ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο αχταρμάς Τσιούτη - εκπαιδευτικών, ο Μουσιούττας, η Σούπερμαν, ο Παπαδάκης

Οι εκπαιδευτικοί που αμφισβητούν τους επιστήμονες και ο Τσιούτης με ετεροχρονισμένο ιό …προειδοποιεί

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Aχταρμάς …γενικώς. Πολιτικός – κοινωνικός – υγειονομικός. Και ο βομβαρδισμένος πολίτης δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει και κυρίως ποιους να πιστέψει. Η ψυχή όλων έγινε σαν σάκος του μποξ, που ο καθένας που έχει αξίωμα και πόστο, την χτυπάει ανηλεώς για να ικανοποιήσει το δικό του υπερεγώ και να προβάλει τις δικές του θέσεις. Χωρίς να συνειδητοποιεί κανείς ότι επί δυο χρόνια οι βομβαρδισμένες ψυχές των ανθρώπων μετατράπηκαν σε συντρίμμια. Πάνω απ’ όλα να δικαιώσουν τον ναρκισσισμό τους.

• Αρχίζουμε με την διαμάχη στα σχολεία. Από την μια οι εκπαιδευτικές οργανώσεις που μεμψιμοιρούν και επαναστατούν για όλα τα θέματα της επικαιρότητας , εκτός από τις χαμηλές επιδόσεις στα σχολεία (αυτές είναι και δουλειές των παραπλανημένων οργανωμένων ομοσπονδιών Γονέων) βρήκαν το μέτρο που εισηγήθηκαν οι εμπειρογνώμονες και υπάκουσε σαν πειθήνιο όργανο η Κυβέρνηση για να επαναστατήσουν. Όπερ μεθερμηνευόμενο ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ τους επιστήμονες, την Συμβουλευτική Επιτροπή και όσους έχουν γνώση. Και από την άλλη οι διφορούμενες / αλληλοσυγκρουόμενες διαταγές των επιστημόνων, λες και έχουμε δυο ιούς και διαφορετικές ενίοτε …πανδημίες.

• Αρχίζουμε με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις. Μα δεν ήταν αυτοί που όταν έκλειναν τα σχολεία με εισήγηση των επιστημόνων μας έλεγαν ότι πρέπει να τους υπακούμε τυφλά και μάλιστα με σποτάκια μας καλούσαν να τηρούμε τα μέτρα;Δεν είναι τους ίδιους επιστήμονες που άκουσαν, πιο συγκεκριμένα τον επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιτροπής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΙΟΥΤΗ και κλείστηκαν σε καραντίνα; Αυτοί δεν είναι οι ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ των ζωών μας για δυο χρόνια τώρα; Ε, δεν είναι πρώτοι οι δάσκαλοι/ καθηγητές που πρέπει να μεταφέρουν το μήνυμα ότι πρέπει να ακούμε τους επιστήμονες και να εμπιστευόμαστε τους γιατρούς;

• Υπάρχει και προφανώς η αλληλοσυγκρουόμενη άποψη που εκφράζει ο μέγας Τσιούτης. Αν λέει το παιδί είναι κρούσμα δεν θα κολλήσει τους συμμαθητές του για όλη την μέρα. Ε, φίλε μου τρελαίνεσαι. Μα δεν είναι όλοι αυτοί οι επιστήμονες που μας έλεγαν εδώ και δυο χρόνια ότι τα παιδιά και κολλούν και μεταδίδουν και πρέπει να τα προφυλάσσουμε και να τα εμβολιάζουμε, για να μην μεταφέρουν τον ιό στον παππού και την γιαγιά; Τώρα εφηύραν με το περιβόητο test to stay (καλά σε εγγλεζάκια απευθύνονταν και όχι σε ελληνόπουλα και χρησιμοποίησαν ξένες εκφράσεις;) τον ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΙΟ. Δηλαδή ο ιός θα περιμένει μέχρι να φύγει ο μαθητής από το σχολείο για να αρχίζει την μετάδοση; Όσο για το άλλο που μας έλεγαν με τις περιβόητες επαφές κρουσμάτων, διευκρίνισαν πλέον ότι δεν χρειάζεται όσοι είναι (επαφές) να μένουν στα σπίτια τους, φτάνει να κάνουν ράπιτ- τεστ. Ε, δεν είναι τρέλα αυτά; Ποιους τελικά να εμπιστευτούμε;

Μα δεν είναι όλοι αυτοί οι επιστήμονες που μας έλεγαν εδώ και δυο χρόνια ότι τα παιδιά και κολλούν και μεταδίδουν και πρέπει να τα προφυλάσσουμε και να τα εμβολιάζουμε

• Πάμε και στα χαλαρά που θα μεταφέρουμε για να ενημερωθείτε. Ο Ευρωβουλευτής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ συνεχίζει να πυροβολεί και με τηλεκατευθυνόμενα βλήματα από τις Βρυξέλλες. Χτυπάει τον ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ και ετοιμάζεται για τα περαιτέρω. Κατηγορεί και συνάμα προειδοποιεί τα κόμματα που θα ψηφίσουν την πρόταση νόμου του Σιζό, περί πολιτικών κομμάτων και της απαγόρευσης στους πολίτες να προσφεύγουν στα δικαστήρια κατά αποφάσεων (των κομμάτων) για θέματα λειτουργίας, διαδικασιών και λοιπών πράξεων, ότι παραβιάζουν ευρωπαϊκές οδηγίες και θα έχουν να λογοδοτήσουν στην Ε.Ε .

• Όσο κι αν ο Παπαδάκης βρίσκεται στις Βρυξέλλες ο αγώνας συνεχίζεται για επάνοδο στην πολιτική του κοιτίδα. Μάλιστα οι αποστασιοποιηθέντες ετοιμάζουν και παρέμβαση στις Προεδρικές εκλογές που θα εξαρτηθεί προφανώς και από την στάση των κομμάτων και των υποψηφίων τους σε διάφορα θέματα , όπως το συγκεκριμένο με την πρόταση νόμου Σιζό. Η δημιουργία νέου σχήματος παραμένει στα υπόψη για όλους και αναλόγως των εξελίξεων θα δράσουν. Πάντως το δεδομένο είναι ότι την πρόταση Σιζό θα ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ οι βουλευτές του κόμματος ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και ΗΛΙΑΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ, ανοίγοντας τον σοσιαλιστικό ασκό, γιατί αυτός του Αίολου εργάζεται υπερωρίες αυτή την περίοδο…

• Οποία προσβολή. Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τι συνέβη κατά την παρουσία της στην Αστυνομία η βουλεύτρια του ΔΗΣΥ ΡΙΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ και αν είχε δημιουργήσει έχθρες και αντιπάλους, πάντως όταν υπάρχουν πρώην συνάδελφοι της στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές που παρίσταται, είναι ΕΧΘΡΙΚΗ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ και ενίοτε ΠΡΟΒΛΗΤΙΚΗ. Όπως χθες που προσέβαλε σε σημείο που ΣΟΚΑΡΕ όλους τους παρευρισκομένους στην Επιτροπή Ανθρωπίνων δικαιωμάτων τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΥΡΗ. Προσέξτε τι είπε στον μέχρι πρότινος συνάδελφο και προϊστάμενο της: «Παρά την θέση σας εγώ γνωρίζω καλύτερα από εσάς». Βουλευτές και δημοσιογράφοι αλληλοκοιτάζονταν (αυτές οι μάσκες εξάσκησαν και την ικανότητα να διαβάζουμε τα μάτια) για να επιβεβαιώσουν αν άκουγαν καλά ή έστω υπήρξε παρανόηση. Χαλόου Μπλακ σε είπε άσχετο και αδαή…Υπαρχηγάρα μου. Κι όμως σ’ αυτή την προσβολή ο κ . Μαυρής έμεινε …σιωπηλός. Μετά λένε γιατί δεν σεβόμαστε την Αστυνομία.

• Σαρξ εκ της σαρκός του ΔΗΚΟ ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ που αν και δραπέτευσε από το κόμμα που ίδρυσαν μεταξύ άλλων ο πατέρας και θείος του, πάντα παραμένει αγαπητός στο κόμμα και αυτός δεν ξεχνάει την πρώτη του αγάπη, αν και περνάει βίο ανθόσπαρτο με την ερωμένη του που ονομάζεται ΔΗΠΑ- Συνεργασία Δημοκρατικών δυνάμεων. Εξ ου και μαζί με ΔΗΚΟικούς δημοτικούς συμβούλους και με Δήμαρχο, αδελφό του Προέδρου του ΔΗΚΟ, τον Πρίγκιψ (ε, δικαιούται και αυτός τον τίτλο) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ, πέτυχε μεγάλη νίκη στο δημοτικό συμβούλιο για δημιουργία γηπέδων φούτσαλ στο παλιό γήπεδο του ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙΜΑΚΛΙΟΥ που τυγχάνει και Πρόεδρος…Και η Χαραυγή και το ΑΚΕΛ φωνάζουν. Ε, αν κατάφερε να επηρεάσει τόσους πολλούς εχθρούς και φίλους θα πρέπει να του αναγνωρίσετε σύντροφοι, ότι διαθέτει ικανότητα και πειθώ. Τα υπόλοιπα είναι κακεντρέχειες.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σσσστ. Μην λέτε τίποτε. Μην γράψετε κάτι. Μην ασχολείστε. Αφορά και το Κυπριστάν ο σάλος για τον βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη αλλά δεν μπορεί κανείς να αγγίξει το θέμα γιατί θα πατήσει στα Άγια Δισκοπότηρα της κυπριακής κοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο που η ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ πέταξε την επαναστατική ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ σημαία για να υπερασπίσει τους υπόπτους για τον βιασμό. Το κατεστημένο του Κυπριστάν είναι πάντα αλληλέγγυο. Αν τα έκανε ο Σιαλακαντρούνας από την Τραχυπέδουλα θα τον πέταγαν στον Καιάδα οι ευαισθητούληδες.

• ΥΓ: Όταν ο Νίκαρος άκουγε την Επίτροπο Προστασίας δικαιωμάτων του παιδιού να λέει ότι η πανδημία επέφερε ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις στα παιδιά, αντιλαμβάνεται ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση γιατί η επόμενη γενιά θα είναι διαλυμένη ψυχικά με σωματικές αναταράξεις και όχι εκ δικής της υπαιτιότητας. Αυτά να ακούν και οι εκπαιδευτικοί και γονείς και Υπουργεία Παιδείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X