ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ανοίγει η πόρτα εξόδου - Oργίλος Χριστοδουλίδης κατά Χατζηγιάννη

ΔΗΣΑΚΕΛ στην Αμμόχωστο με τ. Υφ. Πολιτισμού Γιάννη Τουμαζή

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΥΜΩΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ…ΟΧΙ ΤΑΣΑΚΙΑ

Θυμώνει και ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ; Καλά μην φανταστείτε ότι ακολουθεί τον πνευματικό του πατέρα και ρίχνει τασάκια, αλλά κανένα λουλούδι άρχισε να το πετάει στους παρασπονδούντες Υπουργούς και λοιπούς Προεδρικούς συνεργάτες του κονκλαβίου. Μέχρι και οι πάγοι στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας παρουσίασαν σημάδια λιωσίματος, από την ΟΡΓΗ του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά μάλλον προέρχεται από την κλιματική κρίση, το νέο κατασκεύασμα που θα ενσπείρουν για να τρομάξουν τον πλανήτη. Οπόταν και με την επιστροφή του στο Κυπριστάν και ιδιαίτερα κατά την απογευματινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου θα ακούσουν πολλά και ενδεχομένως να ΑΝΟΙΞΕΙ την ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ για ορισμένους.

Πάντως η ΞΥΠ έχει πληροφορίες από την Ισλανδία, για την αντίδραση του ΝικΧρι στο άκουσμα των νέων αναταραχών στο Προεδρικό με τους συμβούλους και παρατρεχάμενους Υπουργών και Υφυπουργών. Μάλιστα, ο πράκτορας ονόματι και θωρηκτό, καθότι σπάζει τους πάγους, μας ενημέρωσε ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης τηλεφώνησε στον Υφυπουργό Πολιτισμού ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ και σε οργίλο ύφος του ζήτησε εξηγήσεις για την παρασπονδία με τον χειρισμό της υπόθεσης διορισμού νεαρής δημοσιογράφου στο κονκλάβιο του. Ενοχλήθηκε ο ΝικΧρι, κυρίως από την αντίδραση του αοιδού, καθότι για δεύτερη φορά επιχειρεί να παραπλανήσει και δεν καταθέτει αμέσως την αλήθεια και να τεκμηριώσει την θέση του για την πρόσληψη της νεαρής κοπέλας, πρώην παρουσιάστριας σε δελτία ειδήσεων και δημοσιογράφου.

ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Κι επειδή οι πράκτορες της ΞΥΠ βρίσκονται παντού, να σας ενημερώσουμε ότι ο Χατζηγιάννης ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΕ από την στάση του Προέδρου Χριστοδουλίδη και σε μια ΕΚΡΗΞΗ, δήλωνε στο στενό του περιβάλλον ότι δεν μπορεί να αντέξει την παρατεταμένη πίεση και να προσπαθούν να του φορτώσουν όλα τα κακά της διακυβέρνησης και θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Ουάου, «Μιχαλάκη - Μιχαλάκη είσαι τρέλα με του Υφυπουργού την φανέλα», κατά παράφραση του συνθήματος που αναφωνούσαν οι Παναθηναϊκοί (επ’ ευκαιρία…άντε γεια από ΑΕΚτζήδες) φώναζαν όλοι συγγενείς και φίλοι για να αλλάξουν γνώμη στον Υφ. Πολιτισμού και να μην αποχωρήσει πρόωρα από την Κυβέρνηση.

Ο ΚΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΠΟΥ ΠΑΜΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΧΡΙ

Κατά τ’ άλλα πρωί - πρωί ο ΝικΧρι θα διεξέλθει τον κατάλογο με τα στοιχεία – προσόντα των συμβούλων Υπουργών και Υφυπουργών, που ετοίμασε ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ και είναι ιδιαίτερα ΚΑΥΤΟΣ για αρκετούς. Με την πρώτη ανάγνωση θα υπομνήσει ότι κάποιοι που δεν πληρούν τα κριτήρια θα πρέπει να υποβάλουν ΠΑΡΑΥΤΑ τις παραιτήσεις τους και να επανέλθουν στην πρότερα επαγγελματική τους κατάσταση, γράφοντας στο βιογραφικό τους για το πέρασμα – κάτι σαν εκδρομή στην Βιέννη μου φαίνεται - από Υπουργείο. Ο Πάμπος Πάμπου ΠΙΕΖΕ ΑΦΟΡΗΤΑ όλη μέρα χθες τους συμβούλους να επιδώσουν τα δικαιολογητικά τους, όπως πτυχία, διπλώματα, πιστοποιητικά και λευκό ποινικό μητρώο. Α, και όταν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ΔΙΕΞΕΛΘΕΙ όλων των
βιογραφικών - σημειωμάτων θα τα παραδώσει στον ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ - Γενικό Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, για τον τελικό έλεγχο. Κι ότι αποφανθεί ο ΟΔΥ - μάλλον ΣΠΟΝΔΗ (θυσία) έπρεπε να γράφουμε και όχι αυτό που παραπέμπει στην ΩΔΗ (είδος ποίησης) – θα το πράξει και ο Πρόεδρος του κράτους, που στην προκειμένη σαφώς και ΕΚΧΩΡΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ σε άλλο αξιωματούχο του κράτους.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Για να συνοψίσουμε την κατάσταση να επισημάνουμε ότι η όλη κατάσταση της διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη συνοψίζεται στην ρήση της στήλης: ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΟΙ όποιες επιτυχίες, ΑΤΑ - παροχές στους πολύτεκνους, αγωγός προς Ισραήλ - ενίσχυση της άμυνας - εδραίωση σχέσεων με Αμερική, Γαλλία και με ομολόγους στην Ισλανδία, ΚΑΤΑΠΝΙΓΟΝΤΑΙ από την τοξικότητα με τις νυχούδες, κομμώτριες, παρουσιάστριες και άλλους ινφλουέντσες (ναι ρε έτσι τις λέγαμε στο Παλαιχώρι την Αννού και την Κολυμπού την γιαγιά μου) που κατέκλυσαν την Κυβέρνηση. Πως άδει περιπαθώς η ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ το σχετικό άσμα (ε, δεν είναι μπηχτή για Χατζηγιάννη, αφού δημιουργός του άσματος είναι άλλος Κύπριος τραγουδοποιός, που θα μπορούσε να ήταν ΥΦ. Πολιτισμού, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ) «Τραβάω λοιπόν σε όλα μια κόκκινη γραμμή/σβήνω μια αγάπη που ‘ χε λάθος διαδρομή».

ΔΗΣΑΚΕΛ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΜΑΖΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Ρε μπας και τα κυβερνητικά μας χάπια έχουν παρενέργειες και μας οδηγούν σε υπέρμετρη κουλτούρα; Ε, μα αφού σήμερα ασχολούμαστε με αοιδούς, τραγουδοποιούς, διοργανωτές συναυλιών και φυσικά τις νυχούδες – κομμώτριες που τους περιποιούνται. Ε, μα και το επόμενο μας θέμα θα είναι με κάποιο άλλο κουλτουριάρη που πέρασε από πολιτειακό πόστο και πλέον θα κάνει καριέρα από άλλο αξίωμα. Αναφερόμαστε στον τέως Υφυπουργό πολιτισμού ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΜΑΖΗ, ο οποίος θα είναι το πρώτο προϊόν που θα λανσάρει η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ στις δημοτικές εκλογές.

Ο Τμηματάρχης Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ με κατεπείγον σημείωμα του, επισημαίνει ότι η συμμαχία ΔΗΣΑΚΕΛ θα εκδηλωθεί με εκφραστή στην Αμμόχωστο τον Τουμαζή, αφού η υποψηφιότητα του προκρίνεται από τις ηγεσίες των δυο κομμάτων. Με αυτή την μέθοδο, επιθυμούν να εδραιώσουν την συνεργασία τους στις δημοτικές εκλογές τα δυο μεγάλα κόμματα, επικαλούμενα πάντα τις επιθυμίες των τοπικών παραγόντων, αλλά ιδιαίτερα τους συμβολισμούς αλλά και την κρίσιμη περίοδο για την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ.

Ο νυν Δήμαρχος ΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, που προέρχεται από το ΑΚΕΛ φαίνεται ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στο πόστο του και ο συνασπισμός ΔΗΣΑΚΕΛ προωθεί τον Τουμαζή, που μπορεί να χαρακτηρισθεί και ΖΟΓΚΛΕΡ των κομμάτων, καθότι δεν μπορεί κάποιος να του δώσει ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα, αν και διορίστηκε επανειλημμένα σε διάφορα πόστα (Πρόεδρος ΘΟΚ - Υφ. Πολιτισμού) από τον ΝΙΚΑΡΟ. Μέσω Τουμαζή, ο οποίος για να μας πείσει για το ενδιαφέρον του έγραψε και σχετικό άρθρο για την Αμμόχωστο που δημοσιεύτηκε στον ΠΟΛΙΤΗ υπό την επωνυμία «Βαρωσιώτες, εμείς που είμαστε;» για να εδραιώσει την θέση των ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ότι ο Τουμαζής μαχόταν και ενδιαφερόταν ΠΑΝΤΑ για την Αμμόχωστο και έχει τρόπους και θέσεις για να πείσει τον ΤΑΤΑΡ να μην προχωρήσει στον εποικισμό των Βαρωσίων. Τς, τς, και τα μυαλά στα κάγκελα που ερμήνευε και ο τρομερός ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΑΝΕΤΤΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

Όμως το ΑΚΕΛ κατά πρώτο θα έχει να αντιμετωπίσει την μήνη της οικογένειας ΖΑΝΕΤΤΟΥ, αφού προσδοκούσαν όλοι οι συγγενείς, ότι ο Αντιδήμαρχος Αμμοχώστου και Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΖΑΝΕΤΤΟΣ, έφθασε η ώρα να ανέβει στον θρόνο του Δημάρχου. Αν τους ξεγελάσουν πάλι, μου φαίνεται ότι αυτή την φορά ο πατέρας ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ θα τους ρίξει άλλο ένα άρθρο που θα τους ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ την ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. Να υπενθυμίσουμε για όσους δεν θυμούνται επαρκώς, ότι ο Βενιζέλος ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ από το ΑΚΕΛ, όντας Οικονομικός διευθυντής του κόμματος, και πήρε όλο το βάρος της ευθύνης στους ώμους του για το περιβόητο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ, για να μην αποκαλύψει την βαθιά εμπλοκή του κόμματος και διαλυθεί εντελώς το ΑΦΗΓΗΜΑ περί του ΗΘΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ. Καλά ξεμπερδέματα ΣΤΕΦΣΤΕΦ.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Περιφέρονται στα κανάλια και εισπράττουν τα λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν ενισχύοντας τον ναρκισσισμό τους, αντί να επιλύουν σιωπηλά και χωρίς φανφάρες τα προβλήματα της κοινωνίας. Ο Υπουργός Μεταφορών ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΦΕΑΔΗΣ εδώ και 15 μέρες αντί να πηγαίνει καθημερινά στην Αγία Κατερίνα Σινά που είναι κοντά στο Υπουργείο του και να ανάβει υπερμεγέθη λαμπάδα, που δεν είχαμε θύματα στο συμβάν με το ΣΧΟΛΙΚΟ λεωφορείο που έφυγαν οι τροχοί εν κινήσει, μας κάνει επίδειξη μηχανολογικών ελέγχων με τις αβίδωτες βίδες και άλλα φληναφήματα. Α, ομόκκελε διαφανοκέφαλε ΑΛΒΑΦ και η υπέρμετρη προβολή άνευ λόγου οδηγεί και σε αχρείαστες καταστάσεις. Αμ, ο άλλος αν. Διευθυντής υπηρεσίας διαχείρισης Τ/Κ περιουσιών ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ, ξαμόλησε μια ατάκα στην Επ. Προσφύγων, έτυχε να την ακούσει ο Διοικητής της ΞΥΠ και την μετέφερε στα υπόλοιπα ΜΜΕ και χθες ανάλωσε την μέρα του με περιδιάβασμα σε ΟΛΑ τα κανάλια για να πει τελικά ότι δεν υπάρχουν άστεγοι πρόσφυγες. Ε, αφού του έβαλε τις φωνές ο στενομάκρουλος ΥΠΕΣ Κ. ΙΩΑΝΝΟΥ τράπηκε εις άτακτον φυγή και σώπασε…

ΥΓ: Το ξέρετε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ είναι θαυμαστής της ΝΑΝΑΣ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ και του άσματος « ένα μύθο θα σας πω/που τον μάθαμε παιδιά.» Παρέστη στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής και επιχείρησε να καταρρίψει τους ΜΥΘΟΥΣ που στήνονται από κόμματα, βουλευτές (ΑΛΑΤΤΑ) και άλλους περί της δράσης του. Κορυφαία προσέγγιση ότι ποινικές ανακρίσεις και δημοσιότητα δεν συνάδουν. Καλημέρα στους ΡΕΠΟΡΤΕΡ. Δεν θα γράψουν για το πόρισμα Αιμιλιανίδη περί φυλακών που δεν δίνεται στην δημοσιότητα; Εκτός κι αν ο μάστρος ΥΠΕΣ φωνάζει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X