ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μνημόνιο λόγω πανδημίας... 3 δις ο λογαριασμός

Ο Τσελεπής υποχρεώθηκε να στηρίξει Μαυρογιάννη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΥΣΤΕΡΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - 983 εκ. ΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

• Η θερινή ραστώνη και η χαλάρωση επέφερε και την σχετική απαξίωση ειδήσεων που θα προσφέρουν ένα βαρύ χειμώνα. Και πλέον για να μην τρομάζετε δεν θα λένε τα δάνεια με την Ευρωπαϊκή Ένωση ως μνημόνια αλλά σκέτες υποχρεώσεις που θα πρέπει να αποπληρώνονται. Πάντως το δεδομένο είναι ότι η πανδημία και η ΥΣΤΕΡΙΑ που προκάλεσαν οι τηλεπιστήμονες και οι Κυβερνήσεις, παρασυρμένες από τον φόβο και τον τρόμο που ενέσπειραν οι πλασιέ των φαρμακευτικών εταιρειών, επέφερε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ στην οικονομία του Κυπριστάν, αλλά και όλων των Ευρωπαϊκών χωρών, που στα επόμενα χρόνια θα αφήσουν τα σημάδια τους.

• Η καλή μας Ευρωπαϊκή Ένωση που πάντα μεριμνά για εμάς, ε, βέβαια το βλέπουμε και στο Κυπριακό και το μεταναστευτικό, αφού μας υποχρέωσε σε σωρό πρωτόγνωρων μέτρων που συνιστούσαν καταστροφή της οικονομίας (λοκντάουν – 4-5 εμβόλια- περιορισμούς) θέλησε να μας ΣΩΣΕΙ από τα επιτεύγματα της. Προσέξτε λοιπόν τι έκαναν οι επαΐοντες της Ε.Ε για να μας αιχμαλωτίσουν και να μας κρατούν δέσμιους τα επόμενα χρόνια. Όπως αποκαλύπτεται από απάντηση του Υπουργού Εργασίας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΟΥΣΙΟΥ μετά από ερώτηση των βουλευτών του ΕΛΑΜ (ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ- ΛΙΝΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ – ΣΩΤΗΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ) δόθηκαν την περίοδο της πανδημίας 983 εκατομμύρια Ευρώ για επιδόματα σε εταιρείες – εργαζόμενους και αυτοεργοδοτούμενους. Πάει το πρώτο δισεκατομμύριο. Φαντάζομαι δεν περιμένατε ότι ο γαλαντόμος ΝΙΚΑΡΟΣ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ έβαλαν από τις τσέπες τους τα χρήματα…

• ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Η ΦΟΝ ΝΤΕΡΛΑΙΕΝ - ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ

• Απ’ αυτά τα 603 εκατομμύρια Ευρώ είναι δάνειο της ΕΕ. με ευνοϊκούς όρους. Μάνα μου ρε δεν είναι συγκινητικό. Μας έβαλαν και καλούς όρους. Κάτι μας θυμίζουν αυτά με τους ευνοϊκούς όρους, όταν οι κροκόδειλοι των τραπεζών μας καταβρόχθιζαν και ακόμη διψούν για το εναπομείναν αίμα μας. Ναι και για να δείτε πόσο καλοί είναι μας έδωσαν και 62 εκ. από την τσέπη της. Η καλοσυνάτη μας Πρόεδρος της Κομισιόν η ΦΟΝ ΝΤΕΡΛΑΙΕΝ, ο καλός μας ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ και η πάντα έτοιμη να μας εξυπηρετήσει (μην ξεχνάτε πόσοι την προσκύνησαν στο Κυπριστάν όταν επισκέφθηκε τους ιθαγενείς πρόσφατα, Πρόεδρο της ΕΚΤ ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ). Μα θα βάλουμε τα κλάματα με τόση καλοσύνη.

• Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ - ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ - 2 ΔΙΣ. ΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΕΣΤ - ΕΜΒΟΛΙΑ

• Έριξαν τον κόσμο σε φαύλο κύκλο για μια ασθένεια, που τώρα ανακάλυψαν ότι δεν είναι δα και τόσο θανατηφόρος, όπως την παρουσίαζαν οι πλασιέ τηλεπιστήμονες – επιδημιολόγοι, και τώρα τους στέλνουν και τον λογαριασμό. Φαντάζομαι ότι και αυτά που λένε ότι βοηθούν με παραχώρηση κονδυλίων οι ευγενέστατοι Ευρωπαίοι, αντιλαμβάνεστε ότι προέρχονται από τις εισφορές των κρατών, όπερ μεθερμηνευόμενο όλων εμάς των μακάκων πολιτών. Κι εδώ ταιριάζει η φοβερή κυπριακή ρήση από την λαϊκή θυμοσοφία. «Με την μίλλα μας (λίπος) τηανίζουν το βλαντζί (για τους κυριλέ αναγνώστες μας που διακοπεύουν πρόκειται για το συκώτι) μας». Απόλυτο χωρκαθκιό αλλά να το αντιληφθείτε…

• Φυσικά οι επιχειρηματίες πάντα επωφελούνται ευκαιριών. Οπόταν στήθηκε και η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ όπως την καταγράψαμε προ καιρού για να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες. Και δώστου εξετάσεις, ράπιτ, PCR, εμβόλια, μάσκες, χρήματα για αναλώσιμα, νοσοκομεία, ιατρούς, υπερωρίες και λοιπά. Η έρευνα της ΞΥΠ που στηρίζεται σε αριθμούς που δόθηκαν στην Βουλή, αλλά και απ’ όσα παρακολουθούν και συλλέγουν οι πράκτορες μας το κόστος ανέβηκε μέχρι τα 2 δισεκατομμύρια!!! Ε, καλά τι πιστεύατε ότι τα κάνατε δωρεάν και οι καλοί μας επιχειρηματίες δεν θα παίρνουν κάτι. Χρήμα πολύ χρήμα. Κι έτσι κάποιοι έγιναν εκατομμυριούχοι σαν βιομήχανοι του κορωνοιού και η οικονομία καταστράφηκε, με τον λογαριασμό να τον πληρώνουν οι μακάκες.

• Τα υπόλοιπα είναι περιττά. Η ψυχική καταπόνηση της κοινωνίας και οι αρώστειες που θα ξεφυσήσουν λόγω του άγχους από την έλλειψη χρήματος, η απώλεια δεκάδων ανθρώπων που δεν είχαν πρόσβαση στα νοσοκομεία λόγω μέτρων, είναι φαντάζομαι κατά τους καλοσυνάτους Ευρωπαίους και τους βιομήχανους του κορωνοιού ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. Έτσι συμπεριφέρονται οι στυγνοί επιχειρηματίες. Ξέρουν ότι κάποιοι θα πεθάνουν γιατί δεν μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση που δημιούργησαν αλλά και πάλι δεν ενοχλούνται. Αυτά συμβαίνουν απ΄ όλες τις συμμορίες. Όμως υπάρχει πάντα το μοναδικό καταφύγιο για όλους εμάς που ενδεχομένως να είμαστε και αιθεροβάμονες. Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. Εκεί όπου δεν χωρούν δικολαβισμοί αλλά επιβάλλεται η ποινή που εκτίεται σ’ αυτή την ζωή.

• Ο ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ

• Πάμε και στα όμορφα και ωραία. Μα τόσο έξυπνος άνθρωπος και γκουρού της πολιτικής και του Κυπριακού για το ΑΚΕΛ ο ΤΟΥΜΑΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ, τι πήγε να μπλεχτεί με τους προεκλογικούς και τις συνομιλίες γα το Κυπριακό. Αφού πάντα ήσουν μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας κ. Τσιελεπή μας, τι έψαχνες να σπρώξεις την υποψηφιότητα ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Όλοι γνωρίζουμε, οι παροικούντες, του κόκκινου συντρόφου της ΞΥΠ συμπεριλαμβανομένου, ότι ήσουν σφόδρα εναντίον υποψηφιότητας Μαυρογιάννη και στα συλλογικά σώματα του ΑΚΕΛ ψήφισες υπέρ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.

• Μα δεν έμαθες τόσα χρόνια για την μέθοδο της ΣΤΥΜΜΕΝΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ που χρησιμοποιεί το ΑΚΕΛ. Ε, και ο ΜπλακΤζον θα είναι μια απ’ αυτές. Θα χρησιμοποιηθεί για τις Προεδρικές και θα πεταχτεί στον κάλαθο για να κάνει παρέα με πολλούς Αλλά δεν προβληματίζει τους ΑΚΕΛικούς, που ο Τσελεπής, ο μάστερ στο Κυπριακό. δεν στήριζε Μαυρογιάννη ενώ συνεργάστηκε μαζί του σε αρκετές περιόδους διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό; Κάτι φοβήθηκε ο άνθρωπος ή κάτι διέγνωσε για τον ΜπλακΤζον. Εκτός κι αν αμφισβητείται και τις γνώσεις και την επάρκεια του Τσελεπή…

ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΚΟΜΕΙΩΝ ΥΠΕΡ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

• Προσέξτε αυτό το συγκλονιστικό. Ενδεχομένως και ο κυριότερος άξονας των δημοσίων νοσοκομείων, προέβη σε πράξη που σαφέστατα παραπέμπει σε επιθυμία για ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. Στο Κυπριστάν όμως που όλα αντικρίζονται επιφανειακά προσπεράστηκε απ’ όλους και κυρίως από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης. Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών ( ΠΑΣΥΝΟ) υπέγραψε σύμβαση με ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για να προσφέρει στα μέλη της ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Κάποιος να μου δώσει γρήγορα τα χάπια μου, αυτά τα Σουηδικά τα τεράστια, μπας και σωθώ. Μα καταλαβαίνετε τι μας λένε οι νοσηλευτές που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση στα νοσοκομεία στην εποχή του ΓΕΣΥ;. Ότι τα δημόσια νοσηλευτήρια δεν παρέχουν επαρκή κάλυψη και θα πρέπει να έχεις και ασφάλεια για να σωθείς ή να προστατεύσεις ην υγεία σου. Α, δεν θα με πιάσουν τα χάπια Θέλω ορούς, ενέσεις. Ρε μας τι μας λέτε. Και όσοι δεν μπορούν να έχουν ασφάλεια τι; Να ψοφήσουν με ΓΕΣΥ; ΕΛΕΟΣ, λυπηθείτε μας πλέον…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σε ευνομούμενες χώρες που σέβονται την ιστορία τους σήμερα ο τέως CEO του κουβαραστράδικου και νυν Γ.Δ του ΡΙΚ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΩΚΟΣ και ο πρώην λογιστής και νυν Πρόεδρος του Δ.Σ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ θα υπέβαλαν παραίτηση λόγω ευθιξίας. Γιατί αποδείχτηκε ότι στο ίδρυμα δεν έχουν τσίππα ή όπως το καταγράφει η ελληνική γλώσσα επαρκώς… ΑΙΔΩ. Άφησε τα εγκόσμια ο θρυλικός αγωνιστής της ΕΟΚΑ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και πήγε στην πραγματική ζωή για να συναντήσει τον συναγωνιστή του ΤΙΤΑΝΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ και το κρατικό κανάλι το μετέδωσε στο τέλος των ειδήσεων μετά τις αναβάσεις στο MONT BLANC. Και η αναφορά των 30 δευτερολέπτων στον Ευσταθίου έκλεισε με το φοβερά εξοργιστικό, ότι «ρεπορτάζ για την ζωή του θα μεταδώσουμε στο αυριανό δελτίο ειδήσεων». Ρε μας ακούτε τι λέτε. Ο θάνατος του ήρωα της ΕΟΚΑ ανακοινώθηκε το απόγευμα και μέχρι το δελτίο ειδήσεων των 8, μεσολαβούσαν 5- 6 ώρες που για την τηλεόραση είναι 3 αιώνες. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Φανταστήκατε να ήταν αριστερή Κυβέρνηση με ΑΚΕΛικό διευθυντή και Πρόεδρο Δ.Σ και να έκαναν κάτι αντίστοιχο; Θα τους χαρακτηρίζατε ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ, βιαστές της ιστορίας και θα σκίζατε εσείς και αυτοί που σας διόρισαν ΔΗΣΥ - ΝΙΚΑΡΟΣ τα γαλάζια σας σωβρακάκια….

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X