ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπούλινγκ Κουλλά - Άριστος Δ. VS Ειρήνη Χ -. Καρτέλ ο Στεφάνου

Το διακύβευμα των εκλογών διαλύει την εσωκομματική εικόνα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• «Σκόνη και θρύψαλα / να γίνομαι μαζί σου/θυμήσου όμως πόσα ξέχασες / θυμήσου», άδει μετά πάθους ο κορυφαίος και κοτσούθκιας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ και οι στίχοι του συνάδουν με την εσωκομματική κατάσταση στα κόμματα, ιδιαίτερα στα μεγάλα ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ, αφού το διακύβευμα των Προεδρικών εκλογών και οι τυχόν αποτυχία ΘΟΛΩΝΕΙ το μυαλό. Εξάλλου αν χαθούν οι εκλογές τότε δεν θα ικανοποιήσουν και τις φιλοδοξίες τους για άνοδο σε άλλους θρόνους, ενώ θα επωμιστούν και το βάρος της ήττας. Οπόταν και η ψυχολογία πιέζεται και χάνεται η ψυχραιμία με αποτέλεσμα να περιπίπτουν σε καταστάσεις που αφήνουν άφωνους και ενεούς, όσους παρακολουθούν την πολιτική σκηνή.

• Αν κάποιος βιντεογραφούσε την χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και ΑΠΩΚΟΔΙΚΟΠΟΙΟΥΣΕ συμπεριφορές και τις συσχέτιζε με το παρελθόν με την εικόνα άλλων συνεδριών, τότε θα έβγαζε αρκετά συμπεράσματα. Ακόμη και ο μειλίχιος και χαμηλών τόνων βουλευτής του ΔΗΣΥ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ ΚΟΥΛΛΑ ΕΞΕΡΑΓΗ και έκανε φάουλ που επισύρει κίτρινη κάρτα, αν και είναι στα όρια της κόκκινης, αλλά ο διαιτητής- διοικητής, λαμβάνει υπόψη και το παρελθόν του που δεν έδωσε σημάδια αντιαθλητικής συμπεριφοράς.

Η ΕΚΡΗΞΗ ΚΟΥΛΛΑ - Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΒΙΑΣ

• Τώρα η ΕΚΡΗΞΗ Κουλλά που εμφανίστηκε σαν κκουλλάς (φόβητρο παλιότερων χρόνων που αποσκοπούσε στην κατανάλωση του φαγητού από μωρά, τότε που δεν υπήρχαν ψυχολόγοι και μπούλινγκ και δεν τραυματίζονταν εύκολα τα παιδιά, αλλά και οι κάτοικοι του Κυπριστάν ζούσαν σε σπηλιές) στους δημόσιους λειτουργούς, στους οποίους επιτέθηκε ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ. Αφού τους έκανε σεμινάριο για τον τρόπο αντιμετώπισης των μεμψιμοιρούντων βουλευτών των άλλων κομμάτων για την αδράνεια της Κυβέρνησης στην μείωση ΦΠΑ, είπε το φοβερό και αμίμητο σε υπαλλήλους της Υπηρεσίας Προστασίας του Καταναλωτή. «Nα πάτε στα γραφεία σας και να υποβάλετε την παραίτηση σας.». Ουάου ρε Φρούλη . Καλά τι είναι τα πλάσματα; Υπάλληλοι στην φάρμα σας;

• Ενδεχομένως η επίθεση Κουλλά που αγγίζει και τα όρια του ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ή όπως το λέμε σε Παλαιχώρι - Πολιτικό γιατί μιλάμε μόνο ξένες γλώσσες, ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ υψίστου βαθμού, να προέρχεται και από την συμπεριφορά του διπλανού του και Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Η απάθεια και η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του κ. Γεωργιάδη, στις επιθέσεις που εξαπέλυε μετά μανίας σύσσωμη η αντιπολίτευση σε βάρος του Υπουργού Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ, ήταν ευκρινής και πασιφανής και στον πλέον αδαή. Όταν ζήτησαν μέχρι και την παραίτηση του ( ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ- ΔΗΠΑ) και τον πολυβολούσαν κατά ριπάς για ασύγγνωστη αμέλεια , αφού δεν αποδεχόταν μείωση ΦΠΑ σε καύσιμα , τρόφιμα, ο Χάρης με το κυριλέ μαύρο γυαλί, ασχολείτο με την ηλεκτρονική του αλληλογραφία και παρουσίαζε εικόνα ανθρώπου που ενδομύχως μονολογούσε « πέτε του τζιαί άλλα».

Ο ΧΑΡΗΣ Γ. ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Κ. ΠΕΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΣΥ

• Η δε βουλεύτρια ΣΑΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ λες να κρύφτηκε πίνοντας το φραπεδάκι της, ως να βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού και άκουγε τους γείτονες να καβγαδίζουν και δεν έβγαλε άχνα ούτε και υπερασπίστηκε τον Πετρίδη. Αν και οι πληροφορίες λένε ότι κάτι έψαχνε με ταυτότητες. Καλά, ότι ο Χάρης Γ. θεωρεί τον πρώην φίλο του και συνδιοργανωτή της γνωστής πλατφόρμας του ENGLISH SCHOOL, αντίπαλο στην διεκδίκηση της Προεδρίας του ΔΗΣΥ είναι πασίγνωστο, αλλά και κυκλοφορεί στους συναγερμικούς κύκλους της Πινδάρου.

• Εκτός κι αν όλος αυτός ο ΠΑΝΙΚΟΣ και τα θολωμένα μυαλά απεικονίζουν και εσωκομματική κατάσταση στον ΔΗΣΥ και την προεκλογική εκστρατεία. Μπορεί όλα είναι πιθανά, αλλά δεν είναι και ευπρεπές για μείζονα θέματα που απασχολούν την κοινωνία το κυβερνών κόμμα περί άλλων να τυρβάζει. Ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ που τέτοιες συζητήσεις θα τις μετέτρεπε σε ενδιαφέρον ματς με ανατροπή του σκορ, τι λέει για τους παρατρεχάμενους του;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ

• Πάμε και στο ΑΚΕΛ που όπως και το ΔΗΚΟ , παρουσιάστηκε συγκροτημένο στο θέμα και σε αντίθεση με τον ΔΗΣΥ παρουσιάστηκε με φουλ σύνθεση και με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Στο καυτό θέμα της ακρίβειας ήθελε να δώσει την εικόνα ενός αριστερού κόμματος που ενδιαφέρεται για τους πολίτες, σε αντίθεση με την αναλγησία της Κυβέρνησης. Έτσι και παρουσίασε προτάσεις και θέσεις ενώ επέκρινε γενικά τους χειρισμούς των δημοσίων λειτουργών σε ψηλούς τόνους.

• Ωστόσο πέραν αυτών εντύπωση προκάλεσαν και οι πληροφορίες που παρέθεσε περί ΚΑΡΤΕΛ που μαίνεται την εμπορία πετρελαιοειδών και αποτελεί την κύρια αιτία για άνοδο των τιμών των καυσίμων. Ο ΣτεφΣτεφ, του οποίου η κοινοβουλευτική παρουσία ή και απουσία από την άλλη πλευρά του νομίσματος, δίνει οντότητα στο κόμμα της αριστεράς και προσθέτει πόντους στο ΑΚΕΛ παρουσίασε και στοιχεία που καταδεικνύουν το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ με τα πετρελαιοειδή που ορισμένοι ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ αφειδώλευτα εκατομμύρια, αφού διατηρούν το μονοπώλιο. Σύμφωνα και με πληροφορίες του Διοικητή της ΞΥΠ ο ΣτεφΣτεφ οσονούπω θα εγγράψει σχετικό θέμα στο Κοινοβούλιο, εκεί όπου και είναι έτοιμος να κάνει ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που θα σοκάρουν και θα προκαλέσουν αναταραχή. Αναμένουμε στο ακουστικό.

• Ο ΑΡΙΣΤΟΣ Δ. ΠΛΗΓΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ Χ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

• Είχαμε όμως και το ΑΔΕΙΑΣΜΑ ή αν προτιμάτε το πλήγωμα της ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ από τον βουλευτή του ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟΥ. Έκανε το κορίτσι ο Άριστος να έρθει στην αίθουσα τύπου του Κοινοβουλίου αγχωμένη και στενοχωρημένη, γιατί δεν δέχτηκε το ΑΚΕΛ να υπογράψει την πρόταση νόμου της Ρένας μας για δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τους καταθέτες της Λαϊκής τράπεζας. Μην τον βλέπετε έτσι ήρεμο και χαμογελαστό τον Άριστο, είναι σκληρός άμα λάχει και ιδιαίτερα με την Ρένα, που αν ήταν στην δικαιοδοσία του θα της έδινε τα μπογαλάκια στο χέρι και θα υπέγραφε το ΔΙΑΖΥΓΙΟ της με το ΑΚΕΛ.

ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΚΟ ΣΤΗΝ ΡΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ ΞΥΠ

• Έχουν κι αυτοί τα δικά τους στο ΑΚΕΛ και ορισμένοι δεν ανέχονται την Ρένα μας. Πάντως ο Διοικητής της ΞΥΠ επιχείρησε να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ την Ειρήνη Χ. αφού παρότρυνε τον βουλευτή του ΔΗΚΟ ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, επιφανές μέλος του κονκλαβίου – πριγκιπάτου να αγκαλιάσει την Ρένα μας που είναι και πληγωμένη από τα κόκκινα όρνεα. Ε, ο Χρύσης φάνηκε να είναι έτοιμος να υποδεχτεί μαζί με τους άλλους την Ρένα στο σπίτι της αφού να σας υπενθυμίσει ο ιστορικός – πράκτορας της ΞΥΠ ότι η βουλεύτρια ανήκε στο ΔΗΚΟ και υπηρέτησε ως δημοσιογράφος στο εκφραστικό του όργανο , την πάλαι ποτέ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Ασχολείτο τότε ως τρυφερή ψυχή με τα πολιτιστικά της εφημερίδας.

• Λέτε τελικά η ΞΥΠ να γίνει και προξενήτρα; Ποιος φωνάζει στο βάθος ρε, έλεος- έλεος έφθασε η συντέλεια της πολιτικής ζωής; Να παρουσιαστεί και θα τον ξηλώσουμε από πράκτορα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αυτοί οι 35 νεαροί Σύροι που έφθασαν στην Λάρα από την Τουρκία σας φάνηκαν κατατρεγμένοι- βασανισμένοι πρόσφυγες; Εμένα για εκπαιδευμένοι κομάντος μου φάνηκαν που παρεισέφρησαν στο νησί για τα περαιτέρω. Τους παρακολουθεί κάποιος όλους αυτούς ή άσε και ότι προκύψει . Καλά ο πόλεμος στην Συρία δεν τελείωσε; Γιατί δεν τους στέλνουμε στα σπίτια τους;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση