ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kρίσεις πανικού στο ΑΚΕΛ - Βουλιάζει ο Μαυρογιάννης

Θεοπέμπτου - Ατταλίδου ρυμουλκούν Οικολόγους στον Μαυρογιάννη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΛικούς

Ε, δεν κάνει ο κύριος. Η επωδός που σιγοψιθυρίζεται στα λαϊκά καφενεία και άλλες συνάξεις των αριστερών, παραπέμπει στην δραματική κατάσταση που βρίσκεται το ΑΚΕΛ, λόγω της επιλογής στήριξης του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για το κόμμα της αριστεράς και κρατούνται κρυμμένες στα συρτάρια της Εζεκίας Παπαϊωάννου, παραπέμπουν σε ΟΛΕΘΡΙΑ αποτελέσματα που ενδεχομένως να προκαλέσουν και αναταραχές στα άνω δώματα του ΑΚΕΛ.

Ήδη η ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ διαφαίνεται και στα περίφημα ΑΚΤΙΒ (κομματικές συνάξεις στελεχών), όπου μέλη της ηγεσίας, που καλούνται να μεταφέρουν ΟΔΗΓΙΕΣ στα στελέχη και αυτοί θα τις διαβιβάσουν με την σειρά τους στην βάση είναι και ευδιάκριτη και πασιφανής. Όπως, σε πρόσφατο ακτίβ όπου καβγάδισαν στελέχη εξαιτίας της επισήμανσης ορισμένων παρευρισκομένων ότι ο Μαυρογιάννης δεν εμπνέει την βάση και δεν μπορούν να πεισθούν τα μέλη του κόμματος.

ΚΑΒΓΑΣ ΣΕ ΑΚΤΙΒ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΚΟΟΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΠΛΑΚΤΖΟΝ

Η αντίδραση του ηγετικού στελέχους που έκανε την ενημέρωση ήταν έντονη και σε ψηλούς τόνους αφού επισήμανε ότι θα πρέπει να ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ στις κομματικές εντολές και να πολεμήσουν για την υποψηφιότητα ΜπλακΤζον, χωρίς μεμψιμοιρίες και υπονοούμενα. Η αντίδραση όμως του στελέχους που δέχθηκε τις παρατηρήσεις ήταν ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ για τα κομματικά θέσμια, αφού η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ και η ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΝΕΥ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ με την ηγεσία, θεωρείται δεδομένη για όλα τα στελέχη. Ωστόσο, ο σύντροφος , όπως μας ενημέρωσε πράκτορας της ΞΥΠ, αντέδρασε έντονα και ανέφερε στο μέλος της ηγεσίας του ΑΚΕΛ ότι αυτοί πρέπει να επωμισθούν την επερχόμενη ήττα λόγω και της λανθασμένης τους επιλογής και όχι αυτοί που μάχονται στην πρώτη γραμμή να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Μπορεί το επεισόδιο να έληξε αλλά οι πληγές μένουν κυρίως δε η πραγματικότητα βοά. Δεν ταίριαξαν τα ΧΝΩΤΑ του Μαυρογιάννη με τους ΑΚΕΛικούς, οι οποίοι και ως πολιτικοποιημένοι αναγνωρίζουν ποιος μπορεί να τους εκπροσωπήσει και να εκφράσει το όραμα της αριστεράς. Όμως το δασκαλούι από τον Αγρό, μοιάζει περισσότερο ναυαγός στον ωκεανό που προσπαθεί να βρει σανίδα σωτηρίας , αλλά δεν μπορεί καθότι δεν ξέρει κολύμπι.

Οι πιθανότητες να μην περάσει στον β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών αυξάνονται και η ηγεσία του ΑΚΕΛ νοιώθει το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια της ιδιαίτερα αν τα ποσοστά είναι και κάτω από 20%. Τότε θα ζητηθούν ευθύνες και θα φορτωθεί την ήττα ο ηγέτης του κόμματος, κάτι που ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ αντιμετωπίζει σαν εφιαλτικό σενάριο.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΚΕΛ – ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΙΑΣΙΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν φτάνουν δε τα υπόλοιπα υπάρχουν και οι αππωμάρες του Μπλακτζον που πιστεύει ότι έγινε ο ΜΕΤΡ της πολιτικής και μαζί με τον γκουρού του, το Αμερικανάκι ΠΑΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, σε μια ΚΡΙΣΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ (ουάου, το πέτυχα), τρέχουν την προεκλογική εκστρατεία, παραμερίζοντας την ηγεσία και τα στελέχη του κόμματος. Ήδη ευδιάκριτο είναι για τους παρατηρητές, ότι στις τελευταίες του επισκέψεις- συναντήσεις, τον συνοδεύει κατά κύριο λόγο ο θηριώδης Παπ (μοιάζει με πρώην σέντερ στο ΝΒΑ) και οι ΑΚΕΛικοί αναπαύονται στα γραφεία του επιτελείου. Καλή ξεκούραση ΛΕΟΝΤΙΕ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΡΑ.

Η επικοινωνία Μαυρογιάννη - ΑΚΕΛ κατέστη δυσχερής έως ανύπαρκτη αφού εν τη σοφία τους ΜπλακΤζον - ΠΑΠ, θεωρούν ότι πρέπει να προβληθεί η υποψηφιότητα του πρώην διπλωμάτη, υπαλλήλου και δεξί χέρι των Χριστοδουλίδη - ΝΙΚΑΡΟΥ και υιού επιφανούς αγωνιστή της ΕΟΚΑ, σαν ανεξάρτητη και να μην χρωματιστεί με το ΚΟΚΚΙΝΟ. Εξάλλου διάλεξαν για τον προεκλογικό τους, ως χρωματάκι ελκυστικό, το ΤΙΡΚΟΥΑΖ, που παραπέμπει σε κάτι πιο ανάλαφρο και χαρούμενο, παρά το εξεζητημένο κόκκινο της φωτιάς. Παναγία Μου κι εσείς με αυτά τα κότσχινα μια ζωή.… Αχού φωνάζουν οι σύντροφοι. Πάρε την κάλπη επάνω σου αγόρι μου, που ερμήνευε ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ – ΦΟΒΕΡΟΣ, ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΜΠΟΥ- ΑΛΕΚΑΣ

Για να δικαιολογήσουν την στάση τους περί της περιβόητης ανεξάρτητης υποψηφιότητας, οι Μαυρογιάννης- ΠΑΠανικολάου, παραπέμπουν στην ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ηγετικών στελεχών των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΘΕΟΠΕΜΤΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ) να ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΟΥΝ τους πράσινους, και να τους στηρίξουν με την ψήφο τους. Η υπόσχεση που δόθηκε σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις Μπλακτζον είναι ότι Πάμπος- Αλέκα θα επιχειρήσουν να καθοδηγήσουν το κόμμα, με κόπο και μόχθο, αφού για να εξασφαλίσουν επίσημα την στήριξη προς υποψήφιο απαιτείται το 60 % των πράσινων στελεχών. Κάτι που εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο, αφού υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις και προτιμήσεις, αλλά η πράσινη ελπίδα πάντα υπάρχει… Προς τούτο θα υπάρξει σήμερα Παρασκευή συνάντηση Οικολόγων- Μαυρογιάννη, όπου ο ΑΚΕΛικός υποψήφιος θα προσφέρει γην και ύδωρ στους πράσινους, ώστε να τους δελεάσει ευελπιστώντας ότι με την στήριξη ενός κόμματος πλην ΑΚΕΛ, θα αλλάξει την εικόνα του και την περιρρέουσα. Έστω και με το ένα τρίτο των Οικολόγων που τον ψηφίζουν...

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΕΦ - Ο ΠΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 650 ΕΚ. ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Κι επειδή ο παλαίμαχος αθλητικογράφος πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος ΑΠΑ έκανε σχετική έρευνα να σας πληροφορήσουμε ότι ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, πατέρας του Γ.Γ του ΑΚΕΛ, ήταν βασικό στέλεχος της Ομόνοιας και αγωνιζόταν στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Συμπαίκτες του ήταν μεταξύ άλλων οι Νίκος Ελευθεριάδης, Κώστας Κάττος, Πλουτής Πάλλας, Άκης Ιωάννου, Κώστας Παναγιώτου, Δρόσος Καλοθέου, Αντωνάκης Γρηγορίου, Κόκος Χριστοφόρου, Μελής Άσπρου, Ανδρέας Κωνσταντίνου - Έσσο.

Πάντως ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Πάφου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΖΑΡΟΣ το διακηρύττει με κάθε ευκαιρία και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για να καταγραφεί. Ο επόμενος Πρόεδρος λέει θα είναι Παφίτης.

Σαν εκατομμυριούχο παιδί 10 χρονών χαρακτήρισαν τις δημόσιες συγκοινωνίες στην Βουλή, Γενικός Ελεγκτής και βουλευτής των ΔΗΠΑ ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ. Σπατάλησε το κράτος μέχρι στιγμής 656 εκατομμύρια Ευρώ για τα λεωφορεία. Αν μοιράζονταν στους πολίτες 65 εκατομμύρια Ευρώ τον χρόνο δεν θα είχαμε φτωχούς, βασανισμένους και πλάσματα που δεν τα βγάζουν πέρα. Μεγάλη έμπνευση – τεράστιο φαγοπότι. Με την συναίνεση όλων των κομμάτων.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κι επειδή ακούτε πολλά παραμύθια περί της διαχείρισης των Τουρκοκυπριακών περιουσιών, να σας πούμε και κάτι που παραβλέπουν εντέχνως οι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ του τόπου. Για την παραχώρηση Τ/Κ περιουσιών πρέπει να δώσει την έγκριση της ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ που συστάθηκε προ ετών και αποτελείται από εκπροσώπους των κομμάτων. Για να μην μας κάνουν τις παρθένες οι κομματικοί και να πλασάρουν φληναφήματα στις τηλεοράσεις. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Τ/Κ περιουσίες ως όχημα για ρουσφέτι, βόλεμα ημετέρων και για υφαρπαγή χρημάτων. Όσο για τους υπαλλήλους που κατέχουν περιουσίες, ας επέμβει ο κηδεμόνας Τ/Κ περιουσιών, ο Υπουργός Εσωτερικών να τις ανακτήσει. Με συνοπτικές διαδικασίες. Και όποιος δεν τις επιστρέφει να πάει στην ΕΔΥ για πειθαρχικά παραπτώματα και παραβίαση καθήκοντος.

ΥΓ: Την επόμενη βδομάδα θα αποτραβηχτούμε για να παρατηρήσουμε καλύτερα τα φύλλα τα φθινοπωρινά που αρχίζουν να πέφτουν, όπως άδει περιπαθώς ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στο σχετικό άσμα. Όταν θα πέσουνε ξανά/ αυτά τα φύλλα/ θα φύγει για άλλη μια φορά/ ένα Φθινόπωρο/ για να θυμάμαι πιο πολύ/ εσένα αγάπη…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X