ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατακρημνίζεται η βασιλεία Κούμα (ΚΟΠ) - Γαλάζιοι με σημαιάκια οι Γ.Δ Υπουργείων

Νέμονται εκατομύρια από τηλεοπτικά δικαιώματα - Σκούζουν ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ λόγω τρικ - διασυνδέσεων Προέδρου της ΚΟΠ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠ. ΘΕΣΜΩΝ-ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

• Αν και εμπεριέχει και στοιχεία ουτοπίας η εικόνα που δημιουργήθηκε ότι μετά από τέτοιου είδους ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, θα πρέπει να ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΤΕΙ το βασίλειο του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΜΑ στην ΚΟΠ, εντούτοις περιμένουμε μια ΛΑΜΨΗ που θα οδηγήσει στο ΦΩΣ και την ΚΑΘΑΡΣΗ. Ωστόσο, λόγω της ανάμιξης των αμαρτωλών κομμάτων, πάντα κρατάμε μικρό καλάθι. Πάντως σε ευνομούμενα κράτη του πλανήτη , ακόμη και στο Μαλάουι και την Μαδαγασκάρη θα έπρεπε από σήμερα να ΞΗΛΩΘΕΙ όλο το ΚΥΚΛΩΜΑ που διοικεί το ποδόσφαιρο στο Κυπριστάν και να αφεθεί το άθλημα να λειτουργήσει σε υγιή πρότυπα. Φαίνεται ότι τελικά οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ θα πάνε στα κόμματα, που λόγω των βαριδιών που τους ταλαιπωρούν θα επιχειρήσουν ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ προς συγκάλυψη. Πάντως το σκηνικό στην χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών αποτύπωνε την Κυπριστανική πραγματικότητα και θα ήταν τρομερή έμπνευση, αν επιθυμούσαν να επανέλθουν ο Δήμος Αντρέου με τον Τάσο Ταντελέ, να έκαναν ακόμη ένα επεισόδιο για τις ιστορίες του χωρκού, υπό τον τίτλο « οι κουμπάροι του Φούλη περιπαίζουν και χωραττεύκουν( κάνουν αστείες παραστάσεις) και τα κόμματα χειροκροτούν»

Ο ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

• Και πως τα φέρνει η μοίρα δηλαδή. Ο ένας κουμπάρος του τέως Προέδρου του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), να ακολουθεί τα αχνάρια του και να μετέρχεται όλων των μεθόδων του, που τον διατηρούν σε πρώτο στάδιο στην θέση του, αλλά μεταγενέστερα το βασίλειο …διαλύεται. Αναφερόμαστε στο ΤΡΙΚ που μετήλθε ο διαφανοκέφαλος Κούμας, που ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ εν μέρει τα κόμματα και τους οδήγησε σε ΣΙΩΠΗ. Και αν δεν βρισκόταν ένα ΤΙΜΙΟ και ΤΟΛΜΗΡΟ παιδί, όπως ο δικηγόρος ΧΑΡΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας του Αθλητισμού να τους ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ, θα την έβγαζαν χωρίς στίγματα οι ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ του μεγαλύτερου κοινωνικού φαινομένου, του ποδοσφαίρου. Δηλαδή ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ την χαρά της κοινωνίας που προσφέρει το άθλημα με δοσοληψίες εκατομμυρίων.

ΤΟ ΤΡΙΚ ΚΟΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ΝΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΑΚΕΛ

• Ποιο είναι το κόλπο που έμοιαζε ΦΟΥΛΛικό; Έστειλε στην Επ. Θεσμών τον Αντιπρόεδρο της ΚΟΠ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , ο οποίος είναι εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Δ.Σ της ομοσπονδίας και συνάμα στέλεχος του ΑΚΕΛ, που αναφανδόν αποτελεί τον ΗΜΕΤΕΡΟ στα ποδοσφαιρικά πράγματα του κόμματος της αριστεράς και διαχειρίζεται την κρίσιμη συνθήκη να αποφασίζει για τα οικονομικά αποτελέσματα των σωματείων και αν τηρούν τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ για να μπορούν να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα και σε Ευρωπαϊκούς αγώνες, οπόταν ΕΞΑΡΤΗΣΗ γιατί γνωρίζει πολλά . Έτσι, οι λαλίστατοι διώκτες του ΚΟΥΜΑ ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ, ο βουλευτής ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ περιορίστηκαν στο Β’ μέρος των ιστοριών του χωρκού, αυτά που εξιστορούσε ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ για να πολεμήσει τον ΝΙΚΑΡΟ. Προφανώς ο ΔΗΣΥ ΣΩΠΑΣΕ αφού ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΟΥΛΑΣ- ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ γνωρίζουν τις διασυνδέσεις των κουμπάρων του τέως Προέδρου του ΔΗΣΥ και είναι φυσικά φανατικοί Φουλλικοί… Αντίθετα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ διαχώρισε την θέση του από την προσπάθεια του κόμματος του, για ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ και έδειξε ότι θα ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ τους κουμπάρους του Φούλη. Α, να πούμε ότι η ρομφαιοφόρος ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ που ενέγραψε το θέμα μαζί με άλλους κόκκινους βουλευτές κάπου κόλλησαν στην κυκλοφοριακή συμφόρηση…

• Προφανώς πληροφορηθήκατε τι είπε ο Χάρης Σαββίδης περί κόκκινων φακέλων, που η ΚΟΠ εξέλαβε ότι τους έστελναν σαν κάρτες για τα γενέθλια του ΚΟΥΜΑ και του ΝΙΚ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, και όχι για στημένους αγώνες. Περί ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ και ΕΡΜΗ που πρέπει να διαγραφούν από την ΚΟΠ, του παράγοντα της ΟΥΕΦΑ (έχει και εκεί άκρες ο Κούμας) που πήρε για να τον κατσαδιάσει (ΧΑΡΣα), αλλά κυρίως για το μείζον θέμα με αρκετό χρήμα, που δεν δόθηκε δα και η κατάλληλη σημασία. Τα ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των αγώνων ποδοσφαίρου και των εκατομμυρίων που μοιράζονται όπως είπε ο ΧαρΣα από την CYTAVISION αφειδώλευτα. Προσέξτε τι ΦΟΒΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ είμαστε και κυρίως τι πολιτικούς ηγέτες και κόμματα έχουμε, αλλά και πόσο ανεκτικοί είμαστε. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΜΑΣ ως επιχειρηματίας παράγει το προϊόν του ποδοσφαίρου μέσω εταιρείας του και το πουλάει στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΥΜΑ Πρόεδρο της ΚΟΠ. Ανάμεσα στους καλοπληρωτές πελάτες είναι και ημικρατικός οργανισμός, η ΣΥΤΑ, που όπως είπε και ο Σαββιδης έχουν ένα ιδιαίτερο τρόπο διαμοιρασμού χρημάτων. Λες και είναι από τις τσέπες τους που τα βάζουν…. Γρήγορα τα χάπια μου αν και μάλλον θα χρειαστούμε καταστολή…ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. Και τις προσπερνούν λες και δεν συμβαίνει τίποτε.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΜΠΟΥΣ ΕΛΗΞΕ ΑΔΟΞΑ

• Όσον αφορά τις καταγγελίες ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, μάλλον έκλεισαν τον κύκλο της δημοσιότητας και ο μεγαλοδικηγόρος θα αποσυρθεί προς ξεκούραση. Προσπάθησε να χτυπήσει τον ΝΙΚΑΡΟ, σαν κουμπάρος κι αυτός του Φούλη, αλλά μάλλον εκτέθηκε . 60 χρόνια άνθρωπος της δικαιοσύνης και μετέφερε μια ιδιωτική συνομιλία που είχε σε περίπτερο στην ΝΙΚΗΣ με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να στοιχειοθετήσει τις παρεμβάσεις που διαλαλούσε εδώ και καιρό, για να χαθεί ο κόκκινος φάκελος Καρμιώτισας- ΑΠΟΛΛΩΝ; Και άκουσε τις φωνές του η γυναίκα του και την παρουσιάζει την κυρία σαν μάρτυρα προς επιβεβαίωση Είπαμε ιστορίες του χωρκού. Όποιος και αν είναι ο ΝΙΚΑΡΟΣ και ότι κι αν έκανε μ’ αυτά που πλασάρει ο ΑνΠαπ, μάλλον τον ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ…παρά τον ΛΕΡΩΝΕΙ.

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΟΥ ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ Γ. Δ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ

• Πάμε και στους διορισμούς των έξη νέων Γενικών Διευθυντών Υπουργείων . Αν και σαν ΞΥΠ διεξάγουμε εσωτερική έρευνα ( είμαστε αυστηρή υπηρεσία και σίγουρα δεν λειτουργούμε στα πρότυπα της επαγρύπνησης του ΑΚΕΛ που δεν παίρνουν πρέφα ότι καταστρέφονται από επιλογές με μεταστροφές και ΔΗΣΑΚΕΛ) γιατί από τους 6 διορισθέντες σας παρουσιάσαμε μόνο τους 5 , προ ενός και βάλε έτους, με συνεχή δημοσιεύματα, αφού μας ξέφυγε ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ. Προσδιορίσαμε επαρκώς και επακριβώς την σημειολογία περί της δράσης των Γ.Δ οι οποίοι θεωρούνται οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ των Υπουργείων και ενίοτε ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ δια ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΩΝ το έργο των Υπουργών και της Κυβέρνησης. Τέτοια καταγγελία έκανε χθες στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής ο βουλευτής της ΔΗΠΑ ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ με λειτουργό του ΥΠΠΑΝ, να πλασάρει το εξής αμίμητο και φοβερό. « Αν θέλετε τις απόψεις της Υπουργού να την πάρετε τηλέφωνο να σας πει. Εγώ σας μεταφέρω τις απόψεις του Γενικού Διευθυντή ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ».

• Λοιπόν ακτινογραφήσαμε τους 6 Γ. Δ που είναι εκτός του Χατζηπαναγιώτου, οι ΕΛΙΚΚΟΣ ΗΛΙΑ – ΕΜΑΝΟΥΕΛΑ ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑ – ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ- ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ- ΧΑΣΑΠΗ και σας αναφέρουμε ότι η ΞΥΠ αποκωδικοποιώντας τους φακέλους τους, ανακάλυψε ότι είναι και οι έξη ΓΑΛΆΖΙΟΙ , με σαφή προσανατολισμό στον ΔΗΣΥ με ότι και να σημαίνει αυτό…Κατά τ’ άλλα κάνουν και αντιπολίτευση ο ΔΗΣΥ και χτυπούν τους δικούς τους...Γαλάζια ανωμαλία λέγεται αυτό… Ωστόσο, σαν γνήσιοι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν και άλλα ΣΗΜΑΙΚΙΑ στην αποθήκη και στα συρτάρια των γραφείων που ανεμίζουν κατά καιρούς και περίσταση, όπως του ΔΗΚΟ- και της ΔΗΠΑ. Εν ολίγοις γαλάζιοι που ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ κατά καιρούς και αναλόγως καταστάσεως. Τι ωραία ατμόσφαιρα είμαστε…

• Οι διορισμοί θα προκαλέσουν ΝΤΟΜΙΝΟ νέων ανακατατάξεων σε ψηλόβαθμες διευθυντικές θέσεις που κατείχαν οι νεοδιορισθέντες (Κτηματολόγιο- Υπηρεσία περιβάλλοντος) αν και οι πλείστοι ήταν αναπληρωτές Γ.Δ σε Υπουργεία ( ωραίο κόλπο για να τους δίνουν προβάδισμα στον διαγωνισμό της ΕΔΥ για τους καλύτερους.) . Α, μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε και το ενδιαφέρον ότι θα υπάρξουν και μετακινήσεις Γ.Δ , αφού κάποιοι τσακώθηκαν με τους Υπουργούς( καλημέρα Γ,Π. Υπ. Οικ, άλλοι παίζουν πελλόν και δεν κάνουν τίποτε( καλημέρα Σ.Χ Υφ. Καινο.) και ορισμένοι θέλουν να μετακινηθούν στην γενέθλια πόλη ( καλημέρα Ν.ΠΑ ΥΠΠΑΝ)Προσέξατε ότι στους 6 δεν είναι το όνομα της ΑΝΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ , διευθύντριας των Κεντρικών φυλακών, που σας ενημερώσαμε εγκαίρως και κάποιοι θεώρησαν ότι είμαστε υπερβολικοί και εκτός πραγματικότητας; Τώρα μένει την χειροβομβίδα χωρίς περόνη, που έριξε στην Υπουργό Δικαιοσύνης να την εξουδετερώσει προτού τραυματιστεί η ΑΝΝΑ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ…Παρεμπιπτόντως πριν λίγες μέρες διέκρινα στον ιστό του Υπ. Δικαιοσύνης μια έγχρωμη σημαία να κυματίζει. Φαντάζομαι ότι την τοποθέτησαν με τιμητικό άγημα. Δηλαδή αν στείλουμε κι εμείς σαν Σύνδεσμος διαφανοκέφαλων- κκέληδων την δική μας σημαία η Κουκκίδου θα την ανεβάσει στον ιστό του Υπουργείου της;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κι επειδή τα εκφραστικά όργανα των ΛΟΑΤΚΙ δεν το πήραν χαμπάρι να τους δώσουμε REPORT ότι στην σημερινή συνεδρία της ολομέλειας του σώματος κατατίθεται ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ που ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ την πρόταση νόμου περί ψευδοθεραπειών μεταστροφής. Ε, μα τι να γίνει ; Δεν μπορούσαν οι γαλάζιοι του ΔΗΣΥ , αλλά και αρκετοί κόκκινοι του ΑΚΕΛ να ποινικοποιήσουν τις ευχές , προσευχές και να οδηγούν στα δικαστήρια ιερείς- ψυχολόγους, ακόμη και γονείς που θα συνομιλήσουν με τα παιδιά τους για θέματα που τους απασχολούν. . Για τους τσαρλατάνους και τις ψευδοθεραπείες υπάρχει επαρκής νομοθεσία που τιμωρεί τους παραβάτες. Οπόταν οι ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ θα διχάσουν την Βουλή αλλά χωρίς ιδιαίτερες παρενέργειες…Κάποιοι θα χάσουν ψήφους ανεπιστρεπτί.

• ΥΓ. Απολαυστικά τα ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ του ΡΙΚ που γράφουν και μεταφέρουν ιστορία στις οθόνες. Ειδικά η εκπομπή της Τρίτης με τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ του είδους ΧΡΗΣΤΟ ΙΑΚΩΒΟΥ- ΠΑΜΠΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και με παρουσιαστή τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ με θέμα την ζωή και δράση του ιδρυτή των Γκρίζων Λύκων …απολαυστική και διδακτική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση