ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματάκηδες Νίκαρος - Κυβέρνηση για φυσικό αέριο

40 χιλιάδες στην Πάολα από Βύρα- Τα λάστιχα της Ειρήνης Χ. και η επανάσταση του Χρ. Ορφανίδη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ
• Μπανιστιρτζήδες συμφωνιών για φυσικό αέριο έγιναν στην Κυβέρνηση, αφού απλώς παρακολουθούμε Αίγυπτο- Ισραήλ και άλλους να επιδίδονται σε αγοραπωλησίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση κι ενώ είμαστε το μοναδικό κράτος της περιοχής που είναι μέλος της Ε.Ε, Σε μια ακόμη κρίσιμη στιγμή, τώρα που η ΕΕ καίγεται να απεξαρτηθεί από το Φυσικό αέριο της Ρωσίας, διαφαίνεται ότι η εξόρυξη υδρογονανθράκων από τα οικόπεδα του Κυπριστάν ήταν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ ή αν προτιμάτε ΠΑΡΑΜΥΘΙ που μας έλεγαν προς παραπλάνηση.

• Όταν ξεκίνησαν οι διθύραμβοι και οι ψευδαισθήσεις για φυσικό αέριο και τα συνεπαγόμενα φληναφήματα για τεράστια κέρδη, τότε κάποιος επιφανής πράκτορας της ΞΥΠ, μας πληροφόρησε ότι δεν θα βγάλουμε ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ φυσικού αερίου και τα υπόλοιπα που λέγονται είναι έπεα πτερόεντα. Αποδείχτηκε ότι στο γεωπολιτικό παιχνίδι που διαδραματίζεται αυτή την εποχή στην περιοχή μας, δεν έχουμε θέση στο τραπέζι, αλλά στο ακροατήριο. Όπως την περασμένη βδομάδα που η Υπουργός Ενέργειας ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ προήδρευσε σύσκεψης που Αίγυπτος και Ισραήλ υπέγραφαν συμφωνίες για παροχή φυσικού αερίου με ΕΕ. Και η Νατασούλα μας απλώς παρακολουθούσε εκ του μακρόθεν σαν καλός θεατής

• Υπάρχει και το άλλο που ομολόγησε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, το οποίο ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι «δεν υπάρχουν επαρκείς ποσότητες φυσικού αερίου στα οικόπεδα του Κυπριστάν για να ενταχθούμε στις οποιεσδήποτε συμφωνίες». Άλλο παραμύθι που μας έλεγαν ότι υπάρχουν τεράστιες ποσότητες φ.αερίου και θα αλλάξουν τον ρουν της ιστορίας του τόπου. Τελικά το μόνο φυσικό αέριο που θα βγάλουμε είναι αυτό που εκπορεύεται από την απέλπιδα προσπάθεια συγκεκριμένου μέρος του σώματος για να ερμηνεύσει άριες ή για κάποιους το βρέχει φωτιά στην στράτα μου.

Η ΕΓΚΥΟΣ ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΙΚΑΡΟΥ

• Δεν ζητούμε κάτι περισσότερο από την Υπ. Ενέργειας αφού όπως μας πληροφόρησε είναι έγκυος η κυρία το τρίτο της παιδί, οπόταν και σεβόμαστε την προσπάθεια της να συμμετέχει για ακόμη μια φορά σε θαύμα της φύσης. Για να δούμε αν στον μικρό ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ που θα κάνει ο ΝΙΚΑΡΟΣ , ενδεχομένως και αύριο, να συμπεριλαμβάνεται και η Νατασούλα μας για ευνόητους λόγους.

ΦΑΣΤΟΦΟΥΝΤΑΔΙΚΟ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΑΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ

• Πάμε και σε πιο χαλαρές κοινοβουλευτικές ιστορίες. Γενικότερα γίνεται χαμός στο παρασκήνιο της Βουλής, γιατί στο προσκήνιο με την συνδρομή κομμάτων- Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης και την ανοχή της Προέδρου του σώματος μετατρέπεται σε ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΑΔΙΚΟ. Από Ναός της Δημοκρατίας και της έκφρασης απόψεων, γίνεται πανηγυράκι που τρέχουν όλοι για εδέσματα και από πού φύγει- φύγει το συντομότερο δυνατό. Όπως στην φοβερή συνεδρία της Ολομέλειας την Πέμπτη, που συνήλθε το σώμα για να συζητήσει 3 θέματα που ήταν στην ημερήσια διάταξη, που έγιναν ένα και τελικά ΚΑΝΕΝΑ. Όλοι βιάζονταν να τελειώσουν και να πάνε στα σπίτια τους συναγωνιζόμενοι τους συναδέλφους τους στην Μαδαγασκάρη, το Μάλι και την νήσο Άου- Άου, που επισπεύδουν τις διαδικασίες, μπας και νυχτώσει και στην επιστροφή μέσω ζούγκλας τους φάνε τα άγρια θηρία.

• ΑΚΕΛΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ Χ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ

• Ενέγραψε θέμα προς συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή Περιβάλλοντος για τα αφημένα λάστιχα στην περιοχή Βασιλικού ο βουλευτής του ΔΗΚΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ. Ε, το θέμα θα τύχει δημοσιότητας και ευρείας προβολής, οπόταν και οι συνήθεις ύποπτοι έτρεξαν να επωφεληθούν. Και η κορυφαία του είδους ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ζήτησε να συζητηθεί σε από κοινού συνεδρία της Επ. Περιβάλλοντος με εκείνης που προεδρεύει της Επ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Βρήκε και τον καλοσυνάτο Πρόεδρο της Επ. Περιβάλλοντος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ, που δεν χαλάει χατίρι σε κανένα και επιχείρησε να συζητηθεί το θέμα σε κοινή συνεδρία.

• Τότε ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ο Ορφανίδης, έβγαλε το σκαλιώτικο γιαταγάνι και επισήμανε στον Θεοπέμπτου ότι δεν μπορεί να κάνει τέτοιου είδους συζητήσεις και παραχωρήσεις, γιατί υποβαθμίζει και περιθωριοποιεί την Επ. Περιβάλλοντος. Συμπαραστάτες βρήκε και τα υπόλοιπα μέλη της Επ. Περιβάλλοντος με φανατικότερους- ΠΡΟΕΞΆΡΧΟΝΤΕΣ, τους βουλευτές του ΑΚΕΛ ΝΙΚΟ ΚΕΤΤΗΡΟ και ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Προφανώς τα παιδιά πήραν και οδηγίες από την ηγεσία του κόμματος , οπόταν η Ρένα μας έμεινε μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο …

• Πάντως δεν χάνουν ευκαιρία στο ΑΚΕΛ να δείξουν την αγάπη τους στην Ρένα Χ. και να την αποδομήσουν με όλους τους τρόπους και σε όλα τα επίπεδα. Για να δούμε όμως και η Ρένα Χ. πόσο θα κρατήσει το στόμα της κλειστό Πάντως όταν την ρωτάς για τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και τις πιθανότητες επιτυχίας του σε παραπέμπει σε αυτούς που τον επέλεξαν .

• Η ΑΠΠΩΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΚΑΘΚΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΒΥΡΑ ΜΕ ΠΑΟΛΑ

• Η αππωμάρα και το απόλυτο χωρκαθκιό σε όλο του το μεγαλείο. Και δεν το είχαμε στον Δήμαρχο Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ ότι ανέβηκε και αυτός σε βάθρο και να βλέπει αφ’ υψηλού. Σε μια περίοδο που στην Λάρνακα λειτουργούν κοινωνικά παντοπωλεία, έδωσε 40 χιλιάδες Ευρώ στην Πάολα, από καμιά 25 αριά στον Μουζουράκη, και στον Βρετό για να ψυχαγωγήσουν τους Λαρνακείς. Λες και οι δημότες του, γνωρίζει ότι χωρίς να ακούσουν την Πάολα, δεν μπορούν να ζήσουν.

• Το πιο ωραίο δε είναι που η Πάολα εμφανίστηκε στις 12.30 μ.μ λες και οι Φοινικούδες ήταν μπουζουκομάγαζο και θα έμεναν οι θαμώνες να μερακλώσουν για να πιουν τα ποτά τους. Ναι από τα τσιαττιστά και το είπα σου χτενίστου λλίον,να μην ακούσουν και τους Ελλαδίτες καλλιτέχνες; Και μετά μας το παίζει και προοδευτικός -αριστερός που βγήκε και πρώτος στις εκλογές του ΑΚΕΛ για την Κεντρική Επιτροπή. Αυτό είναι το νέο ΑΚΕΛ και οι εκπρόσωποι του. Το κόκκινο το μεταμόρφωσαν σε ροζουλίνι με στρασάκια. Και μετά ψάχνουν γιατί καταποντίζονται.

• ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ;

• Να πούμε ότι το σύνολο των εξόδων για τις εκδηλώσεις του Κατακλυσμού θα ξεπεράσει τις 250 χιλιάδες Ευρώ και φυσικά δεν θα τα βάλουν από την τσέπη τους ο Βύρας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Λάρνακας που αποδεικνύεται ότι το άππωμα του Ευρωττοπουζοκυπραίου είναι επικίνδυνη εξέλιξη. Όσον αφορά τις ελλείψεις στα κοινωνικά παντοπωλεία ας μην διαμαρτύρονται οι ταλαιπωρημένοι συμπολίτες μας. Άκουσαν Πάολα και Μουζουράκη και χόρτασαν.

• Μετά μου λένε για μεταρρύθμιση τοπικής αυτοδιοίκησης και αρλούμπες. Απλώς ανακηρύξαμε κι άλλους βασιλείς για να κάνουν σόου και να καταβροχθίζουν χρήμα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σε κράτος που ταλαιπωρείται από χιλιάδες προβλήματα και ο κόσμος αγχώνεται για την επιβίωση του, όταν πρώτο θέμα στην επικαιρότητα είναι οι φυλακές, οι έμποροι ναρκωτικών, τότε μάλλον οδεύουμε προς καταστροφή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X