ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νουρής: Ανακηρύσσει βασιλιά Κοκκινοχωρίων - περιχώρων τον Πυρίλλη

Ο Καρούσος που θέλει να γίνει Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και ταλαιπωρεί τα Λευκωσιατούθκια

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΝΟΥΡΗΣ ΕΝΘΡΟΝΙΖΕΙ ΠΥΡΙΛΛΗ

• Ενθρόνιση στο βασίλειο που δημιουργήθηκε για να συνεχίσει την προσφορά του, θα τελεστεί οσονούπω από τον Υπουργό Εσωτερικών ΝΙΚΟ ΝΟΥΡΗ, ο οποίος ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΡΗΣ καθιστά τον εαυτό του πλέον περισσότερο και από ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, για τον Δήμαρχο Παραλιμνίου ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΥΡΙΛΛΗ. Και το στέμμα θα φορεθεί στον Πυρίλλη, από τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, για την προσφορά του στο κόμμα και στις πατάτες που παράγονται στα Κοκκινοχώρια. Ε, θα πάρει το αντίδωρο του ο Πυρίλλης για την θερμή στήριξη Φούλη, ενώ θα μεριμνήσει και για την επικείμενη μάχη για την Προεδρία του ΔΗΣΥ που θα δώσει ο ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΡΗΣ. Σας μπλέξαμε; Α, όλα είναι πάρα πολύ απλά.

ΕΚΤΡΩΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

• Σύμφωνα με το ΕΚΤΡΩΜΑ που ονόμασαν νόμος ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, και που αποδεικνύεται ότι ψηφίστηκε για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των κομμάτων – κυρίως για το ρουσφέτι- περιλαμβάνει και τον διορισμό βασιλέων. Ο λεγόμενος πρόεδρος του Επαρχιακού Συμβουλίου θα έχει υπό την σκεπή του όλους τους δήμους της επαρχίας του και καθίσταται ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του παιχνιδιού. Οι πάνσοφοι βουλευτές της Επ. Εσωτερικών που το διαφήμισαν σαν ιστορική επιτυχία θα μας πουν και ποια θα είναι πλέον η αποστολή των Έπαρχων και των υπηρεσιών τους, αφού θα τους υποσκελίσουν οι Πρόεδροι των Επαρχιακών συμβουλίων; Ποια θα είναι η χρησιμότητα των Έπαρχων, Δημάρχων και δημοτικών συμβούλων όταν θα τους ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ το Επαρχιακό Συμβούλιο; Πεταμένα λεφτά ενός προβληματικού αρρωστημένου παιδιού του Κοινοβουλίου, όπως είναι η δήθεν μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, που την παρουσιάζουν και σαν τέκνο που αποφοίτησε από το Χάρβαρντ …

• Άσε που έδωσαν τέτοιου είδους εξουσίες στον ΥΠΕΣ που καταπατούν κάθε έννοια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τον μετατρέπουν σε οιονεί ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. Ε, μα πώς να ονομάσουμε την εξουσία που του παρέχουν, όταν δεν συμφωνούν Δήμοι- κοινότητες, για τον Πρόεδρο του Επ. Συμβουλίου, να μπορεί ο ΥΠΕΣ να διορίζει όποιο θέλει; Ιδέες βάζουν στον Νουρή να αρχίσει διορισμούς και σε ψηλότερα πόστα.

Ο ΠΥΡΙΛΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΑ

• Λοιπόν προχωράμε στην ουσία της υπόθεσης, αφού σύμφωνα με νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή και όταν συνεδριάσει η Ολομέλεια, θα παραπεμφθεί στην Επ. Εσωτερικών προς συζήτηση, ο ΥΠΕΣ διορίζει τον ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΥΡΙΛΛΗ (τα σέβη μας μεγαλειότατε) ως Πρόεδρο του Επ. Συμβουλίου που περιλαμβάνει τους εξής Δήμους- κοινότητες Κοκκινοχωρίων και λοιπών περιχώρων. Δήμους ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ- ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ- ΣΩΤΗΡΑΣ και τις κοινότητες - Λιοπέτρι- Αυγόρου και Άχνα. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο λόγω του ότι σε μια σύσκεψη που έγινε δεν βρέθηκε συναινετική λύση, ο ΥΠΕΣ διορίζει τον Πυρίλλη σαν προσωρινό Πρόεδρο του Επ. Συμβουλίου.

ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΥΣ- ΕΤΑΞΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ

• Προφανώς και η εν λόγω πράξη του ΥΠΕΣ προκάλεσε ΘΥΕΛΛΑ αντιδράσεων και κυρίως από Συναγερμικά στελέχη που θεωρούν ότι δεν θα έπρεπε να τύχει τέτοιου είδους εύνοιας ο Πυρίλλης, αλλά να προτιμηθούν άλλα κομματικά στελέχη. Ωστόσο, υπάρχει και το φάρμακο να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις. Υποσχέθηκαν σε κάποιους αντιδημαρχίες και βλέπουμε για τα περαιτέρω…Φωνάζει και μάλιστα δυνατά και θα μεταφερθούν οι ιαχές του στην Επ. Εσωτερικών ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΝΕΤΤΟΥ , αλλά φαίνεται ότι δεν τον άκουσαν στην Πινδάρου…

ΟΥΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΡΟΥΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ

• Πάμε και στον συντοπίτη του Ζανέττου που αναδεικνύεται σε μορφή του πολιτικού σκηνικού. Αυτός ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΥΣΟΣ, που το παίζει μέγας και τρανός Υπουργός Συγκοινωνιών πρέπει να απεχθάνεται τους κατοίκους της πρωτεύουσας, εξ ου και τους αποκαλεί Λευκωσιατούθκια. Ε, δεν μπορεί να ταλαιπωρεί τον κόσμο στην μοναδική έξοδο φυγής από την πόλη, τον αυτοκινητόδρομο με τόση σκληρότητα. Να σου ζήσει ΝΙΚΑΡΕ μου.

• Μάλιστα μερίμνησε ούτως ώστε η ταλαιπωρία να γίνει το Σαββατοκύριακο προκαλώντας την οργή των κατοίκων της πρωτεύουσας. Αυτός όμως ούτε και ΣΥΓΝΩΜΗ δεν είπε για την εξουθένωση των κατοίκων της Λευκωσίας, που είχαν την πεποίθηση ότι θα έπρεπε να εκδράμουν στα παράλια για να πάρουν ανάσες. Ε, μα δεν θα γίνεται πάντα ότι θέλετε Λευκωσιατούθκια.

• Κι όμως κανείς αρμόδιος δεν δικαιολόγησε την στάση του, ουδείς δεν μας εξήγησε γιατί δεν μπορούσε αυτή η διαδικασία να αλλάξει η όδευση των δυο λωρίδων κυκλοφορίας να γίνει άλλη στιγμή με λιγότερη ταλαιπωρία, παρά μόνο το έπραξαν και οι μακάκες υπάκουσαν.

• ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΑΠΟ ΚΑΡΟΥΣΟ

• Όσο για το Γιαννούι σύμφωνα, με όσα μας μετέφεραν πράκτορες της ΞΥΠ, επιδίδεται σε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ υψηλών εντάσεων λες και ζει σε παράλληλο σύμπαν. Συνέστησε επιτελεία και προβαίνει σε παντός είδους εξυπηρετήσεις, ανιχνεύει το έδαφος και προχωρεί σε συμμαχίες. Ξύπνησε το παιδί και είδε κάποια στιγμή σαν όνειρο ότι κάθεται στον γαλάζιο θρόνο (οι Κοτσινοχωρκάτες θέλουν επιστροφή στα βασίλεια μου φαίνεται) της Πινδάρου και ότι είναι Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

• Και μάλιστα η παρότρυνση και το σύνθημα του είναι «μα θα αφήσουμε τα Λευκωσιατούθκια» να πάρουν την Προεδρία του κόμματος; Καρουσούι (κάτι σαν το ρουσούι μου βγήκε την παιδική ασθένεια) σαν ψηλά πήρες τον αμανέ. Πρόσεξε μην σε καταβροχθίσουν οι κροκόδειλοι της Λευκωσίας και πας στην Αγία Νάπα να βρεις παρηγοριά στην κιθάρα σου ερμηνεύοντας περιπαθώς το λαϊκό άσμα που άδει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ και περιγράφει την κατάσταση σου. «τώρα κλαις/ γιατί κλαις/ συ δεν είσαι που γέλαγες χθες/ μόνη σου (η φιλοδοξία- ματαιοδοξία σου) έχεις γκρεμίσει/ όσα εγώ είχα χτίσει.»

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν θέλουν να καταργήσουν τις εισφορές τα κόμματα ξέρουν ότι θα απολύσουν ΑΡΚΕΤΟΥΣ από τον κόκκινο – γαλάζιο στρατό και θα μειώσουν τα ποσοστά τους; Όλοι τα παίρνουν κανονικά οπόταν ας σωπάσουν.

• ΥΓ: Τελικά οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έριξαν τους λαούς τους στην φτώχεια και ανέχεια. Από την Φον ντερ λάιεν έως και τον Σολτς και τον Μακρόν δεν τους βλέπουμε να επιβιώνουν από την κοινωνική αναταραχή που καταφθάνει. Στο Κυπριστάν αργά τα ζα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X