ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοινωνικός Αρμαγεδδών με αυξήσεις παντού - τι ψηφίζει ο Αβέρωφ

Αλαλούμ με αυξήσεις ρεύματος - Κοροϊδεύουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη ο Πρόεδρος και οι τεχνοκράτες της ΑΗΚ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ – ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

• Αντί ευχών και γλυκών και λοιπών ερωτικών μηνυμάτων, ελέω έστω του ξενόφερτου αγίου, εμείς θα μεταφέρουμε ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ και άγχος στους καταναλωτές. Παρά το ότι δεν συνηθίσαμε από την στήλη να περιγράφουμε την μαυρίλα που επικρατεί στην κοινωνία, εντούτοις δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝΑ που επέρχεται και θα σαρώσει το εισόδημα των καταναλωτών και θα ΕΞΑΥΛΩΣΕΙ το χρήμα. Η ωραιοποίηση των καταστάσεων στην προκειμένη δεν βοηθά και ούτε η πρόθεση για να μην ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ η κοινωνία από το ΚΥΜΑ ΑΥΞΗΣΕΩΝ στα πάντα θα υποβοηθήσει σε οτιδήποτε. Εξάλλου εδώ και λίγα χρόνια ο κόσμος ΠΟΛΙΟΡΚΕΙΤΑΙ με αρκετά τραγικά συμβάντα που προϊδεάζουν στην πρόθεση να διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός. Από τις υπερβολές με την πανδημία, έως τις απειλές ότι θα έρθει άλλος ενισχυμένος κορωνοιός, φτάσαμε στους πολέμους, τις συγκρούσεις και η ανθρωπότητα υποφέρει…

• Ωστόσο, στην κουκκίδα που ζούμε, βεβαίως θα επηρεαστούμε αλλά με εμπνευσμένους ηγέτες θα μπορούσαμε να προσπεράσουμε τις εισαγόμενες κρίσεις, αν είχαν οι πολιτικοί μας όραμα και αποφασιστικότητα. Αν αντιλήφθηκαν μέσα στα κλουβιά που ζουν, όπου γύρω τους κελαηδούν κάμποσα γλειφτάκια (αποδημητικό πουλί που συναντάται σε γραφεία Κυβερνήσεων-κομμάτων) ότι η κοινωνία βρίσκεται στα όρια της και θα πρέπει να τεθούν σε εγρήγορση και με σοφές κινήσεις να αντιμετωπιστεί η επερχόμενη ΛΑΙΛΑΠΑ, τότε έχουμε ελπίδες. Ποιος όμως; Ξέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τι γίνεται στην κοινωνία ή του μεταφέρουν ωραιοποιημένες εικόνες.

ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

• Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ επιτείνεται και από τους τεχνοκράτες που αναλαμβάνουν διοικητικές θέσεις, από τους διορισμένους Προέδρους και μέλη Δ.Σ ημικρατικών οργανισμών και όσους ασκούν εξουσία. Αν κάποιος βρισκόταν χθες στην συνεδρία της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής όπου συζητούνται οι αυξήσεις στο ρεύμα τότε θα τρελαινόταν ή έστω θα πάθαινε νευρική κρίση. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥ, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ και άλλοι τεχνοκράτες με ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ και λοιπούς δικολαβισμούς επιχείρησαν να συγκαλύψουν την πρόθεση τους για ΑΥΞΗΣΕΙΣ στο ηλεκτρικό ρεύμα που θα ΠΝΙΞΟΥΝ τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Έριχναν νούμερα από 25% αύξση που ήθελαν και το απαγόρευσε η Ρυθμιστική αρχή Ενέργειας (ΡΑΕΚ με την οποία καβγαδίζουν αντί να συνεργάζονται ελεώ εγωισμών-ναρκισσισμών και επιβολής της άποψης τους) έως και 15%, κατέληξαν στο 6%, αλλά το μηδέν αυξήσεις δεν το είπε ο λαλίστατος Πρόεδρος του Δ.Σ, που τις προηγούμενες μέρες ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ τους πολίτες, ότι οι τιμές ρεύματος θα παραμείνουν οι ίδιες. Και προφανώς αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι με τις αυξήσεις στο ρεύμα, θα βρουν ευκαιρία και τα ΓΕΡΑΚΙΑ - ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ να επιβάλουν ανατιμήσεις παντού, σε όλα τα αγαθά, για να μην επωμιστούν ούτε και σεντ, αντίθετα να ρουφήξουν το αίμα των πολιτών.

ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΧΝΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΑΗΚ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

• Και οι τεχνοκράτες που τους συμβουλεύουν, αναπαυόμενοι στα πολυτελή τους γραφεία με τους παχυλούς μισθούς, βγάζουν δίκην βασιλέων φιρμάνια, περί της δήθεν ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ της ΑΗΚ. Προσέξτε παρακαλώ το ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΧΑΠΑΡΟΣΥΝΗΣ και λοιπών δράσεων τόσο των εκάστοτε Δ.Σ της ΑΗΚ, των Υπουργών Εμπορίου που κατείχαν το πόστο και εν γένει των Κυβερνήσεων, που εν ολίγοις περιγράφει το Κυπριστάν σαν κράτος. Μια εταιρεία που πουλάει ΑΚΡΙΒΟ προϊόν - σε σύγκριση με άλλες χώρες - το οποίο είναι πρώτης ανάγκης και απαραίτητο για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ των ανθρώπων και έχει το ΜΟΝΟΠΏΛΙΟ από καταβολής Δημοκρατίας να εμφανίζεται ως έτοιμη να ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. Ε, τότε τα χρήματα κάποιοι τα ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΑΝ.

• Κι αντί ΟΛΟΙ τους, κόμματα, Δ.Σ-τεχνοκράτες της ΑΗΚ πρώτα να λένε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ και να κάθονται από το πρωί μέχρι το βράδυ κλεισμένοι σε ένα γραφείο για να βρουν λύσεις, ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ των ευθυνών τους και τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο. Στο μεταξύ έχουν ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ μέσω των φωνασκούντων-καθησιάριδων συνδικαλιστών τους εργαζόμενους, πιέζουν τα κόμματα λόγω ψήφων και πληρώνουν οι μακάκες - φορολογούμενοι. ΟΡΓΙΟ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ δημοσίου χρήματος και στην ΑΗΚ. Έχει την ΤΟΛΜΗ ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ να βάλει τάξη; Α, μπα. Μα ΥΠΕΔΕΙΞΕ στο Δ.Σ της ΑΗΚ να μην επιβάλει την αύξηση του 6% και όταν ρωτήσαμε χθες τον Πρόεδρο του ΓΕΩΡΓΟ ΠΕΤΡΟΥ, περίπου μας είπε ότι ήταν μια ΑΡΛΟΥΜΠΑ του ΝικΧρι που δεν θα περάσει από την ΑΗΚ. Ε, θέλετε ΣΩΤΗΡΙΑ; Όπως είπε και ο Πρόεδρος της Επ. Εμπορίου ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ (παρεμπιπτόντως σοφή η ενέργεια του να αποσυρθεί από το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών), για να δούμε η ΔΙΑΝΟΗΣΗ της ΑΗΚ τι θα αποφασίσει, που με τα τεχνάσματα της, όπως η παράλειψη στοιχείων για να παρουσιάζονται ότι τα κέρδη της ΑΗΚ είναι λιγότερα από 4.6%, οπόταν δικαιολογούνται οι αυξήσεις στο ρεύμα, τι θα αποφασίσει.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

• Όσο για τα υπόλοιπα, τα περιέγραψε επαρκώς ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑ. Πέραν από το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΡΕΥΜΑ, την ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ στα καύσιμα (να σας πληροφορήσουμε ότι ο νέος Πρόεδρος της ΑΗΚ, μέχρι πρότινος ήταν διευθύνων σύμβουλος σε πετρελαϊκή εταιρεία), την επερχόμενη αύξηση ρύπων, λόγω αμέλειας αναβάθμισης των σταθμών της ΑΗΚ, και από 300 εκατομμύρια, ενδεχομένως να αγγίξουν το μισό δισεκατομμύριο τα πρόστιμα, τα οποία θα φορτωθούμε στους λογαριασμούς, τις 10 συνεχόμενες αυξήσεις δανειστικών επιτοκίων, τις συνεχείς αυξήσεις στα αγαθά πρώτης ανάγκης, έρχονται και πουπανοπρίτζι, όπως λέμε στα χωριά μας, και οι φόροι της πράσινης μετάβασης. Θα πληρώσουμε όλοι μας το ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟ ΑΦΓΗΜΑ και καλά προωθημένη προπαγάνδα, περί πλήρους καταστροφής του περιβάλλοντος και μέσω του, με πρόσχημα την διάσωση, θα επιβληθούν φόροι σε ΝΕΡΟ-ΚΑΥΣΙΜΑ-ΑΠΟΒΛΗΤΑ. Άντε και καλά ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ. Συγνώμη που σας άγχωσα αλλά δεν μπορούσαμε να μην προειδοποιήσουμε. Επίκεινται διπλές εκλογές. ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΛΥΣΕΙΣ. Η δύναμη της ψήφου είναι τεράστια.

ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΑΒΕΡΩΦΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ;

• Οπόταν και η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ των ΑΒΕΡΩΦΙικών θα είναι εξίσου σημαντική για την πορεία του ΔΗΣΥ στις εκλογές. Ε, βέβαια, αφού όπως αναφέραμε πολλές φορές, σύμφωνα και με μετρήσεις, αναλύσεις του πράκτορα της ΞΥΠ με το προσωνύμιο ΝΑΟ, ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ορίζει ένα ποσοστό 4-5% που μπορεί να το μετακινήσει κατά το δοκούν. Πάντως, χθες στο αίθριο του Κοινοβουλίου, εκεί όπου γίνεται το παρασκήνιο και κατοικοεδρεύει και ο Διοικητής της ΞΥΠ, ο Αβέρωφ ήταν κατηγορηματικός σε σχέση με την στάση του στις δημοτικές εκλογές. Απευθυνόμενος προς τον βουλευτή του ΕΛΑΜ ΣΩΤΗΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, που εξήγγειλε λίγα λεπτά προηγουμένως την υποψηφιότητα του για την Δημαρχία Λάρνακας, προσφέροντας επιλογή στην δεξιά απέναντι στον αριστερό ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ ανέφερε ο ΦΟΥΛΗΣ ότι θα υπακούσει στο κόμμα του και δεν θα ψηφίσει ούτε ΑΚΕΛ - ούτε ΕΛΑΜ. Σαφέστατα τα υπονοούμενα λόγω των σχετικών δηλώσεων της Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ότι δεν ψηφίζει ΑΚΕΛ-ΕΛΑΜ. Στην Λάρνακα όμως; Τον ΚΑΝΕΝΑ ή εμμέσως παροτρύνει για ΒΥΡΑ.

Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΛΑΜ

• Όσον αφορά τις άλλες Δημαρχίες τάχθηκε αναφανδόν υπέρ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΓΚΗ για τον Δήμο Στροβόλου, μάλιστα το συμβούλευε για αρκετή ώρα, ενώ στην Πάφο ψηφίζει ΦΑΙΔΩΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ, αλλά φυσικά το ψηφοδέλτιο για τον Πρόεδρο του Επαρχιακού οργανισμού που υποψήφιος θα είναι ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κάπου θα του παραπέσει και δεν θα ψηφίσει. Ε, με 6 ψηφοδέλτια ακόμη και ο Αβέρωφ συγχύζεται (α, χα, χα έτσι το λέμε τώρα). Στην Λεμεσό ψηφίζει ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, ενώ στην Λευκωσία μάλλον τον φίλο του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΡΟΥΝΤΖΟ. Ωωω και τον ΝΙΚΟ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ. Ε, είπαμε είναι πειθαρχημένος κομματικά , αλλά κατά την αοιδό ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ «τραβάει λοιπόν μια κόκκινη γραμμή». Υψίστης σημασία λεπτομέρεια. Το ΕΛΑΜ στο μέλλον θα έχει μια ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ και προφανώς ψήφο από τον ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, αφού ο υιός Φούλλη είναι φανατικός ΕΛΑΜίτης. Αμάν τα χάπια μου τα γαλάζια.

Η ΛΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η έφεση της και ο εθισμός της για συνεχή προβολή οδηγεί την βουλευτή ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ να προκαλεί διχασμό στην κοινωνία συνεπικουρούμενη πάντα από τους ΑΧΑΠΑΡΟΥΣ έως και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ δημοσιογράφους που έχουν και ευθύνες για μεσημβρινές εκπομπές. Πλάσατε μια ΑΡΛΟΥΜΠΑ περί ομοφοβικού βίντεο η ΑλΑτα και το υιοθέτησαν όλοι οι ΑΣΧΕΤΟΙ δημοσιογράφοι παραβλέποντας τα δεδομένα και χωρίς να ερευνήσουν. Αν ήξεραν ποιος είναι ο ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ιεράρχης που ο θεολόγος χρησιμοποίησε το κήρυγμα του για να εκφράσει την άποψη της Εκκλησίας περί της ομοφυλοφιλίας και κυρίως περί του γάμου τους που προωθεί ο Μητσοτάκης, απλώς θα έσκαζαν μπροστά στο μεγαλείο του. Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας - Λαυρεωτικής ΝΙΚΟΛΑΟΣ είναι ο ορισμός του μορφωμένου θρησκευτικού ιεράρχη και καλά είναι να τον ακούσετε όσοι δεν τον γνωρίζετε. Και τι θέλουν δηλαδή οι ομοϊδεάτες της Ατταλίδου;

• Να επιβάλουν ΦΙΜΩΣΗ και ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ζογκλέρ των φύλων όπου δεν θα ακούμε οτιδήποτε άλλο, πέραν από τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων; Όπως έχουν αυτοί την άποψη τους διαθέτουν και οι υπόλοιποι, μπορεί και αντίθετη, όπως ο Μητροπολίτης. Κάποτε όταν ήταν στο κουβαραστράδικο του ο Γ.Διευθυντής του ΡΙΚ όταν ήθελε να ηρεμήσει άκουγε τα κηρύγματα του Μητροπολίτη Νικόλαου και ευφραινόταν. Τώρα που ο Θεός τον αξίωσε να πάρει πόστο αφήνει μέσω του κρατικού καναλιού που διοικεί κάποια παρουσιάστρια ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ να επιζητεί φίμωση του θεολόγου και του Ιεράρχη. Τέλος πάντων. 

• ΥΓ: Απορριπτική και η Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ότι το Κυπριακό είναι ζήτημα ΕΙΣΒΟΛΗΣ - ΚΑΤΟΧΗΣ και όχι δικοινοτικό. Α, πα, πα. Μην σε ακούσουν οι ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες και θα ζητήσουν την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ σου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση