ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λίβελος (Αναστασιάδης - Αβέρωφ) VS Αρχή Διαφθοράς (Μαυρογιάννης) = Πόλωση

Ένας Μακάριος έλειπε από τον προεκλογικό - Στην μάχη για Β’ Γύρο θα δούμε πολλά

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Αφαιρώντας και το τελευταίο ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ ο ΝΙΚΑΡΟΣ, αφού παρέστη σε συνεδρία εκλογικού επιτελείου, κατέδειξε με απτές πράξεις ότι πλέον στηρίζει τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Αν δε ληφθεί υπόψη ότι ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ότι πλέον η μάχη θα δοθεί για την είσοδο στον Β’ Γύρο (το επισημάναμε προ οκταμήνου και δεχθήκαμε τις μεμψιμοιρίες των κομματικών στρατών) μεταξύ ΦΟΥΛΗ - ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, τότε και θα αρχίσει η παλιά τους τέχνη, που δεν λέγεται κόσκινο, αλλά ΠΟΛΩΣΗ. Και γνωρίζουν καλά ο κόκκινος και γαλάζιος στρατός την εν λόγω μέθοδο, φανατίζοντας τα πλήθη και δημιουργώντας εντάσεις και ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ των ψηφοφόρων. Τώρα, αν με τις υφιστάμενες κοινωνικές καταστάσεις οι ψηφοφόροι θα υποστούν και αυτή την πλύση εγκεφάλου και θα ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ είναι μια άλλη πονεμένη κομματική ιστορία.

ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΑΠΟ ΜΑΚΑΡΙΟ

Κι επειδή τις πλείστες φορές η πόλωση επιτυγχανόταν μέσω της επαναφοράς υπομνήσεων και υπενθυμίσεων περί των τεκταινομένων το 1974, στην προκειμένη βρέθηκε κάποιος συνώνυμος των πρωταγωνιστών για να παίξει τον πολωτικό ρόλο. Και βρέθηκε στο πρόσωπο του δημοσιογράφου ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ και του βιβλίου του (κράτος - μαφία) για να εκτιναχθεί το πρώτο κύμα πόλωσης. Προφανώς ο μόνος κερδισμένος από την αντιπαράθεση θα είναι ο Δρουσιώτης που δέχτηκε ευχαρίστως δωρεάν διαφήμιση για το βιβλίο του. Όλα είναι στο προεκλογικό παιχνίδι.

Λοιπόν ο ΝΙΚΑΡΟΣ, όπως το επισημάναμε προ δεκαπενθημέρου, αποφάσισε να κινήσει αγωγή λιβέλου κατά του κ. Δρουσιώτη για τις το βιβλίο του στο οποίο ΒΡΙΘΟΥΝ αναφορές περί διαφθοράς και παρανομιών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον περίγυρο του. Οι αγωγές θα κατατεθούν οσονούπω και ήδη μεγάλο δικηγορικό γραφείο, ετοιμάζει τις κατηγορίες ΝΙΚΑΡΟΥ, που βάσει της σχετικής νομοθεσίας θα φθάσουν και στην κορυφή της κλίμακας των απαιτήσεων που είναι το 1 εκατομμύριο Ευρώ. Αν και χρονοβόρα η διαδικασία εντούτοις ο ΝΙΚΑΡΟΣ θα το δημοσιοποιήσει με την επεξήγηση ότι τα χρήματα που θα πάρει από τον εναγόμενο ΜακΔρου, θα τα δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΑΠΟ ΦΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Προφανώς και η ενέργεια του ΠτΔ που κάνει το σχετικό διάλειμμα στην Γερμανία (συνεχή ταξιδάκια μετά που βρήκε το αεροπλανάκι - δώρο ο ΝΙΚΑΡΟΣ και έγινε ιπτάμενος πλέον) έχει και επιπτώσεις στον προεκλογικό αγώνα. Ο ΦΟΥΛΗΣ, που στηρίζεται ανυπερθέτως το τελευταίο διάστημα από τον ΠτΔ, θα αρπάξει την ευκαιρία και θα περάσει το μήνυμα στους Συναγερμικούς ότι πρέπει να συσπειρωθούν για να αντιμετωπίσουν την ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ, που εκφράζεται μέσω ΜπλακΤζον.

Οπόταν και θα δούμε αρκετά επεισόδια στο γαλάζιο στρατόπεδο και πλέον ο ΦΟΥΛΗΣ δεν θα έχει να επικαλεστεί καμία παρασπονδία και αποχή σε περίπτωση ήττας, αφού ο ΝΙΚΑΡΟΣ, και με ελαφρά παράβαση των πολιτικών – Συνταγματικών θεσμίων, παρέστη ως Πρόεδρος Δημοκρατίας σε προεκλογική συγκέντρωση κόμματος. Το βάρος πλέον μετατίθεται ΟΛΟΚΛΗΡΟ στους ώμους του Φούλη που θα παλέψει να εισέλθει στον Β’ Γύρο. Αυτά και άλλα θα συζητήσει σήμερα ο ΝΙΚΑΡΟΣ με την ΑΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ, που φανταζόμαστε θα την ευχαριστήσει γιατί προσέφερε ΚΟΥΡΕΜΑ στους Ελληνοκυπρίους με το παγερό της ύφος που μαζί με τους άλλους Ευρωπαίους παρακολουθούσαν μια χώρα – εταίρο τους να γίνεται ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ. Όλα εδώ πληρώνονται πες στην κυρία Αγγελική.

ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΝΙΚΑΡΟ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τέλος πάντων, επανερχόμενοι στον μικρόκοσμο μας να επισημάνουμε ότι η κίνηση ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ να προσφύγει στην υπό εκκόλαψη ΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΆΣ, που ακόμη δεν έχει γραφεία να στεγαστεί και περιφέρονται τα μέλη της σαν νομάδες, αποτελεί κι αυτή κίνηση προς την επίτευξη της πόλωσης και όπως πιστεύουν της συνεπαγόμενης επιστροφής των αρνιών στο κόκκινο μαντρί. Αυτά φυσικά με χίλια ζόρια και αχ και βαχ από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και τον κόκκινο στρατό που κατάφεραν να συσπειρώσουν το ΑΚΕΛ στο 70 + %. Το θέμα είναι ότι τον ΜπλακΤζον δεν τον ψηφίζουν πέραν του ΑΚΕΛ, αφού βάσει συνεχών μετρήσεων του κόμματος και του επιτελείου, οι οποίες βρίσκονται κρυμμένες στα κομματικά συρτάρια, ελκύει ελάχιστους από άλλους πολιτικούς χώρους.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΠΛΑΚΤΖΟΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ

Έτσι με την κίνηση προσφυγής στην Αρχή κατά της Διαφθοράς το δασκαλούι που τον Αγρό, επιχειρεί να ελκύσει κάποιους ανένταχτους και ΞΕΜΠΑΡΓΚΟΥΣ, παρουσιαζόμενος σαν ο υποψήφιος που θα τραβήξει το ξίφος του (Παναγία μου Αντρίκκο μου όχι τέτοια και δεν σου πάνε) για να κόψει τα κεφάλια των διεφθαρμένων. Άστε που οι πληροφορίες της ΞΥΠ επιμένουν ότι ο ΜπλακΤζον ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ σε τέτοιου είδους ενέργειες, αφού δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να τον βάλει και αυτό ο ΝΙΚΑΡΟΣ στην κατηγορία των ανθρώπων που ονομάζει ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ και τους παραπέμπει στην ρήση «φοβού την εκδίκηση των υπό σου ευεργετηθέντων».

Όμως επέμεναν από το επιτελείο και ανέλαβε τον ρόλο μεσολαβητή, ο κοινός τους φίλος (ΝΙΚΑΡΟΥ- ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ) αρχιεπιτελάρχης , το γνωστό αμερικανάκι, ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, που κοινοποίησε την πρόθεση του επιτελείου στον ΝΙΚΑΡΟ και του υποσχέθηκε σούβλα μετά κουπεπιών και ποτού στην έπαυλη του στην Λευκωσία, όπως έκαναν εξάλλου πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Παπ επισήμανε στον φίλο του ΝΙΚΑΡΟ, ότι δεν θα γίνει και τίποτε σπουδαίο, αφού η Αρχή κατά της Διαφθοράς θα συνεδριάσει προσεχώς χωρίς αποτέλεσμα προ των προεδρικών εκλογών. Κουβέντα να γίνεται που λέμε και όλα για το θεαθήναι

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΚ ΚΑΤΑ ΑΚΕΛ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ;

Αν δεν γνωρίζει ο ΜπλακΤζον και οι επιτελείς του ο Μακάριος έγραψε και άλλα βιβλία που αναφέρονται και στο ΑΚΕΛ και την πλήρη εγκατάλειψη μας από την Ρωσία σε κρίσιμες ιστορικές στιγμές, που ανατινάσσει τα διαχρονικά αφηγήματα του κόμματος της αριστεράς. Πως θα ταυτιστούν όλα αυτά είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κάποιες κυρίες που αυτοανακηρύχθηκαν προστάτιδες παιδιών με κάποια προβλήματα για να εμφανίζονται στα κανάλια, ας σταματήσουν επιτέλους για το δικό τους σόου και προβολή, της λεηλασίας του ανθρώπινου πόνου. Η συμπαράσταση προς τους πονεμένους γονείς, δεν εκφράζεται με την ρήση - επίκληση να φέρουμε τα κανάλια για να κάνουμε δηλώσεις να ξεμπροστιάσουμε το Υπ. Παιδείας. Εξάλλου, καθημερινά βλέπουμε πολλούς συμπαραστάτες παιδιών, που διαφάνηκε ότι ήταν ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

ΥΓ: Οι τρεις χάριτες ( ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ- ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) πίσω από Φούλη όταν έκανε δηλώσεις, ήταν η απάντηση στον ΝΙΚΑΡΟ που δεν διόρισε γυναίκα στην ΕΕΥ; Α, μην ξεχάσουμε και την επίθεση του βουλευτή ΔΗΣΥ ΧΑΡΑΜΠΟΥ ΠΑΖΑΡΟΥ στον Υπουργό Οικονομικών στην Επιτροπή Δημογραφικού για επιχορήγηση εξωσωματικών γονιμοποιήσεων. Οργισμένος ο Πάμπος ακούστηκε μέχρι την Χλώρακα, αλλά μάλλον ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ το εξέλαβε σαν άσμα που άδουν όταν ετοιμάζεται το ρέσι.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X