ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καθ’ έξιν γκαφατζήδες Υπ. Εμπορίου - Υφ. Πρόνοιας - Εφ. Εταιρειών

Καταστρέφουν το προσοδοφόρο προϊόν του κράτους, τις υπηρεσίες - Βασανίζουν τους πολίτες για ΕΕΕ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΠΟΜΠΩΔΗΣ ΚΑΙ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

• Γλαφυρά επαρκώς και με σαφήνεια, περιγράφει η ελληνική γλώσσα όλες τις δραστηριότητες των ανθρώπων. Και στην προκειμένη ανατρέξαμε σ’ αυτήν, για να οριοθετήσουμε με μια φράση την δράση πολιτειακών αξιωματούχων. Καθ’ έξιν γκαφατζήδες είναι όσοι επιδίδονται σε βλαβερή επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά, σε σημείο που να προκαλείται εθισμός τους στις ΓΚΑΦΕΣ. ΚΙ όμως αυτοί επέζησαν του ανασχηματισμού αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί ότι είναι τα αστέρια του. Κι αν την πρώτη φορά έκανε λάθος με τον σχηματισμό της Κυβέρνησης, λόγω απειρίας και πίεσης, με τον ανασχηματισμό εμπεδώνεται η έκφραση «το δις εξαμαρτείν».

• Αρχίζοντας από τον ΠΟΜΠΩΔΗ έως και ΦΑΦΛΑΤΑ Υπουργό Εμπορίου ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που δίνει την εντύπωση σε κάθε του εμφάνιση ότι επιχειρεί με λογύδρια και φληναφήματα να καταδείξει ότι μας κάνει και χάρη που βρίσκεται ως Υπουργός, απέδειξε με την στάση του στο μείζον θέμα της καταχώρησης των πραγματικών δικαιούχων εταιρειών σε ΜΗΤΡΩΟ, ότι καθίσταται πλέον και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ. Για το μείζον και κορυφαίο αυτό θέμα, το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση το έχει ψηλά στην ατζέντα της και στοχεύει στην πάταξη του επονομαζόμενου και ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ο Παπα και οι υφιστάμενοι του θρυμμάτισαν την εικόνα της χώρας και προκάλεσαν χιλιάδες προβλήματα στο δεύτερο μεγαλύτερο ΠΡΟΙΟΝ που παράγει ο τόπος και αποφέρει χρήματα στα δημόσια ταμεία, ήτοι των υπηρεσιών.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ Ο ΠΑΠΑ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

• Όταν βρισκόμαστε στο στόχαστρο ως χώρα - δικαίως ή αδίκως - για το ότι είμαστε ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ χρημάτων και πλήττεται η εικόνα μας διεθνώς, το κορυφαίο εργαλείο που υποχρεώνονται όλες οι χώρες να το εφαρμόσουν το πέταξε στην θάλασσα. Δηλαδή για να το πούμε απλά δεν κατάφεραν αυτός και η ΕΦΟΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΥΛΩΝΑ - ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ (σύζυγος του πρώην Αρχηγού Αστυνομίας ΖΑΧΑΡΙΑ Χ.) να δημιουργήσουν μια εύχρηστη πλατφόρμα όπου οι εταιρείες θα κατέγραφαν τους πραγματικούς δικαιούχους και ιδιοκτήτες ώστε να γνωρίζουν επαρκώς οι αρχές σε ποιους θα απευθύνονται και σε ποιους θα επιβάλουν ποινές όταν παρανομούν… ΚΙ όμως στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης ο Υπ. Εμπορίου και η Έφορος εταιρειών ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να στήσουν μια εύχρηστη πλατφόρμα για να ικανοποιήσει τις επιταγές της Ε.Ε. Αν φωνάξουμε 3 μιτσιούς κομπιουτεράδες θα την κατασκευάσουν σε λίγες ώρες. Τα χάπια μου ρε τα διαδικτυακά. Α, δεν θα προσβάλουμε την Μαδαγασκάρη και το Μάλι, ότι δεν καταφέρνουν οι κρατικές τους υπηρεσίες να συστήσουν μια πλατφόρμα – σελίδα στο ίντερνετ να εξυπηρετήσουν τον κόσμο σε μια κορυφαία πράξη του κράτους. Αυτοί προχώρησαν εμείς μένουμε αφρικάνοι με λευκό χρώμα.

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

• Άστε που ταλαιπώρησαν χιλιάδες επαγγελματίες που ήθελαν να είναι τυπικοί και προφανώς αγχώθηκαν ότι θα χάσουν τους πελάτες τους. Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ τους δεν έχει όριο. Την ΑΠΡΟΝΟΗΣΙΑ του Παπα και της ξανθούλας Ρένας που ανεμίζει το μαλλί σαν εργαζόμενη σε μεσημεριανά πάνελ, που ασχολούνται με σλιπάκια και την προσωπική ζωή του κάθε καημένου, κλήθηκαν να πληρώσουν οι επαγγελματίες που θέλησαν να είναι τυπικοί, όπως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως και εταιρείες-κολοσσοί που επένδυσαν στο νησί. Μα καταλαβαίνουν τι έκαναν; ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΑΝ την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Μας έκαναν ΠΕΡΙΓΕΛΟ. Συμπεριφέρθηκαν ακριβώς όπως τον βαρυποινίτη που μόλις βγήκε από την φυλακή την περασμένη βδομάδα, πήγε έξω από τις Κεντρικές φυλακές και έριξε πυροβολισμούς. Όπερ μεθερμηνευόμενο ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΕΚΡΥΞΕ Ο ΥΠ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΝ ΜΑΤΣΑΡΑΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ

• Προσέξτε όμως ο παριστάμενος Διοικητής της ΞΥΠ και οι άλλοι πράκτορες τι αποκόμισαν από την χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής, όπου ο Παπαναστασίου μας έριξε αρκετά μαργαριτάρια για να καλύψει τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του, νομίζοντας ότι απευθυνόταν σε κάφρους, όπως θεωρεί τους πάντες, με το ύφος και το στυλ του και την αφ’ υψηλού προσέγγιση. Η όλη υπόθεση με την ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ της υφισταμένης του ΕΦΟΡΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΕΚΥΨΑΝ την ΜΑΤΣΑΡΑΓΚΑ, έτσι ώστε να ξεπεραστεί το χρονικό όριο του ανασχηματισμού, το οποίο είχε πληροφορηθεί ο Παπα από τους φίλους του στο Προεδρικό. Μ’ αυτό τον τρόπο ο πονηρός ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ έμεινε στο πόστο του και για να στηρίξει την ξανθιά Ρένα αποφάσισε να μιλήσει στην συνεδρία της Επ. Εμπορίου και να αναλάβει την ευθύνη. Εντάξει ανέλαβες την ευθύνη, αλλά στην πολιτική σημαίνει ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. Διαφορετικά αρλούμπες.

• Για έχουμε καλό ρώτημα όπως ανέφερε και υψηλόβαθμος πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και θεολόγος, ως CEO στην ιδιωτική εταιρεία που ήσουν προ της υπουργοποίησης έκανες τέτοιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΦΑΛΜΑ δεν θα έπαιρνες - μόνος σου - τα καταπαλίκκια - μογαλάκια σου και να θα πήγαινες στο σπίτι σου; Ούτε καν θα περίμενες το Δ.Σ της εταιρείας να αποφασίσει. Προφανώς, αν είμαστε ΚΡΑΤΟΣ και είχαμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σήμερα το πρωί θα καλούσε στο Προεδρικό τον Υπουργό Εμπορίου και την Έφορο Εταιρειών για τα περαιτέρω. Από τον μεν πρώτο θα ζητούσε την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και αν δεν δεχόταν θα τον ΕΔΙΩΧΝΕ πάραυτα και να του πάρει την ίδια ώρα το υπουργικό αμάξι και να του καλέσει ταξί να φύγει. Την δε Έφορο Εταιρειών θα την έστελνε στο κομμωτήριο. Κι επειδή το Προεδρικό διαθέτει νυχού – κομμώτρια, θα μπορούσε να την έβαζε στο τυπογραφείο. Ε, καλά τώρα ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ είναι ευγενής. Θα φωνάζουμε λέει μέχρι να ξεχαστεί κι αυτό. Γι’ αυτό οι πολίτες σας έστειλαν το μήνυμα Πρόεδρε μέσω των δημοσκοπήσεων ότι είστε η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ από καταβολής Δημοκρατίας και οι υποστηρικτές σας - τα συγκυβερνώντα κόμματα - οδηγούνται στο βάραθρο της πολιτικής και εξαϋλώνονται.

ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΖΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΡΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΕΕ

• Αμ, η άλλη η Υφυπουργός Πρόνοιας ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ. Δεν φτάνει που επιβίωσε, λόγω της δραστικής παρέμβασης της φίλης της ΦΙΛΙΠΠΑΣ, μας προκαλεί κιόλας, πιστεύοντας ότι απευθύνεται σε ανόητους. Έστησε ολόκληρο πανηγύρι με δημοσιογραφική διάσκεψη και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ όλους τους υπαλλήλους του τμήματος της να παρευρεθούν – κοπέλα που έλεγε ότι είναι δημοσιογράφος, είδε καμιά φορά στην καριέρα της να γίνονται διασκέψεις τύπου και να πάνε οι υφιστάμενοι των Υπουργών σαν χειροκροτητές; για να μας πει το τεράστιο επίτευγμα της, ότι οι αιτήσεις του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος εξετάζονται σε 3 μήνες. Τεράστιο επίτευγμα, χειροκροτήστε όρθιοι την Μαρούλλού του Βατζελή. Καλά, δεν γνωρίζει ότι οι άνθρωποι που ζητούν το ΕΕΕ είναι βασανισμένοι και για 3 μήνες δεν έχουν να φάνε; Προσέβαλε δε χωρίς τακτ και αιδώ τους προκατόχους της, ήτοι την αείμνηστη ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ και την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΘΟΥΣΗ, γιατί καθυστερούσαν, ενώ ο προϊστάμενος της υπηρεσίας ΕΕΕ που επιστράτευσε να ενημερώσει για το επίτευγμα, είναι ο ΦΑΝΟΣ ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΗΣ, που η μ. Ζέτα είχε ως δεξί της χέρι και τον οποίο στράτευσε για να αναλάβει την εν λόγω υπηρεσία. Αν δεν ήταν ο Κουρουφέξης, η Μαρούλλού θα νόμιζε ότι το ΕΕΕ είναι νέο στυλ κοψίματος μαλλιών.

• Σε μια εποχή που τα πάντα είναι στους υπολογιστές και μπορείς με ένα κουμπί που θα πατήσεις να βρεις πόσα χρήματα έχει οποιοσδήποτε στην τράπεζα ή στο Κτηματολόγιο αν έχει περιουσία, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ότι σμίκρυναν τον χρόνο εξέτασης των αιτήσεων. Και τι είπε στα κανάλια που περιφέρθηκε η Μαρουλλού και οι δημοσιογράφοι δεν την ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ, γιατί είναι φοβητσιάρηδες-ντροπαλοί, μπας και τους κλαφτεί ότι χτυπούν την συνάδελφο τους, μας είπε ότι παραλαμβάνουν 500 αιτήσεις τον μήνα. Αν και υπερβολικός αριθμός το δεχόμαστε. Δηλαδή πάνω – κάτω αν εξέταζαν καμιά 30αριά την ημέρα, σε ένα μήνα θα έπρεπε να τις ολοκληρώσουν και να μην βασανίζουν τους συμπολίτες μας, που η μοίρα τους οδήγησε στην ανέχεια. Όσοι δικαιούνται να πάρουν το ΕΕΕ έγκαιρα. Αν κάποιος είναι παράνομος να τον βάλετε φυλακή, αλλά μην μας πουλάτε φούμαρα και επιτεύγματα και να κάνετε και διασκέψεις τύπου. Ε, μα πια. Ναι φίλε μου αλλά όταν έχεις στήριξη της Πρώτης Κυρίας ΟΥΔΕΙΣ σε ενοχλεί. Ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τα χάπια μου τα Γεροσχηπιώτικα.

Η ΤΖΟΖΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΟΡΥΒΑ ΠΟΣΤΑ ΤΩΝ 6 ΧΙΛΙΑΔΩΝ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προσέξτε όμως και άλλη συγκυρία που ανακάλυψε η ΞΥΠ. Για να διοριστεί κάποια κυρία ως Επίτροπος Ισότητας, θα πρέπει να φέρεις το όνομα ΙΩΣΗΦΙΝΑ. Από την ΙΩΣΗΦΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ στην ΤΖΟΖΗ (κυριλέ για να ξεχωρίζει...) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. Λοιπόν μιλάμε για ένα εκ των ΑΘΟΡΥΒΩΝ ΠΟΣΤΩΝ που παίρνεις 6 χιλιάδες τον μήνα ΧΩΡΙΣ να κάνεις τίποτε και ουδείς σου ζητάει ευθύνες. Από καιρού εις καιρό, ρίχνεις και μια ατάκα ότι η ισότητα θα επέλθει σε 86 χρόνια και τελείωσες, αφού κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί σου. Άσε που η εν λόγω ατάκα αποτελεί ΠΡΟΣΒΟΛΗ και θεωρείται ΑΝΤΙΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ και άτοπη, καθώς ΥΠΟΤΙΜΑ τις δυνατότητες των γυναικών, αυτών των τρυφερών-ωραίων πλασμάτων, που ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ τις ζωές όλων μας. Και ευτυχώς δεν χρειάζονται κάποια αθκιασερή καλοπληρωμένη Τζόζη (αν ξεχνάτε το όνομα, να θυμάστε το ΤΖΑΤΖΙΚΙ) για να τις αναδείξει. Η αρλούμπα είναι μεταδοτική στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη;

• ΥΓ: Και η Τζόζη να ασχοληθεί με σοβαρά θέματα όπως αυτό που ανέδειξε ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Έλληνας φιλόσοφος ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΑΜΦΟΣ για τα περί γάμου και τεκνοθεσίας στα ομόφυλα ζευγάρια. «Πατέρας και μητέρα είναι η καταστατική προϋπόθεση της κοινωνίας» είπε ο Ράμφος που δεν θα τον κατηγορήσετε κι αυτόν οπισθοδρομικό. Εκτός κι αν η Τζόζη και οι φίλες της τάσσονται υπέρ της τεκνοθεσίας και να καταστήσουν τις παρένθετες μητέρες, δηλαδή κάποιες γυναίκες που χρειάζονται χρήματα σαν βιομηχανίες παραγωγής παιδιών και το γυναικείο σώμα …προϊόν .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση