ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκος Χριστοδουλίδης: Παιδιά των θελημάτων μετέτρεψαν κόμματα - κομματικούς

Μόνο οδηγίες και διαταγές παίρνουν από το κονκλάβιο που περιστοιχίζει τον ΝικΧρι.

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

• Απομονωμένοι, αποστασιοποιημένοι έως και παραπεταμένοι νοιώθουν όσοι εκ των κομματικών ταγών και στελεχών συναναστρέφονται με τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, αφού δεν τους δίνεται καμία σημασία παρά μόνο οδηγίες και διαταγές από το κονκλάβιο του τέως ΥΠΕΞ. Η πολιτική στάση του ΝικΧρι δημιουργεί σωρεία αντιδράσεων και έντονης αναστάτωσης, αφού οι κομματικοί ταγοί ΘΙΓΟΝΤΑΙ από τον παραμερισμό τους και την αλαζονεία που επιδεικνύουν στελέχη του κονκλαβίου του ΝικΧρι.

• Η αναστάτωση σύμφωνα με όσα μας μεταφέρουν οι πράκτορες της ΞΥΠ που περιφέρονται στα κομματικά γραφεία είναι ιδιαίτερα έντονη και κάποιοι εκ των στελεχών εξέφρασαν την ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ τους και στους αρχηγούς των κομμάτων. Όπως μετέφερε ο πράκτορας που ασχολείται με το ΔΗΚΟ, ονόματι ανεμογάμης, αλλά και εκείνος που ασχολείται με την ΕΔΕΚ, ο επονομαζόμενος και πρασινοφρουρός, που ρίχνει τα μαλλιά του μπροστά (ε, μην λοιδορούμε και το άσμα του μέγιστου ΚΩΣΤΑ ΚΑΜΕΝΟΥ, αφού οι σοσιαλιστές πάνε αντίθετα…πλέον), στις συνάξεις των Πολιτικών Γραφείων που γίνεται η ανασκόπηση της συνεργασίας με τον ΝικΧρι, επισημαίνουν ότι νοιώθουν σαν ΠΑΡΙΕΣ στο επιτελείο και περίπου σαν τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΘΕΛΗΜΑΤΩΝ.

• ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

• Χαρακτηριστική είναι η έκφραση ενός εκ των συμμετεχόντων ότι λες και πήγαμε σε παιδική χαρά και δεν μας έβαζαν να παίξουμε μαζί τους. Κι όπως λένε και οι ψυχολόγοι οι παιδικές περιστάσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα ζωή των ανθρώπων. Στην προκειμένη η συνεργασία μπουσουλάει και τα κόμματα και οι περήφανοι ταγοί τους νοιώθουν παραμελημένοι και σαν ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ που δεν χρειάζονται σε τίποτε, παρά να κάνουν μόνο την βρόμικη δουλειά.

• Προφανώς και η εν λόγω κατάσταση αφήνει σημάδια στην μέχρι τούδε συνεργασία, γιατί τα ηγετικά στελέχη είναι η ΦΩΝΗ και το ΔΟΡΥ των κομμάτων και μεταφέρουν τον απόηχο των συναντήσεων και των τεκταινομένων σε όλο το κομματικό φάσμα. Έτσι και οι πολιτικοί αρχηγοί ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ και άλλοι μελετούν με προσοχή το θέμα, αφού οι ισορροπίες είναι λεπτές και προς τούτο θα ασχοληθούν το επόμενο διάστημα …επισταμένως.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ

• Όσον αφορά μια άλλη εξέλιξη που ενόχλησε τους κομματικούς ταγούς είναι η απόφαση του υποψηφίου ΝικΧρι, να συστηθούν κομματικά επιτελεία που θα κινούνται παράλληλα με το κεντρικό επιτελείο ήτοι το κονκλάβιο του τέως ΥΠΕΞ, και απλώς θα δίνουν αναφορά στο βασίλειο της Δημοσθένης Σεβέρη, όπου στεγάζεται το στρατηγείο του Γεροσκηπιώτη υποψηφίου…

• Οι συνηθισμένοι σε δράση αλλά και έμπειροι σε αγώνες και προεκλογικές δράσεις κομματικοί ταγοί νοιώθουν με αυτή την εξέλιξη σαν ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ που απλώς συμπληρώνουν το πάζλ. Από το ΔΗΚΟ σ’ αυτό το επιτελείο θα συμμετέχουν οι ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΑΘΩΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ και φυσικά ο γκουρού του προεκλογικού ο κεντρικός οργανωτικός ΦΥΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Ε, δεν μπορεί κ. ΝικΧρι μας, ο Φύτος να παίρνει οδηγίες από τους κονκλαβιούχους σου, από τα κοπελλούθκια της πολιτικής. Ολίγο τακτ κανένα δεν έβλαψε…

• Από την ΕΔΕΚ θα συμμετέχουν ο ΜΟΡΦΑΚΗΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ( Ποντίκι)- ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ και αναλόγως και άλλα πρόθυμα στελέχη. Εξάλλου τρεις παράλληλοι πόλοι δεν θα έχουν σαφή στρατηγικό στόχο και προσανατολισμό. Ειδικά οι ΕΔΕΚίτες, νοιώθουν ιδιαιτέρως ενοχλημένοι από όσα συμβαίνουν στο επιτελείο και ο Σιζόπουλος θα επιληφθεί μόλις βρει χρόνο από τα απορρέοντα και ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ που τον απασχολούν.

• ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΝΙΚΧΡΙ ΕΙΝΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΠΟ ΔΗΚΟ - ΕΔΕΚ

• Αναστάτωση ακόμη προκάλεσε και η ανακοίνωση διαφόρων συνεργαζομένων στο επιτελείο ΝικΧρι, για τους οποίους δεν ενημερώθηκαν οι κομματικοί συνεργαζόμενοι ταγοί και με κάποιους εξ αυτών βρέθηκαν σε αντίθετα χαρακώματα και αντάλλαξαν σφοδρά πυρά. Ιδιαίτερα ορισμένοι σε δύσκολες στιγμές πολέμησαν ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ και δεν έχουν καμία σύνδεση μαζί τους πολιτική, ιδεολογική και προσωπική.

• Το συμπτωματικό είναι ότι ανήκουν όλοι σε συγκεκριμένο στρατόπεδο με το οποίο ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΒΥΣΣΟΣ τα δυο συνεργαζόμενα κόμματα, και μάλιστα μέχρι πρότινος αποτελούσαν και ηγετικά στελέχη και την φωνή των αντιπάλων των ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ, στην κοινωνία. Τώρα πως τα ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ( ΔΗΚΟικοί- ΕΔΕΚίτες) του ΝικΧρι θα ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ με τους εχθρούς τους, μόνο ο υποψήφιος μπορεί να έχει τον τρόπο να πετύχει και να μετέλθει διαφόρων μεθόδων για να σμικρύνει το χάσμα.

• Πάντως οι πράκτορες της ΞΥΠ, αναφερόμαστε στον Διοικητή και τους Τμηματάρχες διερευνούν το ενδεχόμενο να ΠΑΡΕΙΣΕΦΡΗΣΕ από την ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ, κάποιος ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ που ελέγχει πολιτικούς- δημοσιογράφους και επιθυμεί να κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο. Ήδη απέκτησε προσβάσεις σε ψηλά δώματα και μέσω των παρατρεχάμενων του βάζει χέρια και πόδια …στο επιτελείο ΝικΧρι Οσονούπω θα το διαλευκάνουμε και θα σας ενημερώσουμε καταλλήλως…Ιδιαιτέρως αν προκύψει και κάποιος διορισμός που φημολογείται … τότε θα εδραιωθεί η άποψη.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μα ο Υπουργός Εσωτερικών ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΡΗΣ, δεν ενημέρωσε τους υφιστάμενους του ΡΙΚάδες, ότι παρέπεμψε στο δικαστήριο την ΚΙΣΑ με στοιχεία ότι είναι παράνομη; Και το δικαστήριο αποφάσισε ότι η ΚΙΣΑ είναι εκτός νόμου και δεν μπορεί να επιδίδεται σε καμία πράξη; Πως, η δημόσια ραδιοτηλεόραση, όπως το λέει με καμάρι και στόμφο (λες και τρώει σούβλα που είναι η αδυναμία του) ο πρώην CEO του κουβαραστράδικου-νυν Γ. Διευθυντής ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΩΚΟΣ, δεν γνώριζε ότι δεν μπορεί σε περίοπτη θέση στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, να προβάλονται τα κατορθώματα της ΚΙΣΑ. Η φωνακλού ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΘΟΥΣΗ δεν συνειδητοποίησε ότι το ΡΙΚ την ξεμπρόστιασε στο συγκεκριμένο θέμα; Πού τέτοια. Ψιλά γράμματα. Τώρα έχουν να οργανώσουν τις τηλεμαχίες να πληρώσουν τα γραμμάτια στους πολιτικούς τους προστάτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X