ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπαμ με υποψηφίους Δημάρχους ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - Βουλευτής VS Bύρα

Τι έδειξε η δημοσκόπηση ΔΗΣΥ - Πως διαμορφώνεται το σκηνικό

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΗΣΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Εκπλήξεις, ανατροπές και συνεπαγόμενες ΕΚΡΗΞΕΙΣ, επέφερε η πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης που διενήργησε ο ΔΗΣΥ, αφού κάποιοι εκ των δελφίνων που προαλείφονταν για να καταλάβουν τους δημοτικούς θώκους, φαίνεται ότι θα περιμένουν άλλη ευκαιρία για να υπηρετήσουν τις τοπικές κοινωνίες. Η ενδελεχής ανάλυση που έγινε από τον δημοσκόπο - εκλογολόγο (η ΞΥΠ τον γνωρίζει και εγγυάται την επαγγελματική του αρτιότητα, ακεραιότητα και επιστημοσύνη, καθότι ο Διοικητής διετέλεσε έφορος του σε καλαθοσφαιρική ομάδα που αγωνιζόταν που είχε προμετωπίδα το FAIR PLAY. Ο ευρών το πιο πάνω κουίζ αμειφθήσεται) έδωσε τον ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ και την κατεύθυνση που θα κινηθεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία φέρεται αποφασισμένη να ακολουθήσει τα ευρήματα χωρίς παρεκκλίσεις. Εξάλλου, το εργαλείο των δημοσκοπήσεων ήταν εκ των καθορισθέντων εκ των προτέρων, το έσχατο σημείο οριοθέτησης των υποψηφιοτήτων, που θα στηρίξει το γαλάζιο κόμμα στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης τον ερχόμενο Ιούνιο.

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΝΝΙΤΑΣ - ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΑ ΠΥΓΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Ήδη, όπως πληροφορούμαστε μετά από μακρά συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου ΔΗΣΥ την περασμένη Τρίτη πάρθηκαν οι αποφάσεις, ενώ σύμφωνα με τον ανεμογάμη πράκτορα της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει σε ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ, η Πρόεδρος ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είχε μια πρώτη τηλεφωνική επαφή με τον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ χθες Τετάρτη, όπου και μετέφερε τις αποφάσεις των γαλάζιων. Προς τούτο θα γίνουν και άλλες συναντήσεις και επαφές , αφού ο Πρίγκιπας, το πριγιπάτο ντε λα Στρακκέ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ όπως σε αρκετούς Δήμους συνεργαστεί με τον ΔΗΣΥ, επιμένοντας ότι η συνεργασία των 3 ΔΗ (ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ) με προστιθέμενη την ΕΔΕΚ, θα αποδειχθεί νικηφόρα. Εξάλλου, στην προκειμένη ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ, Αννίτα - Πρίγκιπας, ΧΑΡΑΞΑΝ στρατηγική συνεργασίας και ΟΛΟΙ θα κληθούν να υπηρετήσουν χωρίς μεμψιμοιρίες. Όσον αφορά του ΑΝΤΑΡΤΕΣ και λοιπούς μεμψιμοιρούντες θα συνεχιστούν οι επαφές ώστε να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους και να υπηρετήσουν την γραμμή του κόμματος. Δεν αποκλείεται ως έσχατο σημείο να χρησιμοποιηθεί και η ΜΗΤΣΟΤΑΚική μέθοδος, ήτοι των διαγραφών για όσους επιμένουν. Προφανώς και χρειάζεται ΠΥΓΜΗ, αλλά όπως μαθαίνουμε η Αννίτα - ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ, ΣΑΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΟΥΛΑΣ άρχισαν μαθήματα ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ… Να δούμε την Αννίτα να δίνει δεξιά ντιρέκτ στους αντάρτες και υπάρχουν αρκετοί πρόθυμοι να κάνουν τον σικλάρη, εκεί όπου αποβάλουν δια στόματος υγρά οι πυγμάχοι …

Σημειώνεται ότι για σκοπούς τακτικής αλλά και για λειτουργικούς λόγους η δημοσκόπηση χωρίστηκε σε δυο μέρη και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων σε Λεμεσό - Πάφο - Παραλίμνι και άλλους Δήμους θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα. Έτσι και ο γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ σας μεταφέρει το σκηνικό, το οποίο και θα προκαλέσει έντονες συζητήσεις και παρασκήνιο.

ΚΛΕΙΔΩΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΦΑΚΑΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Για τον Δήμο Λευκωσίας ΚΛΕΙΔΩΣΕ η υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Αγλαντζιάς ΑΝΤΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Χαρακτηριστικό των ευρημάτων ήταν ότι τα ποσοστά του Αντρίκκου του Αγλαντζιώτικου του πρώην τραπεζιτικού, ήταν ιδιαίτερα ψηλά (35-37%) ενώ παραπλήσια (ποσοστά) περισυνέλεξε και η ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ, τέως Υπ. Εμπορίου. Ωστόσο, επειδή η ΝαΠηλ δεν θεωρεί ότι η Δημαρχία είναι του βεληνεκούς της και των προτιμήσεων της, έβγαλε από το αδιέξοδο την ηγεσία δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί να τρέξει στις Δημοτικές . Σημειώνεται, ότι για τους άλλους υποψηφίους που έγιναν μετρήσεις τα ποσοστά τους ήταν ιδιαιτέρως χαμηλά… Αν ληφθεί υπόψη ότι η υποψηφιότητα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ (αν και απογοήτευσε εσχάτως, με την παραγνώριση των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου και συμπεριφέρθηκε σαν αππωμένο Λευκωσιατούι και αυτός και το δημοτικό του συμβούλιο, γιορτάζοντας ταυτόχρονα και την αμερικανιά του HALLOWEEN) για την θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου είναι δεδομένη, τότε το σκηνικό στην Λευκωσία οριστικοποιείται. Α, να σημειώσουμε ότι ΣΑΡΩΤΙΚΑ ήταν τα αποτελέσματα για την Αντιδημαρχία, αφού ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΦΑΚΑΣ είναι ο δημοφιλέστερος των Λευκωσιατών και θα ανταμειφθεί αφού παρουσιάστηκε και πιστός στρατιώτης του κόμματος, παρά το ότι ενδεχομένως, λόγω της τεράστιας εμπειρίας του, να δικαιούταν να ήταν αυτός ο διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου της πρωτεύουσας.

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΒΥΡΑ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ…

ΛΑΡΝΑΚΑ: ΜΠΑΜ και κάτω / έτσι απλά μωράκι μου φευγάτο / ήρθες κι έφερες τα πάνω – κάτω / μπαμ και κάτω», όπως άδει και στο σχετικό άσμα ο ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ, συμβαίνει και με τις ζυμώσεις στην επαρχία Λάρνακας. Όπου διαφαίνεται η τάση στήριξης από συμμαχία 3 ΔΗ (ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ) + ΕΔΕΚ, και υπό προϋποθέσεις και του ΕΛΑΜ, της υποψηφιότητας του βουλευτή του ΔΗΚΟ Λάρνακας ΧΡΗΣΤΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ!!! Η υποψηφιότητα Ορφανίδη, περιφερόταν εδώ και καιρό στα κομματικά γραφεία και κρίνεται ιδιαίτερα από τον ΔΗΣΥ, ότι μπορεί με την κατάλληλη προεκλογική εκστρατεία, να ΚΕΡΔΙΣΕΙ το αντίπαλο δέος, που ακούει στο όνομα ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ και φυσικά θα στηριχθεί από το ΑΚΕΛ. Ο Βύρας, βεβαίως και ανησυχεί από την εν λόγω εξέλιξη και προσπάθησε με όλους τους δυνατούς τρόπους (με επικοινωνιολόγους, λεπτούς και χοντρούς που έχουν προσβάσεις στην Πινδάρου, κουμπάρους, κουμέρες , κλάματα και οδυρμούς) να αποτρέψει υποψηφιότητα Ορφανίδη, ο οποίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανήσυχος αν και διεξάγει εδώ και 6-7 μήνες προεκλογικό με μεγάλη επένδυση (πιστράτευσε μέχρι και τον κομάντο του ΑΚΕΛ ΛΕΟΝΤΙΟ ΦΙΛΟΘΕΟΥ που αποσπάστηκε στο επιτελείο του) ώστε να προετοιμαστεί καταλλήλως. Στον ΔΗΣΥ, δεν θα έλεγαν ΟΧΙ και σε υποψηφιότητα του εκπροσώπου τύπου του ΔΗΚΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΑ (φίλε, μα πάς για μανιτάρια συνεχώς και δεν σε βλέπουμε να εκφράζεις το κόμμα σε κανάλια, τηλεοπτικά πάνελ;) αν και ο νεαρός επιχειρηματίας που ασχολείται με εστίαση (καφετέρια στις Φοινικούδες – εστιατόριο στα Περβόλια), παρουσιάζεται διστακτικός. Για την θέση του περιφερειάρχη ο ΔΗΣΥ προκρίνει την υποψηφιότητα του δημάρχου Αραδίππου ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ( γαμπρός του ο βουλευτής ΔΗΣΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΛΑΜΠΡΙΤΗΣ), αφήνοντας τον φίλο μου τον Επαρχιακό Γραμματέα ΘΕΟΛΟΓΟ ΜΑΝΩΛΗ έξω από το παιχνίδι. Δεν πειράζει ΦΩΛΟ μου, πάρε την σύζυγο - μάνατζερ σου, τον συνυποψήφιο σου ΧΑΡΗ ΜΙΛΛΑ και πηγαίνετε για σουβλάκι, αλλά που να έχει μίλλα, μέχρι την επόμενη φορά… Αν και κάποιοι επιμένουν και στον Πρόεδρο του ΣΑΛ ΑΓΓΕΛΟ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

Για τον ΔΗΜΟ ΙΔΑΛΙΟΥ φαίνεται ότι η δημοσκόπηση καταγράφει σαφές προβάδισμα του δημοσιογράφου, τέως Διευθυντή του γραφείου τύπου ΝΙΚΑΡΟΥ, ΑΝΤΡΕΑ ΙΩΣΗΦ. Ο Τζόζεφ μου ασχολείται εδώ και καιρό με το Ιδάλιο αφού είναι και εκδότης εφημερίδας που απασχολείται αποκλειστικά με τα νέα του Δήμου.

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΚΟΙΚΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Α, και να σας πούμε και μια εξέλιξη που θα διατυμπανιστεί την επόμενη βδομάδα. Κι επειδή η Επαρχιακή Γραμματεία ΔΗΣΥ Λεμεσού, υπό τον βουλευτή ΝΙΚΟ ΣΥΚΑ επιμένει σε υποψηφιότητα ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ και άλλοι συναγερμικοί με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή ΕΥΓΕΝΙΟ ΧΑΜΠΟΥΛΑ προκρίνουν την στήριξη του ΙΩΑΝΝΗ ΑΡΜΕΥΤΗ, ο ΔΗΣΥ θα προτείνει στο Πρίγκιπα όπως στηρίξουν από κοινού τον εκλεκτό φίλο του, Αντιδήμαρχο στην Λεμεσό ΝΕΟΦΥΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ. Άου άου τα σύκα μου, συκούδι μου. Ε, στην προκειμένη είναι καλύτερα από τα χάπια τα Λεμεσιανά. Και ο Αρμεύτης ια είναι υποψήφιος του ΑΚΕΛ, απαλλάσσοντας τον φίλο μου βουλευτή ΑΝΤΡΟ ΚΑΥΚΑΛΙΑ από το άχθος της διεκδίκησης δημαρχίας.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πως σας φάνηκε η θερμή υποδοχή του Δημάρχου Πάφου ΦΑΙΔΩΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην τελετή εγκαινίων του νέου κτηρίου του ΤΕΠΑΚ; Κάποιοι, το συνέδεσαν με την επιθυμία του Φαιδωνή να τύχει στήριξης από κυβερνώντες – ΔΗΣΥ, για να κερδίσει εύκολα τον δημαρχιακό θώκο και άλλοι ανέφεραν ότι ζήτησε να ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ , ζητώντας ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ, από τον πάτερ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Ε, μην ξεχνάτε τι καταλόγισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην προεκλογική περίοδο. Από αποστάτη έως και προδότη του κόμματος. Βρε- βρε πως αλλάζουν οι καιροί.

ΥΓ: Εντυπωσιασμένοι από την οξύνοια, το βάθος των γνώσεων και την τεράστια προσωπικότητα του, έμειναν ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΑΣΟΥΛΑ που συνάντησαν την περασμένη βδομάδα. Λόγιο της δεξιάς τον χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ. Άντε με το καλό και Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας… οσονούπω. Α, πα, πα ξέφυγε η ΞΥΠ . Ε, μα διαθέτουμε κλιμάκιο στο κλεινόν άστυ αφού είναι πασίγνωστο ότι τα προηγούμενα χρόνια διαγάγαμε 2 μήνες της ζωής μας στην μητέρα πατρίδα. Αν και με την συμπεριφορά ορισμένων πιστέψαμε ότι πλέον μητέρα πατρίδα είναι το ΙΣΡΑΗΛ.

ΥΓ: 7 στους 10 σύμφωνα με δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Ε, μα την υποστηρίζει η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, που επιλέγηκε από τους 56 βουλευτές παρά το ότι είναι πρωτοεμφανιζόμενη να δώσει συνέντευξη σε ξένο κανάλι, ενώ οι υπόλοιποι στο Ναό της Δημοκρατίας συνάδελφοι της, έχασκαν. Προφανώς και θα πει τις θέσεις της που θα μεταφερθούν ως αντιπροσωπευτικές της βούλησης των Ευρωττοπουζοκυπραίων, έστω κι αν μετά την αποχώρηση της από τους Οικολόγους εκπροσωπεί ΜΟΝΟ τον εαυτό της και τον κοινοβουλευτικό της συνεργάτη… Τα χάπια μου ρε τα ΑλΑττα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση