για παρακολούθηση μαθημάτων μόνο με safe pass και να μην αποκλείονται οι ανεμβολίαστοι φοιτητές.

Καλά, ο ίδιος κ. Τσούκας που πρωτοστάτησε στην στήριξη του ζωγράφου με τους πίνακες που παρουσίαζαν τον Χριστό γυμνό και κάποιους να ουρούν στους πολιτικούς, επικαλούμενος την απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία του δημιουργού, τώρα γιατί δεν υπερασπίζεται την απόλυτη ελευθερία του οποιουδήποτε ατόμου και ιδιαίτερα των φοιτητών του, να αποφασίζουν μόνοι τους για το σώμα τους;

Η ακαδημαϊκή ελευθερία που μας κάνει διαλέξεις από τηλεοράσεως ο κ. Τσούκας που πάνε στην προκειμένη; Αν και δεν χρειάζεται να πούμε οτιδήποτε περί του θέματος και δεν μας αφορούν οι διαχωρισμοί των ανθρώπων και οι φανατισμοί, εμείς δεν τασσόμαστε κατά των εμβολιασμών και εξάλλου ο καθένας ότι θέλει κάνει στο κορμί του, αλλά σφόδρα εναντιωνόμαστε στην υποκρισία των ανθρώπων, που τοποθετούνται αναλόγως των περιστάσεων και του ανέμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X