ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Βύρας, ο ΕΟΚΑτζής Μαυρογιάννης, ΒΟΜΒΑ με παρακολουθήσεις αλλάζει σκηνικό

Αγόρασαν υπηρεσίες και Ε/Κ πολιτικοί από το βαν;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Δια της παμπάλαιας μεθόδου υπό την επωνυμία «ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΠΙΠΕΡΑΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ» που χρησιμοποιήσαμε στο παρελθόν θα επιχειρήσουμε να εκπονήσουμε το σημερινό μας πόνημα. Κάποιοι προφανώς θα χρησιμοποιήσουν την εν λόγω έκφραση (πόνημα) με απόδοση στην κυπριακή διάλεκτο σε βάρος μας, αλλά εμείς πάλι τους αγαπάμε, μέχρι να καταλάβουν ότι δεν φοράμε χρωματιστά γυαλιά και αποδίδουμε όσα πέφτουν στην αντίληψη μας και όπως αυτή τα προσδιορίζει και τα εκφράζει στο κείμενο του ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ.

ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΝ;
• Πάμε λοιπόν για να σας επισημάνουμε ότι ενδεχομένως η πολύκροτη υπόθεση που έσκασε με τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφων στην Ελλάδα, καθώς και τον συσχετισμό της εταιρείας με το Κυπριστάν, να αλλάξει τον ρουν της ιστορίας του Κυπριστάν ή για να ακριβολογούμε το σκηνικό των Προεδρικών εκλογών. Οι φήμες διαχέονται παντοιοτρόπως και σύμφωνα με κορυφαίους πράκτορες της ΞΥΠ ενδεχομένως να αποκαλυφθούν και δράσεις Ελληνοκυπρίων πολιτικών που ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ από την εν λόγω κατασκοπευτική εταιρεία.

• Αντιλαμβάνεστε ότι αν περιπλέκεται κάποιος πολιτικός τότε το κόμμα του ή και ο ίδιος θα αναγκαστούν να αναδιπλωθούν και υπό το βάρος της απαρέσκειας της κοινής γνώμης θα αλλάξουν διόδους και στόχους. Οι πράκτορες της ΞΥΠ μας επισήμαναν ότι υπάρχουν στοιχεία για αγορά υπηρεσιών παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων, κατά αντίστοιχο τρόπο με τους Ελλαδίτες, κάτι που αν επαληθευτεί θα προκαλέσει ΠΑΤΑΓΟ. Εξάλλου, πάντα αντιγράφουμε Ελλαδίτες αδελφούς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση τους καθοδηγήσαμε και τους βάλαμε στο ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. Περιμένουμε εναγωνίως να σκάσει βόμβα και πόσα θα είναι τα θύματα…

Ο ΒΥΡΑΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

• Ουάου! Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ , Δήμαρχος Λάρνακας θεωρείται εκ των ανερχόμενων αστεριών του ΑΚΕΛ. Ο Αντρίκκος μάλιστα είχε προταθεί και από αρκετούς ΑΚΕΛικούς, ως η αριστερή λύση για τις Προεδρικές εκλογές, αφού είναι και δημοφιλής στους συντρόφους, καθότι στις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, κατετάγη πρώτος σε ψήφους. Ρωτήθηκε λοιπόν από τον καλό συνάδελφο ΣΩΚΡΑΤΗ ΙΩΑΚΕΙΜ σε συνέντευξη στον Φιλελεύθερο , ποια προσωπικότητα θαυμάζει. Και τι απάντησε το Αντρικκούι μας το διαφανοκέφαλο. Ο προπονητής της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΚΕΝ ΚΛΟΠ. Τα χάπια μου ρε τα Σοβιετικά. Καλά φιλαράκο χάθηκαν τόσες πολιτικές προσωπικότητες όπως ο Κάστρο, ο Λένιν, ο Στάλιν, ο Χόνεκερ, ο Μάο Τσε Τουγκ, ο Κιμ Ουν, ο Τσε Γκεβάρα, ο Χριστόφιας, ο Στεφάνου, οποιοσδήποτε πολιτικός ή τέλος πάντων κάποιος ιατρός που σώζει ζωές, επιστήμονα που άλλαξε με τις εφευρέσεις του την ανθρωπότητα και το Βυρούι, μας είπε για προπονητή ποδοσφαίρου; Ε, φέρτε τον Κλόπ στο ΑΚΕΛ να κερδίσετε και εκλογές. Κι αν δεν έρχεται βάλτε τον Μουσκάλη που είναι και της Νέας Σαλαμίνας…Αντρίκκο μου γνωρίζεις το καθείς εφ ώ ετάχθει;

ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛΙΚΟ το DNA

• Α, και ο άλλος Αντρίκκος του Διομήδη του Μαυρογιάννη, δεν μπορεί να κρύψει τα αισθήματα του, έστω και αν μας το παίζει αριστερός. Αφού ο άνθρωπος είναι γόνος επιφανούς αγωνιστή της ΕΟΚΑ, να το κρύψει; Επισκέφτηκε το σπίτι του ήρωα της ΕΟΚΑ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ για προσκύνημα. Ακόμη λίγο και θα εισηγηθεί να στηθεί και ανδριάντας του Αρχηγού της ΕΟΚΑ – συνεργάτη του πατέρα του- Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα- Διγενή έξω από τα γραφεία του ΑΚΕΛ. Τι σχέση έχει αυτός με εσάς ρε σύντροφοι; Πέστε μου δηλαδή. Αλλοιώνεται το DNA σας, καταπατείται την ιστορία σας, φτύνετε τους προκάτοχους σας για όσα πίστευαν και στήριζαν για χρόνια ( γνωστό ότι το ΑΚΕΛ ήταν εναντίον του αγώνα της ΕΟΚΑ) και γενικώς από κόκκινοι γίνεστε ροζ με στρασάκια. Όταν διαπιστώσετε ότι τα ποσοστά σας πήγαν στο ΒΑΡΑΘΡΟ, μην ψάξετε σε βαθυστόχαστες αναλύσεις και μελέτες. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και μιλήστε με τον ΕΖΕΚΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ. Είτε είσαι αριστερός και στηρίζεις την θέση σου, είτε δέχεσαι συντριπτικές ήττες. Η εποχή των ΖΟΓΚΛΕΡ της πολιτικής , πέρασε ανεπιστρεπτί.

• Η ΚΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ENGLISH SCHOOL ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΩΝ

• Α, και κάτι σύντομο. Αυτή η κάψα σας και επανάσταση για τα πλουσιόπαιδα του ENGLISH SCHOOL, από πού ελαύνεται; Τι σας ενδιαφέρει εσάς, τι κάνει η ελίτ της Λευκωσίας. Ποια η σχέση σας και ζητάτε μέχρι και παρέμβαση Νίκαρου για να μην απολυθούν τρεις καθηγητές. Κύριε Ελέησον δηλαδή. Μα είστε εντελώς αποπροσανατολισμένοι. Ποιος φωνάζει από το βάθος; Θυμήσου την απόδραση της πυτζάμας (διαβάστε ιστορία παρακαλώ) και θα καταλάβεις… Ε, μην τους φάνε τις σχέσεις με Εγγλέζους, ο Χάρης Γεωργιάδης, ο Πετρίδης και τα άλλα παιδιά της επονομαζόμενης από την στήλη, πλατφόρμας του ENGLISH SCHOOL.

• ΠΕΤΡΟΒΟΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ- ΑΝΝΙΤΑΣ- ΝΙΚΑΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

• Δηλαδή αν αύριο με πιάσει το ανάποδο μου και επειδή είμαι τσακωμένος με την Πρόεδρο της Βουλής και κάμποσους βουλευτές, πάω και ρίχνω πέτρες στο κτήριο του Κοινοβουλίου ή πετροβολώ όπου βρω τον ΝΙΚΑΡΟ- ΑΝΝΙΤΟΥΛΑ- ΦΟΥΛΗ- ΣΤΕΦΑΝΟ- ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ- ΕΙΡΗΝΗ, δεν θα με συλλάβουν; Μάλλον μετά χαράς. Ε, τότε αυτούς όλους που ρίχνουν πέτρες και προκαλούν ζημιές στο Πουρνάρα δεν πρέπει να τους δικάσουν και να τους απελάσουν αμέσως γιατί δεν σέβονται την φιλοξενία που τους παρέχει η Κύπρος με στερήσεις; Όποιος παρανομεί, απέλαση πάραυτα, μόνο έτσι αποκαλείσαι κράτος δικαίου…

• Άκου ιστορία την κλέφτρα ΑΗΚ. Συνωμότησε με την Κυβέρνηση και αύξησε τους λογαριασμούς με την μέθοδο του υπολογισμού – δήθεν- και θα μας παρουσιαστούν σαν γαλαντόμοι τους επόμενους μήνες, σαν ευεργεσία της Κυβέρνησης την μείωση των λογαριασμών . Ναι των λογαριασμών Αυγούστου- Σεπτεμβρίου που έλειπε ο κόσμος και που οι θερμοκρασίες πέφτουν. Α, μην ξεχάσουμε να σας επισημάνουμε ότι οι αυξήσεις του ηλεκτρισμού και η παράλληλη εκστρατεία για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι άλλο ένα κόλπο, που η ΑΗΚ συμμετέχει . Ρίχνει τον κόσμο στους κροκόδειλους που έστησαν εταιρείες φωτοβολταικών για να πάρουν το χρήμα των πολιτών. Πόσοι μπορούν να δώσουν 6 χιλιάδες Ευρώ για να βάλουν τα φωτοβολταικά; Πάλι θα την πληρώσουν οι ευάλωτες ομάδες και οι βασανισμένοι πολίτες.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κλείδωσαν την ενημέρωση στο ΡΙΚ και πέταξαν τα κλειδιά στην θάλασσα του Πρωταρά, όπου λιάζονται ο πρώην CEO του κουβαραστράδικου – νυν Γενικός Διευθυντής ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΩΚΟΣ και ο λογιστής Πρόεδρος του Δ.Σ ΜΙΧΑΗΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ. Και καλά κύριοι ο φορολογούμενος πολίτης που σας δίνει 35 εκατομμύρια ακατέβατα δεν πρέπει να ενημερώνεται γιατί εσείς θέλετε να κάνετε μπανάκια ; Πάντως η Μαδαγασκάρη TV, Μαλάουι τι- βι, νήσος Άου- Άου τι – βι, δεν σταματούν την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των πολιτών το καλοκαίρι. Γιατί η δημόσια ραδιοτηλεόραση πληρώνεται ΑΔΡΑ από το αίμα των φορολογουμένων, για να τους ενημερώνει και να τους ψυχαγωγεί αδιάλειπτα. Δεν παίρνουν όλοι 7 χιλιάδες τον μήνα για να κάνουν διακοπούλες στον Πρωταρά- εξωτικά νησιά, κύριοι των κουβαρίστρων και των λογιστικών. Άσε που έριξαν το ΡΙΚ στην ανυποληψία αφού τα ποσοστά τηλεθέασης του διολισθαίνουν και έφθασαν στο πάτο του 6 %. Πάντως το ΕΧΤΡΑ τους ξεπερνάει. Μπράβο ρε μάγκες είστε καλλιτέχνες της τηλεόρασης.

• ΥΓ: Θα πάμε για σκοποβολή την ερχόμενη βδομάδα και θα επανέλθουμε σε μια βδομάδα. ΦΙΛΙΑ και ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X