ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντρόπιασαν Χριστόφια - Άντρο Κυπριανού, εξαφάνισαν κόκκινες σημαίες οι επιτελείς Mαυρογιάννη

Για χατίρι της απροσδιόριστης προσπάθειας να παρουσιαστεί ανεξάρτητος

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΚΥΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

• Μπορεί και να είναι η ΤΙΜΩΡΙΑ τους από την ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. Ενδεχομένως να βρήκαν και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τους ΘΕΣΗ στο πολιτικό σκηνικό. Ίσως να έφθασε η ώρα να ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΝ ότι τους συνέδεε με το παρελθόν. Δεν αποκλείεται στις 6 ή και 13 Φεβρουαρίου να ψάχνουν γωνιά να κρυφτούν και ώμο , να ακουμπήσουν για να κλάψουν. Το σίγουρο όμως είναι ένα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Κάποιος τυπάκος ονόματι ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και ο αρχιεπιτελάρχης του ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, υποχρέωσαν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑ της αριστεράς να τους ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ – μπορεί και να τους ζήτησαν και συγχώρεση γιατί είναι κομμουνιστές- αλλά και να τους ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ να διαλύσουν την ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ τους και να ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΟΥΝ τα ιερά και όσια τους.

• Μην ψάχνετε σε υπερβολές ελέω προεκλογικού αγώνα. Δέστε την πραγματικότητα ΑΝΑΓΛΥΦΑ και βάσει γεγονότων. Για να ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ο Μαυρογιάννης ότι είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος, ΑΛΛΑΞΕ τα πάντα στο ΑΚΕΛ. Θα τα παραθέσουμε και όποιος πιστεύει ότι υπάρχει ίχνος υπερβολής, να σηκώσει το χέρι και να μας καταλογίσει ότι επιθυμεί. Το σίγουρο είναι ότι το ΑΚΕΛ δεν μπορεί να είναι το ίδιο και την επόμενη μέρα των Προεδρικών εκλογών. Παραχώρησε, λοιδόρησε την ΙΣΤΟΡΙΑ του, τα ΠΙΣΤΕΥΩ του και την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του, σε κάποιον ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ που τους υποχρέωσε για κάποιους ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΥΣ λόγους να μετατραπούν σε ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ και ΨΗΦΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ.

Για να ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ο Μαυρογιάννης ότι είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος, ΑΛΛΑΞΕ τα πάντα στο ΑΚΕΛ

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΖΕΚΙΑ - ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

• Η ρήση του αείμνηστου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ «άλλαξε ο άδρωπος σιόρ» παραφράζεται ελαφρώς με το «άλλαξε το κόμμα σιόρ και έγινε αστικό, νεοφιλελεύθερο και ολίγο ροζουλίνι με τα απαραίτητα στρασάκια. Κι όλα γιατί ΠΙΣΤΕΨΑΝ ότι ο ΜπλακΤζον θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αξίζει τον κόπο τόση ΞΕΦΤΙΛΑ για την εξουσία; Μην τρομάζετε τα βράδια από τους θορύβους που ακούτε…Τα κόκαλα του ΕΖΕΚΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ και των άλλων ηγετών της αριστεράς που ΤΡΙΖΟΥΝ και μπορεί να βγουν στους δρόμους και να αρχίσουν πατσαρκές…

ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΥΣ 100

• Πέρασαν όλα στο ντούκου, γιατί η πλειοψηφία των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης ,ασχολείται με το μαγείρεμα των δημοσκοπήσεων, παρά με τους συνειρμούς των εκλογών. Αρχίζουμε από την ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ προς την οικογένεια Χριστόφια ή όπως την αποκαλούν οι σύντροφοι, οι Τσάρεβιτς. Στο ΒΕΤΟ που έβαλε ο Μπλακτζον και ο Παπανικολάου, ότι δεν πρέπει να συμπεριληφθεί στον κατάλογο των 100 υποστηρικτών του όταν κατατέθηκε η υποψηφιότητα, ΚΑΝΕΙΣ από την οικογένεια Χριστόφια, για να αποφευχθούν οι συνειρμοί και οι παραπομπές στο παρελθόν, δεν ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ κανείς από την ηγεσία. Και η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΡΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ αν και δυσαρεστήθηκε, δεν το εξέφρασε δημόσια , παρά κατάπιε την πίκρα της , ακολουθώντας την παρακαταθήκη του συζύγου της «το κόμμα τζιαί τα μάθκια σας». Α, Χριστόφια μου και ποιο κόμμα; Μα και την οικογένεια Χριστόφια να εξακοντίσετε ρε μπαγάσες. Ασέβεια του χειρίστου είδους. Ξεχάσατε ότι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ που κυβερνήσατε, έγινε χάρη σ’ αυτόν τον άνθρωπο; Τώρα που αναλώνεστε με δεξιά υποκατάστατα, διολισθαίνετε καθημερινά στο ΒΟΥΡΚΟ της ανυποληψίας.

• Για να δώσουμε και τον ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ είναι όπως ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ να μην θέλει την ΚΑΙΤΗ ΚΛΗΡΙΔΗ στους υποστηρικτές του…ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ και ΦΟΥΛΛΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ για να εντάξουν επιφανείς Συναγερμικούς στους υποστηρικτές τους και ανάλωσαν τον μισό προεκλογικό αγώνα σ’ αυτή την πολιτική πρακτική και το ΑΚΕΛ δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει την ΕΡΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, μπας και πουν κάτι οι αντίπαλοι…ΑΣΕΒΕΙΑ.

• ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΠΙΣΩ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

• Πάμε στο επόμενο. Άλλη ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. Στην παρουσίαση των εξαγγελιών Μαυρογιάννη για τις πρώτες 100 ημέρες, τοποθέτησαν τον τέως Γενικό Γραμματέα ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ στην δεύτερη γραμμή των καθημένων. Και μπροστά του, όσοι είδαν φως και μπήκαν στο ΑΚΕΛ, όπως η Ατταλίδου, ο Παπαευσταθίου και άλλοι δεξιοί που ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ τις αστοχίες του ΑΚΕΛ και την ΑΔΥΝΑΜΙΑ της ηγεσίας , τις φοβίες να έχει κομματικό υποψήφιο, για να ΠΡΟΒΛΗΘΟΎΝ. Έλεος δηλαδή. Τόση ΑΠΑΞΙΩΣΗ στον μέχρι πρότινος ηγέτη του κόμματος; Α, πα, πα. Φυσικά και ο Άντρος Κ. ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ, ΘΥΜΩΣΕ, ΦΩΝΑΞΕ , αλλά δεν τον άκουσε κανείς, ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ της ηγεσίας. ΥΒΡΙΣ στον ΜΕΓΙΣΤΟ βαθμό. Διολίσθηση στον πάτο. Μάζεψε και ο Άντρος Κ. τα κομμάτια του και σιώπησε για το απροσδιόριστο καλό του κόμματος.

• Κατά σύγκριση στον ΔΗΣΥ να έβαζαν π.χ τον ΝΙΚΑΡΟ δεύτερη γραμμή (αμάν δεν θα έριχνε τασάκια, αλλά θα τραβούσε πιστόλι), στο ΔΗΚΟ τον ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, στην ΕΔΕΚ τον ΒΑΣΟ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ. Α, πα, πα. Ούτε ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ…

• ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ - ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

• Τα ίδια και χειρότερα στην τελευταία συγκέντρωση με τραγουδιστές την περασμένη Τετάρτη στο στάδιο «Ελευθερία» στην Λευκωσία. Εκεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ το Μαυρογιαννίτικο ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ και αυτοί την φορά ΞΗΤΙΜΑΣΑΝ, όπως λένε και στον Αγρό, όλους τους κομμουνιστές του Κυπριστάν. Δεν επέτρεψαν να πάρουν καμιά ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ και το λάβαρο της αριστεράς ΥΠΟΣΤΑΛΗΚΕ, για χατίρι μιας απροσδιόριστης και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας διείσδυσης του ΜπλακΤζον σε άλλα κόμματα του κεντρώου χώρου. Για τις κόκκινες σημαίες, που ανέμιζαν και ήταν περήφανοι για το κόμμα τους, δεν μίλησαν αλλά τράπηκαν εις άτακτο φυγή, γιατί έτσι τους ΔΙΕΤΑΞΑΝ κάποιοι δεξιοί που τους χρησιμοποιούν για να κάνουν το κέφι τους. Προς τούτο δε όπως λέει και ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ, έφυγε η εντολή από τα κεντρικά γραφεία προς τα ΕΔΟΝόπουλα, να μην ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ το σύμβολο αγώνα για το οποίο τους διεμήνυαν στα αναμορφωτήρια των Περβολιών και σε άλλες συγκεντρώσεις ότι πρέπει να υπερασπίζονται να πάρουν στην συγκέντρωση, αλλά θα πρέπει να το καταχωνιάσουν. Όπερ μεθερμηνευόμενο, δεν είναι δα και τόσο χρήσιμο να κρατούν κόκκινες σημαίες και ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ έτσι και τους νεαρούς. Μην ψάχνουν αργότερα το λάθος όταν φύγουν όλοι.

• Κι αν θέλετε μέτρο σύγκρισης είναι όπως να πουν στους Συναγερμικούς, ΔΗΚΟικούς να μην πάρουν την Ελληνική σημαία και τους ΕΔΕΚίτες να πετάξουν την σημαία με το έμβλημα της γροθιάς.

ΟΙ ΠΡΟΥΝΤΖΟΙ - ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΑΤΤΑΛΙΔΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΡΙΑ

• Έπεται και συνέχεια της ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ των αριστερών με την διάταξη θέσεων στο Ελευθερία. ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΙ, απομονωμένη η ηγεσία και βουλευτές του ΑΚΕΛ, κατά παράβαση όλων των θεσμίων, σεβασμού και εκτίμησης προς τους ηγέτες και την αριστερή ψήφο που τους εξέλεξε να τον εκπροσωπούν… Έβαλαν στην πρώτη θέση τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΡΟΥΝΤΖΟ, που ακούει ΑΚΕΛ και γεμίζει τσούνες, το ζεύγος Ατταλίδου που θυμήθηκαν σαν βολεμένοι Εθνοσωτήρες ότι θα έπρεπε να μετακινηθούν αριστερότερα στην πολιτική, την ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ που την ηγεσία του κόμματος την χαρακτήριζε ανύπαρκτη, ένα νεαρό με σταυρωμένα χέρια που δεν χειροκροτούσε, τον συνέταιρο του ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και την σύζυγο του ΑΛΕΞΙΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ που θεωρούσαν χώρκατους τους ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ, τον ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ, γνήσιο ΕΔΕΚίτη και πολέμιο της Προοδευτικής στα φοιτητικά του χρόνια, την δημοσιογράφο ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΟΥ και μια μάτσα διάφορα .

• Υποχρεώθηκαν λόγω των καβγάδων που προηγήθηκαν στο κόμμα να βάλουν στην πρώτη σειρά τον μουτρωμένο Άντρο Κ. , αλλά οι υπόλοιποι βουλευτές – αξιωματούχοι ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ στις πίσω θέσεις. Ο Ευρωβουλευτής Γεωργίου, οι βουλευτές Άριστος Δ., Λουκαίδης, Κέττηρος( ποσχέπαζε όπως λένε στην Λύση για να δει στην εξέδρα), ο Καυκαλιάς, ο Χρίστος Χριστόφιας, ο Χριστάκης Χριστοφίδης που βγήκε στο διάδρομο να πάρει εικόνες με το κινητό του, ο Χάμπας, ο Τσελεπής, ο Κυρίστης, ο Χατζηγεωργίου κ. άλλοι επιφανείς ΑΚΕΛικοί, που έδωσαν μάχες- αγώνες για το κόμμα, πετάχτηκαν σαν οι κλητήρες του Μαυρογιάννη. Σαν κάποιους που έπρεπε να κρύψουν γιατί είναι μιάσματα…

• Διέλυσαν την αξιοπρέπεια τους και κάποια στιγμή θα έπρεπε οι αοιδοί να ερμηνεύσουν το άσμα που άδει η ΓΛΥΚΕΡΙΑ και αναφέρει « τα λερωμένα τα’ άπλυτα/ τα παραπεταμένα/ Μαζεψ’τα και φύγε φίλε μου/ δεν κάνεις πια για μένα». Έλεος. Ντρεπόμαστε για την ανεκτικότητα σας.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τελικά θα πρέπει ο δημοσκόπος ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΑΣ να έχει κι άλλο πτυχίο. Μάλλον θα είναι καλός χημικός με διδακτορικό στις ΑΛΧΗΜΕΙΣ. Για να δούμε απόψε και τους συμφοιτητές του στο ΡΙΚ τους Χρηστάκηδες τι θα αλχημεία θα παρουσιάσουν…Πολλοί θα σχήσουν τα πτυχία τους και αρκετοί δημοσιογράφοι θα περιπέσουν στην ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ.

• ΥΓ. Δεν το ξέρατε; Ο ΤΖΟΝ ΤΣΕΑΡ, κατά κόσμο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ήταν συμπαίκτης σε ομάδα ποδοσφαίρου με τον ΦΟΥΛΛΗ. Ο Τσέαρ ήταν μεγάλος πασέρ και ο Φούλλης σέντερ- φορ και έβαζε τα εύκολα γκόλ…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X