ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ: Χαραλαμπίδου VS Ατταλίδου, Ξυδιάς VS Μεταναστών, Βύρας VS Ανδρονίκου

Αντί επετείου 28ης Οκτωβρίου ο Δήμος Λευκωσίας εορτάζει το HALOWEEN

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΟ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ

• «Η κυβέρνηση να ενημερώσει τι θέλει να πράξει. Πρόκειται για δομή που αφορά παιδιά και νεανίδες ή πρόκειται για δομή μεταναστών; Δεν είναι δυνατό να αποδεχτούμε δομές που θα επιβαρύνουν την περιοχή και θα ενισχύσουν το κλίμα φόβου που ήδη υπάρχει». Πάρτε ανάσα όλοι οι ευαισθητούληδες, πράσινοι, ακροαριστεροί, ακτιβιστές, αυτόκλητοι υποστηρικτές των μεταναστών, ΜΚΟ και λοιποί ΚΙΣάδες, προτού προσάψετε κατηγορίες στον κύριο που έκανε τέτοιες δηλώσεις. Μπορεί να τον χαρακτηρίσετε ΕΛΑΜίτη-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ-ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ που προάγει το μίσος κατά των μεταναστών ανυπερθέτως, όπως συνηθίζεται στις πλείστες φορές μέσω των σύγχρονων καφενείων, που είναι πλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενίοτε φορώντας και τις κουκούλες της ανωνυμίας. Κι όμως αυτά τα εξέφρασε σε διάγγελμα του προς τους Γερμασογειώτες, ο κατακόκκινος Δήμαρχος Γερμασόγειας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΞΥΔΙΑΣ, σε σχέση με την αδιόρατη πρόθεση της Κυβέρνησης να αναγείρει στα όρια του Δήμου του δομές που θα φιλοξενούν κακοποιημένα παιδιά , ανάμεσα τους και ασυνόδευτους ανήλικους μετανάστες.

ΕΔΟΝόπουλο ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΕΛΑΜίτης – ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

• ΩΙΜΕ πλέον, μα και το πρώην ΕΔΟΝόπουλο που ανδρώθηκε και ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ στα αναμορφωτήρια των Περβολιών (κατασκηνώσεις ΠΕΟ) με τα νάματα του διεθνισμού και της αλληλεγγύης προς τους ξένους. Ξίνισε ο ΞΥΔΙΑΣ και με γλώσσα και ύφος που ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ, Πρόεδρος του ΕΛΑΜ δεν θα διατύπωνε, ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ το ΑΚΕΛ και όσους κατηγορούν εκείνους που εκφράζουν φόβους για το μεταναστευτικό. Ο γνήσιος αριστερός, που εργοδοτείται από το κόμμα σε όλη του την ζωή, αφού προτού καταλάβει την θέση του Δημάρχου Γερμασόγειας, υπηρέτησε ως κοινοβουλευτικός συνεργάτης του πρώην βουλευτή του ΑΚΕΛ ΓΙΑΝΝΟΥ ΛΑΜΑΡΗ (χαίρε φίλε, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είναι υπό δυσμένεια, γιατί φεύγοντας δεν έδωσε το βουλευτικό εφάπαξ στα ταμεία του ΑΚΕΛ καταπατώντας τον ιερό ΚΟΚΚΙΝΟ νόμο) με τις πράξεις του ΔΙΕΛΥΣΕ το αφήγημα του κόμματος και ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΕ κάθε είδους επιχείρημα του ΑΚΕΛ, σε βάρος όλων εκφράζουν διαφορετική άποψη για το μεταναστευτικό.

• Μάλιστα ο ΞΥΔΙΑΣ που δεν είναι ξενισμένο παιδί, πάντα χαμογελαστός, ο οποίος παραπέμπει στους παλιούς κομμουνιστές της αγροτιάς, καθησύχασε τους δημότες του, ότι θα προτάξει την κοιλίτσα του, για να μην χτιστεί κάποια δομή στην επικράτεια του. Και που να την κτίσει κύριε το κράτος; Παρακαλούμε τον ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΛΟΥΚΑΙΔΗ, ΔΑΜΙΑΝΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΣΕΒΗΡΟ ΚΟΥΛΑ (αρχηγό των ΕΔΟΝόπουλων) να τοποθετηθούν ευθαρσώς. Συμφωνούν με την στάση του Δημάρχου τους; Χωρίς δικολαβισμούς. Αν θυμάστε προ λίγων μηνών κυριολεκτικά τα όργανα του ΑΚΕΛ, τα μίντια του και όλοι οι κλακαδόροι του ΚΙΣάδες και λοιποί, ωρύονταν γιατί δεν αποδέχτηκαν στο Ζύγι να μεταφέρουν δομές.

ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΔΟΜΗΣ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΗΚΕ ΕΙΣ ΑΤΑΚΤΟΝ ΦΥΓΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

• Σημειώνεται ότι ο οργισμένος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΞΥΔΙΑΣ, στην ψηφοφορία στο Δημοτικό συμβούλιο, ψήφισε υπέρ της ανέγερσης των δομών, μαζί με τους 2 δημοτικούς συμβούλους του ΑΚΕΛ (μειοψήφησαν και οι υπόλοιποι εναντίον) . Όταν διαπίστωσε την αντίδραση των δημοτών, αφού περιερχόμενος τον Δήμο δέχτηκε την ΜΗΝΗ των Γερμασογειατών και εν όψει της επαναδιεκδίκησης της θέσης του Δημάρχου Γερμασόγειας, ΤΡΑΠΗΚΕ ΕΙΣ ΑΤΑΚΤΟΝ ΦΥΓΗ και φοβισμένος ΑΝΑΙΡΕΣΕ την ψήφο του και μετατράπηκε σε πολέμιο των δομών, σαν ο πλέον ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ του Κυπριστάν. Γι’ αυτό του αφιερώνουμε το σύνθημα. Κάκο είσαι τρέλα / είσαι τρέλα / με την μαύρη ΕΛΑΜίτικη φανέλα»…

ΚΑΤΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΒΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ

• Κάτι βρομάει στην προκειμένη. Και όμως η βρόμα στην Λάρνακα οδήγησε σε ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ δυο συντρόφων που επιστράτευσαν και τα σχετικά ΑΚΕΛικά μαχαιρώματα. Ο Δήμαρχος Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ κατηγόρησε τον ομοϊδεάτη, ομόσταβλο του Δήμαρχο Δρομολαξιάς-Μενεού ΚΥΠΡΟ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ, ότι δεν περιορίζει την δυσωδία που αναδεικνύεται στην επικράτεια του με ενέργειες που του προτείνει το Τμήμα Περιβάλλοντος και βρομίζει τους κυριλέ Σκαλιώτες. Αν και κρύφτηκε ο ΒΥΡΑΣ και δεν παρέστη στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, που συζητούσε το θέμα, εντούτοις φρόντισε να το επισημάνει και να μας το μεταφέρει μέσω ανάρτησης του ο βουλευτής του ΔΗΚΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, που ενέγραψε το σχετικό θέμα στην Βουλή, για το ΞΕΜΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣΜΑ του δημάρχου Λάρνακας για την ΑΜΕΛΕΙΑ του συντρόφου του…

• Α, ρε Κυπρούλη Ανδρονίκου και δεν κατάλαβες ότι ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ το κόμμα να είσαι εκ νέου υποψήφιος και έριξε τον ΑΝΤΡΙΚΚΟ ΒΥΡΑ στην μάχη για να σε αποδομήσει, πολεμήσει και όταν έρθει η ώρα των αποφάσεων του κόμματος να σου υπενθυμίσουν περί των βρωμιών της Δρομολαξιάς. Δεν κατάλαβες μάστρε Κύπρο ότι κάτι βρομάει στην όλη υπόθεση. Σε ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΑΝ οι σύντροφοι και θα σε ρίξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων.

«ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ» ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ

• Αν και στην προκειμένη λόγω του διαφανοκέφαλου Βύρα δεν μπορούσαν να υπάρξουν ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ στην σχετική ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΝΤΡΑ, παραλίγο. Α, πα, πα μα οι δυο κολλητές φίλες, συνεργάτιδες στην Επιτροπή Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μαχήτριες και προωθητές κάθε τι εξεζητημένου να τσακωθούν; Αναφερόμαστε στην ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ και στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ. Και μάλιστα η ΑλΑττα πήρε μια γεύση τι εστί ΕΙΡΗΝική επίθεση (ταιριάζει το οξύμωρο σχήμα…). Στα πλαίσια της συζήτησης περί του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ αξιωματούχων (θα γίνει τελικά ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΟΣ) και για σχετική πρόνοια δημοσιοποίησης στοιχείων, ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ η Ρένα του Χαμπή, απευθυνόμενη στην ΑλΑττα αναφώνησε: Δεν θα πλειοδοτούμε λαϊκίζοντας. Αμάν τα χάπια μου τα επαναστατικά.

• Πάντως, από την μέρα αποστασιοποίησης από τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ της Ατταλίδου, η άλλοτε φίλη της Ειρήνη Χ. είναι από απόμακρη έως ΨΥΧΡΗ με το κορίτσι. Ρε μπας και δεν την θέλει στο ΑΚΕΛ, για να μην βρουν ευκαιρία οι σύντροφοι, που έτσι κι αλλιώς δεν την θέλουν, να την περιορίσουν και να προωθήσουν την ΑλΑττα; Εκτός, κι αν λόγω ανεξαρτητοποίησης η Ρένα Χ. πιστεύει ότι η ΑλΑττα θα πάρει πλέον τα σκήπτρα της προβολής και θα την περιορίσει. Πως άδει περιπαθώς ο τεράστιος ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, το σχετικό άσμα «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος / πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος.» Παρεμπιπτόντως, οι ευαίσθητες προστάτιδες των ίσων δικαιωμάτων, πως και δεν θεωρούν το εν λόγω άσμα, τον ύμνο του σεξισμού; Γλίτωσε ο Διονυσίου, γιατί διαφορετικά θα τον έστελναν στην Επιτροπή δημοσιογραφικής δεοντολογίας για σεξισμό τα κορίτσια και θα τον δίκαζε η ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ, ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ του ΑΛΦΑ, που το τραγουδάει κιόλας αναπαράγοντας τον σεξισμό, και ο ΠΑΡΟΥΤΗΣ.

ΑΝΤΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟ 28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΙΜΑ ΤΟ HALOWEEN



• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΕΛΕΟΣ, μόνο αυτό μπορεί να αναφωνήσει κάποιος. Τι να ζητήσει οποιοσδήποτε; Την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ πάραυτα του Δημάρχου Λευκωσίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ και ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου που ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΑΝ την ιστορία τους και της πρωτεύουσας με ΛΕΚΕ… ανεξίτηλο και ακαθάριστο; Αν είναι δυνατό, σε μια επίδειξη ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗΣ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΗΣ και ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗΣ ενέργειας, ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνει την ώρα της παρελάσεως που τιμάται η Εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, χάπενινγκ για το HALOWEEN. Προσέξτε, την ημέρα που οι Έλληνες αισθάνονται περήφανοι, αυτοί καταφεύγουν σε αμερικανιές. Ε, βέβαια ο αππωμένος Γιωρκάτζης και τα άλλα Λευκωσιατούθκια, θα ασχοληθεί με τους ΗΡΩΕΣ του ΕΘΝΟΥΣ; Τι τον ενδιαφέρει, επιθυμεί να προωθήσει το εφεύρημα των πολυεθνικών των Αμερικάνων. Αντί Ελληνικές σημαίες να μοιράζουν κολοκύθες τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, που αν έχουν ΤΣΙΠΑ δεν πρέπει να υποβάλουν υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Ιουνίου του 2024. Προσέξτε όμως το ΑΝΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ της υπόθεσης. Οι εκδηλώσεις για το HALOWEEN, θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία που είναι αφιερωμένη στον ΚΟΡΥΦΑΙΟ πρώην Υπουργό Παιδείας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, στην Λεωφόρο Μακαρίου. Α δεν θα τρίζουν μόνο τα κόκαλα των Σπυριδάκη, Μακάριου και του ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ. Θα σηκωθούν και θα αρχίσουν πατσαρκές σε όσους επιχειρούν να αφελληνίσουν την Κύπρο. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ...

• ΥΓ: Ουφ επιτέλους αναφωνεί ο πάτερ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ. Θα λάμψει το πρόσωπο του Προέδρου μας και θα γελάσουν και οι τρίχες τους αφού θα προβαίνει στην αγαπημένη του ενασχόληση και θα συναναστρέφεται με ανθρώπους που συνεννοείται. Δεν προσέξατε τα συνεχή ταξίδια του Προέδρου της Δημοκρατίας; Γιατί νοιώθει ΑΠΙΘΑΝΑ στο εξωτερικό και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ και χαρά. Σας βαρέθηκε ρε Ευρωττοπουζοκυπραίοι, αλλά τι να κάνει ο άνθρωπος. Δεν γουστάρει Κυπριστάν.

• ΥΓ: Πως το είπε αυτό ο συνδικαλιστής της ΠΑΣΥΔΥ; Να φύγουν όλοι, να διαλυθεί ο ΟΚΥΠΥ και να πάμε πίσω στο Υπουργείο Υγείας. Εκεί όπου έχουν προσβάσεις με τα κόμματα και επηρεάζουν τους εκάστοτε Υπουργούς. Όπερ μεθερμηνευόμενο να διαλυθεί το ΓΕΣΥ γιατί οι συνδικαλιστές δεν θέλουν ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΚΟΜΕΙΩΝ και τρέμουν ότι θα χάσουν την δημοσιουπαλληλική ιδιότητα. Και φυσικά οι συντεχνιακοί τις εισφορές και τα προνόμια που αναπαύονται και πληρώνουν οι μακάκες φορολογούμενοι. Και δεν βρέθηκε κάποιος πολιτικός - κομματάρχης με γενετικούς αδένες (πλην του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ) που να βάλει στην θέση του τον πάντα ξεκούραστο αριβίστα συνδικαλιστή. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ρε και εσείς κόμματα, Κυβέρνηση κρύβεστε σαν μωρές παρθένες… 

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση