ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: Επίθεση συντριβής Αχιλλέα Δ. – αχταρμάς δεξιών- Στυλιανιδικών

Απορροφούν το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ μέσω Μπρούντζου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΑΠΟΘΕΩΣΗ - ΠΑΝΗΓΥΡΙ της Δημοκρατίας μπορεί να χαρακτηρισθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Προεδρικές εκλογές, αφού ο κάθε πονεμένος μπορεί έστω για μερικές στιγμές να πει τον πόνο του και να εκφράσει τις απόψεις του για θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Τα τρία δευτερόλεπτα δημοσιότητας μπορεί για ορισμένους να είναι αρκετά για να υποδείξουν στους πολίτες ότι πέραν των προβεβλημένων υπάρχουν και άλλοι που ενδιαφέρονται για τον τόπο αλλά βρίσκονται στο περιθώριο. Το ΠΑΝΗΓΥΡΙ που στήθηκε στο Συνεδριακό για την υποβολή των υποψηφιοτήτων στις Προεδρικές εκλογές ανήκει και αυτό στην όλη περιρρέουσα ατμόσφαιρα, που παραπέμπει σε προσπάθεια για να καρπωθούν – οι κύριοι υποψήφιοι- ορισμένους ψήφους που δυνατό να μην είχαν στην φαρέτρα τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΚΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Προφανώς και από την Δευτέρα είχαμε επισημάνει την προσπάθεια τους μέσω των 100 υποστηρικτών συν 1 ένα που θα τους προτείνει, ότι οι υποψήφιοι ήθελαν να δώσουν το δικό τους στίγμα και να κάνουν μια προσπάθεια ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ προς απάτητους χώρους ή όπως λέγεται εξευγενισμένα της ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Αυτή όμως η πρακτική του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ- που άρχισε εδώ και καιρό- και στοχεύει στην απομάκρυνση από δίπλα του οτιδήποτε κόκκινου ή να το πούμε δημοσιογραφική αδεία, να αφΑΚΕΛίσει την υποψηφιότητα του, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και ενδεχομένως να αποτελεί και κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε προεκλογικό Προεδρικών εκλογών με εξοβελισμό ενός κόμματος που στηρίζει από το πλάι του.

ΨΗΦΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ – ΜΕΣΩ ΠΡΟΥΝΤΖΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ

Μετέτρεψε τους ΑΚΕΛικούς σε απλούς ΨΗΦΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ και μετέτρεψε το πάζλ που τον στηρίζει, σε ΑΧΤΑΡΜΑ δεξιών, με τους κόκκινους να βρίσκονται σε μια άκρη και να παρακολουθούν με διακριτικότητα, έως και αποχή με καταπίεση των συναισθημάτων τους, αφού βλέπουν ότι σ’ αυτές τις εκλογές ΚΑΤΑΦΕΡΕ ο Μπλακτζον να τους περιορίσει. Η επιλογή του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΡΟΥΝΤΖΟΥ ως του ανθρώπου που θα προτείνει την υποψηφιότητα του εμπεριέχει ψήγματα στρατηγικής υψηλής πολιτικής, και που αποσκοπεί την κορύφωση της προσπάθειας να πετύχει την είσοδο του – με ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ- στον χώρο της δεξιάς αλλά κυρίως του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ Δ. – ΘΕΩΡΙΑ ΧΑΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΥ

Όπως επισημαίνουν οι πράκτορες της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύουν στο επιτελείο ΜπλακΤζον, τα επονομαζόμενα μαυρογιαννούθκια, αποφασίστηκε όπως επιτεθούν ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ στην υποψηφιότητα ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ και να υφαρπάξουν ΟΛΕΣ τις ψήφους, που ελκύει λόγω των θέσεων του στο Κυπριακό. Έτσι δια των γνωστών μεθόδων του ψιθύρου περί της ΧΑΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΥ η προσπάθεια κορυφώνεται και εξελίχθηκε με την επιλογή Προύντζου που έχει αυτό το χαρακτήρα . Ο νεαρός δικηγόρος της Λευκωσίας που για πολλούς αποτελεί μέρος του ούτω καλούμενου ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ και με συνεχή αρθρογραφία στον ΠΟΛΙΤΗ, αποτελεί όπλο κατά της υποψηφιότητας Αχιλλέα Δημητριάδη που είναι άμεσος στόχος του ΜπλακΤζον και του επιτελείου του ώστε να ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ( Αχιλλής).

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΥΝΤΖΟΥ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ακόμη μια παράμετρος που αποκαλύπτει η ΞΥΠ είναι ότι ο ανερχόμενος δικηγόρος της Λευκωσίας, με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων είναι στενός φίλος και συνεργάτης του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής προστασίας της Ελλάδας ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ και θεωρείται ένα εκ των πολιτικών του τέκνων. Υποστήριξε με πάθος την κάθοδο του κ. Στυλιανίδη στις Προεδρικές εκλογές, αλλά λόγω άλλων συγκυριών και επιφυλάξεων από το ΑΚΕΛ και τον ίδιο τον Υπ. Πολιτικής προστασίας δεν κατέστη δυνατό. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι ο κ. Στυλιανίδης θεωρείται ότι θα ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που θα μπορούσε να έχει επιτυχίες εκλογής, αν αντί Μαυρογιάννη εξασφάλισε αυτός την στήριξη του ΑΚΕΛ , αλλά φαίνεται ότι ήταν άλλες οι επιθυμίες, σχέδια, ατζέντες, ηγετικών στελεχών του κόμματος της αριστεράς που τελικά επέλεξαν το δακαλούι που τον Αγρό.

ΟΥΤΕ Ο ΟΠΕΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΧΙΛΛΕΑ Δ. ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ενδεικτικό της επιρροής Στυλιανίδη στα πολιτικά δρώμενα είναι και το γεγονός ότι ο ΟΠΕΚ που είναι όμιλος ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΙΚΑ και με ηγετικά μέλη του στο Δ.Σ , όπως οι δημοσιογράφοι ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΙΔΗΣ-ΜΑΡΙΑ ΜΑΙΛΣ , ο καθηγητής ΛΑΡΚΟΣ ΛΑΡΚΟΥ είναι στελέχη του εκλογικού επιτελείου ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ αλλά τήρησε στάση ίσων αποστάσεων. Έτσι με τον κ. Προύντζο να προτείνει Μαυρογιάννη αποτελεί σαφή ένδειξη εμμέσως πλην σαφέστατα ότι ΔΕΝ στηρίζει ΑΧΙΛΛΕΑ Δ. , αλλά μάλλον κλίνει προς ΜπλακΤζον, οπόταν και καθοδηγεί τις ψήφους. Ακόμη η αποδόμηση της υποψηφιότητας Αχιλλέα Δ, από τον Α. Μαυρογιάννη ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ και στην στήριξη της υποψηφιότητας του από προβεβλημένα στελέχη της κοινότητας του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ , όπως η βουλευτής των Οικολόγων ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , ο πρώην βουλευτής της ΕΔΕΚ ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και άλλοι το εν λόγω σιναφιού.

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ Ο ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ – ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΝΙΚΑΡΟ

Πάντως για να παρουσιάσουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τον προτείνοντα Προύντζο, έστω και αν δυσαρεστήσουμε ελαφρώς τους συντρόφους, να αναφέρουμε ότι διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ, για πολλά χρόνια και είναι αυτό που λέμε στην ποδοσφαιρική αργκό, άρρωστος ΑΠΟΕΛίστας. Μάλιστα αποτελεί ένα εκ των στενότερων συνεργατών του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ , οπόταν οι ΟΜΟΝΟΙάτες του Μαυρογιάννη να ξέρουν ότι θα έχουν μαζί τους και τον αντιΜανιταρά… Ακόμη διορίστηκε από τον ΝΙΚΑΡΟ στο Δ.Σ του Ανοικτού Πανεπιστημίου, ενώ το όνομα του ήταν στην μικρή λίστα σε αρκετές περιπτώσεις για ανασχηματισμό, αλλά δεν κατέστη δυνατό για διάφορους λόγους. Σύζυγος του κ Προύντζουν είναι η καλή συνάδελφος και παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και εκπομπών ΓΩΓΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥ.

ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ;

Ε, καλά ρε σύντροφοι. Δηλαδή αν τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ή τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ τους πρότειναν π.χ ο ΛΩΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ή ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ή ο ΛΑΚΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ( πρώην Πρόεδροι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ) δεν θα τους ψήφιζαν ; Α, μπα δεν ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΙ κάτι αντίστοιχο γιατί δεν θα έπαιρναν ψήφο από ΑΠΟΕΛίστες , ΑΠΟΛΛΩΝίστες, ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ , ΑΕΚτζήδες. Εσείς είστε πιο δημοκράτες, πιο ευέλικτοι, πώς να το πούμε. Πιο λάιτ στην ιδεολογία σας. Εξάλλου το χάραξε ο αείμνηστος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ για τον εξίσου δεξιό- ΑΠΟΕΛίστα που ψηφίσατε τον αείμνηστο ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. « Άλλαξε ο άδρωπος σιόρ». Ε, κι εσείς μην μένετε σε στερότυπα. Απλώς ψηφίζετε- ψηφίζετε μάχεστε- αγωνιάτε για δεξιούς- ΑΠΟΕΛίστες. Ε, δεν είναι και κακό. Παραπέμπει σε ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ. Τα χάπια μου γρήγορα τα κόκκινα τα Σοβιετικά…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Φεστιβάλ τρόμου σε εξέλιξη για την κατάσταση στην Κίνα. Όλοι τους φοβίζουν τους ταλαιπωρημένους πολίτες και τα Μέσα μαζικής Εξημέρωσης ανέλαβαν τον δικό τους ρόλο. Όπως το ΣΚΑΙ Ελλάδας που έδειξε σκηνές και αναμετάδωσε το ΣΙΓΜΑ με κάποιους Κινέζους να καίνε σε μια αυλή κάποια παλιοπράγματα και αποφάνθηκαν ότι καίνε ανθρώπους στο ύπαιθρο γιατί δεν προλαβαίνουν να τους πάνε στα αποτεφρωτήρια.. Έλεος με την προπαγάνδα. Διαλύσατε την κοινωνία , την ψυχική ηρεμία των ανθρώπων. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ με την βιομηχανία του κορωνοιού.

ΥΓ. Δεν πέφτει σε τέτοιες γκάφες ο ΦΟΥΛΛΗΣ όπως αυτές που τον προτρέπουν κάποιοι επιτήδειοι των ΜΜΕ που ενδεχομένως να θέλουν να τον ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. Δηλαδή να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ από τον ΔΗΣΥ όσους στηρίξουν την υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη. Έτσι θα υπογράψει την ήττα του και θα επιχαίρονται όλοι αυτοί γιατί την επομένη θα του ζητήσουν ΕΥΘΥΝΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X