ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπαίνει και η Ειρήνη Χ. στο παιχνίδι των προεδρικών - Ο Βότσης προκαλεί αναταραχή στην ΔΗΠΑ

Η Ειρήνη ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ από το ΑΚΕΛ. Σασμός ναι αλλά θεαματικές προσεγγίσεις και αγαπούλες να μην αναμένονται Πρίγκιπα- Κάρογιαν

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΗΚΟ

Βαδίζω και παραμιλώ είναι το άσμα που ερμηνεύουν στο ΑΚΕΛ το τελευταίο διάστημα αν και δεν είναι στο ρεπερτόριο τους αυτά τα βαριά λαϊκά του μέγιστου Παναγιώτη Μιχαλόπουλου, αφού με την νέα τάξη πραγμάτων στην Εζεκία Παπαϊωάννου θεωρούνται ξεπερασμένα και προτιμούν κάτι πιο κυριλέ. Αν είναι δυνατό δηλαδή να μην μπορείς να διαβάσεις τα πολιτικά αυτονόητα, τις προδιαγραφόμενες εξελίξεις, να μην έχεις πληροφορίες για το παρασκήνιο που τεκταίνεται και εν τέλει να μην ζυγίζεις τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό. Αντίθετα να ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΕΣΑΙ σε μια ψευδαίσθηση και ουτοπία ότι υπάρχει περίπτωση να κυβερνήσεις με το ΔΗΚΟ, ενώ τόσο σε ηγετικό επίπεδο όσο και στην βάση σε χωρίζει ΧΑΟΣ.

Τώρα, θα πρέπει να επωμιστούν και το βάρος των συνεπειών της αργοπορίας, αλλά κυρίως, της πληγωμένης τους αξιοπιστίας, του τσαλαπατημένου κόκκινου εγωισμού που διαλύθηκε λόγω των ενεργειών της ηγεσίας. Περιπλέχτηκαν σε διάλογο με το ΔΗΚΟ, ο οποίος ΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ εκ των προτέρων και έπεσαν ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ χωρίς να αντιδρούν, παρά να δέχονται να τους πυροβολούν και να κρύβονται. Το ΝΑΥΑΓΙΟ των προσπαθειών συνεργασίας με το ΔΗΚΟ μπορεί να μην σημαίνει και πολλά γα το ΑΚΕΛ, αλλά τα ΑΠΟΝΕΡΑ μάλλον προδιαγράφουν περισσότερα. Κυρίως ότι η ηγεσία δείχνει παγιδευμένη σε στερεότυπες αντιλήψεις που την οδηγούν σταδιακά στο ΒΑΡΑΘΡΟ.

ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΡΙΝΗΝΗ Χ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ;

Όπως πληροφορούμαστε προδιαγράφονται και εξελίξεις με την ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, η οποία και κάτι ετοιμάζει ή ενδεχομένως και να της προσφέρει η ηγεσία του ΑΚΕΛ. Η απουσία της - για πρώτη φορά από την μέρα που έγινε βουλευτής του ΑΚΕΛ - από το μνημόσυνο των Καβάζογλου- Μισιαούλη, παραπέμπει σε εξελίξεις στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα. Αν και δεν μπορεί κάποιος να αποκλείσει οτιδήποτε ακόμη και ενδεχόμενη ανεξάρτητη υποψηφιότητα της, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι χωρίζουν πολλά την Ρένα μας από την ηγεσία του κόμματος και διευρύνθηκαν οι διαφορές λόγω και του ναυαγίου της συνεργασίας με το ΔΗΚΟ, της οποίας ήταν ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ.

Πέρασε τα ψιλά τα περί ανεξάρτητης υποψηφιότητας της Ρένας μας που αναφέραμε πιο πάνω δίκην πληροφοριών και προβλέψεων; Περιμένετε λίγο και θα σας ενημερώσουμε καταλλήλως. Πάντως στο ΑΚΕΛ, όπως μας έλεγε ο κόκκινος σύντροφος το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ειρήνη ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. Απλώς αναμένουν τις εξελίξεις ή τις πρώτες της τοποθετήσεις περί προεδρικών εκλογών και θα κινήσουν την διαδικασία… ΑΠΟΒΟΛΗΣ. Το ρίσκο και το τίμημα τους ενδεχομένως να είναι μεγάλο αλλά θέλουν να ανορθώσουν την τρωθείσα… κομματική τους αξιοπρέπεια.

ΣΑΣΜΟΣ – ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

Αν και τα περί ΣΑΣΜΟΥ που αναφέραμε προ λίγων ημερών περί της συνάντησης ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ενδεχομένως να ξεπερνούσε τα όρια της αλληγορίας, εντούτοις ο πάγος έσπασε. Μίλησαν μετά από 6 και πλέον χρόνια αντιπαράθεσης και έδειξαν ότι ενδεχομένως να τους ενώνουν περισσότερα από όσα τους χωρίζουν. Θεαματικές κινήσεις να μην αναμένει κάποιος στο προσεχές διάστημα, αφού οι διαφορές των δυο κομμάτων παραμένουν και ακόμη περισσότερο γιατί σε αρκετά εκ των στελεχών τους προκαλείται ΑΛΛΕΡΓΙΑ στο άκουσμα του ενδεχομένου για να τα βρουν μεταξύ τους…

Κάποια στιγμή οι πολιτικές συγκυρίες μπορεί και να οδηγήσουν ώστε να συνυπάρξουν στην Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις Προεδρικές του 2023, αλλά θεαματικές προσεγγίσεις και αγαπούλες να μην αναμένονται. Όπως μας επισήμαναν πράκτορες της ΞΥΠ που περιφέρονταν στην Γρίβα - Διγενή, ο Πρίγκιπας ήταν ιδιαίτερα φιλικός και έδειξε ότι ενδιαφέρεται σε προσωπικό επίπεδο για τον άλλοτε αντίπαλο του ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ, ρωτώντας για την εγχείριση καταρράκτη που έκανε τις προηγούμενες μέρες ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ. Κατά τ’ άλλα σε τέτοιες συναντήσεις σημασία έχει να αφεθούν οι διαφορές του παρελθόντος και να ανοίξει νέα σελίδα.

Πάντως στην ΔΗΠΑ προέκυψε αίφνης ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ με την πρόθεση του ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΟΤΣΗ να επαναφέρει το αίτημα του για επάνοδο στην Βουλή μετά από παραίτηση από την θέση του Προέδρου του κόμματος. Η πρόθεση του Βότση εκδηλώθηκε μέσω αναρτήσεων στο διαδίκτυο και αναμένεται να ανοίξει μια πληγή στο κόμμα που μέχρι στιγμής δεν παρουσίασε έντονα προβλήματα συνοχής. Όπως δε πληροφορείται ο πράκτορας της ΞΥΠ ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ υποδεικνύει στον Βότση να κάνει ακόμη λίγη υπομονή και δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για να αποχωρήσει αφού θα προκληθούν μεταξύ άλλων και εσωκομματικά προβλήματα. Η διαχείριση του θέματος Βότση θα προκαλέσει αναποφεύκτως έριδες και διαπληκτισμούς αν δεν επιλυθεί εν τη γενέσει του κάτι που δεν φαίνεται να γίνεται… σύντομα.

Τα κολοκασόπαιδα ανακάλυψαν ότι η διακοπή ρεύματος στις ελεύθερες περιοχές προέρχεται από τα κατεχόμενα

Πάμε και σε κάτι που αλιεύσαμε από ανακοίνωση του υποψηφίου για την Προεδρία ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ. Όπως αναφέρουν τα κολοκασόπαιδα, η διακοπή ρεύματος στις 2 Απριλίου σε ορισμένες περιοχές στην ελεύθερη Κύπρο, προκλήθηκε λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση των κατεχομένων. Δηλαδή είμαστε εξαρτώμενοι ηλεκτρικά με τους κατακτητές και οποιαδήποτε στιγμή συμβαίνει κάτι στα κατεχόμενα θα επηρεάζονται και οι ελεύθερες περιοχές; Τι είναι αυτό πάλι; Εκτός του ότι τους δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ μπορούν και να μας διακόπτουν την παροχή στις ελεύθερες περιοχές; Μα αυτό είναι βλακεία και κρατική αυτοκτονία. Κάποιος να το εξηγήσει λοιπόν. Συνιστά μετεξέλιξη του συνδρόμου της Στοκχόλμης.

Κατά τα’ άλλα ο Κολοκασίδης παλεύει με τα κύματα, αλλά η προσπάθεια του αν και αξιόλογη και προετοιμασμένη, δεν βρίσκει και τεράστια απήχηση. Θα δώσει την μάχη του και ότι ήθελε προκύψει, αλλά έπρεπε να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι οι Κύπριοι – αν και εγχώριο προϊόν- ΠΟΠ. δεν δείχνουν και ιδιαίτερη προτίμηση στο κολοκάσι…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πρόεδρος Βουλής: «Στην πανδημία επηρεάστηκε η ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών, το δικαίωμα στην εκπαίδευση, το βιοτικό τους επίπεδο, το δικαίωμα στο παιχνίδι». Κι όμως Αννιτούλα μου, παρά τις διαπιστώσεις κανείς δεν μιλούσε όταν επισυνέβαιναν όλα αυτά με τους παραλογισμούς που επέβαλαν ένα τσούρμο, δήθεν επιστημόνων. Τώρα πια διαλύθηκαν τα παιδιά και όλοι οι ταγοί που σιωπούσατε να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Παρεμπιπτόντως όπως διαπιστώσαμε από τις ειδήσεις πέτυχες 7 στα 7 σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν. Κάποια στιγμή συγχυστήκαμε από την συνεχή αναφορά στο όνομα σου και νομίζαμε ότι κλωνοποιήθηκες…

ΥΓ. Υπέροχη η ιδέα του Φούλη να φιλοξενούνται Ουκρανοί στα σπίτια Κυπρίων. Αν ψήφιζαν κιόλας πέραν από την αναδιαμόρφωση στην φυλή που θα επιτευχθεί με την συνύπαρξη, θα ήταν υπέροχο, έτσι Πρόεδρε; Κι άσε τον Άριστο να λέει ότι το πρότεινε και ο ανεμαλιασμένος Τζόνσον…Σ΄εμάς θα διαφανεί η διαφορά στο γενετικό υλικό, αλλά στους πικρόχολους Άγγλους… τίποτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση