ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Αβέρωφ ψηφίζει ΔΗΣΥ; Παπαχαραλάμπους... βολεύεται

Παπαδάκης - Κ. Ευσταθίου: Εν τη ενώσει η ισχύς κατά Σιζόπουλου - Συνηθίσαμε στην ήττα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

O ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ 4.5 % Ο ΦΟΥΛΗΣ

Επανήλθαμε! Το ΚΑΥΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που βασανίζει αρκετούς στον ΔΗΣΥ είναι που θα κατευθύνει τις ψήφους του ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ στις επικείμενες διπλές εκλογές. Θα ψηφίσει ΔΗΣΥ; Α, ΜΠΑ, Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ είναι διάχυτος σε όλη την δράση του, με το έσχατο παράδειγμα της ανακοίνωσης του από το γραφείο τύπου που διατηρεί περί Κυπριακού και αποστασιοποίησης από ότι έχει σχέση με τον ΝΙΚΑΡΟ. Τα δε προβακατόρικα περί συνάντησης ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ για να συνφάγουν ψάρι στο Ζύγι, μάλλον δεν ευσταθούν αφού η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ δεν τρώει καθόλου μαρίδα και μαλάκια, ενώ έχει και φόβο με τα κόκαλα των προϊόντων της θαλάσσης. Ευγενής προσπάθεια αλλά η ουσία δεν αλλάζει και ο Φούλης για να στρατευτεί με τον ΔΗΣΥ πρέπει να γίνουν πολλά και κυρίως να εξοντώσει άλλου είδους αμφίβια η Αννίτα, ήτοι τον κροκόδειλο που εδρεύει στην Λεμεσό…

Σε πολιτικά κόμματα της Ευρώπης η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ του τέως Προέδρου ενός κόμματος δημόσια από την νέα ηγεσία, θα προκαλούσε αναταραχή και θα συζητείτο σε επίπεδο Πολιτικού Γραφείου . Ακόμη και στο ΖουγκλοΔΗΣΥ (γαλάζιο κόμμα της Μαδαγασκάρης αντίστοιχο του ΔΗΣΥ) θα έπαιρναν μέτρα ή έστω θα ζητούσαν εξηγήσεις από τον τέως Πρόεδρο τους για τις πισώπλατες μαχαιριές. Εντάξει δεν έχουν τα ΚΟΤΣΙΑ τα νέα παιδιά της ηγεσίας να μιλήσουν, οπόταν και σιωπούν ασχολούμενοι με μουκτάρηδες και αζάδες. Κυρίως όμως ο φόβος ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΙΠΛΑΡΟΥ είναι που θα οδηγήσει το 4 - 4.5 % των γαλάζιων και άλλων χρωματισμών ψηφοφόρων που ΕΛΕΓΧΕΙ ο ΦΟΥΛΛΗΣ.

Το νούμερο δεν είναι αυθαίρετο ούτε μπακαλίστικη αριθμητική αλλά προέρχεται από εμπεριστατωμένη μελέτη του Διευθυντή Τμήματος δημοσκοπήσεων - εκλογών - πολιτικών αναλύσεων της ΞΥΠ με τον κωδικό ΝΑΟ. Οπόταν ο Φούλης μπορεί να κατευθύνει τις ψήφους του, όπου γουστάρει, π.χ στο ΕΛΑΜ ή στο ΒΟΛΤ και να δεχθεί μια ΟΔΥΝΗΡΗ ΗΤΤΑ ο ΔΗΣΥ, για να τιμωρηθούν άπαντες. Εκτός κι αν η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ αποφασίσει να τον έχει δίπλα της, ακόμη και σε επίπεδο εκπροσώπησης του ΔΗΣΥ στο Εθνικό Συμβούλιο. Τώρα που διατυπώνει και προτάσεις προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας περί Κυπριακού, μπορεί και να ανεβαίνει τα σκαλιά του Προεδρικού για να τα πει από κοντά στον Νικολή Χρ, που την Κυριακή την πέρασε στρατιωτικά (επέλαση Τούρκων στον Αγ. Δομέτιο - επίσκεψη σε αμερικάνικα πλοία που ναυλοχούν στην Λεμεσό)... Τι είναι αυτές οι φωνές και ο πανζουρλισμός που ακούγεται;. Στην Πινδάρου ΩΡΥΟΝΤΑΙ ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ και άλλοι γαλάζιοι που ούτε να ακούσουν θέλουν μια τέτοια προοπτική για Φούλη στο Εθνικό. Μόνο στον Εθνικό Δευτεράς άντε και του Καιμακλίου μπορεί να πηγαίνει ουρλιάζουν.. Καλά ντε μια κουβέντα είπαν τα πλάσματα.

Για να τελειώσουμε με το θέμα να υπενθυμίσουμε στον Φούλη και στο πρώην κονκλάβιο του σε ΔΗΣΥ - ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ (καλημέρα στον τέως Διευθυντή του Γραφείου ΝΙΚΑΡΟΥ, ΠΕΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ότι στις επισημάνσεις περί ΛΥΚΟΦΙΛΙΑΣ ΝΙΚΑΡΟΥ- ΦΟΥΛΗ και καβγάδων των δυο γαλάζιων ηγετών με φωνές που ακούγονταν στο παρακείμενο βενζινάδικο, χαχάνιζαν και αναφέρονταν σε αποκυήματα φαντασίας του Πιστολέρο. Ε, τώρα γιατί να πιστέψουμε τον Φούλη ότι επί διακυβέρνησης Νίκαρου δεν ήταν συνδιοικητής και συνοδοιπόρος του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας;

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΔΕΚ

Ου είπαμε αμυχή και θυμηθήκαμε το νέο εγχείρημα του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ. Που εμπνεύστηκε το όνομα του κόμματος του από την εκπομπή του συναγωνιστή του ΕΔΕΚίτη (πολιτικά παιδιά και οι δυο του ΒΑΣΣΟΥ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ) Παρούτη, που εμείς αποκαλούμε αμυχή (ελεώ επιφανειακής προσέγγισης θεμάτων), αλλά την κατονομάζει σαν ΑΙΧΜΕΣ. Την πρώτη δε ΑΙΧΜΗ του Παπαδάκη, μας την μετέφερε ο πράκτορας της ΞΥΠ ο επονομαζόμενος και Βρυξελλιώτης αθκιασερός, ο οποίος μας πληροφόρησε για την συνάντηση Παπαδάκη και του βουλευτή ΚΩΣΤΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ στο μαγαζί της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποφάσισαν να ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΝ και με σύνθημα την ρήση που μας κατέλειπαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, «εν τη ενώσει η ισχύς», να πορευτούν στο νέο σχήμα.

ΟΙ δυο σοσιαλιστές με την κοινή τους δράση, θα ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΟΥΝ όλα τα κομμάτια του πάζλ που λέγεται κομματιασμένη ΕΔΕΚ και θα τους απομένει για να το προσθέσουν σε εύθετο χρόνο και το κομμάτι που λέγεται κόμμα ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ, όπως αποκαλούν την σημερινή ΕΔΕΚ. Θα συγκεντρώσουν γύρω τους όπως συμφώνησαν και προσδοκούν τους αποστασιοποιηθέντες, διαφωνούντες, μαλωμένους, αγχωμένους και λοιπούς πυγμάχους και θα ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ τον Σιζό με κάθε μέσο και τρόπο. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κατέλθουν στις Ευρωεκλογές, αλλά θα συμπορευτούν με Δημάρχους που θεωρούν καταλληλότερους. Κάποιες σκέψεις για κάθοδο με ψηφοδέλτιο δημοτικών συμβούλων είναι υπό επεξεργασία. Πάντως η συνένωση των δυνάμεων Παπαδάκη - Ευσταθίου ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ μια νέα εποχή για την περιρρέουσα της ΕΔΕΚ, αφού ενωμένοι θα μπορέσουν να αντιπαραταχθούν στον Σιζό, ο οποίος πλέον θα έχει να δώσει ΚΑΥΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στις διπλές εκλογές. Οι ΑΙΧΜΗρες συζητήσεις θα μεταφερθούν οσονούπω και στο Κυπριστάν με την εμπλοκή όλων των διαπλεκόμενων συμφερόντων, όπως τα κατονόμαζε ο αείμνηστος Λυσσαρίδης, αλλά που να ήξερε ότι θα αφορούσαν κυρίως το κόμμα του, τέτοιου είδους ιστορίες.

Άστε που και εσωκομματικά η ΕΔΕΚ δεν βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση με την δυστοκία στην εξεύρεση υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές και τα αλλεπάλληλα ΟΧΙ που εισέπραξε ο Σιζό στις διαβουλεύσεις που καταγράψαμε με παρουσιάστρια και επιφανή δικηγόρο. Αν δε με την πολεμική που δέχεται και την συνένωση των δυνάμεων Παπα- Κωστή ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΟΥΝ τα ποσοστά του κόμματος στο 3 - 3.5%, τότε δεν θα σώζεται η ΕΔΕΚ με μπότοξ. Θα χρειαστεί λίφτινγκ. Α, και να πούμε στον Σιζόπουλο ότι κάποιοι εκ των έσω που το παίζουν και συμπαραστάτες, φίλοι και συναγωνιστές, προετοιμάζονται να του ζητήσουν ΕΥΘΥΝΕΣ σε τυχόν ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ. Αμάν τα χάπια μου, απ’ αυτά που δίνει ο Σιζό στα κορίτσια όταν προετοιμάζονται για μπότοξ.

Να ανθίσουν όλα τα λουλούδια στην ΕΔΕΚ είχε ζητήσει ο Σιζόπουλος. Ξέχασαν όμως το Μορφάκη Σολωμονίδη απότιστο.

ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ

Καθόλου δεν ανησυχoύν τα κόμματα, ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ και λοιποί ΠΟΛΙτες δημοσιογράφοι για την στάση της Τουρκίας στον Άγιο Δομέτιο. Επίσης Πύλα, Δερύνεια βρίσκονται στην Καραϊβική και παράγουν ωραία μάγκος.

Δεν διαπραγματευόμαστε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα διακηρύττει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αλλά αν τα αμφισβητήσουν το συζητάμε!

Σπουδαίο πράγμα ο διάλογος όπως αποδείχθηκε και με την δήθεν συμφωνία για την Πύλα. Πέραν των άλλων σου δίνει την ευκαιρία να συνηθίσεις την ιδέα της ήττας.

Διαβεβαίωνε ο Υπουργός Εξωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΜΠΟΣ: έχουμε στενή συνεργασία με τον ΟΗΕ και τον Κόλιν Στούαρτ. Κάνουν ότι τους λένε (τους ΟΗΕδες) αλλά τα καταλαβαίνουν κάπως αργά. Παρεμπιπτόντως οι συνεχείς αγιογραφίες του Κόμπου από τον ΠΟΛΙΤΗ, παραπέμπουν σε στενές ΔΙΟΝΥΣΙακές σχέσεις. Ούτε καν ενόχλησε τους κατά τα άλλα ευαισθητούληδες ΠΟΛΙΤες, που εκρήγνυται για τα πάντα ότι επί Υπουργίας Κόμπου πήρε προαγωγή ο αδελφός του στην διπλωματική υπηρεσία. Αν ήταν άλλοι θα φορούσαν τις πανοπλίες τους θα έπαιρναν τα γιαταγάνια να επαναστατήσουν έναντι του σαθρού συστήματος. Ούτε πληροφοριοδότης σας να ήταν δεν θα του δίνατε τέτοια προστασία …

Για την υπόθεση των ελληνοτουρκικών σχέσεων ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θυσιάστηκε για την Κύπρο, μας λένε τα παπαγαλάκια εν όψει και της συνάντησης με τον κατακτητή Ερντογάν. Ολόσωμο ή μπούστο θέλει τον ανδριάντα που θα του στήσουμε στην Πλατεία Μεταξά;

Όντως ο σατανισμός απλώνει παντού τα δίχτυα του. Είναι ο έξω από’ δω που μπήκε μέσα στον Ερντογάν και απειλεί τους ευρωπαίους οι οποίοι υπαναχώρησαν ή αλλιώς προέβησαν σε αποβολή εντερικών αποβλήτων και ξέχασαν την εταίρα (εταίρος μάλλον είναι για άλλους, εμάς έτσι μας προσδιορίζουν από την εποχή του πατέρα Μητσοτάκη, για να μην ξεχνούμε κιόλας...) τους Κυπρούλα . Και έδωσαν τα πάντα στην Τουρκία χωρίς να της προκαλέσουν ΑΜΥΧΗ. Οι Μπορέλ, Σχοινάδες , Μακρόν, Σόλτς, και οι άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες και εν γένει η Ε.Ε μας χρησιμοποιούν σαν το ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ της Ευρωπαϊκής ένωσης και τις ΑΠΟΘΗΚΕΣ τους (ενίοτε και ψυχών μεταναστών) που στοιβάζουν ότι δεν επιθυμούν. Κι όμως οι ευρωλάγνοι του Κυπριστάν που επωφελούνται από τις μισθάρες της Ε.Ε και τα άλλα ωφελήματα, σιωπούν και μας λένε ότι όλα βαίνουν καλώς. Ε, ναι ρε αφού πάνε ταξίδια στην Ε.Ε κάποιοι πήραν εκατομμύρια Ευρώ από την Ε.Ε θα ασχοληθούν με την εταίρα… Κυπρούλα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΊ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Νομίζουν οι πατατοπαραγωγοί και οι αγροτοπατέρες ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΜΠΑΣ - ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΠΑΝΗΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ότι με απεργίες θα τρομάξουν τους Χριστοδουλίδηδες την ημέρα της ονομαστικής του εορτής και τους Κεραυνούς, και τον αθόρυβο Υπουργός Γεωργίας ΠΕΤΡΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ, τρέφουν ψευδαισθήσεις… Αντιθέτως θα ενισχύσουν την άποψη τους ότι εκτός από αλάνθαστοι έχουν και δίκαιο.

Μετά την υπουργό υγείας το χάος και μετά το χάος η ΠΟΠΗ ΚΑΝΑΡΗ

Προφανώς και τα πιστεύει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ όσα θερμά λέει για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη. Και ο Σφακιανάκης να ήταν πρόεδρος της Δημοκρατίας πάλι τα ίδια θα έλεγε.

Aπίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αν ο ΔΗΣΥ υποστηρίξει για την Δημαρχία του Στροβόλου ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, εμείς θα κατέβουμε για την προεδρία του σωματείου φίλων τοπ μόντελ. Κρατηθείτε να σας πούμε παρασκήνιο που πληροφορήθηκαν οι πράκτορες της ΞΥΠ, οι οποίοι ΣΤΡΟΒΙΛίζΟνται εδώ και μήνες, όπως τα κόμματα που ψάχνουν συμμαχίες για να εκλέξουν Δήμαρχο με διαδικασίες που προσομοιάζουν με τις αντίστοιχες του Μάλι, όπου πρέπει να κάνουν εξερευνήσεις στην ζούγκλα για να βρουν τον κατάλληλο, ο οποίος θα πρέπει να είναι σπουδαίος κυνηγός (ψήφων ή ζώων κατά αντιστοιχία) και κυρίως υπάκουος. . Ο Παπαχαραλάμπους, επιφανές μέλος της πλατφόρμας του ENGLISH SCHOOL (Χάρης Γεωργιάδης - Κωνσταντίνος Πετρίδης) θα έχει να διαφημίζει στους ψηφοφόρους του, ότι κατάφερε να ΕΝΩΣΕΙ 3 ηγέτες και να αποτελεί μέρος μυστικής συμφωνίας ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ - ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ήτοι δεν θα είναι υποψήφιος για την Δημαρχία Στροβόλου, αλλά θα καταλάβει Υπουργικό θώκο…οσονούπω. Κάνει και ο Κύκκος .όπως είναι το προσωνύμιο του στους γαλάζιους κύκλους, (οι σπόντες από φίλους του ΝΕΔΥΣίτες ότι με τέτοιο παρατσούκλι θα του ταίριαζε η κενή θέση Επιτρόπου Ορεινών θέρετρων, παραβλέπονται…) βήμα προς τα εμπρός στην πολιτική, ικανοποιείται και ο Νικολής Χρι. που δεν ήθελε να αφήσει τον φίλο του ξεκρέμαστο, φεύγει δε και ο πονοκέφαλος από Πρίγκιπα - Αννίτα. Αποσύρεται ο Παπα και αφήνει πεδίο ελεύθερο για συμμαχίες…

ΥΓ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να εκφράσουμε σε όσους άγουν τα ονομαστήρια τους. Και είναι αρκετοί που κυκλοφορούν (ιδιαίτερα στην πολιτική) που θα έπρεπε να ονομάζονται ΒΑΡΒΑΡΟΙ. Ελπίζουμε η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (Μεγάλη η Χάρη της ) που η Εκκλησία μας εορτάζει σήμερα, πέραν από το Πυροβολικό που είναι προστάτιδα, να τους φωτίσει και να αποβάλουν την βαρβαρότητα από την ζωή τους…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση