ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Koλλητός Νίκαρου ο επικεφαλής προεκλογικού Μαυρογιάννη

Τσιμπούσια στην έπαυλη του Παπανικολάου με παρόντα πάντα τον ΠτΔ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ… ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ

Επανήλθαμε! Το καλοκαιράκι βαίνει προς το τέλος και η ανεμελιά των διακοπών θα μετατραπεί σε βαρύ χειμώνα λόγω και της απρονοησίας των Ευρωπαίων ηγετών, αλλά και της εκμετάλλευσης πλασματικών αιτιών από τους συνήθως ύποπτους, κατά καιρούς κερδοσκόπους. Στο κλίμα της ακρίβειας θα κινηθεί η κοινωνία από τον Σεπτέμβριο και θα επηρεαστεί και προεκλογικός για τις Προεδρικές εκλογές, αφού για τους πολίτες θα έχουν προτεραιότητα άλλου είδους προβλήματα. Για να τελειώνουμε με το αχρείαστο μπλα- μπλα της προθέρμανσης να επισημάνουμε ότι θα δούμε πολλές εκπλήξεις μέχρι τις Προεδρικές και σε κάποια μέτωπα όλα θα ανατραπούν…

ΔΕΣΜΕΙΝ και ΛΥΕΙΝ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο θηριώδης ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- μοιάζει με σέντερ του NBA - βρισκόταν πάντα στη περιρρέουσα της πολιτικής σκηνής, είτε διαδραματίζοντας ρόλο στην ομογένεια των ΗΠΑ, χώρα όπου και δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά, αλλά και στην εν γένει πολιτική σκηνή του τόπου. Ανήκει σε μια κάστα ανθρώπων που κινούνται στο παρασκήνιο και ενίοτε στο προσκήνιο και ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ πολιτικούς προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου και ο Πάπα θέλησε να γίνει ευρύτερα γνωστός στην κοινωνία πέραν από τους πολιτικούς και φυσικά τους ομογενείς των ΗΠΑ. Σαν άλλος θείος από το Αμέρικα εμφανίστηκε να ΥΠΟΣΚΕΛΙΖΕΙ – ΠΑΡΑΚΑΠΜΠΤΕΙ και ενίοτε να ΑΓΝΟΕΙ τους ΑΚΕΛικούς κομματικούς ταγούς και να μετατραπεί το ΔΕΣΜΕΙΝ και ΛΥΕΙΝ του επιτελείου του ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Ε, το δασκαλούι που τον Αγρό έχει πολιτικές ανασφάλειες, καθότι ήρεμο, μειλίχιο και πράο, - δεν ξέρει και κολύμπι στις λίμνες με κροκόδειλους- και έβαλε δίπλα του τον ογκόλιθο ΠΑΠΑ, για να του προσφέρει στήριξη και προστασία.

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΑΚΕΛικούς

Οπόταν ο Παπανικολάου έγινε ο επικεφαλής του επιτελείου και ο άνθρωπος που αποφασίζει για τα πάντα σε σχέση με τον Μαυρογιάννη. Ο Μπλακτζον πάντως υπακούει τον ΠΑΠΑ σε σημείο που στο επιτελείο ψιθυρίζουν ότι αν θέλει κάποιος να προωθήσει οτιδήποτε και να διαμορφώσει καταστάσεις καλύτερα να απευθυνθεί στον Παπανικολάου για να γίνει η δουλειά του. Ε, ο ΜπλακΤζον θα ακούσει τον φίλο του και προστάτη του.

Εμείς ως ΞΥΠ ψάξαμε αρκετά τον ΠΑΠΑ, αλλά κολλήσαμε στην αναφορά ενός κόκκινου συντρόφου που είναι πάντα ακριβής στις πληροφορίες του. Κι αφού της διασταυρώσαμε με τον επονομαζόμενο και διαβατηριάκια - πράκτορας της ΞΥΠ που εδρεύει στο Προεδρικό και διαθέτει 3-4 διαβατήρια, λόγω αναγκών της υπηρεσίας και παρακαλούμε να αποκλειστούν οι συνειρμοί - τότε θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ε, καλά πλέον είναι εδραιωμένο ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ έβαλε την χορωδία του υποψηφίους για τις Προεδρικές εκλογές, οπόταν πάμε στο επόμενο. Όμως να ΕΛΕΓΧΕΙ και να έχει τόσο στενές σχέσεις και διασυνδέσεις ακόμη και με τους επιτελάρχες των υποψηφίων, μας σοκάρει για την ικανότητα του ανδρός στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ. Ενδεχομένως αν καταγράψει το ταλέντο του σε εγχειρίδιο, να αποτελέσει και βοήθημα σε πανεπιστήμια στο μάθημα «πολιτικές ραδιουργίες και κομματικοί αρχηγοί».

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΣΥΝΕΤΡΩΣΕ ΣΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΠΑΠΑ

Λοιπόν ο Νίκαρος δεν είναι σκέτο φιλαράκι με τον Παπανικολάου αλλά και αυτό που λέμε στην αργκό κολλητάρια. Πέραν της συνεργασίας τους σε θέματα ομογένειας – Κυπριακού και άλλων τινών ανέπτυξαν και στενή φιλία αφού ταιριάζουν τα χνώτα τους και κυρίως έχουν παρόμοιες γαστριμαργικές προτιμήσεις μετά των παρελκόμενων τους. Σε τέτοιο σημείο φθάνει η φιλία τους που στις δύσκολες μέρες των εγκλεισμών λόγω πανδημίας και των αλήστου μνήμης απαγορεύσεων μετά καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων που μας επέβαλε ο Νίκαρος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χρησιμοποιούσε ένα εκ των SMS του (λέμε τώρα για παρηγοριά) για να επισκεφθεί τον Πάπα.

ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ή ΑΒΕΡΩΦ

Οι συναντήσεις γίνονταν στην έπαυλη του ΠΑΠΑ στην Λευκωσία και εκεί ο Νίκαρος με το φιλαράκι του ξέδιναν από την πίεση των ημερών , αλλά και την καταπίεση που δέχονταν κι αυτοί που ως άνθρωποι που τους αρέσει το γλέντι και η καλή παρέα, αλλά είχαν διαφορετική γνώμη περί τούτου, οι τηλεπιστήμονες περί των κοινωνικών συναθροίσεων. Αν και οι ωτακουστές – πράκτορες μας συνέλεξαν αρκετά στοιχεία, εμείς θα σας παραθέσουμε μόνο τα πολιτικά δεδομένα. Τότε ήταν που ο ΝΙΚΑΡΟΣ εκμυστηρεύτηκε στον ΠΑΠΑ ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας και άρχισε να διαμορφώνεται στον εγκέφαλο του, το δίλημμα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ή ΑΒΕΡΩΦ.

Μετά απ’ αυτό ο ΠΑΠΑ οριστικοποίησε το πλάνο του, αφού να σημειώσουμε το σημαντικό ότι ήθελε ΔΙΑΚΑΩΣ να αναμειχτεί στα πολιτικά δρώμενα του Κυπριστάν. Με το δίδυμο Χριστοδουλίδη - Φούλη δεν θα μπορούσε να έχει τις παρεμβάσεις που θα ήθελε, οπόταν κατέφυγε στους συντρόφους που ψάχνονταν και τους ΕΠΕΙΣΕ – ο κόκκινος σύντροφος επιμένει ότι το σωστό ρήμα είναι τους ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ – προς τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Με τις κατάλληλες διεργασίες και αφού βρήκε πρόσφορο έδαφος και από άλλα επιφανής στελέχη του ΑΚΕΛ που έχουν διασυνδέσεις με τον ΜπλακΤζον, αλλά και με την επιμονή του Αγρότη μεγαλοεπιχειρηματία – σπόνσορα που ήθελε να δει Πρόεδρο τον φίλο του που έπαιζαν ππιριλιά στο χωρκό , επέβαλε τον Μαυρογιάννη.

ΤΟ ΑΚΕΛ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΝΕΥΣΤΟΥΣ

Προφανώς δεν χάλασαν οι σχέσεις Νίκαρου - ΠΑΠΑ που ενίοτε καταβροχθίζουν τις σούβλες τους στην έπαυλη του Παπανικολάου. Αντίπαλοι είπατε; Έλα καλέ μην κοροϊδεύουμε και τον κόσμο δηλαδή. Αφού το ΑΚΕΛ έβαλε τον Μαυρογιάννη για να χάσει τις εκλογές επιμένει ο κόκκινος σύντροφος. Όσο για την ατάκα του ΠΑΠΑ, σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι δεν χάνει εκλογές, αυτή είναι στα πλαίσια της προπαγάνδας. Γιατί άλλο εκλογές για την Προεδρία των ομογενειακών συλλόγων, τον Παγκύπριο και διαφορετικά για αντίστοιχη του Κυπριστάν. Έλα ΠΑΠΑ μου δεν κέρδισες και τις εκλογές για τον πλανητάρχη. Μην μας παίρνεις όλους για αμερικανάκια…

Προσέξατε όμως τους ακραιφνείς κομμουνιστές, αριστερούς ιδεολόγους του ΑΚΕΛ; Μόνο ΑΜΕΡΙΚΑΝόπνευστους, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟθρεμμένους και φίλους των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ προτιμούν να τους διοικούν και να τους συμβουλεύουν. Θα μας πουν ακόμη λίγο ότι ο υιός του αγωνιστής της ΕΟΚΑ ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΙΟΜΗΔΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ θα φωνάζουν το σύνθημα ΕΟΚΑ - ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Όπως και να το δεις έχουν ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα. Βέβαια, το κόκκινο τους έγινε ροζ με στρασάκια. Καλό χρωματάκι το ροζ. Παραπέμπει σε πολλές εκφάνσεις της ζωής.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Στην Πορτογαλία κατήργησαν τις μάσκες και στα Μέσα Μαζικής μεταφοράς. Στην Ελλάδα ο Υπ. Υγείας ανακοίνωσε ότι τα παιδιά θα πάνε στα σχολεία χωρίς μάσκες. Έλα καλέ άσχετοι, επικίνδυνοι και ανεύθυνοι οι επιδημιολόγοι στην Πορτογαλία, Ελλάδα και σε όλες τις χώρες της Ε.Ε Δεν ξέρουν οι επιστήμονες του Κυπριστάν; Εξάλλου είναι παγκόσμιο μοντέλο το κράτος μας. Γενικώς…

ΥΓ: Αποχαιρετούμε με ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ τον εξαιρετικό συνάδελφο, αγνό παιδί με ευγενική ψυχή τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ που άφησε τα εγκόσμια για τον πραγματικό κόσμο. Λιγομίλητος έως και εσωστρεφής μακριά από τις συνήθεις δημοσιογραφικές ίντριγκες και τα κουτσομπολιά, πλάσμα που δεν γνώριζε την κακία και τον φθόνο. Όταν δεν γνωρίζαμε κάτι εξεζητημένο απευθυνόμαστε στον Γιώργο του ΑΣΤΡΑ γιατί ήξερε να σε πληροφορήσει… αναλυτικά. Για τελευταία φορά – μέχρι να ξανασυναντηθούμε και να λύσουμε τις απορίες που θα προκληθούν σ’ αυτό το διάστημα και θα μείνουν αναπάντητες λόγω της έλλειψης του - θα τον προσφωνήσουμε όπως κάναμε τα τελευταία 10 χρόνια στις αίθουσες τύπου του Κοινοβουλίου. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΚΟ ΜΟΥ…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X