ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΝΙΚΑΡΟΣ: Τσαλαπάτησε το Σύνταγμα - Iσοπέδωσε τους θεσμούς - O Λεβέντ που αγνοούν οι ευαισθητούληδες

Ο Φούλης, η κηδεία και το 2 στα 2 με Β. Αρχηγούς Αστυνομίας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

• Το καταλάβαμε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας ότι δεν σε ενδιαφέρει τι λέμε, τι γράφουμε, τι φωνάζουμε . Φεύγοντας, θέλεις να μας δείξεις ξεκάθαρα ότι δεν ασχολείσαι με κανένα και η μοναδική σου έγνοια είναι να περάσεις καλά τα τελευταία στάδια της Προεδρίας σου. Ασχέτως αν αφήσεις πίσω σου κράτος που δεν σέβεται τους ΘΕΣΜΟΥΣ, κυρίως όμως το ΣΥΝΤΑΓΜΑ που είναι ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ και αποτελεί τον ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ κάθε Κυβέρνησης που στοιχειωδώς πληροί τον όρκο που έδωσε ότι θα το φυλάττει... Ταξιδεύοντας συνέχεια με το αεροπλανάκι (αλήθεια δεν έπρεπε να ανακοινωθεί ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ λείπει διακοπές και θα έπρεπε να το μαθαίνουμε από σπόντα, λόγω Προεδρίας Βουλής από Κουλία αντί Αννίτας;) καταδεικνύεις, ότι βαρέθηκες να προστατεύεις την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ σου και μας αφιερώνεις όλους το άσμα της μοναδικής ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ « φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια/ αρρωστημένους και αγρίμια/ τώρα φεύγω».

• ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

• Θα πείτε τώρα με τι ασχολούμαστε γιορτάρες μέρες και με τόσα προβλήματα η κοινωνία. Ε, μα ένας εκ των λόγων ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ των αξιών στον τόπο μας, που ενδεχομένως να ξεπερνάει και την δυστοκία περί οικονομικών είναι και η ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΗ των θεσμών, η ισοπέδωση των αξιών και η απαξίωση των κομμάτων και των πολιτικών. Ε, μα αφού δίνουν κι αυτοί αφορμές. Όλα ΕΜΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ στην κοινωνία δια του παραδείγματος και των ΠΡΟΤΥΠΩΝ. Δυστυχώς έχουμε έλλειψη τέτοιων ιδιαίτερα στην πολιτική. Οι πολιτικοί παρασύρονται από τους καφενόβιους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, facebook- instragam, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και κάποιους δήθεν προοδευτικούς, ακολουθώντας επικίνδυνες πολιτικές. Κλασικό παράδειγμα αυτό που θα επισημάνουμε στην πορεία και στο οποίο καταδεικνύει περίτρανα ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ από ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ του Συντάγματος κατέστη ΜΕΓΑΣ ΕΚΤΡΟΠΕΑΣ ΤΟΥ.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ ΤΩΝ ΣΟΣΙΛΑ ΜΙΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ

• Συνέβη με το περιβόητο νομοθέτημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, όπου στήθηκαν σκηνικά και καριέρες, αρκετοί το έπαιξαν προστάτες της κοινωνίας και ο ΝΙΚΑΡΟΣ αποδείχθηκε ότι ενεργεί αλά καρτ και δέχεται ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ αναλόγως της πίεσης που δέχεται . Προσέξτε συνέπεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που προτίμησε, όπως περιγράψαμε σε σχετικό κείμενο όταν ψηφίστηκε ο νόμος, να ΦΤΥΣΕΙ τον ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, στενότατους συνεργάτες του, οι οποίοι επέμεναν στην αναπομπή του σχετικού νόμου λόγω αντισυνταγματικότητας. Αντίθετα αυτός προχώρησε να τον υπογράψει, παρά το ότι ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ- ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ επέμεναν και δημόσια ότι είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ. Κι όμως τους άδειασε και τους ξεφτίλισε για να κάμει το κέφι του σαν αυτοκράτορας ή για να ικανοποιήσει κάποιους δήθεν προοδευτικούς.

ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΕΔ- ΟΕΛΜΕΚ

• Ακόμη και χθες ο ΠροΠρο στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, εμμέσως αλλά σαφέστατα υπέδειξε ότι για το σχετικό νομοθέτημα δεν προηγήθηκαν συζητήσεις με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις και δεν ζητήθηκε η άποψη αυτών (δασκάλων- καθηγητών ) που θα κληθούν να εφαρμόσουν την νομοθεσία. Εντάξει ΟΕΛΜΕΚ- ΠΟΕΔ πάντα έχουν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ και αντιδρούν μόνο όταν θα βγουν στα κανάλια να κλαψουρίσουν Γι’ αυτό σώπασαν, γιατί φοβούνται τις αντιδράσεις της Ρένας του Χαμπή και της Αλαττα, για να τις έχουν υπέρ τους όταν θα φέρουν άλλα θέματα στην Βουλή.

ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ

• Για να τελειώνουμε μ’ αυτό να επισημάνουμε την βασική αρχή διάκρισης εξουσιών, δηλαδή ότι η Βουλή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ψηφίζει νόμους που αυξάνουν τις δαπάνες του κράτους, όπως έγινε με τον νόμο περί σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, αλλά η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του ΝΙΚΑΡΟΥ το παρέβλεψε όπως επισήμανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ. Και φυσικά η Βουλή αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ το Σύνταγμα και δεν άκουσε τις απόψεις του Γ. Ε έτσι και αυτή (η Βουλή) καταψήφισε την αναπομπή για την προδημοτική, χωρίς να ακούσει τις προτροπές της Νομικής υπηρεσίας και πλέον ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ του κράτους (Σύνταγμα) έγινε ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ. Όπερ μεθερμηνευόμενο με την συνδρομή του Προέδρου και της νομοθετικής εξουσίας γίναμε με βούλα κράτος- μπανανία, με διαλυμένα τα πάντα. Δεν είναι υπερβολή γιατί στην Μαδαγασκάρη, την Ζιμπάμπουε και την νήσο Άου- άου, το Σύνταγμα το υπηρετούν πιστά και δεν παρεκκλίνει ο επικεφαλής του κράτους τους, μόλις κλαφτούν κάποιοι στα δίκτυα και σχίσουν τα σλιπάκια και σωβρακάκια τους περί δήθεν του προοδευτισμού…

• Ο ΛΕΒΕΝΤ ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΝ

• Οι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ της πολιτικής, της κοινωνίας τον ΑΓΝΟΟΥΝ , οι δε των Μέσων Μαζικής εξημέρωσης προσποιούνται ότι δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό. Βλέπετε έχουν να μεταφέρουν σαν γνήσιοι δηλωσιογράφοι (όπως ευφυώς τους αποκαλούσε ο μακαριστός ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) τι αρλούμπα εκτόξευσε ο κάθε αχάπαρος. Κι όμως ο ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ παρόλο που είναι Τουρκοκύπριος που αντιμάχεται με κόστος την Τουρκία οι προοδευτικοί και ευαισθητούληδες (τους βλέπετε καθημερινά στις τηλεοράσεις, στα σόσιαλ μίντια, τους ξέρετε με όνομα και επίθετο) τον αγνοούν.

• ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΑΚΕΛ ΤΟΝ ΝΙΑΖΙ ΑΝΤΙ ΕΡΤΣΙΛ

• Προτιμούν τον ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ που όπως γράφει και σε άρθρο του ο Λεβέντ στον ΠΟΛΙΤΗ, τον επέβαλε το κατοχικό καθεστώς ως υποψήφιο στις Ευρωεκλογές στο ΑΚΕΛ μέσω του δούλου τους, του κόμματος των Τ/Κ CTP, έναντι του ΣΕΝΕΡ ΕΡΤΣΙΛ( πρόεδρος συντεχνίας δασκάλων) που μαχόταν και αυτός κατά της Τουρκίας. ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΩΠΗ. Κι αποδείχθηκε γιατί προτίμησαν ΝΙΑΖΙ αντί ΕΡΤΣΙΛ. Ε, μα ο Νιαζί μόλις πρόσφατα ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ στο Ευρωκοινοβούλιο το Τουρκολιβικό μνημόνιο και με δικολαβισμούς- και χάρη στην βοήθεια των ευαισθητούληδων -διέφυγε από τα πυρά της κοινής γνώμης.

• Ότι δε ο ΛΕΒΕΝΤ προσέφυγε στο ΕΔΑΔ καταγγέλλοντας την Τουρκία για φίμωση του, δεν το πρόσεξε ο εσμός των ευαισθητούληδων, που για άλλες περιπτώσεις, και βιβλία δημοσιογράφων ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ τσιριλώντας και προκαλώντας ηχορύπανση, αφήνοντας ΑΙΧΜΕΣ. Τώρα ΣΙΩΠΗΣΑΝ για να μην πούμε… ΕΣΚΑΣΑΝ. Μα δεν είστε ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕΣ εσείς όλοι και θέλετε να έρθουμε κοντά με το σύνοικο στοιχείο; Γιατί δεν υιοθετείτε και δεν ΕΚΘΕΙΑΖΕΤΕ τον μαχητή κατά της Τουρκίας. Εκτός κι αν ισχύει αυτό που έγραψε στο χθεσινό του άρθρο. Ότι ο Ερντογάν ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ να κυριαρχεί στο βορά και νότο η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

• Ο ΦΟΥΛΗΣ – Η ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΡΟΥΛΛΑΣ

• Χαλαρώνοντας γιατί με όλα αυτά ούτε κόκκινα, γαλάζια χάπια δεν σε ηρεμούν να αναφερθούμε σε περιστατικό που συνέβη χθες στην Επιτροπή Παιδείας, η οποία ειρήσθω εν παρόδω, την ερχόμενη Τρίτη θα επισκεφθεί και θα ΣΥΓΧΑΡΕΙ τον νέο Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο, ΕΜΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ τις σχέσεις κράτους – Βουλής . Η καθυστερημένη προσέλευση του πάντα τυπικού και εργατικού βουλευτή του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΟΥΛΑ προκάλεσε σχόλια και αναταραχή και φυσικά με την συνδρομή του Διοικητή της ΞΥΠ , που όπως τον αποκάλεσε ευφυώς ο αείμνηστος ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, θα πρέπει να σε ταυτίσουν με την ρήση « ενσπείρεις καινά δαιμόνια».

• Στις απολογίες του ρίξαμε την ατάκα ότι ήταν με τον ΑΒΕΡΩΦ στον προεκλογικό. Συμπλήρωσε ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ότι θα ήταν με τον Αβέρωφ ή σε κηδεία ( ο Κάρουλλας ως ψάλτης δεν χάνει καμία στην επαρχία του) . Και ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, που εσχάτως είναι χαλαρός και ευπροσήγορος επισήμανε προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού , παραπέμποντας σαφώς και στις εκλογές, ότι είτε σε Αβέρωφ ή κηδεία το ίδιο είναι. Φυσικά ο Κάρουλλας αναφώνησε ΦΟΥΛΗΣ ΟΛΕ και το διάλειμμα ολοκληρώθηκε.

• Παρεμπιπτόντως 2 στα 2 πέτυχε μαθαίνουμε ο ΦΟΥΛΗΣ στους διορισμούς Βοηθών αρχηγών στην Αστυνομία. Με τον συνάδελφο και ομόκελλο- διαφανοκέφαλο ΜΑΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ ( εκ των διοικητών της ΚΥΠ, δεν πιάνουν ούτε τα καλύκια της ΞΥΠ αλλά δεν είναι της παρούσης) και τον ΘΕΜΙΣΤΟ ΑΡΝΑΟΥΤΗ, διοικητή της Αστυνομικής ακαδημίας. Αφήνει και ο Φούλης την παρακαταθήκη του.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Με το κεφάλι ψηλά και αξιοπρεπώς αποχώρησε από την κούρσα των προεδρικών εκλογών ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ. Κι επειδή γνωρίζουμε την επιστημοσύνη του και το εύρος των δραστηριοτήτων του ο εκ Βάσας Κοιλανίου ορμώμενος δεν πιστεύουμε ότι θα πέσει στο ολίσθημα να στηρίξει άλλον υποψήφιο γιατί θα χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία. Ας αποχωρήσει προς τους δορυφόρους του ( HELLAS STA) με ήσυχη την συνείδηση χωρίς παρεμβολές και υποσημειώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X