ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόκκινοι δελφίνοι σε ταραχή λόγω Χριστόφια - ΔΗΚΟ: Ηγετικά στελέχη υποψήφιοι Ευρωβουλευτές

Οι χρυσοί χορηγοί (κόμματα) των ΛΟΑΤΚΙ τους άνοιξαν δρόμο για τεκνοθεσία- αλλαγή ταυτότητας φύλου - πολιτικό γάμο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ

• Η πορεία του είναι προδιαγεγραμμένη και πανθομολογούμενη, παρά το ότι αρκετοί εκ των ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΕΛΦΙΝΩΝ που κατοικοεδρεύουν στην Εζεκία Παπαϊωάννου ακόμη να το αποδεχτούν και να συμβιβαστούν με την κομματική τους μοίρα, ευελπιστώντας ότι θα αλλάξει η ροή της προδιαγεγραμμένης ανάληψης από τον ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ της ηγεσίας του κόμματος σε εύθετο χρόνο. Κι όλα αυτά, ίνα πληρωθεί το ρηθέν προς δημοσιογράφους- ανάμεσα τους και ο προσφιλής του Δ.Χ, Διοικητής της ΞΥΠ- υπό του αείμνηστου συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ «ότι σας ετοίμασα τον Γενικό Γραμματέα των επόμενων δεκαετιών. Ο Χρήστος θα γίνει ο αρχηγός του ΑΚΕΛ και θα γράψει ιστορία». Έτσι για να μάθατε εσείς όλοι οι ανιστόρητοι σύντροφοι που περιορίζεστε στα κομματικά σας γραφεία και κάνετε θεωρίες και ασκήσεις επί χάρτου.

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΜΕ ΧΡ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ – ΧΡ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΩΜΑ ΜΑΥΡΟΥ

• Λοιπόν η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΟΔΟΣ του ΧριΧρι- νούμερο 1, συνέπεσε με την ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ στο ΑΚΕΛ , αφού μετά την φυγή (μάλλον αποπομπή- φάγωμα μπορεί να χαρακτηριστεί) της ΕΛΕΝΗΣ ΜΑΥΡΟΥ κενώθηκε μια θέση στο Πολιτικό Γραφείο του κόμματος. Έτσι στην θέση της ΕλΜαυ προωθήθηκε στο Π.Γ ο βουλευτής Λευκωσίας ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του Επαρχιακού Γραμματέα Λευκωσίας- Κερύνειας. Ο ΧριΧρι νούμερο 2, μετά από ορισμένους μήνες θα πάρει θέση στην Γραμματεία του ΑΚΕΛ, στο επονομαζόμενο και ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ , εκεί όπου καθορίζεται εν πολλοίς η πολιτική του κόμματος, λόγω αφυπηρέτησης του ΓΚΟΥΡΟΥ του κόμματος στο Κυπριακό, ΤΟΥΜΑΖΟΥ ΤΣΕΛΕΠΗ.

• Έτσι ο ΧριΧρι1, θα πάρει την θέση του Επ. Γραμματέα Λευκωσίας- Κερύνειας, ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ακόμη ένα σκαλί στην ιεραρχία, αφού να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε ως Γραμματέας της ΕΔΟΝ, εξελέγη βουλευτής και τώρα στο νέο του πόστο, του Επ. Γραμματέα, το οποίο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο , αφού ελέγχει περίπου το 50 % του εκλογικού σώματος, λόγω Λευκωσιατών αστών και βασανισμένων Κερυνειωτών. Τεράστιο ΒΑΡΟΣ στις πλάτες του μιτσή, όπως τον λένε χαϊδευτικά στο κόμμα, που ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ βρίσκεται σε αντίθετη πορεία με την Ελένη Μαύρου και που καλείται στις επόμενες Ευρωεκλογές και δημοτικές εκλογές να επιδείξει έργο. Όχι φυσικά πως και να υπάρξουν ΑΠΩΛΕΙΕΣ θα έχει κάποια επίπτωση , αλλά λέμε τώρα, για την δική του γρηγορότερη άνοδο.

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΙΧΡΙ1

• Εξάλλου τον ανελκυστήρα στην Εζεκία Παπαιώννου τον έχει σταματημένο στο ισόγειο ο Γενικός Γραμματέας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, απαγορεύοντας παράλληλα σε οποιοδήποτε να εισέλθει, αφού περιμένει τον ΧριΧρι 1 να τον ανεβάσει στον ΘΡΟΝΟ του ΑΚΕΛ. Ο ΣτεφΣτεφ είναι επιφανές μέλος των ΧΡΙΣΤΟΦΙκων οπόταν και δεν θα αντισταθεί στην παραχώρηση της θέσης στον Χρήστο Χριστόφια , όπως εξάλλου είχε ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ όταν αναλάμβανε την ηγεσία του κόμματος . Ο χρονικός προσδιορισμός θα είναι και αναλόγως της πορείας του κόμματος , αλλά και των προσωπικών προσδοκιών και αντοχών του ΣτεφΣτεφ, αλλά και φυσικά αν νοιώθει ΚΑΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΟΣ ο ΧριΧρι1. Πάντως, οι κόκκινοι δελφίνοι δυσανασχετούν, ψιθυρίζουν αλλά μέχρις εκεί. Αποδέχονται το κόκκινο πεπρωμένο τους, όπως ερμηνεύει και ο αγαπημένος του ΧριΧρι1 ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ στο ομώνυμο άσμα , που όπως περιγράφει « στο πεπρωμένο σου να δίνεις σημασία/ και αν προσέχεις πως βαδίζεις στη ζωή/ όταν κοιμάσαι άλλος γράφει ιστορία/ και κάποιος παίζει τη δική σου τη ψυχή» …

Η ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

• Πάμε και στο ΔΗΚΟ που σύμφωνα και με την πολιτική επικαιρότητα δεν ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ την πολιτική συγκυρία για να ανεβάσει τα ποσοστά του, παρά μόνο συνεχίζει την ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΗΣΗ. Προς τούτο και για αλλαγή της εικόνας ο Πρίγκιπας ντε λα Στρακκέ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ επιχειρεί το επόμενο διάστημα προσεγγίσεις, επαφές και βολιδοσκοπήσεις για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου των Ευρωεκλογών, ενώ για την διεκδίκηση των Δήμων , ετοιμασία ψηφοδελτίων κ ΕΚΧΩΡΗΣΕ την εξουσία στους Επαρχιακούς Γραμματείς.

ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ

• Έτσι στο τραπέζι του Πριγκιπάτου έπεσε η ιδέα, που εκ πρώτης άρεσε στον Νικόλα Π., να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Ευρωεκλογές με ΣΤΕΛΕΧΗ που θα απαρτίσουν οσονούπω, (τον Ιούλιο το εκλογικό συνέδριο) την ΗΓΕΣΙΑ του κόμματος. Αν και παρουσιάζονται οι περισσότεροι ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ λόγω της ΙΣΧΥΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ του νυν Ευρωβουλευτή ΚΩΣΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗ, ο οποίος θα επαναδιεκδικήσει για Τρίτη φορά την έδρα στις Βρυξέλλες, εντούτοις ο Πρίγκιπας πιέζει.

• Με ισχυρό ψηφοδέλτιο το ΔΗΚΟ και βάσει της περιρρέουσας μπορεί να ανεβάσει τα ποσοστά του και να καταφέρει να καταγάγει μια νίκη στις Ευρωεκλογές . Η άποψη ότι οι 3 κατά πάσα πιθανότητα Αντιπρόεδροι που θα εκλεγούν άνευ ανθυποψηφίου στο συνέδριο οι ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ- ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ- ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ θα έπρεπε να είναι στο ψηφοδέλτιο μαζί με κάποιους άλλους της ηγεσίας, όπως τους υποψήφιους για θέση γενικού Γραμματέα (ΑΘΩ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ - ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΛΩΜΟΥ, αν και φαίνεται ότι θα διεκδικήσει και τρίτος την θέση Γ.Γ. ο Σιβιτανίδης εκ Πάφου ορμώμενος). Όσον αφορά τα περί κοινού ψηφοδελτίου με ΔΗΠΑ- ΕΔΕΚ θεωρείται ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ που μάλλον δεν θα ευδοκιμήσει.

• Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ - ΙΕΡΕΙΣ

• Προχωράμε και στην ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ των κομμάτων που σίγουρα δεν χρειάζονται ψευδοθεραπείες αλλά χειρουργείο. Για όσους έχουν αμφιβολία τι ψηφίστηκε, τους παραπέμπουμε στην ομιλία του βουλευτή του ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΚΟΥΜΑ περισσότερο αλλά και της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ που τους επισήμαναν ότι με τον νόμο όπως ψηφίζεται πλέον ποινικοποιούνται οι πράξεις και ιερέων, η προσευχή, οι ευχές που θα κάνουν σε όσους προσέρχονται να τους μεταφέρουν το πρόβλημα τους, όσοι γονείς επιμένουν να παροτρύνουν τα παιδιά τους να αλλάξουν και όσοι ψυχολόγοι λένε στους πελάτες τους κάτι που δεν τους αρέσει... Η δε τροπολογία που πέρασε ήταν ΜΟΝΟ ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ που δεν καλύπτει την γύμνια τους. Αν θέλουμε να ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ τις ομιλίες να αναφέρουμε ότι ο Πρίγκιπας ήταν ΑΧΡΩΜΟΣ – ΑΝΕΥΡΟΣ και δεν έδειξε ηγέτη που έχει άποψη και την λέει ευθαρσώς , ενώ είχε να αντιμετωπίσει και την εσωκομματική αντίδραση, αφού ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ψήφισε εναντίον ενώ κάποιοι απουσίαζαν (Ζ. Κουλίας) . Οι ακροβασίες είναι επικίνδυνες.

• Η ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ – ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΔΕΚ – ΕΛΑΜ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ

• Στον ΔΗΣΥ διαφάνηκε το ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ αφού η Πρόεδρος του κόμματος ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ λόγω των διττών καθηκόντων της ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα μιλήσει στην Βουλή ως αρχηγός κόμματος, ενώ έσπευσε με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας να φωτογραφηθεί με την ηγεσία των ΛΟΤΑΚΙ και συμμερίστηκε τους πανηγυρισμούς τους. Πάντως δεν το συνηθίζει με όλες τις οργανώσεις που σπεύδουν στην Βουλή να φωτογραφίζεται. ΤΣΙΠΡΙΔίζει και η ΑΝΝΙΤΑ…Τα αποτελέσματα των εκλογών Οπόταν η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ μας έκανε αγόρευση νομίζοντας ότι βρίσκεται στο δικαστήριο, αφού οι επικοινωνιολόγοι της για μια ακόμη φορά την οδήγησαν σε απάτητα μονοπάτια. .

• Η ΕΔΕΚ έδειξε την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ της αφού ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ διεκπεραιωτικά είπε κάτι ακαταλαβίστικα και έφυγε τρέχοντας, ενώ την πρόταση νόμου ψήφισε ο μοναδικός παρόντας βουλευτής ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, που είναι ηγεσία και κοινοβουλευτική ομάδα μόνος του… Η ΔΗΠΑ (αποδείχτηκε ότι είναι ακριβές γενόσημο του ΔΗΚΟ) ακροβατούσε με ήξεις αφήξεις και ο ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ έκανε ομιλία που δεν αντιπροσώπευε τα πιστεύω του και το μετάνιωσε, αλλά καλά είναι να εξηγήσει την ψήφο του στην Σολιά που θα επισκεφθεί ή στον φίλο του Μητροπολίτη Κύκκου…Το ΕΛΑΜ σταθερό στις απόψεις του συγκέντρωσε και πάλι με την ομιλία του ΣΩΤΗΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ γύρω του την ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, που όπως αποδείχτηκε και στην Ελλάδα ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ στις κάλπες. Πάντως αξιοσημείωτη ήταν και η ΑΠΟΧΗ που τήρησε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑ που καταδεικνύει το πολιτικό του θάρρος. Κατά ψήφισαν και οι ανεξάρτητοι ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ – ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όσον αφορά τα διαδραματισθέντα στην Ολομέλεια να επισημάνουμε ότι προκλήθηκε επεισόδιο με την αντιπροσωπεία των ΛΟΑΤΚΙ, η οποία προέβαινε σε χειρονομίες κατά την διάρκεια των ομιλιών βουλευτών (ήτοι την ατομική προσπάθεια για ευχαρίστηση) που ήταν στο βήμα, τους βιντεογραφούσε και χειροκροτούσε όσους ήταν υπέρ τους. Φυσικά οι ευαισθητούληδες και ο Προεδρεύων της Βουλής ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ (πληροφορίες ότι αναφώνησε, έλα μάνα μου αν δεις τον γιό σου πέντε λεπτά Κυβερνήτη διερευνώνται, αλλά γενικώς του πάει η θέση, όμως…) δεν ενοχλήθηκαν. Και το απολαυστικότερο, που ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ στους βουλευτές που ψήφισαν. Λίγα λεπτά μετά την ψήφιση σε νόμο της μεταστροφής , το παρασκήνιο και οι πιέσεις τους έπιασαν τόπο, ανήρτησαν θριαμβευτικό σημείωμα στην ιστοσελίδα τους προετοιμάζοντας τους ΧΡΥΣΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ τους, τα πολιτικά κόμματα, ότι να ετοιμαστούν για να ψηφίσουν νέες νόμους που θα δίνουν το δικαίωμα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά, αλλαγή στις ταυτότητες του φύλου, πολιτικό γάμο και άλλες επιδιώξεις τους. ΑΝΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση