ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Αστέρας Βουλιαγμένης και το χλιδάτο πάρτι «έφαγαν» την Έμιλυ

Η Μηλού που την Γιόλου θα περάσει το καλοκαιράκι της σε εξωτικούς προορισμούς και εμείς οι χώρκατοι χάσαμε την ευκαιρία να μορφωθούμε

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Έπεσε επί των επάλξεων. Όπως αξίζει σε κάθε μαχήτρια-πολεμίστρια της ελίτ και των απανταχού ανθρώπων που ρίχνουν χρυσόσκονη στο πέρασμα τους, όταν παίρνουν πολιτειακό αξίωμα και μας κάνουν την χάρη όλους εμάς, να αφιερώνουν λίγο χρόνο από την ζωή τους, εις βάρος των σπα, των μανικιούρ τους, των χλιδάτων πάρτι τους και τέλος πάντων όσων κάνουν όσοι είναι τυχεροί και δεν έχουν ανάγκη να βασανίζονται για να κερδίσουν τον επιούσιο. Έτσι και σ’ αυτό το μοτίβο και η ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ, που η πτώση της ήταν θορυβώδης, όπως είχαμε επισημάνει ότι θα συνέβαινε από την αρχή του διορισμού της, λόγω της σχέσης με τις προεδρικές θυγατέρες.

• Κι όμως η Έμιλυ θα βραβευθεί από την κάστα που την συντροφεύει όλο αυτά τα χρόνια με τον χρυσό νάρκισσο, την ανώτατη τιμητική διάκριση της ελίτ, γιατί τους εκπροσώπησε επάξια όλο αυτό το διάστημα και προσπάθησε να καταδείξει σε όλους εμάς τους Ευρωττοπουζοκυπραίους χωρκάτες ότι υπάρχει σχετική διαφορά τάξεων και ότι η προσωρινή ενασχόληση της με τα κοινά ήταν για να μας ανεβάσει επίπεδο. Που εμείς. Άτε ρε χώρκατοι. Δεν φτάνει που σας έδειξε όλη την γκαρνταρόμπα της και απέδειξε πως είναι να κυκλοφορείς το σώμα σου ενδεδυμένο με χιλιάδες Ευρώ, είχατε και παράπονα, αντί να λέτε συνέχεια ευχαριστώ που ασχολήθηκε μαζί σας.

• Όμως η αλήθεια για την φυγή της Έμιλυς βρίσκεται σ΄ αυτή την λαμπερή τη δράση, που εκ των πραγμάτων όταν είσαι σε βάθρο δεν βλέπεις τι κάνουν οι κατώτεροι σου. Έτσι και στην προκειμένη θέλησε το κορίτσι να γιορτάσει τα γενέθλια της όπως αρμόζει στην τάξη της. Ξοδεύοντας χιλιάδες Ευρώ σε χλιδάτα πάρτι. Τι φταίει το κορίτσι αν συνέπεσαν τα γενέθλια της με την προεκλογική περίοδο. Αφού το ξέρατε ρε χώρκατοι, ας μετακινούσατε την ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών. Άτε πια, φτάνουν οι ρυτίδες που της δημιουργήσατε βάζοντας την να ασχολείται με τους μπάτσους και να φοράει στολές των πυροσβεστών.

• Και τα έκανε και λιτά φέτος τα γενέθλια της. Πήγε εδώ κοντά. Στο ξενοδοχείο του Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου η παραμονή σε σουίτα φθάνει και τις 7 χιλιάδες ευρώ την μέρα και με ειδικό όρο στους καλεσμένους να μην χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα για φωτογραφίες και άλλα συναφή που θα προκαλούσαν τους χώρκατους που έκαναν προεκλογικό. Που να ξέρει όμως η Έμιλυ ότι η ΞΥΠ είναι παντού και βλέπει όσα συμβαίνουν ακόμη και στο κλεινόν άστυ. Με ειδικό κλιμάκιο της ΞΥΠ Ελλάδας πήρε όλες τις πληροφορίες για το πάρτι και σας της μετέφερε ακόμη και την επόμενη της διεξαγωγής του υπό μορφή κουίζ, όταν τα κορίτσια βρίσκονταν στις ξαπλώστρες του ξενοδοχείου και λιάζονταν. Ακολούθησαν βέβαια και άλλα δημοσιεύματα στην στήλη με περισσότερες πληροφορίες, ενώ να δώσουμε συγχαρητήρια στους πράκτορες της ΞΥΠ που διασταύρωσαν τις πληροφορίες και μετέπειτα της αντέγραψαν άλλοι Πολίτες χωρίς να αναφέρουν την πηγή.

• Λοιπόν, μετά από όσα καταγράψαμε και ενώ βρισκόμαστε σε αναζήτηση φωτογραφιών από το πάρτι πληροφορήθηκε και ο Νίκαρος ότι οι άλλοι βασανίζονταν στον προεκλογικό και η Έμιλυ ξόδευε τα χρήματα της, που όπως διαφήμισε στην δήλωση της έχει αρκετά και να τα χαίρεται το κορίτσι, με πάρτι στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Μετά απ’ αυτό η απόφαση λήφθηκε ότι η Έμιλυ πρέπει να πάει στην χλιδή της γιατί τα υπουργιλίκια δεν ταιριάζουν με το στάτους της. Δεν μπορεί το κορίτσι να συνειδητοποιήσει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και δεν μπορεί να σπαταλάει χιλιάδες Ευρώ για επιδείξεις και σόου όταν συνάνθρωποι της, που υποτίθεται υπηρετεί, βασανίζονται. Και το κόμμα της δίνει προεκλογικό αγώνα για επιβίωση και να την στηρίξει να κατέχει αυτή αξιώματα και να επιδεικνύει τα σικάτα ρουχαλάκια της. Τώρα είναι ευκαιρία να πάει και στο Περού και την Σουαζιλάνδη και να σπαταλήσει όσα θέλει και να κάνει ότι νομίζει την ικανοποιεί. Έστω κι αν με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να κάνει ευτυχισμένους αρκετούς πονεμένους ανθρώπους που προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην. Επιλογή δική της και γι’ αυτό υπάρχει πάνω απ’ όλους η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.

• Άσε που με την δήλωση της η Έμιλυ - καλά δεν βρέθηκε κάποιος δικός της που γνωρίζει από επικοινωνία να της υποδείξει το αυτογκόλ που έβαζε;- κατέδειξε ότι ο Νίκαρος είχε δίκαιο που την έδιωξε και μάλλον δεν θα του αποδώσει κανείς οτιδήποτε, παρά μόνο ορθή κρίση για την απόφαση. Όσο δε για τις ατάκες της Μηλούς – έτσι την έλεγαν στο χωριό της - περί διεφθαρμένης Κυβέρνησης και φυσικά των συναδέλφων της Υπουργών που είναι μέρος, αλλά και η έμμεση αναφορά ότι δεν είχε ανάγκη τα χρήματα του Υπουργικού μισθού, μιλάμε ότι κατέδειξαν ότι η κυρία πλέει στα δικά της κύματα. Την ρήση σεμνά και ταπεινά δεν την έμαθε από κάπου;

• Μ, αυτά και μ’ αυτά η Μηλού που την Γιόλου θα περάσει το καλοκαιράκι της σε εξωτικούς προορισμούς και εμείς οι χώρκατοι χάσαμε την ευκαιρία να μορφωθούμε λιγάκι και να γίνουμε πιο σικάτοι στην ζωή μας.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πάντως χρειάστηκαν 7 χρόνια και αρκετές παρασπονδίες που του στοίχισαν, για να καταλάβει ο Νίκαρος ότι οι προεδρικές θυγατέρες δεν έχουν πολιτικό κριτήριο και καλά είναι να περιοριστούν στα συζυγικά τους καθήκοντα, παρά να συμμετέχουν σε διορισμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X