ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο αλχημιστής Κούσιος - Η κλοπή 9 δις. από το Τ. Κοινωνικών ασφαλίσεων - Το τρενάκι του Καρούσου

Τα ψέματα με τα κλεμμένα λεφτά και η βάναυση αποκοπή του 12% στο 63ο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η πλέον ειδεχθής πράξη του πολιτικού προσωπικού και των Κυβερνήσεων ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, αλλά και του συνόλου των κομμάτων θεωρείται η ΚΛΟΠΗ από το ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων 9 δισεκατομμυρίων Ευρώ. Κι όμως αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που υποχρεώνει χιλιάδες συμπολιτών μας να ταλαιπωρούνται , να βασανίζονται και να παραμερίζονται στην φτώχεια και τον αποκλεισμό, παραμένει ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ, αλλά και συγκαλύπτεται από την ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ όλων των πολιτικών αλλά και των συνένοχων ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ που είναι συνοδοιπόροι τους. Για να μην σας κοροϊδεύουν ότι υπάρχουν τα εν λόγω χρήματα που όλοι εμείς οι εργαζόμενοι με ΚΟΠΟ - ΜΟΧΘΟ και ΑΙΜΑ προσφέραμε στο ΤΚΑ, ας μας πουν ποιος είναι ο λογαριασμός που είναι μέσα τα χρήματα και να μας καταδείξουν το αποθεματικό του ΤΚΑ. Η αλήθεια που επιμελώς κρύβουν οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ είναι γιατί το εν λόγω χρέος των Κυβερνήσεων προς το ΤΚΑ(λεφτά που σπαταλήθηκαν για να καλύψουν μαύρες τρύπες των δημόσιων οικονομικών) διαγράφηκε επί καιρό μνημονίου με παρότρυνση – καθοδήγηση - απαίτηση της τρόικα.

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ 12 % ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΒΙΩΣΕΤΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΣΙΟΣ

Μετά σου λένε εξάπτεσαι και εξαπολύεις μύδρους κατά των πολιτικών με βαρείς χαρακτηρισμούς. Δεν φτάνει που ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ τα χρήματα των πολιτών, μας κοροϊδεύουν και ασύστολα, όπως πρόσφατα στην Επιτροπή Εργασίας της Βουλής ο Υπουργός Εργασίας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΣΙΟΣ. Ο οποίος σε ερώτηση αν θα καταργηθεί το πέναλτι (ναι, έτσι λέγεται γιατί είναι προϊόν μπαγαμποντιάς και εν ψυχρώ εκτέλεσης) του 12% σε όσους επιλέγουν να συνταξιοδοτηθούν στο 63ο έτος της ηλικίας, έβγαλε με στιλ και ύφος την εφαρμογή της αριθμητικής μηχανής του τηλεφώνου του και με την χαρακτηριστική βραχνάδα στην φωνή, ωσάν να είναι οπαδός που κραύγαζε μετά από παιχνίδι της ομάδας του, μας είπε ότι ενδεχομένως να διορθωθεί μετά το 81ο έτος της ηλικίας η αποκοπή. Ποιων; Των χρημάτων που κατέβαλαν οι πολίτες και έκλεψαν όλοι.

Το φιλαράκι του ΝΙΚΑΡΟΥ, που διορίστηκε, γιατί ως νέοι έκαναν τσάρκες και έπαιζαν τάβλι μαζί, ξέχασε ότι λίγα λεπτά προηγουμένως ανάφερε ότι το προσδόκιμο ζωής των αντρών είναι το 80ο έτος της ηλικίας και των γυναικών το 84ο (μακάρι να ζουν περισσότερο οι αγάπες μας να μας περιποιούνται, χμ). Δηλαδή ο ΚΥΡΚΟΥ μας είπε εν ολίγοις «ότι ρε ζώα θα πεθάνετε και δεν θα πάρετε μια». Κι όμως οι ΑΧΑΠΑΡΟΙ βουλευτές δεν αντέδρασαν. Ε, μα τι να πουν ρε οι τσαμπάδες, όπως τους αποκαλούν οι σύνοικοι. Αφού όλοι στηρίζονται στο ΡΟΥΣΦΕΤΙ που τους κάνει ο Κούσιος και οι υπηρεσίες του. Οπόταν ΣΚΑΖΟΥΝ οι εκπρόσωποι του λαού. Άτε… (συμμαζέψου γιατί πολλές Τουρκικές εκφράσεις έριξες σήμερα ).

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ

Τι τον ενδιαφέρει τον Κούσιο και τον ΝΙΚΑΡΟ, που δήθεν είπε εκνευρισμένος (άστα σάπια Πρόεδρε και αυτά τα ψευτονεύρα τα γνωρίζουμε) για στρέβλωση περί της αποκοπής του 12 %. Αυτοί θα παίρνουν τις συντάξεις των 7 χιλιάδων Ευρώ, θα επωφελούνται των εκατομμυρίων από την δράση των δικηγορικών τους γραφείων με Ρώσους και άλλους και να πάτε να κουρευτείτε οι υπόλοιποι. Μας το παίζουν και προστάτες του ΤΚΑ, το οποίο φρόντισαν να κλέψουν προηγουμένως. Έλεος δηλαδή. Κι αυτά τα δήθεν περί υποχρέωσης του κράτους να καταβάλει τις συντάξεις τ’ ακούμε βερεσέ. Δηλαδή είναι ως να έχεις περιουσία 9 δις. Ευρώ και αντί να την μοιράζεσαι με την οικογένεια σου, αρκείσαι με τα 500- 600 Ευρώ τον μήνα.

Άσε που με την συνταξιοδότηση στα 63, θα δινόταν και η ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να μπουν στην αγορά εργασίας ή άλλοι να πάρουν κάποια προαγωγή ώστε να απολαύσουν και αυτοί σε κάποιο στάδιο την ανέλιξη τους . Αν και το μέλλον της νέας γενιάς είναι ζοφερό και πλέον όπως το χαρακτηρίσαμε προ 5 ετίας θα παράγουμε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ… ΣΚΛΑΒΟΥΣ. Τα φθηνά εργατικά χέρια είναι το αποτέλεσμα της ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ της ΕΕ αλλά και όσων στο Κυπριστάν ρουφούν ασύστολα το αίμα των πολιτών. Ποιος θα παντρεύεται και ποιος θα κάνει παιδιά είναι το θέμα που θα έπρεπε να μας απασχολεί…

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥΣ - ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ

Αν και εμείς θεωρούμε ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΕΜΑ την συζήτηση περί του ΤΚΑ, της αύξησης των συντάξεων, και όλες τις παραμέτρους της ΝΟ1 κατάκτησης των πολιτών, της ασφάλισης στην εργασία, εντούτοις στον προεκλογικό αγώνα αντιμετωπίζεται επιδερμικά, αφού προηγούνται τα κουτσομπολιά, οι παρείσακτοι, οι συσπειρώσεις και τα φληναφήματα. Περιμένουμε κάποιο ΜΑΓΚΑ να πει δημόσια την αλήθεια για το φλέγον αυτό θέμα.

Ο ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΗΣ ΑΓΙΑΝΝΑΠΙΤΗΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΡΕΝΟ

Πάμε και στην ατραξιόν του Υπουργικού Συμβουλίου και ένα εκ των λαθών που παραδέχτηκε χθες ο ΝΙΚΑΡΟΣ ότι έκανε στην διάρκεια της θητείας του. Προφανώς εμείς το αξιολογούμε αφού ο Υπουργός Μεταφορών ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ μετατράπηκε σε ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΗ, που θα μπορούσε να συναγωνιστεί αρκετούς του είδους. Ξέρετε όταν δεν έχεις το ταλέντο να χτίσεις και μύθους εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Τι μας είπε χθες ο Τζον Καρ ο Αγιανναπίτης;.

Ρε Λευκωσιατούθκια (έτσι αποκαλεί και δημόσια) - Λεμεσιανούθκια – Σκαλιωτούθκια θα σας κάμω ρε τρελούτσικα και τρένο να σας φέρνει στην Αγία Νάπα που είναι οι επιχειρήσεις μου. Και καλά ρε καθηγητή των μεταφορών, έμεινες 3 μήνες πριν παραδώσεις το χαρτοφυλάκιο σου να κάνεις το τρένο; Τόσο καιρό σε ποια θέματα επικεντρωνόσουν ; Να λύσεις το κυκλοφοριακό; Αμάν ακούγονται βρισιές από τους ταλαίπωρους οδηγούς.

Και τρένο και τραμ χρειάζεται το Κυπριστάν. Αλλά αν θέλει κάποιος να τα κατασκευάσει πρέπει να το δείξει έμπρακτα και να μην κοροϊδεύει τους πολίτες με πυροτεχνήματα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ αερολογίες. Α, μην ξεχάσουμε να σε πληροφορήσουμε Αγιανναπίτικο, ότι τα γαλάζια Λευκωσιατούθκια δεν θα σε αφήσουν να περάσεις ούτε έξω από την Πινδάρου και όχι να περιμένεις ότι θα σε κάνουν και Πρόεδρο του ΔΗΣΥ. Κόψε εισιτήριο με το τρένο της γραμμής ΤζονΚαρ και περίμενε στον σταθμό, όταν θα έρθει η σειρά σου να ταξιδέψεις. Οι κρατήσεις έγιναν…

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο Φούλης όπως καταλάβαμε δεν βλέπει ΣΑΣΜΟ. Ο Χριστοδουλίδης ρίχνει ματιές στο σίριαλ, ενώ ο Μαυρογιάννης βλέπει μόνο ART café και την Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Συμφωνικής ορχήστρας της Βιέννης. Ο δε Αχιλλής Δημητριάδης το BIZ – ΕΜΕΙΣ.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση