ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝοποίησαν προεκλογικό…εξόργισαν ΑΚΕΛικούς

Ο Α. Βύρας απαγόρευσε σε βουλευτή της ΕΔΕΚ να συμμετάσχει σε εκδήλωση για πραξικόπημα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΨΗΦΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

• Α, δεν μας τα λες καλά Αντρικκούι που τον Αγρό. Τι σκοπεύεις δηλαδή; Να το παίζεις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και να καταπατάς τους ΑΚΕΛικούς που σε στηρίζουν; Ε, δεν γίνεται για μια ΧΟΥΦΤΑ απροσδιόριστων ψήφων, να ξεπερνάς τις κόκκινες γραμμές του ΑΚΕΛ και να πηγαίνεις προς γαλάζιες και ενίοτε βαθιές μπλε. Ότι ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ διαφάνηκε ότι δεν θα είναι και τόσο υπάκουος στην ηγεσία του κόμματος που τον στηρίζει, μάλλον ξεκαθάρισε , αλλά εγείρονται άλλου είδους ζητήματα για τους επιτελείς και το κονκλάβιο του ΑΚΕΛ. Θα κάνουν από κοινού κουμάντο ή θα μετατρέψει τον προεκλογικό σε παιχνίδι δικό του και το ΑΚΕΛ θα παρακολουθεί να ξεχειλώνει την πολιτική του και να προβαίνει σε ασύμβατες με το κόμμα της αριστεράς…πράξεις.

• Πάντως στο παρασκήνιο της Εζεκία Παπαϊωάννου στην Γρίβα Διγενή (α, μάνα μου και μόνο η αντιπαράθεση των κολοσσών έστω και σε θέματα οδών, κάπου παραπέμπει…), όπου εγκαθίσταται το επιτελείο ΜπλακΤζον, υπάρχει έντονη κινητικότητα και συγκρούσεις που προδιαθέτουν για μεγάλες αναταραχές. Αρχίζουμε από μια σημαντική και ενδεχομένως και καθοριστική σύγκρουση, που προδιαθέτει για την στάση Μαυρογιάννη και του κονκλαβίου του που επιχειρεί να ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ από το ΑΚΕΛ.

ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ - Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΚΕΛ

• Η παρασπονδία ΜπλακΤζον καταγράφηκε στην Λεμεσό, εκεί όπου σύμφωνα με του ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΚΕΛικούς, η ομάδα πρωτοβουλίας της υποψηφιότητας Μαυρογιάννη, ανάμεσα σ’ άλλους υποστηρικτές, έδωσε μικρόφωνο για να εκφωνήσει λόγο και η ΒΑΝΕΣΣΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. Η κυρία ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΔΗΚΟ στις εκλογές του 2021 και είναι γνωστή στους κομματικούς κύκλους για τις θέσεις της υπέρ του ενιαίου κράτους ως μορφής λύσης του Κυπριακού, απορρίπτει την άποψη ότι η Διζωνική Ομοσπονδία αποτελεί τη μόνη λύση, καταθέτοντας πως δεν υπάρχουν μοναδικές λύσεις, δεν υπάρχει πίεση χρόνου και ότι αυτό απέδειξε η πρόσφατη ιστορία μας. Στο δε μεταναστευτικό δηλώνει πως αποτελεί απειλή επιβίωσης μέσα από δημογραφική αλλοίωση, ότι είναι θέμα βαθύτατα Εθνικό, υβριδικού πολέμου και ασύμμετρης απειλής και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.

• Ξεσηκώθηκε θύελλα από ΑΚΕΛικούς στα κοινωνικά σύγχρονα καφενεία, με χαρακτηριστική την ανάρτηση ακτιβίστριας που διερωτάται με ποια κριτήρια επιλέχθηκε, και με ποιου τις απόψεις ταυτίζεται. Καταλήγει δε ότι σίγουρα δεν είναι του ΑΚΕΛ. Α, πα, πα ΣτεφΣτεφ μου καλά ξεμπερδέματα με όλα αυτά. Δηλαδή ο Μαυρογιάννης και το επιτελείο του θα κάνουν ότι γουστάρουν και θα στέλνουν τον λογαριασμό στο ΑΚΕΛ; Και εσείς στηρίζετε ανθρώπους με αδιόρατη θολή γραμμή στο Κυπριακό και σε άλλα μείζονα θέματα; Μην χάσετε και τους ΑΚΕΛικούς τελικά και προκαλέστε άλλου είδους προβλήματα.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΑΚΕΛ ΤΟΝ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΔΕΚ

• Σε μια άλλη εξέλιξη που καταδεικνύει ότι υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας είναι και η στάση του ΑΚΕΛ την περασμένη βδομάδα όταν βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση ΕΔΕΚ- Μαυρογιάννη. Την ίδια μέρα που θα συναντιούνταν, το ΑΚΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση που ζητά εξηγήσεις από τον Γενικό Εισαγγελέα για μια υπόθεση που αφορά τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ. Και καλά ήταν ανάγκη να εκδώσετε την ανακοίνωση λίγες ώρες πριν συναντηθούν; Στο κάτω- κάτω εσείς ζητούσατε – εννοούμε ο Μαυρογιάννης- την στήριξη της ΕΔΕΚ, που έστω κι αν διαφωνεί ή συμφωνεί κάποιος, ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ αυτό το διάστημα είναι ο Σιζόπουλος. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά δηλαδή; Θέλατε να ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΤΕ την προσπάθεια του ΜπλακΤζον και να του υποδείξετε κι εσείς ότι δεν θα κάνει παιχνίδι μόνος του και θα συνεργάζεται με όποιους του υποβάλλετε; Α, πα, πα. ΑΛΑΛΟΥΜ και αχταρμάς.

Ο ΒΥΡΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΔΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

• Άσε που η πολεμική ΑΚΕΛ κατά της ΕΔΕΚ συνεχίστηκε και σε μεγαλύτερο βαθμό, αφού με ΕΝΤΟΛΕΣ και ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ της ηγεσίας του κόμματος, η Επαρχιακή Γραμματεία Λάρνακας και ο Δήμαρχος ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑΣ, σε μια πρωτοφανή ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ – ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ και ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΜΕΝΗ πράξη, απαγόρευσαν στον βουλευτή της ΕΔΕΚ ΑΝΤΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ να παραστεί σε εκδήλωση του ΑΚΕΛ που διοργανώνεται κατά του πραξικοπήματος. Καλά η ΕΔΕΚ δεν αντιστάθηκε στο πραξικόπημα; Αυτό το μένος ΒΥΡΑ , ΣτεφΣτεφ και λοιποί ΑΚΕΛικοί θα σας βλάψει. Δεν ωφελεί σε τίποτε παρά μόνο σας απομονώνει εντελώς και διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι η συνεργασία σας με οποιοδήποτε πέραν της αριστεράς είναι προβληματική…Αν θέλετε να πορευτείτε μόνοι σας, είναι δικαίωμα σας και μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του αδελφού σας κόμματος της Ελλάδας, του ΚΚΕ.

• Όσο για σένα ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ που μας το παίζεις και προοδευτικός και συνενωτικός, αποδεικνύεις ότι είσαι κι εσύ ΥΠΑΚΟΥΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΙΔΙ, που δεν μπορείς να παρεκκλίνεις από τις οδηγίες της ηγεσίας και δεν έχεις άποψη και θέση για οποιοδήποτε θέμα. Κρίμα και σε είχαμε για ανοικτόμυαλο. Μείνετε στα κόκκινα όνειρα σας.

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΜΕ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ

• Α, μια και είμαστε στην Λάρνακα να μεταφερθούμε και στο γαλάζιο στρατόπεδο που κι εκεί γίνεται ΧΑΜΟΣ και ο ΔΗΣΥ βρίσκεται στην δίνη της διάσπασης . Από τους πέντε βουλευτές που κατέβασε το κόμμα στις πρόσφατες εκλογές του 2021 οι δυο που εξελέγησαν (Πρόεδρος Βουλής- ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΛΑΜΠΡΙΤΗΣ) είναι ξεκάθαρα με την υποψηφιότητα του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Εξάλλου επωφελήθηκαν τα μέγιστα τόσο για την εκλογή τους ως βουλευτές, ιδιαίτερα δε η Πρόεδρος της Βουλής που χάρη στον Φούλη ανέβηκε με το πολιτικό ΑΣΑΝΣΕΡ στον 100ο όροφο της πολιτικής, εξ ου και ενίοτε παρουσιάζει ζαλάδες, γιατί δεν ήταν προετοιμασμένη για τέτοια ύψη. Αλλά και ο Αλαμπρίτης πήρε το κάτι τις του, αφού για χατίρι του πεθερού του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ, ο ΔΗΣΥ έκανε αλχημείες με την μεταρρύθμιση τοπικής αυτοδιοίκησης και ο Δήμος Αραδίππου δεν συγχωνεύτηκε με Λάρνακα.

• Από την άλλη οι δυο βουλευτές που δεν εξελέγησαν ΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΟΙΗΤΗΣ τάσσονται αναφανδόν υπέρ της υποψηφιότητας ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Όπως δε μας πληροφόρησε πράκτορας της ΞΥΠ ο Ποιητής κατέθεσε στεφάνι σε μνημόσυνο εκ μέρους του ΝΙΚΧΡΙ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Δεν θα μπορούσαν οι ΣΡΙΛΑΝΚέζοι όταν τελειώσουν την επανάσταση στην χώρα τους να περάσουν και από το Κυπριστάν να κάνουν και για εμάς κάτι παρόμοιο; Ε, οι χουβαρντάδες Ευρωττοπουζοκυπραίοι θα τους δώσουν κάτι…Πληροφορίες πάντως ότι επικεφαλής της επανάστασης ήταν ντελιβεράς στο Κυπριστάν δεν επιβεβαιώθηκαν. Τα χάπια μου ρε.

• ΥΓ. Πως το είπε ο στρατηλάτης ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ σε συνέντευξη του στον Φιλελεύθερο; « Ορισμένα επιτελεία χειρίζονται το θέμα με γλώσσα και ύφος που καταδεικνύει ότι δεν αντιληφθεί τους λόγους της διαρκούς απώλειας ψήφων και της αύξησης της αποχής». Ουάου. Πόσο λείπει ο στρατηλάτης από το προεκλογικό σκηνικό …Κάνουμε συγκρίσεις με τους αντίστοιχους στα σύγχρονα επιτελεία και αν δεν μας πιάσουν τα κλάματα τότε τρέχουμε στην Αστυνομία να παραδοθούμε για ιεροσυλία…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση