ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο αόρατος επικοινωνιολόγος κινεί νήματα στο ΑΚΕΛ και οι Δελφίνοι-Δήμαρχοι

Ποιοι διεκδικούν τις Δημαρχίες να και η αναβολή των εκλογών φαντάζει υπαρκτό σενάριο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Όταν η επικοινωνιακή στρατηγική υποκαθιστά και δεν συμπληρώνει την πολιτική, τότε τα αποτελέσματα είναι τραγικά για όσους συμβάλλονται με τους τεχνοκράτες του είδους, οι οποίοι και καθορίζουν στους πελάτες-πολιτικούς ακόμη και την ώρα που θα αποβάλουν τα εντερικά τους απόβλητα. Όπερ μεθερμηνευόμενο γίνονται υποχείρια στα χέρια ενός τεχνοκράτη που ενδεχομένως να κινείται και με αλλότρια κίνητρα-ελατήρια, αφού στο πελατολόγιο του-καθότι ιδιωτική εταιρεία που αποσκοπεί στο κέρδος-έχει όλων των χρωματισμών και προσανατολισμών... πολιτικούς-πελάτες.

• Η ΞΥΠ διαθέτει ειδικό κλιμάκιο που επεξεργάζεται τις λεπτομέρειες σε σχέση με τους επικοινωνιολόγους που καθοδηγούν πολιτικούς, εξ ου και είχαμε την επιτυχία με την επισήμανση – καταγραφή και ανάλυση της σχέσης του ΣΥΡΙΖΑίου επικοινωνιολόγου ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ που υπό τις οδηγίες του ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, οδήγησαν τον Πρίγκιπα σε οδυνηρή ήττα λόγω και της λανθασμένης στρατηγικής τους, η οποία χαρακτηρίστηκε σαν μονοδιάστατη έως και εμμονική. Επιμέναμε ως ΞΥΠ, ότι το μοντέλο Ελλάδας δεν πείθει στο Κυπριστάν και τέτοιου είδους επιθέσεις μόνο ζημιά προκαλούν, αλλά στο πριγκιπάτο περί άλλων τύρβαζαν. Κι επειδή όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, τελικά η ΞΥΠ (να ευλογήσουμε και τα υπαρκτά γένια του Διοικητή) δικαιώθηκε και οι Χριστοφορίδης–Παναγόπουλος- Πρίγκιπας καταβαραθρώθηκαν.

• Κάπως έτσι και στην προκειμένη όπου επικοινωνιολόγος με πολυδιάστατο πορτοφόλιο-πελατολόγιο τείνει να κινεί τα νήματα σε κόμματα, περισσότερο στο ΑΚΕΛ. Οι άριστες σχέσεις με ηγετικά στελέχη του κόμματος τον υποβοηθούν προς την ικανοποίηση των πελατών του, οι οποίοι και τον ακούν πιστά, θεωρώντας τον ως γκουρού και καθοδηγητή τους. Οι επιτυχίες που κατήγαγε με ορισμένους εκ των πελατών του υποβοήθησαν να αυξήσει το πελατολόγιο του, στο οποίο κατατάσσονται και πολιτικοί άλλων κομμάτων ή και ορισμένοι που επιθυμούν να έχουν την έμμεση στήριξη του ΑΚΕΛ και ανήκουν σε άλλα πολιτικά κόμματα.

• Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ που διαθέτει και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες προωθεί μέσω των γνωριμιών του και διασυνδέσεων με το κόμμα της αριστεράς και αρκετούς εκ των δελφίνων που επιθυμούν στις δημοτικές εκλογές-εφόσον πραγματοποιηθούν αν και λιγάκι δύσκολο με τα υφιστάμενα δεδομένα- να πάρουν το χρίσμα του ΑΚΕΛ. Ήδη προέβη σε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και για την Λευκωσία και Λάρνακα θα έχει δικούς του υποψηφίους που θα κατέλθουν υπό την συνεργασία ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ.

• Προφανώς και ο αόρατος επικοινωνιολόγος έχει και γνωστούς και φίλους δημοσιογράφους οι οποίοι αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία, αφού μέσω τους διοχετεύει και πληροφορίες, διαμορφώνοντας την κοινή γνώμη και προβάλλοντας τις θέσεις των πελατών του.

• Όλα είναι στο παιχνίδι της πολιτικής και οι επικοινωνιολόγοι ιδιαίτερα, αλλά όταν συγκρούονται οι επιθυμίες και η στρατηγική με τα συμφέροντα των κομμάτων είναι το θέμα. Εκεί όπου ενδεχομένως να γίνονται και ενέργειες που ανατρέπουν την κατάσταση και προκαλούν εσωκομματικές συγκρούσεις. Όπως π.χ για την εκλογή σε ύψιστα πολιτειακά αξιώματα, όπως στην Προεδρία της Βουλής, της Δημοκρατίας και άλλα συναφή… Γρίφος; Α, μπα τα γεγονότα βοούν και μπορεί οποιοσδήποτε να τα αποσαφηνίσει και ιδιαιτέρως τον ρόλο του αόρατου επικοινωνιολόγου. Καλημέρα και στον φίλο μου τον τέως Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ που ενδεχομένως να έπεσε θύμα των διαπλεκόμενων συμφερόντων.

• Όσον αφορά τους δελφίνους που προαλείφονται για τις δημοτικές εκλογές, που όπως προαναφέραμε σε πλείστα ρεπορτάζ μας εδώ και αρκετό καιρό και τα οποία επί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ βάσης, αναπλάθονται από ΡΕΠΟΡΤΕΡ, αν και όλοι βρίσκονται σε θέση OFFSITE, αφού δεν αναφέρουν την πηγή προέλευσης των ειδήσεων τους, η διενέργεια των δημοτικών εκλογών τον ερχόμενο Δεκέμβριο όπως είναι προκαθορισμένες, απομακρύνεται η διεξαγωγή τους, εντούτοις συνεχίζουν τις παρασκηνιακές τους διεργασίες. Όπως επισημάναμε η εσωκομματική κατάσταση των κομμάτων και ο φόβος για νέες ήττες απομακρύνουν τις ηγεσίες από τις δημοτικές εκλογές με τους περισσότερους να συναινούν στην εισήγηση που θα τους καταθέσει ο Υπουργός Εσωτερικών ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΡΗΣ και θα υιοθετήσουν με ανακούφιση, περί αναβολής των εκλογών για δυόμιση χρόνια.

• Ως εκ τούτου οι αναφορές μας για τις μάχες των δημοτικών εκλογών μάλλον γίνονται για ακαδημαϊκούς λόγους. Έτσι στην Λευκωσία για το χρίσμα του υποψηφίου του ΔΗΚΟ μάχονται ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, με βαρύνουσα άποψη του ΑΚΕΛ σε ενδεχόμενη συνεργασία (εδώ υπεισέρχεται και ο αόρατος επικοινωνιολόγος) πέραν του ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΦΑΚΑ από τον ΔΗΣΥ. Στην Αγλαντζιά η ΕΦΗ ΞΑΝΘΟΥ θα επιδιώξει να συνενώσει ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-Οικολόγους, ενώ στην Λάρνακα ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ, πελάτης του αόρατου, θα βρει απέναντι του τον ΜΑΝΩΛΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ του ΔΗΣΥ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ της ΔΗΠΑ βολιδοσκοπεί την κατάσταση και ενδεχομένως θα κυνηγήσει την Δημαρχία στην Αραδίππου.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σε όλους μας οι αναμνήσεις από τους διπλανούς μας στα σχολεία είναι ανεξίτηλες και σε κάποιους αποτελούν και σχέσεις ζωής. Αυτή την επιμονή των εκπαιδευτικών ταγών και ιδιαίτερα δασκάλων για μονοθέσια θρανία και απομόνωση των μαθητών αδυνατούμε να την συλλάβουμε. Σε ποια εκπαιδευτική θεώρηση στηρίχτηκε; Στην απομόνωση, την διάλυση των ανθρωπίνων σχέσεων και στην δημιουργία ανθρώπων με τεράστια ψυχολογικά τραύματα; Ποια μέτρα για κορωνοιό. Καλά δεν συναντιούνται αλλού τα παιδιά;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X