ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κενεβέζος - Πάλμας - Λακκοτρύπης για Ευρωεκλογές - Στεφάνου προπονήθηκε για Κασσελάκη

Παραπληροφόρηση από ΡΙΚ για Κυπριακό καταγγέλλει ΔΗΚΟικός βουλευτής

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΗΣ ΔΗΠΑ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΑΧΗΣ ΑΠΌ ΚΑΡΟΓΙΑΝ

Προβλέποντας στην κατάληψη θέσης στο Ευρωκοινοβούλιο που θα δώσει άλλη ώθηση στο κόμμα ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ και οι ΔΗΠΑτζήδες του κονκλαβίου ετοιμάζονται τα ρίξουν στην μάχη όλα τα ΥΠΕΡΟΠΛΑ που διαθέτουν στο οπλοστάσιο τους. Έτσι οι διαβουλεύσεις και οι προσεγγίσεις με στελέχη πρώτης γραμμής βρίσκονται στο απόγειο και μαζί με την προσπάθεια για συνεργασίες, με το Κίνημα Κυνηγών και ενδεχομένως και με το υπό εκκόλαψη Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, να πετύχουν το ακατόρθωτο, όπως φάνταζε μέχρι πρότινος την είσοδο τους στα ακριβά σαλόνια του Ευρωκοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τον ανεμογάμη πράκτορα της ΞΥΠ που περιφέρεται στα ομόρριζα κόμματα ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ, οι ασκήσεις επί χάρτου του Κάρογιαν και του κονκλαβίου του, παραπέμπουν σε ετοιμασία ενός ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές, το οποίο θα είναι συναγωνιστικό, αλλά κυρίως θα εκπέμπει Δημοκρατική Παράταξη. Έτσι οι ΔΗΠΑτζήδες κατέληξαν ότι στο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να συμμετέχουν κορυφαία στελέχη που θα προσφέρουν στο κόμμα την αναγκαία ώθηση.

ΚΕΝΕΒΕΖΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ - ΟΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Προς τούτο φαίνεται ότι προκρίνονται να καταλάβουν θέση στο ψηφοδέλτιο, μεταξύ άλλων ο πρύτανης των πρέσβεων στην Αθήνα , ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΝΕΒΕΖΟΣ, ο οποίος την ερχόμενη Πέμπτη παραδίδει τα ηνία της πρεσβείας στην μητέρα πατρίδα μετά από μια δεκαετία, στον πληρεξούσιο υπουργό του Υπουργείου Εξωτερικών, ΣΤΑΥΡΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗ (υιός του στρατηγού Λουκή Αυγουστίδη). Ο Κενεβέζος βρίσκεται σε στάδιο αναζητήσεων οπόταν και ο Μάριος Κάρογιαν θα του προτείνει να συμμετάσχει στο Ευρωψηφοδέλτιο, καλύπτοντας και το κενό που έχει το κόμμα για την Επαρχία Λεμεσού.

Ακόμη πρόταση έγινε και στον τέως Υφυπουργό παρά τω Προέδρω ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΛΜΑ, ο οποίος καλύπτει την αστική Λευκωσία, ενώ όπως και ο Κενεβέζος λόγω των πολιτειακών τους αξιωμάτων, έγιναν ευρέως γνωστοί ανά το Παγκύπριο. Ο ΜαΚαρ (αμάν αδελφέ προσομοιάζεις με προσωπικότητες του παρελθόντος…στο ακρωνύμιο) θα ήθελε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και ένα εκ των αδελφών ΛΑΚΚΟΤΡΥΠΗ (Γιώργος πρώην Υπουργός Εμπορίου- Γιάννος- πρώην λιμενάρχης) αφού δεν μπορεί να συμπεριληφθούν και οι δυο. Ακόμη στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να βρίσκεται και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ.

Όσον αφορά τις διαβουλεύσεις με το Κίνημα Κυνηγών φαίνεται να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και κάποιος εκ των μελών των σιηπεττάρηδων θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ. Ακόμη ο ΜαΚαρ, περιμένει το υπό εκκόλαψη πολιτικό σχηματισμό των αποστασιοποιηθέντων, φευγάτων, διαγραφέντων και άλλων ΕΔΕΚιτών, να σχηματοποιηθούν και σε συνεννόηση με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ που είναι ο επικεφαλής τους, να γίνει σχετική συζήτηση. Προφανώς και ανάμεσα στους υποψηφίους της ΔΗΠΑ θα υπάρχει και γυναίκα, αλλά η οριστικοποίηση του ονόματος θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο, ενώ πρόθυμη και πιστή στρατιώτης είναι πάντα η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 3 ΔΗ Η ΔΗΠΑ

Σε σχέση με τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης η ΔΗΠΑ προσανατολίζεται σε κατά τόπους ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ και προσδοκεί ότι οι συγκυρίες θα υποβοηθήσουν ώστε να εκλέξει Δήμαρχο. Πάντως, οι ΔΗΠΑτζήδες δεν θα οδεύσουν πιστά και τυφλά προς την ούτω καλούμενη συνεργασία των 3ΔΗ (ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ) + ΕΔΕΚ σε όλους τους Δήμους, αλλά θα προσαρμοστούν αναλόγως ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΏΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΩΝ. Εξάλλου η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ με συνεργασίες δεξιά - αριστερά – πίσω και μπροστά είναι το φόρτε τους, που διδάχθηκαν στην μεγάλη του ΔΗΚΟ σχολή… Φτάνει να παίρνει κάτι και το κόμμα. Στην προκειμένη λόγω και της ιδιαιτερότητας μπορεί να εκλέξουν αντιδημάρχους- Προέδρους Σχολικών εφορειών. Μην τα υποτιμάτε τα πόστα… Η επιστήμη του ρουσφετιού λέει ότι γίνεται η πράξη και από χαμηλόβαθμους - αθόρυβους που κατέχουν το αντικείμενο της τακτοποίησης πελατών προς άγρα ψήφων.

ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΝΙΑΖΙ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΝΟΗΣΑΝ ΝΙΚΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΛΟΑΤΚΙ

Προνοητικός ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Πρέπει να του το αναγνωρίσουμε και κυρίως να τον ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ όλοι οι σύντροφοι όρθιοι και κυρίως παρατεταμένα με ενθουσιασμό, όπως συνέβαινε παλιά με το Σοβιέτ (τι ωραίες εποχές…). Ε, ναι ρε παιδιά ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ και οι Ευρωβουλευτές ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΙΓΙΟΥΡΕΚ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, διείδαν πολιτικά ότι επόμενος Πρόεδρος στο αδελφό τους κόμμα (α, μην απαρνείστε το ΣΥΡΙΖΑ, εκτός κι αν θέλετε να σας λέμε ΚουΚουΕδες) θα ήταν μέλος της εν λόγω κοινότητας, οπόταν και ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ως Ευρωπαίο πολίτη της χρονιάς τους ΛΟΑΤΚΙ.

Και μην ακούσουμε μεμψιμοιρίες από συντρόφους και άλλους κακόβουλους αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους, ότι οι Νιαζί - Γεωργίου ΑΚΕΛ δεν βρήκαν κάποιο επιφανή ιατρό, ένα προοδευτικό άνθρωπο που προσέφερε στη κοινωνία, κάποια φιλανθρωπική οργάνωση με ανθρωπιστικό έργο, τους εγκλωβισμένους δασκάλους ή τέλος πάντων κάποιο επιφανή Κύπριο, να βραβεύουν και προτίμησαν την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ που διακρίθηκε με την πορεία υπερηφάνειας. Τα πάντα είναι θέμα κριτηρίων, γούστου και προτεραιοτήτων, αλλά και των προτύπων που επιθυμεί κάποιος να παρουσιάσει στην κοινωνία. Ε, και ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΙΓΟΥΡΕΚ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΑΚΕΛ τους ΛΟΑΤΚΙ έκριναν ότι αξίζουν απ’ όλους τους Ευρωττοπουζοκυπραίους της βράβευσης ως κορυφαίοι Ευρωπαίοι πολίτες…

ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ;

Ε, βέβαια ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ μετά την εκλογή του είπε ότι θα επισκεφθεί το Κυπριστάν (το θέμα είναι να ξέρει ότι είμαστε νησί της Ανατολικής Μεσογείου και να μην πιστεύει ότι είμαστε κρατίδιο της Αφρικής) , οπόταν και θα συσφίξουν τις σχέσεις τους με το ΑΚΕΛ. Ε, τον συνονόματο του θα έπρεπε να τον υποδεχθεί με ανοικτές αγκάλες και με έμπρακτη απόδειξη ο ΣτεφΣτεφ ότι ΑΚΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ είναι αδέλφια δίδυμα , όπως άδει περιπαθώς και η τεράστια ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ στο τραγούδι για την Αλβανία. Φυσικά η Μαρινέλλα στους επόμενους στίχους αναφέρει και άλλα που παραπέμπουν σε άλλες εκφάνσεις, όπως «κράτα μάνα και θα γίνει το μεγάλο πήδημα/ λευτεριά και Ρωμιοσύνη είναι αδέλφια δίδυμα», αλλά άσε... Κάπως έτσι. Εξάλλου το ΑΚΕΛ το πρότυπο του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ θείου από την Αμερική που θα σώσει τους αριστερούς το χρησιμοποιεί εδώ και καιρό.

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΤΟ ΑΚΕΛ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ…

Είτε με τον ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ που του παραχώρησαν την ομάδα τους, αλλά και τους υποψηφίους που στηρίζει το κόμμα, που είναι δεξιοί Ευρωπαϊστές, καπιταλιστές (Μαλάς - Μαυρογιάννης). Οπόταν Στεφανάκο Κασχιούι του ΣΥΡΙΖΑ, έλα σον θείο Στέφανο στο κρατίδιο μας και θα σε μάθει περί από - ιδεολογικοποίησης, περί ροζ αριστεράς με στρασάκια (έμπνευση όμως να μιλήσουμε και για στρασάκια, ε. Τώρα με τον Στεφανάκο τον Κασχούι…χρειάζονται). Πάντως η κόκκινη πολυκατοικία στην Εζεκία Παπαιώαννου είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ να υποδεχθεί τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφο του, ακόμη και την πεθερά του. Απομένει μόνο να βάλει ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ως Γενικός Οργανωτικός ροζ καρδούλες και να φορέσουν τα ΕΔΟΝόπουλα ανάλογα χρώματα. Φτάνει πια με αυτά τα κόκκινα Βάλτε και λίγο ροζουλίνι…Τα χάπια μου ρε τα γκειλίστικα…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΟΥΑΟΥ! Ο βουλευτής του συγκυβερνώντος κόμματος και εκπρόσωπος του σκληρού ΔΗΚΟ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ κατηγόρησε τα Μέσα Μαζικής εξημέρωσης που συνόδευσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Νέα Υόρκη για ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Κι επειδή το ΡΙΚ ήταν μαζί με τον ΑΛΦΑ τα μοναδικά κανάλια που έστειλαν δημοσιογράφους τότε η μπάλα τους χτυπάει στο κεφάλι. Μάλιστα έριξε και τις σπόντες ο Ορφανίδης στην ανάρτηση του αναφέροντας ότι « δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, αλλά όσοι έχουν γνώση αντιλαμβάνονται και τις σκοπιμότητες και τα παναύρκα τω ανταποκριτών για να συνεχίσουν να συμπεριλαμβάνονται στην λίστα με τα δωρεάν ταξίδια.» Ακόμη ο ΔΗΚΟικός βουλευτής επισημαίνει ότι έφθασαν στο σημείο να μεταφέρουν ότι η Τουρκία ενοχλήθηκε από την παρουσία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στην αίθουσα της Γ.Σ του ΟΗΕ κατά την διάρκεια της ομιλίας Ερντογάν.

ΥΓ: Αποχαιρετούμε με τον προσήκοντα σεβασμό ένα ακάματο εργάτη που δούλευε με ευαισθησία και πάθος στο ξεχασμένο – για πολλούς το πλέον επώδυνο- ανθρωπιστικό θέμα της ανεύρεσης των αγνοουμένων. Ο ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΚΑΛΛΗ αποτελεί τον ορισμό του πάλαι ποτέ Κυπραίου που συμπονούσε τους συμπατριώτες του και προσπαθούσε για να τους απαλύνει τον πόνο. Μένει και εκκρεμής η παρότρυνση της στήλης να γράψει τις εμπειρίες του για τους αγώνες- περιπέτειες του προς εξεύρεση των αγνοουμένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση