ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοινωνία τεράτων εκκολάπτεται στα σχολεία - Η Υπ. Παιδείας «φτύνει» βουλευτές

Πορνό – μεγάλωμα στήθους διδάσκονται στα Δημοτικά

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ

• ΣΟΚ. Κι ενώ ασχολούμαστε με τις εγωπάθειες, τα βίτσια και τις πολιτικές ανωμαλίες των κομμάτων για την εξεύρεση μουκτάρηδων και αζάδων, Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ταξιδεύει, η καταφερτζού Υπουργός Παιδείας απασχολείται στην εξεύρεση ισορροπιών μπας και χαλάσει η εικόνα της, οι καθηγητές - δάσκαλοι ετοιμάζονται να πάρουν τις χιλιαδούλες των Ευρώ και οι συνδικαλιστές τους να ρίξουν κανένα αίτημα να εκφοβίσουν την πολιτεία, τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης ασχολούμαστε με βλακείες, στα σχολεία συντελείται η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της πατρίδας μας. Όλοι πολιτικοί, κόμματα, δάσκαλοι, καθηγητές, Υπουργείο Παιδείας, ΜΜΕ είμαστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. Κι αντί να ζητούν σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου για το Κυπριακό και να μας πουλήσουν αρλούμπες περί διαπραγματεύσεων, καλύτερα να ασχοληθούν με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΡΑΤΩΝ που εκκολάπτεται στα σχολεία και να επιχειρήσουν να σταματήσουν τον κατήφορο της χώρας στο βάραθρο. 

• Κι όμως όλα αυτά που ακούστηκαν στην χθεσινή Επιτροπή Παιδείας της Βουλής δεν θα απασχολήσουν παρά ελάχιστα τα ΜΜΕ, που προτιμούν να παρουσιάζουν το χρώμα από το σλιπάκι μιας τραγουδίστριας, που πήγαν οι σελέπριτις και αρκετές αχρείαστες πληροφορίες περί των κομμάτων. Η ΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ είναι κυρίαρχα στοιχεία στα σχολεία, όπου η περιγραφή τους από σχολικούς ψυχολόγους προσομοιάζει με εικόνα χώρων όπου εκκολάπτεται όχι το μέλλον και αναβλύζει το φως, αλλά το σκοτάδι και το έγκλημα. Και τα ποσοστά διόλου ευκαταφρόνητα, αφού η Αστυνομία σε 2 χρόνια εξέτασε χίλια περιστατικά παραβατικότητας. Και φυσικά ως συνήθως δεν βρίσκεις ποιος φταίει, τι κάνει πως αναδιομορφώνεται η κατάσταση.

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ

• Όπως αποκάλυψε και ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΛΙΑΔΩΡΟΣ υπάρχουν παιδιά στα σχολεία με ψυχιατρικά προβλήματα, χρήστες ναρκωτικών, χρήση αιχμηρών αντικειμένων και επιθέσεις κατά συμμαθητών τους. Ο δε βουλευτής του ΑΚΕΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ αναφέρθηκε σε ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ που χτυπούν συμμαθητές τους. Ακόμη το 25% των μαθητών, έπεσαν θύματα σχολικού εκφοβισμού. ΦΟΒΕΡΟ.

• Κι όλα αυτά γιατί αυξήθηκε η φτώχεια, οι γονείς για να επιβιώσει η οικογένεια εργάζονται πολλές ώρες και αφήνουν τα παιδιά ανεξέλεγκτα, η αύξηση φαινομένων σεξουαλικής κακοποίησης στις οικογένειες, η πανδημία που προκάλεσε σωρεία ψυχικών τραυμάτων όπως επισήμαναν οι ψυχολόγοι-ειδικοί. Εμείς θα προσθέταμε η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ, η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, η ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ στον μοναδικό Θεό που πιστεύει ο κόσμος και εν γένει η απομάκρυνση από τις παραδόσεις, την θρησκεία, την οικογένεια. Ο δήθεν εξευρωπαϊσμός και εκμοντερνισμός με την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των πάντων για το χατίρι της δήθεν ελευθερίας προκάλεσε και στην πατρίδα μας την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΌ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ

• Κι επειδή θα θαφτεί κι αυτό το θέμα, αφού δεν έχουμε ηγέτες με ΟΡΑΜΑ να εγκύψουν με ενδιαφέρον και με όρεξη για να ανατρέψουν την κατάσταση. Καλά είναι όλα τα υπόλοιπα που οραματίζεται ο Πρόεδρος ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, αλλά χωρίς παιδεία και υγιή κοινωνία δεν μπορεί να γραφτεί στην ιστορία. Ας κηρύξει ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ να σωθεί η κοινωνία και να σταματήσει η εκκόλαψη τεράτων. Ας σκοτώσει επιτέλους κάποιος το τέρας που τρώει τα σωθικά του τόπου μας. Είμαστε μικρός τόπος και όλα μπορούν να γίνουν εύκολα. Φτάνει κάποιος ηγέτης με σπαθί και λάμψη στο μάτι να θέλει να γραφτεί στην ιστορία. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ κήρυξε την σταυροφορία αν και δεν φαίνεται να εισακούεται, αφού περί άλλων τυρβάζουν η Κυβέρνηση και τα κόμματα.

ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕ - ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Η ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

• Πως όμως θα γίνει η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ γονιών, πολιτείας εκπαιδευτικών, όταν η Υπουργός Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, έχει μοναδική έγνοια την δική της εικόνα και το σόου και δεν επιδιώκει την στήριξη των κομμάτων. Κι όμως αυτοί με κίνδυνο παρεξηγήσεως στάθηκαν δίπλα από την Αθηνούλα, αλλά αυτή τους πούλησε πριν αλέκτωρ φωνήσαι... Ακόμη και στον ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ επιτέθηκαν οι συγκυβερνώντες ότι αδικεί την Υπ. Παιδείας είναι καλή (το γνωστό εκνευριστικό σλόγκαν για όλους τους ανθρώπους), ευπροσήγορη, και ακούει και προβληματίζεται. Στην πρώτη ευκαιρία τους ανταπέδωσε τα δώρα της στήριξης. Τους ΕΦΤΥΣΕ κυριολεκτικά και τους παραμέρισε σαν τρίχα από το ζυμάρι. Παραπονέθηκαν οι συγκυβερνώντες ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ (ΔΗΚΟ) - ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΔΗΠΑ και οι άλλοι βουλευτές της Επ. Παιδείας (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΟΥΛΑΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ) ότι η καταφερτζού Υπ. Παιδείας, ούτε καν τους υπολογίζει, αφού δεν τους κάλεσε ή δεν διευθέτησε ως οικοδεσπότης, συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας της Ελλάδας ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ.

• Με τον οποίο ΚυρΠιε είχαν πρότινος συνάντηση στην Ελλάδα η Επ. Παιδείας της Βουλής, όπου και προώθησαν κάποια εκπαιδευτικά ζητήματα. Προφανώς ήθελαν να πληροφορηθούν για την εξέλιξη τους. Πριτς τους είπε η Αθηνούλα που θα πάρετε εσείς την προβολή. Πηγαίνετε καθίστε στην Βουλή σας και δεν θα συμμετάσχετε με τους επισήμους… χώρκατοι Παυλή και Αλέκο. Διαβάστε εφημερίδες, ιστοσελίδες να μάθετε τι είπαμε. Ε, μα δεν την πήρατε κι αυτή μαζί σας στην Αθήνα κύριοι βουλευτές και το κορίτσι πικράθηκε και θέλησε να πάρει όλη την δόξα. Αυτή είναι η καταφερτζού Υπ. Παιδείας για όσους δεν την έμαθαν ακόμη. Χαμόγελα, φιλοφρονήσεις , αλλά τα πάντα να περιστρέφονται γύρω της. Τώρα διερωτούνται οι βουλευτές πως την αναγνωρίσαμε και της προσδιορίσαμε το σχετικό προσωνύμιο. Ε, μα η ΞΥΠ είναι η μοναδική υπηρεσία πληροφοριών που λειτουργεί με μεθοδικότητα και δεν πιάνεται κοιμώμενη.

• ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΘΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

• Πάμε παρακάτω. Ιδού και ένα δείγμα γιατί οι αρμόδιοι φορείς αντί να απασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, η έγνοια τους είναι το σόου και η εικόνα τους. Αυτή είναι η περίφημη παιδαγωγική προσέγγιση που λανσάρει η καταφερτζού Υπουργός Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ. Και αυτή την φορά δεν μπορεί να αφήνει υπονοούμενα ότι η ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ των μαθητών δεν ήταν επί Υπουργίας της. Άλλη μια ένδειξη παραγνώρισης των δικών της ευθυνών, αφού ως Διευθύντρια του Παιδαγωγικού ινστιτούτου συνέβαλε στα μέγιστα στην χάραξη εκπαιδευτικής πολιτικής. Εκτός κι αν παραδέχεται ότι ήταν μόνο γλάστρα στο ΥΠΑΝ. Λοιπόν, στις περίφημες αλλαγές της έχουμε δυο σημαντικές προσθήκες. Η μια που αφορά παιδιά της Ε τάξης δημοτικού και στο μάθημα της ΓΛΩΣΣΑΣ σχετικό βιβλίο παραπέμπει σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Ναι και απάντησαν από το Υπ. Παιδείας όταν αποκαλύφθηκε από την ΚΑΤΙΑ ΣΑΒΒΑ στον ΑΛΦΑ (δέστε σχετικό βίντεο) η σχετική παρασπονδία, ότι θα αποσύρουν το σχετικό σύγγραμμα. Καλά δεν το ψάξετε προτού το δώσετε στους μαθητές. ΠΟΡΝΟ ρε στα παιδιά του δημοτικού σχολείου;

• Αμ, το άλλο. Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής του ΕΛΑΜ ΣΩΤΗΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ στο έντυπο « ταξίδι ζωής» που διδάσκεται στα πλαίσια της περίφημης, περιλάλητης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, οι δάσκαλοι προτείνεται από το Υπουργείο Παιδείας να διδάσκουν σε παιδιά της Ε τάξης δημοτικού, « πως θα μεγαλώσουν το στήθος τους», ποια σουτιέν είναι κατάλληλα για βράδυ και ημέρα, καθώς και πως μπορεί να αυξηθούν οι γυναικείες ορμόνες μέσω μασάζ( δέστε σχετικό βίντεο). Πάλι δεν το πήρε πρέφα η Υπ. Παιδείας; Οι φωνασκούντες βουλευτές που κρύφτηκαν να μας πουν αν αυτή είναι η διαπαιδαγώγηση που προτείνουν να εφαρμοστεί στα σχολεία.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Διοχετεύτηκε από το Προεδρικό στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια η είδηση ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσκλήθηκε να επισκεφθεί την Τουρκία, για να μαζέψουν αντιδράσεις. Να πληροφορήσουμε τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ότι παρόμοια επίσκεψη πραγματοποίησε και ο προκάτοχος του και πολιτικός του πατέρας ΝΙΚΑΡΟΣ με αντιπροσωπεία, που διαφήμιζαν ότι θα λύσουν το Κυπριακό, αλλά απλώς τους έμεινε το ταξιδάκι στα στενά του Βοσπόρου. Την ίδια ώρα που οι Τούρκοι λεηλατούν τις εκκλησίες κάνουν τα ιερά μας τουαλέτες, αφήνουν εκτεθειμένη την Κυβέρνηση με συμφωνίες, όπως την Πύλα που δεν εφαρμόζουν, προωθούνται στην νεκρή ζώνη και κατακτούν έδαφος, θα πάει να συνομιλήσει τι με τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ; Αφού λένε ότι ΜΟΝΟ δυο κράτη επιθυμεί η Τουρκία Τι θα πει για να τον πείσει;. Εκτός κι αν η συμφωνία με τους πολιτικούς προαγωγούς για εκλογή στην Προεδρία του κράτους προνοούσε και λύση δυο κρατών για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα τους στην περιοχή. Α, να πούμε ότι την εποχή εκείνη της επίσκεψης πολιτικών στην Τουρκία, ο μέγιστος καλός συνάδελφος ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΟΣ εκστόμισε το μνημειώδες. «Προσκύνησαν στην αυλή του Αρταξέρξη».

• ΥΓ: Οι πάνσοφοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κάθονται και αρπάζουν το χρήμα που βγαίνει με αίμα από τους πολίτες της Ευρώπης, αντί να προωθούν ρυθμίσεις για παρακολούθηση δημοσιογράφων, γιατί δεν αρχίζουν από τους πραγματικούς κλέφτες των χρημάτων της Ε.Ε Τους ευρωβουλευτές και άλλους ταγούς των Βρυξελλών που αποδεδειγμένα τα υφάρπαξαν. Όσο για εμένα τον Ευρωττοπουζοκυπραίο παρακαλώ να με παρακολουθείτε καθημερινά. Σας δίνω την άδεια. Οι πράκτορες της ΞΥΠ είναι εκπαιδευμένοι και δεν μπορείτε να πληροφορηθείτε οτιδήποτε για την ταυτότητα τους.

• ΥΓ: Την αντιδημαρχία Έγκωμης διεκδικεί ο Πρόεδρος της ΕΘΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του φαίνεται ότι συγκεντρώνει την στήριξη των περισσοτέρων κομμάτων, αλλά κυρίως των δημοτών που όλα αυτά τα χρόνια τον παρακολουθούν, μέσω του πολυδιάστατου έργου του στην πόλη τους. Οσονούπω θα έχουμε και ανακοινώσεις δίνοντας στους ΕΓΚΩΜίτες, επιλογή στις δημοτικές εκλογές. Έχει δε σημασία, με τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση, το πρόσωπο του αντιδημάρχου, αφού ουσιαστικά θα είναι ο άνθρωπος – συντοπίτης τους που θα βρίσκεται δίπλα τους, λόγω του ότι ο νέος Δήμαρχος θα έχει στην δικαιοδοσία του Λευκωσία-Αγλαντζιά-Άγιο Δομέτιο-Έγκωμη. Υπερ-δήμος. Οπόταν πρέπει να επιλέξουν με προσοχή οι δημότες τον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση