ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kλίκα ΟΚΥΠΥ - ιατρών λεηλατούν δημόσιο χρήμα - Aπολιτίκ ΑΚΕΛ

Μπροστά σε νέα CYPRUS AIRWAYS - Χάνει ψήφους το ΑΚΕΛ από το ΕΛΑΜ;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΟ 2024 ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΚΥΠΥ - ΙΑΤΡΩΝ

  • Βολεύτηκαν άπαντες και κοροϊδεύουν την κοινωνία αφού πλέον η πορεία των δημόσιων νοσοκομείων ξεκαθάρισε οριστικά για όσους δεν εθελοτυφλούν ή έχουν άλλου είδους συμφέροντα και προσανατολισμούς. Μπορεί δε να παρουσιάζονται σαν διαφωνούντες και δήθεν να καβγαδίζουν, αλλά τα γεγονότα βοούν ότι η συνεργασία τους είναι και ΑΨΟΓΗ και καλά δομημένη. Τα παίρνουν όλοι και μεθοδικά σπρώχνουν τα δημόσια νοσοκομεία προς την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. Ξεκάθαρα και σαφέστατα τέθηκε και χθες ο χρονικός ορίζοντας αφού το Υπουργείο Οικονομικών ξεκαθάρισε στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής ότι δεν θα δώσει επιπρόσθετες χορηγίες πέραν από το 2024. Κι αυτοί όμως στον κόσμο τους επιμένουν ότι θέλουν κι άλλα…
  • Αν πιστεύουν όμως ότι είναι όλοι τόσο έξυπνοι και μεθοδικοί που θα κάνουν το παιχνίδι τους με θεατρινισμούς, πλανώνται πλάνην οικτρά, αφού εμείς θα τους απογυμνώνουμε μπροστά στους πολίτες για να γνωρίζουν με ποιους έχουν ακριβώς να κάνουν. Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ) έχει ξεκάθαρο στόχο να ιδιωτικοποιήσει τα νοσοκομεία και όπως πολλές φορές στο παρελθόν αναφέραμε, θα γραφτεί στην ιστορία σαν άλλη μια CYPRUS AIRWAYS - Συνεργατισμός.

Ο ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ ΚΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ

  • Ποιοι θα ήταν αυτοί που θα έπρεπε να σταθούν εμπόδιο στις ιδιωτικοποιήσεις των δημοσίων νοσηλευτηρίων; Μα μόνο οι ιατροί και νοσηλευτές που έχουν δυνατές συντεχνίες και προκαλούν φασαρία και θόρυβο με κάθε ευκαιρία. Με ποιο τρόπο θα σιωπήσουν και δεν θα λένε οτιδήποτε παρά να κατσιαρίζουν σε μεμονωμένες περιπτώσεις για τα μάτια του κόσμου και των αδαών και καλοπροαίρετων συναδέλφων τους; Απλούστατα. Αυτά που τους έμαθε ο βιομήχανος Ιπποκράτης. Επιδόματα - αυξήσεις μισθών και χρήμα. Να πάρουν τα παιδιά και να σιωπήσουν. Να τα βλέπουν όλα ρόδινα.
  • Μα ο φωνακλάς ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΜΑΣ και ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕΤΕΛΗΣ των νοσηλευτών γιατί δεν έβγαλαν άχνα τις προηγούμενες μέρες και σώπασαν με όσα τους καταλογίζει ο Γενικός Ελεγκτής στην έκθεση του; Εδώ με το ψύλλου πήδημα δημιουργούν φασαρίες και ο Κούμας παρελαύνει από τα κανάλια και μας κάνει διαλέξεις. Τώρα επειδή τους είπαν ότι τα ΠΑΙΡΝΟΥΝ για να ΣΩΠΑΣΟΥΝ κρύβονται και σιωπούν; Άστε ΣΩΤΗΡΑΚΗ - ΘΟΔΩΡΑΚΗ από ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ χορτάσαμε. Προσέξτε την ΛΕΗΛΑΣΙΑ του δημοσίου χρήματος που γίνεται από την κλίκα ΟΚΥΠΥ - ιατρών - νοσηλευτών του δημοσίου όπως την κατέγραψε ο Γενικός Ελεγκτής: 14 γιατροί παίρνουν διπλάσια επιδόματα από ότι ο μισθός τους, ιατρός πήρες 315 Ευρώ για ένα χρόνο, κανείς δεν χτυπά κάρτες και δεν ελέγχεται ο χρόνος παραμονής τους στην εργασία, άλλος ιατρός παίρνει 270 χιλιάδες και γιατρός με 72 χιλιάδες Ευρώ μισθό παίρνει και επιδόματα 273 χιλιάδων ευρώ όλοι ιατροί και νοσηλευτές μπήκαν σε ψηλές κλίμακες και αμείβονται πάρα πολύ ικανοποιητικά. Όπερ μεθερμηνευόμενο δεν τους νοιάζει κι αν ιδιωτικοποιηθούν τα νοσοκομεία και αν παραμείνουν στο δημόσιο τομέα. Αυτοί έχουν κάνει το κομπόδεμα τους και πάλι θα τους έχουν ανάγκη για να λειτουργήσουν.

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ

  • Α, μην περιμένετε προστασία από τα κόμματα. Αυτά κατέδειξαν είτε μέσω των βουλευτών τους που παρέστησαν στην συνεδρία της Επ. Ελέγχου, είτε δια των συντεχνιακών που πρόσκειται στα κόμματα τους ότι δεν έχουν έγνοια αν τα πάρουν όλα οι ιδιώτες, φτάνει οι μακάκες να δουλεύουν και να πληρώνουν φορολογίες. Ε, δεν μπορεί το ΑΚΕΛ να ακούνε τον Κούμα που είναι στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος να φωνάζει με κάθε ευκαιρία και στην προκειμένη να σιωπά, χωρίς να παρεμβαίνουν και να σιωπούν. Οι δε του ΔΗΣΥ να θεωρητικολογούν παρά να παρεμβαίνουν δυναμικά φοβούμενοι το πολιτικό κόστος. 

ΚΑΥΓΑΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ – ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ

  • Είχαμε και το φοβερό πάντως χθες. Οι κολλητοί φίλοι και συνεργάτες ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ και ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ να καβγαδίζουν στην Επ. Ελέγχου. Για ασήμαντη αφορμή αλλά διαπληκτίσθηκαν αφού φαίνεται ότι έχουν διαφορά απόψεων για το συγκεκριμένο θέμα της ιδιωτικοποίησης των νοσοκομείων. Έστω και αν την προηγούμενη στην παρουσία και του Διοικητή της ΞΥΠ ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ δέχτηκε τις συμβουλές και παρότρυνση της σοφής ιέρειας του Κοινοβουλίου να μην κάνει δηλώσεις για μείζον θέμα που τον αφορούσε περί της αναβάθμισης του Βοηθού Γενικού Ελεγκτή. Κάποτε τα φιλαράκια καβγαδίζουν αλλά για το συγκεκριμένο φαίνεται ότι θα είναι σε συνεχή διαμάχη.

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ Δ. ΤΟ ΕΛΑΜ – ΘΑ ΠΑΡΕΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ;

  • Απολιτική και ξεκάθαρα εκτός τόπου και χρόνου που καταδεικνύει ότι στο ΑΚΕΛ δεν διαθέτουν στρατηγική και τα βλέπουν όλα επιφανειακά και αναλόγως συναισθήματος. Εκτός κι αν έμειναν προσκολλημένοι σε μια άλλη εποχή και δεν μπορούν να αποφύγουν τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ τους, που τους καθοδηγούν σε όλους τους τομείς. Όταν δε η πολιτική αυτή εκφράζεται και από τους κορυφαίους και από τους άριστους των ΑΡΙΣΤΩΝ τους, τότε κάτι δεν πάει καλά. Όπως π.χ η εμμονή τους να χτυπούν το ΕΛΑΜ με κάθε ευκαιρία. Ιδιαίτερα η επίθεση του ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ στην Ολομέλεια της Βουλής ότι το ΕΛΑΜ αποτελεί την Πηνελόπη των εκλογών.
  • Και καλά ρε Άριστε μου τι σε πειράζει αν το ΕΛΑΜ κατέβηκε στις εκλογές; Θα κερδίσει ψήφους το ΑΚΕΛ αν το αποδομήσεις και το διαβάλεις; Εκτός κι αν δεν θέλεις να πάρει ψήφους ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ από τους ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Αυτή είναι η έγνοια σου; Έλεος δηλαδή δεν έχετε άλλες προτεραιότητες; Και ξέρετε και κάτι άλλο. Λόγω μεταναστευτικού χάνετε συνέχεια ψήφους αλλά εσείς βρίσκεστε αγκυλωμένοι. Δεν αφουγκράζεστε την κοινωνία και τους δικούς σας ακόμη ψηφοφόρους που ΚΟΧΛΑΖΟΥΝ; Έχει χρώμα αυτή η κατάσταση; Δεν υποφέρουν και αριστεροί από όσα βιώνουμε; Μ’ αυτά που κάνετε μάλλον ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΣ δεν θα περάσει καν στον δεύτερο γύρο. Και μετά θα ψάχνετε αίτια και αιτιατά…
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Γιατί να φταίει η Πρόεδρος της Βουλής δηλαδή όταν παρουσιάζει τέτοια εικόνα η Ολομέλεια του σώματος όπου η νομοθετική εξουσία αποφασίζει για το μέλλον μας και τις ζωές μας ψηφίζοντας νόμους. Να παρίστανται 37 από τους 56 βουλευτές είναι μια καλή συγκομιδή. Ε, πέραν των μισών είναι μην παραπονιέστε. Οι υπόλοιποι είχαν δουλειές, ταξιδάκια, εκδρομές. Θα ασχολούνται με την Βουλή; Εξάλλου θα τους επαναφέρει στην τάξη η Πρόεδρος. Κρατά ισορροπίες είπαμε για το μέλλον… Και μετά θα φταίξει ο ιδιότροπος Πιστολέρο…
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X