ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκαρος - Πηλείδου: Πέταξαν το καλάθι της νοικοκυράς… στον κάλαθο

Το happy birthday του Φούλη στον Καρούσο - Οι αρνητές του πόθεν έσχες να ανησυχούν

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Βασανιστείτε, σας αξίζει. Περάστε τις εορτές των Χριστουγέννων με στερήσεις, άγχος και βάσανα. Εξάλλου, δεν μπορεί να είμαστε όλοι οι ίδιοι σ'αυτή την χώρα. Άλλοι θα διαβιούν στην πολυτέλεια και αρκετοί στην απομόνωση και την φτώχεια. Κι όσο αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν στο Κυπριστάν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι ταλαιπωρημένοι, που δεν μπορούν να ζήσουν μια υποφερτή ζωή. Σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή είναι που χρειάζεται να εμφανίζονται οι ηγέτες, αυτοί που θεωρητικά προστατεύουν τους πολίτες από τις δυσκολίες, εξ ου και αμείβονται αδρά με το αίμα της κοινωνίας.

ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΥΠΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ

• Πώς να καταλάβουν όμως τον πόνο του βασανισμένου πολίτη, οι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ που τάχθηκαν από την πολιτεία για να προστατεύουν τους πολίτες; Πως να τους συμπαρασταθούν στην ανέχεια όταν οι ίδιοι διάγουν πολυτελή ζωή; Ναι, τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και η Υπουργός Εμπορίου ΝΑΤΑΣΑΠΗΛΕΙΔΟΥ, αλλά και οι λειτουργοί της Υπηρεσίας προστασίας καταναλωτή έχουν αρκετό χρήμα και τώρα τα Χριστούγεννα θα πάρουν όσα δεν θα αποκομίσουν σε ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ αρκετοί εργαζόμενοι. Αλλά την εν λόγω προστασία για την οποία πληρώνονται , την βλέπουν σαν ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ από τους επιφανείς φίλους τους, που ενδεχομένως να τους στερήσουν κάποια χρήματα προς όφελος των πολιτών.

• Αναφερόμαστε στην καινοτομία που εισήγαγε η Κυβέρνηση της Ελλάδας και την ονόμασε το καλάθι της νοικοκυράς, δηλαδή προϊόντα απαραίτητα για την διαβίωση των πολιτών, να πωλούνται σε χαμηλές τιμές. Όμως στο Κυπριστάν δεν προλαβαίνουν να το εισαγάγουν μας είπαν οι ειδήμονες του Υπ. Εμπορίου γιατί χρειάζονται διαβουλεύσεις . Ε, ναι στην αχανή χώρα που ζούμε μέχρι να βρουν τους χιλιάδες ιδιοκτήτες υπεραγορών, να συνεννοηθούν μαζί τους και να καταλήξουν σε κάποιο αποτέλεσμα, θα χρειαστούν αρκετό καιρό. Οι αποστάσεις βλέπετε στο Κυπριστάν είναι τεράστιες και δεν θα μπορέσουν εύκολα να συνευρεθούν. Εξάλλου, έχουν να προετοιμάσουν και τις εξορμήσεις τους σε εξωτικούς προορισμούς τα Χριστούγεννα, θα ασχολούνται με τα ΤΡΥΠΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ μας;

• Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ Η ΠΗΛΕΙΔΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ

• Κι όμως αυτούς τους τύπους του Υπ. Εμπορίου τους ανεχόμαστε . Ο ΝΙΚΑΡΟΣ φαίνεται να τους χαϊδεύει και η ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ να τους χειροκροτεί. Αντί να τους πάρουν από το αυτί (κυριολεκτικά) και να τους επιβάλουν ότι θα πρέπει να υιοθετηθεί το μέτρο χωρίς αντιρρήσεις, ανέχτηκαν να διαλαλούν στα κανάλια ο Διευθυντής της Υπηρεσία καταναλωτή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ και ο υφιστάμενοι του, ότι δεν προλαβαίνουν και θα εισαγάγουν το μέτρο μετά τα Χριστούγεννα . Κι επειδή γνωρίζουν ότι θα κλείσει η Βουλή και θα ανοίξει μέσα στα τέλη Φεβρουαρίου, το μέτρο δεν ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΠΟΤΕ Το πέταξαν στον ΚΑΛΑΘΟ των ΑΧΡΗΣΤΩΝ με την συναίνεση, ανοχή και συνδρομή ΝΙΚΑΡΟΥ- ΠΗΛΕΙΔΟΥ.

• Σας ευχαριστούμε . Θα το θυμόμαστε και συγνώμη αν σας ενοχλήσαμε από την ησυχία σας και το καθισιό σας, αλλά και την συνεχή σας προσπάθεια να στηρίζετε τους μεγαλορρήμονες και επιχειρηματίες. Ακούς εκεί υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή. Α, χα, χα. Καλύτερα υπηρεσία των επιχειρηματιών να ονομαστείτε και η Πηλείδου επικεφαλής σας. Μα δεν υπάρχει τσίπα σ’ αυτό τον τόπο; Κανείς δεν συγκινείται; Τα κόμματα βεβαίως σιωπούν, γιατί δεν θέλουν να ενοχλήσουν τους σπόνσορες τους.

• ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ

• Πάμε και σε κάτι άλλο παρεμφερές. Αρκετοί αξιωματούχοι του κράτους δεν υπέβαλαν δήλωση ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ , όπως προνοεί ο νόμος και συνεχίζουν να κάθονται στις καρέκλες τους. Δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα τους , επιβλήθηκε πρόστιμο 1000 Ευρώ και πληρώνουν κάθε μέρα 10 Ευρώ, αλλά επιμένουν να μην δημοσιοποιούν την δήλωση τους αφήνοντας ΣΚΙΕΣ γύρω από το όνομα τους. Όπερ μεθερμηνευόμενο έχουν αρκετό χρήμα να κρύψουν και δεν ρισκάρουν…ελέγχους. Μάλιστα η πλέον ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ είναι αυτή στον κατάλογο, όπου βρίσκεται Αναπληρωτής Γενική Διευθύντρια Υπουργείου. Δηλαδή αυτή που τάχθηκε να διοικεί Υπουργείο δεν επιδεικνύει προσήλωση στους νόμους του κράτους. Κι ακόμη να τον εξαποστείλουν…

• Όσο για τους υπόλοιπους ΑΡΝΗΤΕΣ του Πόθεν Έσχες να τους πληροφορήσουμε, σύμφωνα με πράκτορα της ΞΥΠ, τον επονομαζόμενο και φορο-γεράκι ότι τους ετοιμάζουν δωράκια από τον Φόρο εισοδήματος. Ε, αφού δεν δηλώνουν το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους και πληρώνουν πρόστιμο κάτι θέλουν να κρύψουν. Οπόταν ενδελεχής έλεγχος σε σπίτια, εξοχικά και θυρίδες όλο και κάτι θα αποφέρει…Ε, μα να μην τα θέλετε κι όλα. Και πολιτειακά αξιώματα και ανεξέλεγκτη οικονομική δράση.

• ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΡΟΥΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΛΗ

• ΤΙ συγκινητικό. Σε πάρτι σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας γιόρτασε ψες ο Υπουργός Μεταφορών τα γενέθλια του ( Χρόνια πολλά ) . Ε, είχε φίλους και συγγενείς να τον περιτριγυρίζουν, αλλά και τον μέντορα του και υποστηρικτή του, Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Όπως δε μας πληροφορεί ο κομάντο πράκτορας της ΞΥΠ που παρευρέθηκε στο πάρτι ( η υπηρεσία μας είναι παντού ακόμη και στους πιο απίθανους χώρους), η συγκινητικότερη στιγμή ήταν εκείνη όταν η χορωδία με επικεφαλής τον ΦΟΥΛΗ, τραγούδησε στον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟ, το «happy birthday to you». Τώρα στον ελληνικό στίχο του άσματος δεν ξέρουμε αν εκεί που αναφέρεται στο «μεγάλος να γίνεις», ο Φούλης εννοούσε ότι θα κατακτήσει την Προεδρία του ΔΗΣΥ, ο Τζον Καρ. Για τους παροικούντες στην στήλη θα έχουν στα υπόψη αφού τους πληροφορήσαμε με σειρά δημοσιευμάτων, ότι ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΘΟΣ του Αγιανναπίτη Υπουργού είναι να ανέβει στον γαλάζιο θρόνο και να τον υπηρετούν τα Λευκωσιατούθκια.

• ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ Μy number one ΔΕΝ ΖΕΙ Ο ΒΥΡΑΣ

• Άλλος Δήμαρχος που επενδύουν αρκετοί στο πρόσωπο του ιδιαίτερα του ΑΚΕΛ είναι αυτός της Λάρνακας, που φαίνεται ότι θέλει να καταστήσει την πόλη απέραντο σκυλάδικο. Έτσι μετά τις 90 χιλιάδες που έδωσε για να φέρει στον Κατακλυσμό την Πάολα, ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ θα προσφέρει στους Λαρνακείς και την ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ. Χρήματα υπάρχουν εξάλλου, άστε που όταν πνίγηκε η Λάρνακα από πέντε βροχές είπε στους δημότες ότι δεν φτάνουν τα 15 εκατομμύρια για να γίνουν έργα. Και καλά άνθρωπος αριστερός δεν βρίσκει 5 δικά μας παιδιά Ελληνοκύπριους αοιδούς, να τους δώσει μεροκάματο και να τραγουδήσουν και καταφεύγει σε ΑΠΠΩΜΑΡΕΣ και επίδειξη αλαζονείας φέρνοντας την Παπαρίζου; Έμαθε ότι δεν μπορούν να ζήσουν οι Σκαλιώτες χωρίς την Έλενα ή θέλει να του ερμηνεύσει το «Μy number one» για να καλλιεργήσει την ματαιοδοξία του και αυτός και να νοιώσει υπέροχα. Να το χορέψεις δήμαρχε αυτό. Αλλά με τέτοια μην περιμένεις να ανελιχθείς στο ΑΚΕΛ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Στο κονκλάβιο γυναικών της Βουλής με επικεφαλής την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που η στήλη ονόμασε γυναικωνίτη, μετέχει πέραν από την ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και η βουλευτής του ΔΗΣΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ. Κατά τ’ άλλα νομίζει το Λεμεσιανό κορίτσι ότι δεν θα το πάρουμε χαμπάρι ότι παίζει σε διπλό…πολιτικό ταμπλό. Να προσέξει όμως μπας και την πάρουν πρέφα και τα χάσει όλα.

• ΥΓ: Το ΡΙΚ δεν είναι μόνο μαγειρέματα δημοσκοπήσεων, αναταραχές και επιβολή κλίκας, του λογιστή και του διευθυντή του κουβαραστράδικου. Διαθέτει αξιόλογο προσωπικό που θέλει ΟΡΑΜΑ και ΕΜΠΝΕΥΣΗ. Όπως π.χ ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΒΡΑΑΜ, που μας κατέπληξε με την έρευνα του για την αστυφιλία που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων. Κι αν δεν το γνωρίζουν το παιδί είναι βραβευμένος ως παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών. Και όπως τον Γιώργο υπάρχουν αρκετοί στο ίδρυμα. Αλλά που να τους δουν οι προύχοντες του ιδρύματος, αφού η ενασχόληση των ΡΙΚάδων είναι μόνο το παρασκήνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X