ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωλοτούμπα ΔΗΣΥ μετά τις φωνές Νίκαρου για ανάκληση διαβατηρίων Τ/Κ

Δημητρίου- Ξένια Κ. θυσιάστηκαν στον βωμό του κόμματος για να εξευμενιστούν οι θεοί

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ανέκρουσαν πρύμναν και με κυβίστηση που θα ζήλευαν και οι ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής, ο ΔΗΣΥ άλλαξε θέση σε διάστημα λίγων ωρών και συνέπλευσε με την αντίστοιχη της Κυβέρνησης στο θέμα της ανάκλησης των διαβατηρίων Τουρκοκυπρίων αξιωματούχων που επέδειξαν ειδεχθή συμπεριφορά σε βάρος του Κυπριστάν.

Προηγήθηκε όμως έντονο παρασκήνιο, ομηρικοί καβγάδες με τα ανάλογα γαλλικά που εκστομίζει σε τέτοιες περιπτώσεις ο Νίκαρος και την καλοζυγισμένη κωλοτούμπα του κυβερνώντος κόμματος που υπάκουσε τις προσταγές του αυτοκράτορα του λόφου και έμεινε εκτεθειμένο, συμπαρασύροντας μαζί του και κορυφαία στελέχη.

Όπως πληροφορείται η ΞΥΠ στο άκουσμα των δηλώσεων του εκπροσώπου τύπου του ΔΗΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και της επικεφαλής- γραμματέα των ομάδων παραγωγής πολιτικής του κόμματος ΞΕΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ενεργοποιήθηκε ο Νίκαρος και το κονκλάβιο του. Θεώρησαν ότι δέχθηκαν εξ οικείων τα βέλη, στην μοναδική φορά της πολιτικής καριέρας- στο Κυπριακό- που ο ΝΙΚΑΡΟΣ έβγαλε το σινιέ κοστούμι και έβαλε φουστανέλα, επιχειρώντας να τραβήξει και την χατζάρα, επιδεικνύοντας σκληρή πολιτική προσέγγιση…

Άρχισαν τότε οι φωνές και τα τηλέφωνα. Η στεντόρεια φωνή «Έλενα πιάσε μου τον Φούλη» ( που απευθυνόταν στην ιδιαιτέρα γραμματέα) λέγεται από παρευρισκόμενους, αλλά και περαστικούς, ότι ακούστηκε μέχρι το παρακείμενο στο Προεδρικό, βενζινάδικο. Οπόταν άρχισαν τα μπινελίκια, οι φωνές και τα υπόλοιπα που δεν γράφονται και κατά τον πράκτορα της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στο Προεδρικό, προκάλεσαν εντύπωση για τα ντεσιμπέλ και την σφοδρότητα τους. Κάτι ψέλλισε ο Φούλης αλλά μάλλον δεν ακούστηκε από τον ορυμαγδό των κραυγών του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο δε πράκτορας μας αναφέρει ότι μεταξύ άλλων άκουσε ότι είπε ο Νίακρος στον Φούλη, ότι σας ενημερώσαμε και συμφωνήσατε τι τους άφησε να λένε διάφορα τα στελέχη σου; Θέλετε να πλήξετε την Κυβέρνηση και άλλα τέτοιας φύσης παράπονα - κραυγές. Στο επιχείρημα των Συναγερμικών- δεν είναι σίγουρος ο ΞΥΠάς αν πρόλαβε να το διατυπώσει ο Φούλης- περί του σπρωξίματος των Τ/Κ στην αγκαλιά της Τουρκίας, ο Νίκαρος εξερράγη λέγοντας ότι «τόσα χρόνια που τους τζιέφκουμε τι καταφέραμε;», προφανώς χωρίς να πάρει απάντηση, αφού ακούστηκε ο ήχος του ακουστικού που τοποθετείται με βία στην συσκευή, συνοδευόμενος από κάποιες άναρθρες κραυγές με παντός είδους εκφράσεις …

Άρχισε τότε η επιχείρηση να συμμαζευτούν ότι μπορούσαν στον ΔΗΣΥ. Η επιλογή μια και μοναδική. Να βγει ανακοίνωση υπέρ της Κυβέρνησης έστω και αν έμεναν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένα δυο προβεβλημένα στελέχη του κόμματος. Και η ανακοίνωση με βαριά καρδιά και ζαλισμένοι άπαντες από τις φωνές Νίκαρου, εκδόθηκε από το γραφείο τύπου ( σίγουρα όχι με συγγραφέα τον Δ.Δ, αφού θα διέψευδε τον εαυτό του), υπενθυμίζοντας σε όλους τους παροικούντες στα κομματικά γραφεία ότι είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ και ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ με την μεγαλύτερη ευκολία. Έτσι και Δημητρίου - Ξένια Κ. θυσιάστηκαν στον βωμό του κόμματος για να εξευμενιστούν οι θεοί. Ας τους γίνει μάθημα να προσέχουν τις τοποθετήσεις τους και να μην γίνονται έρμαιο του συναισθηματισμού τους και αργότερα να τρέπονται εις άτακτον φυγή. Η ανυποληψία από τον θρίαμβο είναι μια ταχινόπιτα ( για εμάς που δεν πίνουμε τσιγάρο, όπως προστάζει η λαϊκή θυμοσοφία)… δρόμος.

Στο μεσοδιάστημα ακούστηκαν και διάφορα περί αναβίωσης του ΔΗΣΑΚΕΛ, περί ξεκαθαρίσματος προθέσεων Φούλη ενόψει Προεδρικών εκλογών, περί διαφοροποίησης από το Προεδρικό και άλλα τινά που ακούγονται στα κομματικά παρασκήνια. Προφανώς πικάντικες λεπτομέρειες για να λέγονται στους κομματικούς καφενέδες.

Εμείς θα θέλαμε να ξέρουμε όσοι τοποθετήθηκαν κατά της απόφασης του Προεδρικού, έχουν υπόψη τους ότι οι οπαδοί του ΔΗΣΥ, οι Εθνικόφρονες και λοιποί, στηρίζουν τις εν λόγω απόψεις για συνέχιση της πολιτικής κατευνασμού του τέρατος… Τουρκία. Έχουν μετρήσεις που καταδεικνύουν τέτοιου είδους επιλογές από τους Συναγερμικούς. Σε σχέση με το Κυπριακό αν έχουν αλλάξει το 60% που τάχθηκε εναντίον του Σχεδίου Ανάν να μας πληροφορήσει κάποιος. Εκτός κι αν δεν ξέρουν και βαδίζουν κι αυτοί όπως σε όλα τα κόμματα του κουτουρού και με κουβέντες που άκουσαν στα κομμωτήρια και στην σύναξη για οφτό κλέφτικο.

Όσο για το ΑΚΕΛ, μην νομίζετε ότι είναι καλύτερα τα πράγματα. Κι αυτοί διχασμένοι είναι σε σχέση με τις ανακλήσεις των διαβατηρίων Τ/Κ, αλλά η αντίδραση τους ήταν αποτέλεσμα της θέσης τους ως αξιωματική αντιπολίτευση. Εξάλλου τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών τόσο σ’ αυτούς όσο και στο ΔΗΣΥ έδωσαν κάποια μηνύματα. Πάλι είχαν κλειστό το κινητό και δεν τα είδαν;

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Χάθηκε από τα ΜΜΕ η δήλωση του Γ.Δ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) – αυτός καλέ που κήρυξε την πανδημία και υπακούσαμε οι υπόλοιποι - ότι δεν χρειάζεται να δοθεί Τρίτη δόση εμβολίου, παρά μόνο σε ανθρώπους με ευάλωτα ανοσοποιητικά συστήματα και να προτιμηθεί τα εμβόλια να παραχωρηθούν σε τρίτες χώρες όπου το ποσοστό εμβολιασμού είναι 1-2 %. Πως και ξέφυγε από τους μαρκουτζοφόρους των καναλιών; Μα αυτός ο Γ.Δ Τέντος Γκεμπρεγέσους, αν έλεγε ότι τσακώθηκε με την γυναίκα του, οι τρομολάγνοι δημοσιογράφοι θα μας πληροφορούσαν ότι στην χώρα καταγωγής τους, την Νιγηρία, υπάρχει νέα μετάλλαξη του ιού, άκρως… θανατηφόρα.

ΥΓ: Οι Οικολόγοι συμφώνησαν με την Κυβέρνηση για την απόφαση ανάκλησης των διαβατηρίων Τ/Κ. Η βουλευτής τους ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ προφανώς και συμφωνεί με το κόμμα της. Έτσι για να μάθουμε την θέση της στο καίριο αυτό θέμα. Εκτός κι αν σιώπησε για να περάσει μέχρι νεωτέρας. Τι σου κάνει το βουλευτιλίκι. Αυτή δεν είναι αιτία αποσκίρτησης όπως υποσχέθηκε σε όσους υφάρπαξε την ψήφο ότι θα τους εκπροσωπεί στο Κοινοβούλιο με τις γνωστές της θέσεις στο Κυπριακό;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση