ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΑΚΕΛ: Υψώνουν σημαίες Ισραήλ - ΗΠΑ - Αποτινάσσουν Άντρο

Τι προοιωνίζει η συμπαράσταση Στεφάνου στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη για ενεργειακά

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΣΥΛΙΚΙΩΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΜΠΟΡΙΟΎ

• Ιστορικές στιγμές έζησε χθες ο Υπουργός Εμπορίου ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, αφού καταγράφηκε στα τηλεοπτικά πλάνα να κάνει δηλώσεις και να τον περιστοιχίζουν ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και το στέλεχος του κόμματος, ο γκουρού των ενεργειακών, ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗΣ. ΣτεφΣτεφ και Συλικ θύμιζαν κάποιους τύπους, που όταν βλέπουν κάποιο πολιτικό να κάνει δηλώσεις, συνωστίζονται, ενίοτε και σπρώχνοντας πίσω του, για να δουν την φάτσα τους στην τηλεόραση και να αναφωνήσουν στους καφενέδες το βράδυ , το όνομα του με επευφημίες οι χωρκανοί και αυτός να τους χαρίσει πονηρό χαμόγελο, που αφήνει ανοικτά όλα τα σενάρια, για τις προσβάσεις τους με τον πολιτικό.

• Στην προκειμένη οι δυο ΑΚΕΛικοί ηγέτες, ωσάν και ήθελαν να δείξουν με την παρουσία τους -όπως και οι αντίστοιχοι βουλευτές πίσω από τον Πρόεδρο τους- ότι ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ και τάσσονται ανεπιφύλακτα στο πλευρό του Τζιόρτζ Πάπα και του Προέδρου Χριστοδουλίδη στην απόφαση τους για να ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ προς το Ισραήλ και συνεργασία με την γείτονα χώρα. Να αρχίσουμε από τα συνειρμικά και να προχωρήσουμε στα ουσιαστικά. Φανταστήκατε δηλαδή να κάνει δηλώσεις ο Μακρόν ή κάποιος Υπουργός του και να τον περιτριγυρίζει ο Ζαν ΜΕΛΑΝΣΟ, ο ηγέτης του αριστερού κόμματος; Ακόμη να δηλώνει για τα σχέδια της Κυβέρνησης ο Υπουργός Ανάπτυξης ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ή ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και να στέκουν πίσω του να παρακολουθούν, κουνώντας το κεφάλι, ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ; Αμάν την πρώτη δόση των χαπιών μου, αυτών των Παλαιστινιακών.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

• Προκύπτει σαφώς και θέμα ΓΟΗΤΡΟΥ και πολιτικής παιδείας, αφού είναι αυτονόητο και καταγραμμένο σε όλους της κανόνες πολιτικής, ότι ο ΗΓΕΤΗΣ ενός μεγάλου κόμματος δεν στέκει υπό μορφή χειροκροτητή πίσω από Υπουργό Κυβέρνησης που αντιπολιτεύεται, καθότι υποβαθμίζει το αξίωμα του και το μετατρέπει σε ποταπό έως και τσαλαπατημένο. Αν μη τι άλλο ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ οι σύντροφοι στην Εζεκία Παπαϊωάννου. Αυτά να τα ψάξει ο ΣΤΕΦΣΤΕΦ και η συνομοταξία του στην ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, με τους επικοινωνιολόγους τους και διάφορους μαστόρους της αριστερής κουλτούρας.

ΤΕΛΟΣ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ- Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΖΕΚΙΑ

• Η παρουσία του Γ.Γ του ΑΚΕΛ ξεκάθαρα - η δημοφιλής ατάκα όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για τα πλάνα του και την στροφή προς Ισράηλ ήθελε να περάσει αρκετά μηνύματα προς όλο το πολιτικό φάσμα. Βασικότερο όλων ότι το ΑΚΕΛ κάνει ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ και ΜΕΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ πλέον και από την πολιτική του τέως Γ.Γ ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ περί αγωγού φυσικού αερίου προς Τουρκία ή των συνεργειών με Τουρκικές εταιρείες για πώληση φ.α που επέβαλαν στον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ να μεταφέρει στον προεκλογικό αγώνα, κατέληξαν πλέον στην ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ με την κυβερνητική πολιτική για αγωγό από κοιτάσματα Ισραήλ και της ΑΟΖ μας προς την Κύπρο και εξαγωγή στην Ευρώπη. Όπερ μεθερμηνευόμενο, ΥΨΩΣΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ την ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ στην κόκκινη πολυκατοικία της ΕΖΕΚΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και χειροκροτούν παρατεταμένα. Και όλα αυτά που έλεγαν στα αναμορφωτήρια της ΠΕΟ στα Περβόλια. Περί των σιωνιστών, δολοφόνων Ισραηλινών που ταλαιπωρούν τους φίλους Παλαιστινίους; Όλα πετάχτηκαν στον ΚΑΛΑΘΟ. Ψέματα, παραμύθια και αρλουμπολογία… Να δω άπαντες του Πολιτικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής, τον Τσελεπή, τον Άριστο, τον Καυκαλιά, την οικογένεια ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ και όλους τους ΑΚΕΛικούς με τα κόκκινα φουλάρια και να στέκουν προσοχή ακούγοντας τον Εθνικό ύμνο των Εβραίων και τότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο ο άνθρωπος για να ολοκληρωθεί πολιτικά.

ΑΠΟΤΙΝΑΞΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ;

• Η αποιδεολογικοποίηση του ΑΚΕΛ συνεχίζεται ραγδαίως και αδιαλείπτως. Ο ΣτεφΣτεφ με την ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ του προς την νέα τάξη πραγμάτων και την στήριξη στον ΝικΧρι και της Κυβέρνησης του για στροφή προς Ισραήλ και ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε όλα τα επίπεδα με τους Εβραίους, ΑΠΟΤΙΝΑΞΕ και την τελευταία παρακαταθήκη που άφησε στο κόμμα ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και η ομάδα του. Κατέδειξε ότι το κονκλάβιο του Άντρου πλέον δεν φτουράει στο ΑΚΕΛ και θα ήθελαν μεταξύ άλλων να έχουν στα χέρια τους και την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του από την Βουλή. Προς το παρόν το θέτουν διακριτικά…Με την εν λόγω θέση και την άποψη ότι μόνο με την συμπαράσταση του Ισραήλ έχουμε πιθανότητες να εξορύξουμε φυσικό αέριο, το ΑΚΕΛ ΔΙΩΧΝΕΙ και όλους εκείνους που ανήκουν στην συνομοταξία του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ και θεωρούν ότι με λύση αγωγού προς Τουρκία θα είχαμε αρκετές πιθανότητες λύσης του Κυπριακού. Ακόμη και αρκετούς που προωθούσαν λύση διαχείρισης του φ.α κατά αντίστοιχο τρόπο με την λειτουργία των τεχνικών επιτροπών (πολιτιστικής κληρονομιάς-εγκληματικότητας) δηλαδή με συμμετοχή Ε/Κ- Τ/Κ και ξένου διαιτητή, τους εξοβελίζουν να ψαχτούν αλλού.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΡΩΣΟΥΣ

• Όμως δεν μένουν μέχρις εκεί οι ΑΚΕΛικοί του ΣτεφΣτεφ. Επιδεικνύουν ΣΠΟΥΔΗ και μάλιστα παρουσιάζονται οι πλέον ΑΥΣΤΗΡΟΙ και ΑΤΕΓΚΤΟΙ στην επιβολή κυρώσεων με όσους συναλλάσσονται με Ρώσους. Μάλιστα στην πρόσφατη συνεδρία στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ-ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ επέμειναν ότι η πολιτεία δεν έχει άλλη επιλογή παρά να υπακούσει πιστά στις ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ-ΑΓΓΛΩΝ για επιβολή αυστηρών κυρώσεων. Θέση προφανώς που υιοθετεί και η ηγεσία του ΑΚΕΛ. Φανταζόμαστε ότι θυμούνται ενίοτε ότι οι κυρώσεις επιβάλλονται σε Ρώσους. Σ’ αυτούς που κάποτε ήταν οι θεοί και ημίθεοι, χρηματοδότες, που αρκετοί σπούδασαν δωρεάν στην Ρωσία εκμεταλλευόμενοι τους φόρους που πλήρωναν όλοι αυτοί που θέλουν να τους στείλουν στο πυρ το εξώτερον. Πώς να το πούμε ρε παιδί μου. Αποτελεί και ενός είδους ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ να πετάνε τους φίλους τους, εκείνους που ήταν το ιδεολογικό τους υπόβαθρο για χατίρι αυτών που μέχρι πρότινος αναφωνούσαν ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

• Δηλαδή τι θα πουν στα ΕΔΟΝόπουλα. Συμμετέχουμε και εμείς στην προσπάθεια των ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ (θυμάστε το αλήστου μνήμης σύνθημα «ένας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός»), να διαλύσουν τους φίλους μας τους Ρώσους; Χαμένοι στους δαιδαλώδεις διαδρόμους της αποιδεολογικοποίησης , της χαμένης ταυτότητας, του πολιτικού προσανατολισμού, της διάλυσης της βάσης της ιδεολογίας και των πιστεύω του κόμματος. ΠΟΥ ΠΑΕΙ το ΑΚΕΛ; Μετατρέπεται σε συνονθύλευμα κόμματος με κατ΄ επίφαση αριστερή ιδεολογία, αλλά με δεξιούς προσανατολισμούς. Α, μην ξεχνάμε ότι επειδή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρήγγειλε αρκετές Αμερικάνικες σημαίες που θα χρειαστούν για να κοσμούν το Προεδρικό έδωσε και μια ΑΣΤΕΡΟΕΣΣΑ στον φίλο του ΣτεφΣτεφ να την ΥΨΩΣΕΙ στην περήφανη κόκκινη πολυκατοικία.

• Αμάν ρε τα χάπια μου. Που κατάντησαν Πάπη μου το κομμουνιστικό σου ΑΚΕΛ. Η πλάκα είναι ότι ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ θα προλογίσει απόψε( διαβολική σύμπτωση ή τύψεις συνειδήσεων ή κηδεία) το βιβλίο των ΑΛΕΞΗ ΑΛΕΚΟΥ-ΣΠΥΡΟΥ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ περί της ιστορίας του κομμουνιστικού κόμματος της Κύπρου». Πληροφορίες της ΞΥΠ ότι ο Πρόεδρος της ΕΣΚ (συνδεδεμένη οργάνωση με ΑΚΕΛ) ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ θα συνοδεύει μαζί με τα άλλα μέλη του Δ.Σ, της ούτω καλούμενης Ένωσης δημοσιογράφων, με άσματα όπως τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», ή επί το λαϊκότερο « ιστορία μου αμαρτία μου / λάθος μου μεγάλο/ είσ’ αρώστεια μου / μες τα στήθια μου και πώς να σε βγάλω» που ερμήνευε με άλλη ευκαιρία η μέγιστη ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ… διερευνώνται.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι ψευδαισθήσεις περί του δημοκρατικού λαού της Τουρκίας που θα ξεσηκωθεί κατά του δικτάτορα Ενρτογάν και ότι δεν συμμερίζεται ο λαός τις απειλές του προς Ελλάδα-Κύπρο ότι θα έρθει νύχτα, ελπίζουμε να εξέλειπαν, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών στην Τουρκία. Εκτός και αν υπάρχουν ακόμη αιθεροβάμονες που προσδοκούν αλλαγή πολιτικής στην Τουρκία. Έστω και με εκλογή Κιλινιτσάρογλου.

• ΥΓ: Γατάκια προσέξατε ότι ο επόμενος βασιλιάς της Αγγλίας θα είναι ο διαφανοκέφαλος Πρίγκιπας Γουίλιαμ. Αντιλαμβάνεστε ότι η μασονία των κκέληδων κατακτά τον πλανήτη. Ερχόμαστε ρε …

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X