ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλίκα Χάρη Γ. VS K. Πετρίδης - Κούσιος εκθέτει Νίκαρο

Κορυφώνεται ο παράλληλος προεκλογικός στον ΔΗΣΥ - Υπαναχώρησαν οι εργοδότες στην συμφωνία με Ζέτα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ

Μετά ψάχνουν γιατί στις δημοσκοπήσεις δεν πείθουν την κοινωνία. Μα σας παρακολουθούν κύριοι και διαπιστώνουν καθημερινά οι πολίτες ότι κάτι συμβαίνει στα εσωκομματικά του ΔΗΣΥ και δεν είστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ στον κοινό στόχο της εκλογής του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ στο ύπατο κρατικό αξίωμα. Αντίθετα, οι έγνοιες σας φαίνεται να είναι άλλες και αποτυπώνονται σε κάθε ευκαιρία. Όπως και την περασμένη Δευτέρα, όπου διαφάνηκε ότι η κλίκα του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ στην Επιτροπή Οικονομικών, επιθυμεί να καθορίζει την δική της ατζέντα και να κινείται με τους δικούς της όρους και τακτική.

Ε, δεν μπορεί για δεύτερη φορά να δημοσιοποιεί δια μέσου του πρωθιερέα της κλίκας, βουλευτή του ΔΗΣΥ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ ΚΟΥΛΑ, ότι διαφωνεί με νομοσχέδιο που κατέθεσε το Υπ. Οικονομικών περί της κατάργησης του δικαιώματος της Βουλής να ελέγχει τις προσλήψεις στην δημόσια υπηρεσία, προτού αυτές διενεργηθούν από κρατικούς φορείς, ημικρατικούς οργανισμούς και τοπική αυτοδιοίκηση. Η διαφωνία μάλιστα που εκδηλώθηκε και με δηλώσεις Κουλά έγινε για να ξεκαθαρίσει για δεύτερη φορά η διαφορά της κλίκας Χάρη Γ.- Υπ. Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ και να μην υπάρχει κάποιος στο πολιτικό σκηνικό και στους γαλάζιους ψηφοφόρους, που δεν κατάλαβε ότι δεν είναι το ίδιο και αυτό οι δυο πρώην φίλοι και ηγετικά στελέχη της επονομαζόμενης από την στήλη, πλατφόρμας του ENGLISH SCHOOL.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΧΑΡΗ Γ.- ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ Κ.- ΣΑΒΙΑΣ Ο.

Σημειώνεται ότι για το σχετικό θέμα συναινούν σε μια πρωτοφανή ΟΜΟΘΥΜΙΑ – ΟΜΟΓΝΩΜΙΑ όλες οι συντεχνίες και αρμόδιοι κυβερνητικοί φορείς, καθώς και ΟΛΑ τα κόμματα, πλην φυσικά της κλίκας Χάρη Γ. (Ο. Κουλά και η σιωπηρή ΣΑΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ). Περιμένουμε και την στάση των υπολοίπων μελών της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ, όταν το θέμα συζητηθεί σε σχετικές συνεδρίες, αλλά και την θέση του ΦΟΥΛΗ που βλέπει ότι τα γαλάζια παιδιά περί άλλων τυρβάζουν. Η απορία είναι αν μπορούσαν να επιλυθούν παρασκηνιακά οι όποιες διαφωνίες με Πετρίδη, όπως εξάλλου είναι και πάγια πρακτική και για σοβαρότερα θέματα με όλους τους Υπουργούς. ΦΕΥ όμως ,δέχτηκε εξ οικείων τα βέλη ο Πετρίδης από γαλάζιους συναγωνιστές και φίλους.

Κλείνουμε με την ατάκα ότι εμείς πρώτοι οριοθετήσαμε προ μηνών τον ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ που διεξάγεται εντός ΔΗΣΥ, στο παρασκήνιο, αλλά στην προκειμένη στο προσκήνιο και αφορά την κατάληψη του γαλάζιου θρόνου της Πινδάρου. Ενδεχομένως να είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα της προεκλογικής Φούλη. Ποιος καίγεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για την εκλογή Φούλη και ποιοι έχουν στο μυαλό προσωπικές ατζέντες και φιλοδοξίες; Ε, είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ επιθυμεί να είναι διάδοχος του Φούλη, ενώ και ο Κ. Πετρίδης δεν θα αρνιόταν τέτοια προοπτική. Τουλάχιστον δεν το διαψεύδει, να μην αγχώνεται και ο πρώην κολλητός του φίλος.

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ – ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

Σε ευνομούμενα κράτη - ενίοτε πλην από Μάλι, Μαδαγασκάρη, νήσο Άου - άου για ευνόητους λόγους, αφού λόγω ζούγκλας οι αξιωματούχοι κάποτε χάνουν τον δρόμο τους και προσέχουν από τα άγρια θηρία - ο Πρόεδρος του κράτους επιλαμβάνεται θεμάτων ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ που απασχολούν την κοινωνία. Για τα υπόλοιπα, ενημερώνεται από τους καθ’ ύλη αρμόδιους Υπουργούς, οι οποίοι αναλόγως του χαρτοφυλακίου τους δρουν και παρουσιάζουν τα θέματα προς επικύρωση.

Στο Κυπριστάν ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ – ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ και ενίοτε παρακάμπτει τους Υπουργούς του και επιχειρεί ειδικά το τελευταίο διάστημα να ακουστεί το ΚΥΚΝΕΙΟ του άσμα, ως εύηχο και ιδιαιτέρως ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΟ. Στην προκειμένη όμως ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ από τον φίλο του, συμπαίκτη στο τάβλι και σε άλλους είδους επιτραπέζια παιχνίδια, Υπουργό Εργασίας ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΟΥΣΙΟ.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.

Ε, δεν γίνεται Κούσιε μας να συγκαλείται σύσκεψη στο Προεδρικό και να ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις , όπως επικρατεί σε όλο τον πλανήτη, όλα είναι προετοιμασμένα και απλώς ο Νίκαρος θα επικύρωνε ως ο ανώτατος άρχοντας μια σημαντική καινοτομία που εξήγγειλε ως κατόρθωμα του το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ε, δεν οδηγείς σε αδιέξοδα τον Πρόεδρο του κράτους και μάλιστα χωρίς προοπτική και παραπέμποντας στο μέλλον. Κάνεις το απλό και αυτονόητο που γνωρίζει και ο πλέον αδαής πολιτικός ή καλύτερα ο πρωτοετής φοιτητής Πολιτικών επιστημών και ενίοτε και μαθητής Γυμνασίου που διδάσκεται Πολιτική αγωγή (εντάξει αυτά είναι της εποχής μου, αλλά κάτι αντίστοιχο διδάσκεται και να μας πληροφορήσουν οι φίλοι μου εκπαιδευτικοί παρακαλώ) .

Καλείς στο τηλέφωνο ή μάλλον συναντάς όλους τους κοινωνικούς εταίρους, όπως ονομάζονται, ΚΕΒΕ - ΟΕΒ – συντεχνίες για να επικυρώσεις την συμφωνία που είχαν κάνει με την αείμνηστη ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ. Αν ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ οι εργοδότες εκμεταλλευόμενοι τις συγκυρίες, αφού την συμφωνία έκαναν με την μ. Ζέτα, τότε ΑΚΥΡΩΝΕΙ ο Νίκαρος την συνάντηση. Και χρειάζεται μαεστρία για να επιφέρεις τέτοιου είδους τομές, όπως η θέσπιση ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ, αφού οι Υπουργοί δίνουν κάτι στους εταίρους για να πάρουν κάτι άλλο. Οπόταν Κούσιε μου στο πρώτο τεστ δεν πέρασες τις εξετάσεις και αμέσως διαφάνηκε η διαφορά κλάσης με την μ. Ζέτα.

ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΖΕΤΑ

Όσο για τους εργοδότες που εμφανώς ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ από τα συμφωνηθέντα εκμεταλλευόμενοι την απουσία της τέως Υπ. Εργασίας, που πλέον βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο, κατέδειξαν ότι η αρχαιοελληνική ρήση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» είναι η επιτομή της δράσης τους. Αλλά, τα κλαψουρίσματα που έκαναν για την αείμνηστη που συνέβαλε στην συμφωνία για τον κατώτατο μισθό και ότι θα ήταν μνημόσυνο η επίτευξη της (συμφωνίας) τα ξέχασαν; Εκτός κι αν ήθελαν να εκθέσουν τον Κούσιο και να ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ τον Νίκαρο. Όλα είναι στο παιχνίδι ακόμη και τα αθέμιτα μέσα…

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, Π. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να συγχαρούμε τον Τμηματάρχη υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ, που αποκάλυψε και μάλιστα μέσω προσωνυμίων τους ανθρώπους που θα στελεχώνουν το επιτελείο ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Αναφερόμαστε στο αμερικανάκι ΠΑΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, τον επονομαζόμενο και ταμία (αλήθεια πότε θα πάνε στις ΗΠΑ, Παπ και ΜπλακΤζόν για να ελκύσουν ομογενειακούς ψήφους;), τον influencer   ΛΕΟΝΤΙΟ ΦΙΛΟΘΕΟΥ που είναι ο εκπρόσωπος της φράξιας νεοακελικών και πετυχαίνει συνεχώς διορισμούς σε ημικρατικούς οργανισμούς και τον listen AKEΛ ΠΑΝΟ ΠΑΡΡΑ εκ Λεμεσού ορμώμενο, κουλτουριάρη και οραματιστή. Για τα υπόλοιπα θα τα πούμε προσεχώς…

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η χώρα κινδυνεύει από την ανεξέλεγκτη είσοδο μεταναστών. Όταν άρχισαν να διαμαρτύρονται και να κάνουν διαδηλώσεις ζητώντας περισσότερα επιδόματα και κατηγορώντας την χώρα που τους φιλοξενεί, οι αρμόδιες υπηρεσίες ενημερώνουν ότι μεταφέρουν φυματίωση, σύφιλη και άλλες μολυσματικές ασθένειες, ότι μεταφέρουν ναρκωτικά και επιδίδονται σε πορνεία, ενώ μετέχουν και σε εγκληματικές πράξεις, τότε η Κυβέρνηση αλλά και η κοινωνία πρέπει να αντιδράσει… Διαφορετικά ΕΑΛΩ το Κυπριστάν και αντί να μας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ οι Τούρκοι να φύγουμε και να δημιουργήσουμε την Νέα Κύπρο, εκεί κοντά στην Νέα Σμύρνη, τότε θα το κάνουν οι ορδές των ξένων.

ΥΓ: Αγαπητοί μου δάσκαλοι – καθηγητές πάντα σας αγαπάμε, σας στηρίζουμε και αναγνωρίζουμε το έργο σας. Γιατί διαμαρτύρεστε όταν σας λένε ότι ξεκουράζεστε και πληρώνεστε για δυο - δυόμιση μήνες και ότι στην Γαλλία τα σχολεία κλείνουν 6 Ιουλίου. Προφανώς είναι ολίγο υπερβολικό. Αν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε πως νοιώθουν άλλοι εργαζόμενοι ρωτήστε σας παρακαλούμε και εκείνους τους νεαρούς με διδακτορικά που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα το κατακαλόκαιρο με 800 - 1000 Ευρώ και με τον κάθε κομπλεξικό να τους τρελαίνει. Είστε οι ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ της κοινωνίας πώς να το κάνουμε. Ευχαριστείστε τον Θεό για την τύχη σας και άστε τα άλλα…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση