ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοροϊδεύουν χαμηλόμισθους ΠΑΣΥΔΥ - ΣΕΚ - ΠΕΟ - ΟΧΙ Μυριάνθους σε Σιζόπουλο

Χωρίς περιεχόμενο η συνεργασία ΑΚΕΛ - ΕΔΕΚ στην Πάφο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΚΡΑΤΕΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΑΝΤΕΣ

• Εθνικό σπορ κατάντησε πλέον ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ των πολιτών σε όλα τα επίπεδα. Όσοι κατέχουν την εξουσία, από τον Πρόεδρο ενός συνοικιακού καφενείου, έως τον αντίστοιχο της Δημοκρατίας, μας ΚΡΥΒΟΥΝ την αλήθεια. Προφανώς και απ’ αυτό τον συρφετό δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι εμπνευσμένοι συντεχνιακοί μας που στην νέα τάξη πραγμάτων με την απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων, τους χαμηλούς μισθούς και την εισβολή των ξένων εργατών, που τους υποδέχονται με ανοικτές αγκάλες, καθότι φθηνά εργατικά χέρια, ακόμη ψάχνουν τον ρόλο τους. Και προφανώς είναι δύσκολη η θέση τους και δεν μπορεί να τους επιρριφθούν συλλήβδην οι ευθύνες για την κατάσταση στην αγορά εργασίας, αλλά τους θέλαμε περισσότερο μαχητές , αλλά κυρίως με ένα και μοναδικό προσόν. Να λένε την αλήθεια κατάμουτρα και να επωμίζονται το βάρος των ευθυνών τους. Τα ψέματα πληγώνουν και κυρίως τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΤΘΑΙΟΥ - ΜΑΤΣΑ - ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ - ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ Ο Γ.Δ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

• Στην προκειμένη ΞΕΚΑΘΑΡΑ (θα μας συνοδεύει αυτή η έκφραση όλη την πενταετία) αποκρύβουν την πραγματικότητα από τους χαμηλόμισθους του δημόσιου τομέα και τους κοροϊδεύουν ασύστολα, οι Γενικοί Γραμματείς της ΠΑΣΥΔΥ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, της ΣΕΚ ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΤΣΑΣ και της ΠΕΟ ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. Και για να μην προτρέξετε ότι είναι αποτέλεσμα των συνήθων πυροβολισμών του ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ, σας επισημαίνουμε ότι την εν λόγω ατάκα περί ΨΕΜΑΤΩΝ των συντεχνιακών προς τους χαμηλόμισθους εκστόμισε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗ. Στις πιεστικές ρωτήσεις των βουλευτών για αναγνώριση της προϋπηρεσίας όσων βρίσκονται στην κλίμακα Α1, ο κατά πολλούς (κυρίως βουλευτές) οιονεί Υπουργός Οικονομικών, ΚΑΡΦΩΣΕ τους συντεχνιακούς, ότι μετά την συμφωνία που επιτεύχθηκε για την ταχεία ανέλιξη των εργαζομένων στις κλίμακες Α2-5-7, βγήκαν στα κανάλια και έκαναν δηλώσεις για ΔΗΘΕΝ συμφωνία και στο επίμαχο θέμα.

• Τα πράγματα γίνονται ακόμη περισσότερο επώδυνα για τους ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ αφού ο κ. Παντελή επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «το βράδυ εκείνο δεν τέθηκε το θέμα της προϋπηρεσίας όσων είναι στην Α1 και δεν συμφωνήθηκε οτιδήποτε» Ε, μα τα χάπια μου τα εργατικά. Πάντως οι παρόντες βουλευτές ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ (πλην ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΣΩΤΗΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ - ΑΛΕΚΟΥ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ) με την ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ τους σιωπή μας «ΚΟΥΦΑΝΑΝ». Κι επειδή πρέπει να λέμε τα πάντα να πληροφορήσουμε τους φίλους δημοσίους υπαλλήλους που ανήκουν στην επίμαχη κατηγορία και περιμένουν αναγνώριση της προϋπηρεσίας ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα γίνει τέτοια ρύθμιση. Όσοι ακούτε- πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συντεχνιακοί, σας λένε το αντίθετο, απλώς σας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ κι αυτοί.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ Α1 ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ

• Την εξήγηση σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους έδωσε ο Γ.Δ του Υπ. Οικονομικών ΓιωΠαν, και το κονκλάβιο του (Διευθύντρια δημόσιας διοίκησης και προσωπικού ΕΛΕΝΑ ΑΖΙΝΑ), οι οποίοι επισήμαναν ότι αν αποδεχθούν την εν λόγω ρύθμιση, θα προκληθούν αλυσιδωτές επιπτώσεις, που δεν θα ΣΥΜΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ. Ήτοι θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ αναβάθμιση και όσοι είναι ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ και μπαίνουν στην κλίμακα με μισθό γύρω στα 1990 Ευρώ, ενώ αν αναγνωρισθεί η προϋπηρεσία των κατόχων της Α1, που δεν κατέχουν πτυχίο τότε η αμοιβή τους θα πάει γύρω στα 2050 Ευρώ και θα προκληθεί ανισορροπία στο κρατικό μισθολόγιο. Όπως εκστόμισε και κάποιος εκ το κονκλάβιο του Υπ. Οικονομικών «δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα ίσα και όμοια και να καταργήσουμε την αξία των πτυχίων και να εξισώσουμε κατόχους τίτλων σπουδών με όσους έχουν ΜΟΝΟ απολυτήριο Λυκείου».

ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΑΝΤΕΛΗ - ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ - Ο ΔΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΣΙΩΠΑ

• Καλά ξεμπερδέματα. Από την συζήτηση πάντως προέκυψε και η ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ ΔΙΑΜΑΧΗ συμπολιτευόμενων κομμάτων, με τον Γ.Δ του Υπ. Οικονομικών, τον οποίο θεωρούν ότι καθίσταται ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ στην λήψη κάποιων αποφάσεων, ενώ αποτελεί ΚΥΡΙΑΡΧΟ στο μείζον Υπουργείο, ενίοτε ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ τον ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΥΝΟ. Η εν λόγω κόντρα σοβεί από καιρό και παρά το ότι καταβλήθηκαν από συγκυβερνώντες προσπάθειες να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ από την περίοπτη- σημαντική θέση του Γ.Δ υπ. Οικονομικών και να μετατεθεί σε άλλο Υπουργείο ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗ, εντούτοις οι προσπάθειες κατέστησαν άκαρπες και ο μικρός το δέμας, αλλά ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ τεχνοκράτης, επικράτησε και πλέον εκμεταλλευόμενος και την ΚΟΥΡΑΣΗ του Υπ. Οικονομικών, ρίχνει αυτός ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΤΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

• Απείλησαν να κατέβουν με τα τρακτέρ, έδωσαν και οι αγροτοπατέρες (ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ- ΧΑΜΠΑΣ- ΓΙΑΠΑΝΗΣ) ΔΩΡΆΚΙΑ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τσουπ αρπάζουν το χριστουγεννιάτικο τους μποναμά. Πάντως, ανατρέχοντας στην μνήμη θα θυμάστε ότι κάθε χρόνο επαναλαμβάνεται και το ίδιο σκηνικό. Απειλούν ή κατεβάζουν τα τράκτα (όπως τα αποκαλούν ) στο Προεδρικό -παρακολουθήσαμε και αλήστου μνήμης επεισόδια όπως εισβολή με τα τρακτέρ στο δίαυλο του αεροδρομίου (που είσαι τεράστιε ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟ - βουλευτή του ΑΚΕΛ) - και οι εκάστοτε Πρόεδροι - Υπουργοί Γεωργίας - Κυβέρνηση - κόμματα, ΤΡΕΜΟΥΝ - ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και δίνουν όσα θέλουν οι πατατοπαραγωγοί. Στο κάτω - κάτω θα τα δώσουν από την τσέπη τους ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ή ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ; Δώστε - δώστε - δώστε. Πότε όμως θα μπούμε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ είναι το ερώτημα. Απλώς είναι θέμα χρόνου, πάντως θα γίνει σίγουρα, επί διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη. Ωστόσο κάποια στιγμή όλοι οι μακάκες φορολογούμενοι που δεινοπαθούν να επιβιώσουν θα κατέβουν στους δρόμους και θα πάνε στο Προεδρικό είναι το θέμα που πρέπει να απασχολεί ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και λοιπούς κυβερνώντες - κόμματα. Προς το παρόν θα τους στείλει μήνυμα μέσω της κάλπης..

ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΔΕΚ- ΑΚΕΛ Ο ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ.

• ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ την συμμαχία που εξήγγειλε ΜΟΝΟΣ και έρημος (χωρίς άλλους αξιωματούχους της ηγεσίας) και περιστοιχισμένος από καμιά 20αριά ΠΑφίτες με ριγμένα τα μαλλιά τους πίσω ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, ο βουλευτής Πάφου του κόμματος του ΗΛΙΑΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ. Ε, μα όλη η συμμαχία επιχειρήθηκε από Σιζό, για να καταλάβει την θέση του Δημάρχου Πόλεως Χρυσοχούς ο Ηλίας Μυριάνθους και να εισέλθει ως πρώτος επιλαχών στο Κοινοβούλιο, ο ημέτερος του Προέδρου της ΕΔΕΚ ΒΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Η ΞΥΠ διερεύνησε το θέμα και μετά από πληροφορία ενός εκ των υποδιοικητών της, του επονομαζόμενου και ΤΣΑΚΑΛΙ, σας αποκαλύπτει ότι ο Μυριάνθους ΑΠΕΡΡΙΨΕ την πρόταση και ουσιαστικά άφησε εκτεθειμένο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ. Ο Μυριάνθους νοιώθει ότι υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης προς την ηγεσία και οι διαφωνίες για αρκετό καιρό δεν μπορούν να γεφυρωθούν δια μίας πράξης. Εξάλλου, δεν θα ήθελε να ρίξει ΣΩΣΙΒΙΟ στον Σιζόπουλο, αφού οι σχέσεις τους με τους συναγωνιστές του, αποχωρήσαντες, διαγραφέντες, αντάρτες και λοιπούς είναι ΑΡΙΣΤΗ. Μάλλον κλίνει προς την αντιΕΔΕΚ ο ΗλΜυρ. Μα το ΑΚΕΛ που θα συμμαχήσει που βρίσκεται; Δεν ακούσαμε κάποια ανακοίνωση, θριαμβολογία, πανηγυρισμό. Με ποιους έκανε συμμαχία ο Σιζόπουλος; Με τον εαυτό του και το ανακοίνωσε χωρίς την έγκριση σας; Τα χάπια μου τα σοσιαλιστικά.

ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΕΛ - ΕΔΕΚ ΚΑΙ Ο ΤΟ ΛΥΚΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ξέρετε η όλη ιστορία θυμίζει κάτι από γάμο που η νύμφη δεν πάει στην Εκκλησία, ο πρώτος κουμπάρος εξαφανίζεται και ο παπάς αντί το Ησαία χόρευε, ψάλλει το βρέχει φωτιά στην στράτα μου που άδει περιπαθώς ο παμμέγιστος ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. Πάντως να ζήσετε ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, αφού ήρθατε ΑΚΕΛ- ΕΔΕΚ εις γάμου κοινωνία. Εξάλλου σας ενώνουν πολλά και πλέον δεν θα μπορείτε να πυροβολείτε το έτερο σας (πολιτικό) ήμισυ. Που φθάσαμε δηλαδή στην πολιτική. Να ΜΙΣΟΥΝΤΑΙ για δεκαετίες, να εκστομίζουν αλληλοκατηγορίες, ύβρεις και όλα τα κοσμητικά επίθετα εκατέρωθεν και να μας λένε ότι συνέπηξαν και συμμαχία και θα παρουσιάσουν κοινούς υποψηφίους με όραμα και προοπτική. Αυτός ήταν ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ που βαυκαλιζόσουν ότι προωθούσες ΣτεφΣτεφ; Χάθηκε στο πρώτο φως της, το λυκαυγές νέας ημέρας που έλουσε την κόκκινη πολυκατοικία; Όσο για τον ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ εμπεδώσαμε ότι θα ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ την Κυβέρνηση και τα συγκυβερνώντα κόμματα γιατί δεν του συμπεριφέρονται ως ισότιμο εταίρο, αλλά τον αποφεύγουν συστηματικά…

• ΥΓ: Επιτέλους ποιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αντιληφθεί ότι είναι ΠΡΟΒΛΗΤΙΚΟ έως και τριτοκοσμικό οι Πρόεδροι - Πρωθυπουργοί άλλων χωρών - ως είθισται - να καταθέτουν στεφάνι στον ανδριάντα του Μακαρίου; Δεν μπορούμε ως κράτος να ανεγείρουμε κάποιο μνημείο για να τιμήσουμε όσους έχασαν την ζωή τους στους αγώνες για την πατρίδα; Τι είναι αυτές οι οπισθοδρομικές καταστάσεις; Τον Μακάριο ας τον κρίνει η ιστορία, αλλά κι εσάς όλους Προέδρους - αρχηγούς κομμάτων σας φωνάζουμε ότι δεν έχετε ΟΡΑΜΑ και ΑΓΑΠΗ για την πατρίδα σας. Αν ήσασταν φιλοπατρίες θα τιμούσατε τους ΗΡΩΕΣ του 1955- 1963-1967-1974. ΕΛΕΟΣ. Πότε θα γίνουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και να ξεφύγουμε από την μιζέρια μας;

• ΥΓ: Συνέφαγαν – συνεκόπρισαν με ΤΑΤΑΡ και ΣΤΙΟΥΑΡΤ και τώρα περιμένουμε ότι θα τηρήσουν την συμφωνία για ΠΥΛΑ και θα σταματήσουν τις παρανομίες σε ΑΓΙΟ ΔΟΜΕΤΙΟ - ΔΕΡΥΝΕΙΑ. ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ - ΟΥΤΟΠΙΕΣ και φληναφήματα.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση