ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O βαθύς ύπνος του Περδίου και η Κυβέρνηση που δεν θέλει τουρίστες

Συμπεριφερόμαστε λες και είμαστε μυξοπαρθένα που βλέπει μπροστά της πρωτόγνωρα θεάματα και συγκλονίζεται από το μέγεθος

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Επανήλθαμε. Τι να σου κάνει το παιδί. Παγιδευμένο στην διαχείριση της κότας που προβλήθηκε και αυτή κορωνοιό και αντί να γεννάει χρυσά αβγά, βγάζει κάτι διαφορετικό που δύσκολα μπορεί να καταναλωθεί. Ο επικεφαλής του κοτετσιού προσπαθεί να κάνει καλά την κοτούλα, αλλά φάρμακα δεν τον αφήνουν να χρησιμοποιήσει για να την κάνει καλά. Άσε που έβγαλε και φήμη στην γειτονιά και στον πλανήτη ότι είναι άρρωστη και δεν την πλησιάζουν οι επισκέπτες που πήγαιναν στο κοτέτσι για να πάρουν αβγά. Λένε ότι ο βιομήχανος που εποπτεύει το κοτέτσι δεν θέλει πολλούς επισκέπτες γιατί φοβάται μπας και κολλήσουν με ιό τα αρνιά που βρίσκονται στο διπλανό στάβλο.

Ούτε γρίφος είναι ούτε και παράφραση. Θυσιάστηκε ακόμη μια τουριστική χρονιά , αφού όπως περιγράψαμε η κότα με τα χρυσά αβγά γεννάει κάτι παράξενες κατασκευές, που προσομοιάζουν με απόβλητα παρά με τα λευκά της συνήθη προϊόντα. Συνειδητά το έχει κάνει η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ως ο υπέρτατος βιομήχανος γιατί δεν ήθελαν την μαζική κάθοδο τουριστών, φοβούμενοι ότι θα μεταφέρουν τον ιό στο νησί.

Όσο δε για τον Υφυπουργό Τουρισμού ΣΑΒΒΑ ΠΕΡΔΙΟ τι να σου κάνει το παιδί. Έτσι διέταξε ο Νίκαρος και οι εξουσιαστές - επιδημιολόγοι, αυτά πράττει το παιδί. Δηλαδή θα προέβαλε αντίσταση και να πείσει ότι η υγειονομική κατάσταση του Κυπριστάν είναι τέτοια που θα έπρεπε να προβάλλεται στο εξωτερικό και να μην επιτρέπουν σε κάποια ECDC ( Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης Νόσων) να μας παρουσιάζει σε κατάσταση βαθέως κόκκινου και να πανικοβάλει του πάντες.

Δηλαδή είναι αδιανόητο σε μια χώρα με ποσοστό θετικότητας κάτω από το 1% , όταν τα νησιά της Ελλάδας με 6-7 % είναι γεμάτα τουρίστες, χώρες της Ευρώπης με πολλαπλάσια κρούσματα να υποδέχονται τουρίστες, το Σαββούι ο Περδίος να κοιμάται… ύπνο βαθύ. Και έστω να μην προβάλλεται ότι το Κυπριστάν είναι η χώρα με το ψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού στην Ευρώπη, που φτάνει αισίως το 80% λες και είμαστε μυξοπαρθένα που βλέπει μπροστά της πρωτόγνωρα θεάματα και συγκλονίζεται από το μέγεθος και αν τυχόν χρήση τους θα της προκαλέσει αναταραχή στο σώμα…Τι είναι αυτό ρε παιδιά. Δεν προσδιόρισαν οι Καραγιάννηδες, οι Τσιούττηδες και οι Πανάδες ότι το περιβόητο τοίχος της ανοσίας που θα μας οδηγήσει στην ελευθερία και την κανονικότητα είναι στο 80%; Οσονούπω θα το ξεπεράσουμε και θα είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης. Γιατί το κρύβουμε και αφήνουμε αυτούς τους τύπους που έχουν και άλλου είδους ατζέντες, να μας βάζουν σε βαθύ κόκκινο;

Κι επειδή δεν ήθελαν τουρισμό στο νησί έδωσαν κάποια χρήματα στους ξενοδόχους να σιωπήσουν και να περάσουν μέχρι αργότερα και βλέπουμε. Προέβη η Κυβέρνηση σε ανακύκλωση χρήματος και φαντάζομαι ότι ο χειμώνας θα είναι βαρύς για την οικονομία. Προ έτους είπαμε το περιβόητο «η βιομηχανία του κορωνοιού ανθεί και η οικονομία καταστρέφεται». Γράφτηκε στην ιστορία και επιβεβαιώνεται καθημερινά. Θα περάσουν δύσκολα αρκετές οικογένειες και το εισόδημα θα συρρικνωθεί. Τώρα στην βιομηχανία του κορωνοιού εντάχθηκαν και τα φαρμακεία. Χρήμα αρκετό θα μαζέψουν κι αυτοί με τους πολίτες να απομυζούνται και τελικά να διαλύονται.

Ε, τι να σου κάνει το Σαββούι ο Περδίος το στενομάκρουλο αγόρι που δεν γεύεται την σούβλα και τα σχετικά παρασκευάσματα, καθότι χορτοφάγος και βέγκαν ή πως λέγονται την σήμερον ημέρα που έχουν την πολυτέλεια να διαλέγουν τροφές. Εμείς πάντως τρώγαμε ότι βρίσκαμε διαφορετικά μέναμε νηστικοί. Αυτή ήταν παλαιόθεν η επιλογή. Τώρα αποφεύγει το Σαββούι μου τις κότες να τις καταναλώνει και μαζί τους νομίζει ότι προστατεύει και αυτή που γεννάει τα χρυσά αβγά.

Α, και να ξέρεις Σαββούι μου. Τα πενιχρά αποτελέσματα του τουρισμού θα σου τα χρεώσουν και εσύ θα έχεις την μοναδική ευθύνη για ότι συμβαίνει στον εν λόγω τομέα που απέφυγε να φέρει το ζεστό χρήμα από το εξωτερικό. Όταν θα προβάλεις ότι αυτή ήταν η κατεύθυνση της Κυβέρνησης δεν θα ακούει κανείς, αλλά αντίθετα θα σε κατηγορούν για αδράνεια. Και αν πεις μα, μου θα σου ρίξουν και ανασχηματισμό. Όταν έπρεπες θα μπορούσες να βγάλεις μια κραυγή να ακουστεί η διαφορετική σου άποψη... Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αυτές οι χιλιάδες που συνωστίζονται στα γήπεδα της Ευρώπης - ιδιαίτερα στην Αγγλία - δεν ανησυχούν τους επιστήμονες των χωρών τους; Σ, αυτούς κυκλοφορεί άλλος ιός; Η μετάλλαξη δεν άρχισε ως Βρετανική και ονομάστηκε ΔΕΛΤΑ κ. Καραγιάννη μας; Εσείς που γνωρίζετε και θαυμάζετε τους Άγγλους επιστήμονες γιατί δεν μιλάνε; Μην μας πείτε για ποσοστό εμβολιασμών γιατί τους ξεπεράσαμε. Δεν τελειώσατε εσείς οι επιδημιολόγοι ακόμη τις έρευνες για την πορεία και συμπεριφορά του ιού στο Κυπριστάν να μαλακώσετε;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση