ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μ. Σιζόπουλος: Τον απέρριψαν (ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ) στις Ευρωεκλογές… Tους εκδικείται

Μόνη ΕΔΕΚ ψάχνει… συνεργασίες. Όλο το παρασκήνιο του πατήματος του κουμπιού από Σιζό για εκποιήσεις…

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΣ

• Κολοσσός αυθάδειας αποδεικνύεται στην πολιτική ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ που για να πετύχει τους στόχους του χρησιμοποιεί πολιτικά τρικ και παίγνια , ακροβατώντας σε πολιτικό σχοινί, ενίοτε με τον κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος. Στην προκειμένη ρίσκαρε να ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ (Σιζό ο μπουρλοτιέρης) την συγκυβέρνηση και όπως ισχυρίζονται αρκετοί συνοδοιπόροι της ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙκής στολής και την οικονομία του τόπου. Κι όμως για όσους διαβάζουν ευκρινώς την πολιτική συμπεριφορά του Μ. Σιζόπουλου, διέκριναν ότι το κουμπί της ψηφοφορίας ήταν μόνο η αφορμή , αφού η αιτία της ευρηματικής του συμπεριφοράς στην ψήφιση των περιβόητων νομοθετημάτων για τις εκποιήσεις βρισκόταν στην στάση των διπλανών εδράνων σε σχέση με τις Ευρωεκλογές.

• Δεν χρειάζεται να είναι και καθηγητής του Χάρβαρντ για να διακρίνεις ότι η ΕΔΕΚ του ΜαΣι βρίσκεται σε δυσχερή θέση και στις Ευρωεκλογές, θα πρέπει να ΚΡΥΦΤΕΙ κάπου για να μην διαφανεί η γύμνια της λόγω διάσπασης και της συνεπαγόμενης απώλειας ποσοστών. Το κατάφερε ΑΨΟΓΑ στις Προεδρικές εκλογές, που μαζί με άλλους ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ πίσω από την υποψηφιότητα ΝικΧρι , αλλά στην παρούσα φάση φαίνεται ότι οι εταίροι του στην Κυβέρνηση δεν συναινούν σε οποιαδήποτε συνεργασία…

ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ- ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

• Όπως πληροφορείται ο πράκτορας της ΞΥΠ με το προσωνύμιο πυγμάχος (του αποδόθηκε λόγω ανάμιξης στην ΕΔΕΚ που έχει έμβλημα την γροθιά), ο Μαρίνος Σιζόπουλος κατέβαλε το τελευταίο διάστημα αρκετές προσπάθειες για να πετύχει συνεργασία με ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ στις Ευρωεκλογές. Πρότεινε μάλιστα διάφορες υπαλλακτικές λύσεις , όπως συνεργασία των τριών ή και μόνο με τον ένα εκ των άλλων δυο, αλλά έφαγε πόρτα. Σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελαν να συνεργαστούν μαζί του για δικούς τους λόγους οι ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ, οπόταν ο Σιζό έμεινε σαν την καλαμιά στον κάμπο.

• Και ως πολιτικός παίκτης που στις παρτίδες πόκερ που επιδίδεται όλα αυτά τα χρόνια έριξε και τρία άλλα χαρτιά στο τραπέζι. Α: Την φημολογία μέσω των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης, ότι επίκειται συνεργασία στις Ευρωεκλογές με τους άλλους εταίρους του στην συγκυβέρνηση. Σε τέτοιο σημείο έφθασε η διασπορά των διαδόσεων του κονκλαβίου Σιζό (ΜΡΟΦΑΚΗΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ) που ενοχλήθηκαν ο Πρίγκιπας και Κάρογιαν προβαίνοντας σε διαβήματα προς Σιζό να τερματίσουν οι κονκλαβιούχοι τις διαδόσεις προς πάσα κατεύθυνση, γιατί τους προκαλούν εσωτερικά προβλήματα.

ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

• Β: Κατά δεύτερο προσέγγισε την Πρόεδρο της Αλληλεγγύης ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ και το ΚΙΝΗΜΑ ΚΥΝΗΓΩΝ, θωρώντας ότι με συμμαχία μαζί τους ενδεχομένως να είχε προοπτική στις Ευρωεκλογές. Ωστόσο , μετά από παλινωδίες και συζητήσεις αρκετών ημερών, εισέπραξε τελικά το ΟΧΙ της ΕΛΕΝΑΡΑΣ , με την οποία μάλιστα ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΗΚΑΝ και οι σχέσεις τους. Ούτε και το χαρτί με την Υπουργοποίηση με δική του εισήγηση, όπως διατείνεται, του ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑ έπεισε την Θεοχάρους και τους οπαδούς της και τελικά έμεινε χωρίς κομματική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Από πλευράς τους οι Κυνηγοί περιμένουν να δουν ποια περδίκια θα πετάξουν στις εκλογές και αργότερα θα αποφασίσουν ποιο θα σημαδέψουν. Τώρα κρατούν καραούλι και ετοιμάζουν τα κυνηγετικά τους…

Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

• Γ: Έτσι απέμεινε και η τελευταία λύση που θεωρούσε ο Σιζό ότι θα τον υποβοηθούσε για να βγει από το αδιέξοδο και να πετύχει συμμαχίες. Επιχείρησε λοιπόν να πείσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι μια συμμαχία των 3 συγκυβερνώντων κομμάτων, ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ- ΕΔΕΚ, θα υποβοηθούσε την συνεννόηση και θα εδραίωνε την συνεργασία. Ωστόσο με εύσχημο τρόπο στην αρχή, αλλά κάθετα και οριζόντια στην συνέχεια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ΑΠΕΡΡΙΨΕ την πρόταση Σιζό και του επισήμανε ότι δεν θα ήθελε να αναμειχθεί στα εσωτερικά των κομμάτων. Όπερ μεθερμηνευόμενο κολύμπα Σιζόπουλε και μην ψάχνεις σωσίβια.

• Οπόταν και ο Σιζό, μετά από σύσκεψη με τον εαυτό του- είναι η αγαπημένη του συνήθεια και επισημαίνει με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία ότι τον βοηθά αδιαλείπτως- και ενεργοποιώντας όλο τον ψυχισμό του, αποφάσισε ότι θα τους χτυπήσει σε ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ για να πάρει την ρεβάνς. Τα υπόλοιπα τα είδατε στην σκηνή του Κοινοβουλίου, όπου και ο καθένας έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για την στάση του Σιζό. Ωστόσο, ουδείς δεν ανέλυσε τις σκέψεις του ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΥ μυαλού του. Φώναξαν , επαναστάτησαν Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- Πρίγκιπας και ιδιαίτερα ο Κάρογιαν που αναγκάστηκε να επιστρατεύσει όλα τα μέσα και να χρησιμοποιήσει την πειθώ του για να πετύχει ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ και να καταψηφιστεί η πρόταση ΑΚΕΛ - ΕΛΑΜ - Οικολόγων - Ευσταθίου - Θεμιστοκλέους για εκποιήσεις, αλλά ο Σιζό στον κόσμο του. Λένε ότι εκτέθηκε; Α, μπα. Η ανάλυση του κατέτεινε στην πρόκληση ΚΡΙΣΗΣ ώστε να μεταφέρει την θέση του ότι αν δεν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μου στις εκλογές, τότε θα πληρώσετε ΑΠΑΝΤΕΣ, του Προέδρου ΝιΧρι συμπεριλαμβανομένου, το ανάλογο κόστος. ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ σε όλο του το μεγαλείο.

• Παρεμπιπτόντως να θεωρήσει ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ότι το σημερινό κείμενο είναι δώρο του ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ, αφού έχει τα γενέθλια του, αλλά και άγει τα ονομαστήρια του( της Αγίας Μαρίνας σήμερα, Μεγάλη η Χάρη Της) και του ευχόμαστε εις έτη πολλά …Για όσους θεωρούν ότι οι συμπτώσεις είναι σημειολογικές, να αναφέρουμε ότι χθες είχε τα γενέθλια του και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πιστός του στο Κοινοβούλιο, ο βουλευτής ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Λέτε το δακτυλίδι να το δώσει στον γείτονα του… (των γενεθλίων, έδρανα Βουλής);

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Για να καταλάβουμε ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ – ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, όταν υπηρετούσαν την θητεία τους, αρνούνταν να υπακούσουν στις διαταγές των ανωτέρων τους αξιωματικών , έστω και εν καιρώ ειρήνης; Η Κυβέρνηση θα σας δώσει πολλές αφορμές να κάνετε αντιπολίτευση και να αποκομίσετε κομματικά οφέλη , ας μην εξαντλείτε όλη την αυστηρότητα σας σε 18χρονα παιδιά που βρέθηκαν στην δίνη του εμφυλίου και υπέστησαν τα πάνδεινα. Τραγικές φιγούρες οι νεαροί εθνοφρουροί και οι οικογένειες τους, ας μην τους φορτώνουμε ΟΛΑ τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ λάθη των ηγετών μας. Οι δημοκρατικές ευαισθησίες μπορούν να εκφραστούν με άλλους τρόπους και όχι να μιλούμε με τέτοιο πάθος κατά νεαρών παιδιών, ωσάν και ξύπνησαν το πρωί και για να κάνουν χάζι, πήραν τα όπλα και πήγαν να σκοτωθούν…

• ΥΓ: Ο πρωθιερέας του συμψηφισμού των δεινών της εισβολής ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΤΗΣ, κατέδειξε ότι δεν σταματούν ποτέ- αυτός και οι ομοϊδεάτες του- μέχρι να μας πείσουν ότι και οι Ελληνοκύπριοι ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ στην Λάρνακα- Πάφο και πήραν Τ/Κ περιουσίες , όπως έκαναν και οι Τούρκοι στις 20 Ιουλίου όταν εισέβαλαν και πήραν την ΓΙΑΛΟΥΣΑ και το 40% των εδαφών μας. Αν δεν τον ενοχλεί να παρουσιάζει de facto ότι τα εγκλήματα της Τουρκίας κατά αμάχων χωριανών του και άλλων Ε/Κ, εξισώνονται με τις δολοφονίες που διενήργησαν κάποιοι παράνομοι Ε/Κ σε βάρος αμάχων Τ/Κ, τότε είναι θέμα ευαισθησιών και συνείδησης. Χρόνια προσπαθούν πολλοί να μας πείσουν ότι ευθυνόμαστε οι Ε/Κ για την εισβολή της Τουρκίας και να αποδεχτούμε την ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ σαν ηττημένοι. Κι όμως τόσες απέλπιδες προσπάθειες και δεν τα κατάφεραν…Μπορεί και να μην είναι τόσο ικανοί να καθοδηγούν την κοινωνία… όσο πιστεύουν στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις της κλίκας τους.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση