ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νουρής - Πηλείδου υποψήφιοι Δήμαρχοι Λευκωσίας - Ο Πρωτοπαπάς αποκαλύπτει ανεξαρτήτους

Η δύσκολη επόμενη μέρα των Υπουργών - Παρέτειναν την απόφαση για να κερδίζουν προβολή οι ανεξάρτητοι

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ε, μα είναι και η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Πρέπει να την οραματίζονται (υπάρχουν και ανεπιθύμητα οράματα) να την σκέφτονται και κυρίως να προετοιμάζονται για την κάθοδο τους από τους θρόνους. Και για ορισμένους θα είναι ΟΔΥΝΗΡΗ η αποκαθήλωση από τους θώκους, αφού δεν είναι και το ευκολότερο των συναισθηματικών καταστάσεων, από τις λιμουζίνες, τους οδηγούς, τα κυριάτα και τις υποκλίσεις των σφογγοκολάριων, που ευδοκιμούν στο μέλι της εξουσίας, να συνηθίσει κάποιος στην ιδέα του πρώην…. Μέσα σε λίγα λεπτά προσγειώνεσαι στην ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του απλού πολίτη και επιστρέφεις στην εργασία σου και στο σπιτάκι σου. Για κανένα δεν είναι ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ, όπως παρουσιάζεται από κάποιους, αφού με την πάροδο του χρόνου η ανάμιξη τους με το πλήθος χωρίς εξουσία, δημιουργεί ψυχικά τραλαλά. Όπως έλεγε και πρώην ανώτατος πολιτειακός αξιωματούχος «κανείς δεν χάνει την θέση του και παραμένει ψυχικά ισορροπημένος χωρίς αξίωμα και σαν κοινος θνητός». Τεράστιο ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ η εξουσία.

ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΠΗΛΕΙΔΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ

Στα πλαίσια αυτά και οι Υπουργοί της διακυβέρνησης ΝΙΚΑΡΟΥ που πλείστοι εξ αυτών θα βρεθούν ΜΕΤΕΩΡΟΙ την 1η Μαρτίου 2023 και οι οποίοι άρχισαν να ανιχνεύουν το έδαφος για τις επόμενες τους κινήσεις. Αν και για κάποιους είναι πρόωρο, εντούτοις ήδη οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και διακριτικές επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη, αφού επείγονται να τρέξουν στην κούρσα διαδοχής. Εμείς θα σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες που καταγράφουμε σαν ΞΥΠ, αφού το στοίχημα γι’ αυτούς είναι να πάρουν θέση στην λίστα αναμονής των μεγάλων κομματικών σχηματισμών.

Όπως καταγράφει σε σχετική έκθεση του ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και κομάντο, η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου – Βιομηχανίας ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ εξεδήλωσε το ενδιαφέρον της για να πάρει το γαλάζιο χρίσμα της υποψήφιας για την Δημαρχία Λευκωσίας. Η Υπολοχαγός Νατάσα (πολεμική ταινία 1970 του Φώσκολου με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη) επιθυμεί διακαώς να μεταφερθεί από τα φυσικά αέρια, την ακρίβεια και όλα τα συναφή, στον (φυσικό) αέρα της πρωτεύουσας. Θέλει να συνεχίσει την σταδιοδρομία της στην πολιτική και προφανώς μετά την ξεκάθαρη της τοποθέτηση στο πλευρό του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ θα έχει πιθανότητες να συνεχίσει στον Υπουργικό θώκο, μόνο αν εκλεγεί ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.

Σημειώνεται για να καταγραφεί στην ιστορία αρκετοί στον ΔΗΣΥ και γενικότερα στον πολιτικό κόσμο, προέκριναν ως επιλογή για την Δημαρχία Λευκωσίας την αείμνηστη ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΑΝΙΔΟΥ, η οποία θεωρούσαν ότι θα έκανε υγιεινό περίπατο και θα κέρδιζε πανεύκολα τους αντιπάλους. Αν οι εκλογές γίνονταν το 2022 και δεν προηγείτο η ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αναβολή των δημοτικών εκλογών από την Βουλή , δήθεν για να εφαρμοστεί η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης θα ήταν πρώτη επιλογή η μ. Ζέτα…

ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΡΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΣΥ Ή ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

Οπόταν η ΝΑΤΑΣΟύλα προετοιμάζει και το εναλλακτικό σενάριο της σταδιοδρομίας της, ωστόσο φαίνεται ότι δεν θα τρέξει μόνη της στον ΔΗΣΥ. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Δημαρχία Λευκωσίας βρίσκεται και στο πλάνο του Υπουργού Εσωτερικών ΝΙΚΟΥ ΝΟΥΡΗ, αν και είναι η τρίτη επιλογή στις προτιμήσεις του. Ως γνωστό ο ΝΙΝΟ (με τον ομώνυμο τραγουδιστή απλώς συμπίπτουν στην ερμηνεία του άσματος «γράφω την τύχη μου») ενδιαφέρεται - υπό προϋποθέσεις - για την Προεδρία του ΔΗΣΥ. Χμ, με αρκετούς άλλους δελφίνους να προαλείφονται για τον γαλάζιο θρόνο και να ετοιμάζουν τους πυρήνες και τον σχεδιασμό τους. Προφανώς τα πάντα βρίσκονται υπό την αίρεση του αποτελέσματος των Προεδρικών και φυσικά των επιθυμιών του Φούλη. Οι δε πράκτορες της ΞΥΠ επιμένουν ότι ο ΝΙΝΟ σκέφτεται ακόμη και την διεκδίκηση θέσης στην Ευρωβουλή, και πρέπει να επιλέξει, αφού Ευρωεκλογές και δημοτικές εκλογές θα γίνουν ταυτόχρονα…

ΛΕΤΕ ΞΑΝΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗΣ ΣΤΟ ΥΠΕΣ;

Σημαντικότερη παράμετρος που προφανώς δεν αγνοούμε είναι ότι ο νυν Δήμαρχος Λευκωσίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗΣ, ο οποίος επιτέλεσε αξιοσημείωτο έργο και κυριολεκτικά άλλαξε την πρωτεύουσα με τα μεγάλα έργα, δεν ενδιαφέρεται να είναι εκ νέου υποψήφιος αφήνοντας σημαντική κληρονομιά στον διάδοχο και ευκολότερο έργο… Η ΞΥΠ επιμένει ότι μετά από καμιά 50 αριά χρόνια και πάλι στο Υπουργείο Εσωτερικών θα έχουμε το 2023… Γιωρκάτζη. Μην αιφνιδιάζεστε. Απλώς να θυμάστε και να πίνετε στην υγειά μας όταν θα υλοποιηθεί το συγκεκριμένο…

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

Πως το γράφαμε; ΟΥΤΟΠΙΚΟ χαρακτηρίζαμε το σενάριο της συμμαχίας των 4 ανεξάρτητων υποψηφίων, γιατί ο καθένας εξ αυτών ξεκινάει από διαφορετικές αφετηρίες, έχει άλλα πλάνα στο μυαλό και ατζέντα και κυρίως ο ΝΑΡΚΙΣΙΣΜΟΣ δεν αφήνει τέτοιου είδους περιθώρια για ευγενείς πολιτικές συνευρέσεις. Τότε μας είπαν ότι τους υποσκάπτουμε. Έφθασε και η στιγμή που θα δεχθούν τα ΕΠΙΧΕΙΡΑ των πράξεων τους, αφού η ψευδαίσθηση οδηγεί και σε πολιτικούς τραυματισμούς και ψυχικές αναταραχές.

Ήδη ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ εξήγγειλε την απόσυρση του, αφού μπορεί ο άνθρωπος να πετάει στο διάστημα λόγω δορυφόρων) διευθύνων σύμβουλος του HELLAS SAT), αλλά γνωρίζει και αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και επί της γης. Διέβλεψε ότι η προσπάθεια για κοινό υποψήφιο των 4, απλώς θα εξυπηρετούσε τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ και το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ που ήθελαν να τους απορροφήσουν και να τους χρησιμοποιήσουν σαν τους Φιλιππινέζους υπηρέτες… που θα μεταφέρουν ψήφους. Η αφ’ υψηλού αντιμετώπιση δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία και στον ψυχισμό του Πρωτοπαπά, ο οποίος δεν δέχεται και ως θρησκευόμενο άτομο, τον ΑΚΡΑΤΟ ΕΓΩΙΣΜΟ. Έτσι πήρε τα μπογαλάκια του και τραυματισμένος τους εγκατέλειψε.

ΠΑΡΕΤΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ

Ιδιαίτερα η μετάθεση της περιβόητης δημοσκόπησης που θα καταδείκνυε ποιος θα ηγηθεί του κουαρτέτου για τα τέλη Οκτωβρίου, ενδεχομένως και μέσα Νοεμβρίου, ΕΞΟΡΓΙΣΕ τον ΧριΠρω, αφού στόχος και σκοπός όλων ήταν η απόφαση να τραβήξει σε βάθος χρόνου, για να κερδίζουν ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ και να παρουσιάζονται στα κανάλια και τις τηλεμαχίες ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Παρατραβούσαν εν ολιγοις την λήψη απόφασης με τρόπο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ και ελαφρώς ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ, ώστε να υποκλέπτουν τηλεοπτικό χρόνο, αφού αν γινόταν η συμμαχία θα εμφανιζόταν μόνο ο επικεφαλής.

ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Τις επόμενες μέρες θα ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ και ο έτερος των υποψηφίων τέως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, ο οποίος κέρδισε θέση στην τηλεμαχία του ΣΙΓΜΑ λόγω και των σχέσεων του με τον παρουσιαστή ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ (η ΞΥΠ τους εντόπισε να πίνουν καφέ στο ΝΕΡΟ Αγλαντζιάς) και στην οποία παρουσίασε θέσεις που κανείς εκ των άλλων δεν υιοθετεί. Όπως η ένταξη στο ΝΑΤΟ – εναντίον της εκ περιτροπής προεδρίας και άλλα τινά. Εκεί ο πρύτανης ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ την συμμαχία και ο καθείς τον δρόμο του. Εξάλλου δεν υπήρχε περίπτωση ΚΩΧΡΙ να αποχωρήσει και να στηρίξει ΑΧΙΛΛΕΑ Δ. Μάλλον την φτέρνα του υιού Λέλλου έψαχνε τόσο καιρό…

Όπερ μεθερμηνευόμενο θα κουβαλήσει το τεράστιο 0.5 % ο ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ και θα συμπορευτεί με τον ΑΧΙΛΛΕΑ Δ., προσδοκώντας ή μάλλον έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα μαζέψουν ποσοστό ικανό που θα το εξαργυρώσουν στον δεύτερο γύρο με ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. Τόσο έξυπνοι άνθρωποι και επιτυχημένοι επαγγελματίες να πιστεύουν τις υποσχέσεις, τα ψεύδη πολιτικών, κομμάτων και υποψηφίων Προέδρων είναι κάτι που ανάγεται στην σφαίρα της πολιτικής ψυχολογίας. Εμείς αδυνατούμε. Πάντως η ταύτιση της στήλης του άσματος του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΟΚΟΤΑ που άδει σε δίσκους βινυλίου (εκεί είναι οι πραγματικές ερμηνείες) « μ ‘ένα όνειρο τρελό /όνειρο απατηλό» περιέγραψε έγκαιρα και επαρκώς την όλη κατάσταση με την δήθεν συμμαχία των ανεξαρτήτων, όταν άλλοι έκαναν μετρήσεις και ασκήσεις επί χάρτου. ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ για να γεμίζουν τις στήλες.

 

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Το ΘΡΟΝΟΣ ΚΑΠ (Αρχιεπισκοπικές εκλογές) θα επηρεάσουν τον προεκλογικό αγώνα των Προεδρικών εκλογών; Α, μπα λένε οι ειδικοί. Εκεί να δείτε ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ και ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ με ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ. Ο Θεός να Βάλει το Χέρι Του.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X